søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Kinky / Dagen jeg måtte møte straffen

Dagen jeg måtte møte straffen

Dagen jeg måtte møte straffen

Han ser på meg . Jeg kjenner at jeg krymper under det myndige blikket. Vet at jeg har vært rampete. Han gjennomskuer meg, enda jeg legger an min mest uskyldige mine. Ikke det at syndene mine er så store, men siden han er min Master, så er det ikke opp til meg å avgjøre. I et forsøk på spille uskyldig, glemmer jeg meg. Jeg smyger meg inntil ham for å kose. Kjenner den deilige kroppen, stor, varm og trygg. Vi har nettopp kommet inn døren og jeg burde gått ned på kne og bedt pent om å få lov til å suge ham, det er det som er ordren. Lenge siden sist , så jeg regner med at han har glemt det. Han holder rundt meg og kysser meg, sier at han har savnet tøsen sin. Det er så deilig når han kysser meg på halsen mens hånden hans kiler meg i nakken. Hårene reiser seg på kroppen og jeg blir enda kåtere, forventningen er stor og jeg vil bare ha pikken hans inn i min våte mus så snart som mulig.

– Ta meg, jeg har så lyst på deg!

Jeg hvisker og kjenner den harde staken gjennom buksene.

– Har du fortjent det?

Han tar et fast tak i håret mitt og tvinger meg ned på kne.

– Nei, jeg har ikke det, men jeg lover og bli flinkere.

Jeg slår ned blikket, men han tvinger meg til å se ham i øynene. Blikket mitt blir slørete, jeg er så kåt at det brenner mellom bena. Ventetiden har vært lang og jeg vil trygle ham om å ta meg.

– Du vet hva jeg venter av deg, og allikevel tror du jeg skal overse at du ikke følger ordre.

Han ser alvorlig på meg, drar meg opp, holder meg fremdeles i håret med fast hånd. Jeg prøver å unnskylde meg, men får beskjed om å tie. Han bøyer meg fremover og drar opp skjørtet mitt. Jeg vil ikke røre meg, vet hva som kommer, men han bare stryker meg over baken. Jeg blir forvirret, venter på ris, men forgjeves. Spenningen bygger seg opp og jeg slites mellom ønsket om å bli straffet og ønsket om å bli holdt rundt. Slemme piker trenger disiplin, jeg vet det. Vet også at det er han som bestemmer hva jeg trenger. Ennå bare stryker han baken min mens han hvisker.

– Hmm, dette er ikke bra.

Jeg skjelver, ikke av frykt, men av forventning. Er trygg på at han bare tøyer grensene mine, ikke går over streken.

Håpet om at han skal ta meg med en gang forsvinner, han har tydeligvis god tid. Endelig kjenner jeg fingeren hans lete seg inn i mitt våte hull.

– Så tøsen er kåt også nå? Ikke bare er du ulydig, men våt som en sølepytt.

Han drar meg opp og lar meg slikke fingeren hans, mine egne safter. Nå kysser han meg, jeg strekker meg på tå for å møte ham. Han er høyere enn gjennomsnittet, jeg er lavere. Kyssene blir dypere, jeg mister pusten. Kroppen min lever sitt eget liv, åler seg inntil ham. Hendene mine begynner med knappene i skjorten hans, vil føle hud mot hud.

– Din lille heks, jeg tror du glemmer din plass!

Han griper håndleddene mine, jeg er nesten i transe, men kommer fort til meg selv når han drar meg inn på soverommet. Han slenger meg på sengen og ber meg kle av meg, Selv setter han seg i lenestolen i et hjørne av rommet. Jeg tar av meg alt, legger det pent ved siden av sengen, vet at han liker orden. Han ser på meg fra stolen og vinker meg bort. Tid for inspeksjon.

– Hendene på hodet, bena fra hverandre!

Stemmen hans er lav, men jeg gjør som han sier. Dette må være noe han har sett på film tenker jeg, men følelsen av å stå der naken og sårbar, er utrolig opphissende. Nå er det igjen hans hender på min kropp. Jeg står der og vet at jeg ikke får røre meg. Han stryker meg over musa, takk og pris for at den er perfekt barbert. Glatt nesten over det hele, helt etter hans instruksjoner. Fingrene hans streifer klitten min, jeg sitrer av kåtskap, vil at han skal hive meg på sengen og knulle vettet av oss begge. Han inspiserer hele meg, stryker og kiler, leter etter alle mine erogene soner. Baksiden av knærne, mellom lårene, nedover magen, og hele tiden bare streifer han klitten min, som verker etter mer. Dette er tortur, tenker jeg mens pusten min blir tyngre. “Hysj” hvisker han, mens fingrene hans finner veien inn i grotten min. Fremdeles står jeg med bena spredt og hendene bak hodet. Han knuller meg med to fingre men når jeg kjenner at han presser en finger mot mitt trange hull mister jeg nesten balansen og stønner høyt.

– Så du har vanskelig for å stå i ro?

Nå hører jeg sarkasmen i stemmen. Han legger meg over fanget sitt, og før jeg kan tenke, kjenner jeg hånden klaske til over baken. Siden jeg ikke får beskjed om å telle høyt, prøver jeg å følge med, men holder munnen lukket.

– Det er best vi varmer deg skikkelig opp.

Jeg kjenner at han øker styrken i slagene

– Snart skal den lille trange horerumpa få smake både pisk og pikk.

Han bare skremmer meg tenker jeg. Pisken er ikke så farlig, han er ikke så streng. Han vet jo at pikken er for stor til at han kan ta meg bak. Nå merker jeg at det begynner å gjøre vondt, jeg prøver å vri meg unna den verste smerten, men han holder meg fast, Han riser meg i en jevn rytme, varierer fra side til side. Baken min brenner, og musa renner over. Jeg trenger en orgasme ikke mer ris.

– Skal jeg ikke suge deg snart?

Jeg nesten hikster det frem.

– Jeg kan gjøre hva du vil, men ikke mer ris nå, please!

Han gir meg noen slag til, så løfter han meg opp og drar meg opp i fanget. Han stryker meg over håret mens jeg snufser litt. Så kysser han meg på pannen, ser på meg og spør:

– Hvem er det som bestemmer her?

– Unnskyld, det er du Master.

Jeg og ser ned, skammer meg.

– Ikke glem det flere ganger,

Han klyper meg i brystvorten for å forsterke ordene.

Jeg får beskjed om å legge meg på sengen, mens han finner frem utstyr. Han er effektiv, setter håndjernene på og lenker meg til sengen. Så er det bena sin tur. Før jeg forstår hva han planlegger har han satt på mansjettene med kjettinger, klatrer opp i sengen og drar kjettingen gjennom kroken i taket. Der ligger jeg, hjelpeløs, kåt som en villkatt ,med bena i været. Tankene mine er innom et tidligere gynekologbesøk, uten at det hjelper noe særlig. Dette er en uventet stilling. Han legger seg på kne i sengen og kysser baksiden av lårene mine. Jeg tør ikke si noe, vil bare at han fortsetter. Igjen begynner han å fingre meg, sakte to fingre som masserer g-punktet. Han slikker meg forsiktig, og en etterlengtet orgasme bygger seg opp.

– Jaa ikke stopp, det er så deilig.

Jeg er nesten sanseløs når han brått trekker seg unna.

Han legger flere puter under ryggen og baken min, strammer kjettingen så jeg blir løftet litt opp etter bena.

– For at dette skal gå litt fort, tar vi ridepisken. Ti slag, og du teller og takker!

Han ser alvorlig på meg mens han snakker. Det første slaget er alltid verst. Nå er det verre enn før, baken min er ennå rød etter hendene hans. Jeg konsentrerer meg om å telle riktig, takker etter hvert slag. Det sjuende slaget treffer tvers over lårene, det svir noe forferdelig og stemmen min er fremmed når jeg sier sju, takk Master. Han hører nok at jeg sliter, tar en liten pause og stryker sakte over den røde baken min.

– Kanskje tøsen vil lære noe av dette.

Jeg hører ømheten i stemmen hans selv om han prøver å ta en streng tone. Jeg svarer ikke, bare venter på at han skal bli ferdig med straffen. De siste slagene er ikke lettere, og tårene sprenger på i øynene. Jeg vil ikke gråte, vil bare at han skal kjøre den store pikken sin langt inn i min plaskvåte fitte. Nå har dyret i meg tatt over, jeg tenker ikke lenger, vil bare bli brukt.

Jeg lukker øynene, stoler på ham. Får frysninger når jeg får noe kaldt flytende over den glohete sprekken min. Det renner nedover og jeg kjenner at han presser inn en vibrator i rumpa mi. Jeg åpner et øye når jeg hører en fremmed lyd, det er han som river av en bit med sølvteip. Et øyeblikk tror jeg han skal kneble meg, men han teiper fast vibratoren før han skrur den på. Den er stor, større enn vanlig, men deilig. Jeg nyter det. Endelig kjenner jeg pikken hans presse seg inn. Han knuller meg i seige tak. Jeg prøver å få han enda lengre inn, men i den stillingen jeg ligger i er det ikke lett. Han har kontrollen, jeg må bare la meg lede. Jeg merker at han puster tyngre, håper han vil øke tempoet. Han trekker seg ut, og jeg roper ut i skuffelse, jeg er så nær klimaks. Han stopper kjeften på meg, stikker den lange kjeppen sin langt ned i halsen på meg. Bruker munnen min, knuller meg så jeg tror jeg kveles. Mine hender er lenket fast, jeg kommer ikke unna. Så roer han seg, kysser meg dypt og lenge. Han løsner festene på bena mine, sier at hvis jeg samarbeider blir det like mye glede som straff. Jeg bare nikker og lukker øynene igjen. Tror ikke stemmen min vil være noe tess hvis jeg prøver å si noe. Han river raskt av teipen som holder på plass vibratoren. Smerten er ubetydelig, jeg bare føler. Han knuller meg sakte med den vibrerende staven, vrir til begge sider, har på mer glid. Jeg kjenner at han presser inn supermann (en vibrator) i musa, den er velkjent. Han vet hvordan jeg liker det, presser den passe langt inn, så g-punktet får sitt uten at klitten blir glemt. Vibratoren i rumpa er fremdeles i bevegelse. Jeg merker at orgasmen nærmer seg igjen. Denne gangen kan han ikke nekte meg, jeg blir nesten desperat.

– Ikke så utålmodig lille tøs, du har ikke fått hva jeg lovte.

Jeg kan ikke tro det. Igjen stopper han meg, og jeg var nesten i mål. Jeg vrir meg fortvilet, kommer med noen uforståelige lyder. Han løsner hendene, masserer armene mine, de er stive. Håndleddene har merker etter håndjernet, jeg registrerer det så vidt. Han legger seg over meg, pikken glir på plass i fitta, den passer perfekt. Jeg smiler og nyter, det var verdt all smerten. Jeg er våt, det er utrolig deilig og jeg slår bena rund ham for å komme enda nærmere. Igjen trekker han seg ut og nå går det opp for meg hva han lovte. Han kan ikke mene det. Jeg sender ham et redd blikk og rister sakte på hodet.

– Stol på meg!

Han hvisker mens han bøyer bena mine bakover. Jeg kjenner presset fra den enorme penisen hans. Den er stor, langt over gjennomsnittet. Han ber meg slappe av og hjelpe til. Jeg masserer klitten min, det hjelper, men kniper igjen øynene og tenker vil ikke, vil ikke……

Han presser seg inn, det er godt smurt. Det er trangt, han bruker lang tid, er forsiktig. Jeg føler at han ser på meg, ser om jeg klarer det. Valget er ikke mitt, han har tatt det for meg. Jeg blir brukt, og jeg elsker det. Følelsen er helt vanvittig. Baken min brenner, jeg er sprengt til bristepunktet og jeg har aldri vært kåtere. Han setter inn Supermann før han sakte knuller det trange hullet mitt. Lyden fra vibratoren hypnotiserer meg. Jeg merker skjelvingen, kroppen min flyter. En mann roper i det fjerne, det er han som kommer. Spruter rumpa mi full av våt varme. Orgasmen min bølger videre, jeg vil ikke slippe den, nyer hvert pulsslag. Han legger seg ved siden av meg, kysser meg før han drar en dyne over meg. Stemmen hans er lav, nesten ikke hørbar, men han sier jeg var flink.

 

og

En slavinne skal vite at ulydigheter som oppdages somregel straffes hardt.

Det var lørdag formiddag at carina som var alene hjemme falt for fristelsen. Hun hadde netopp sluppet løs av 3 ukers kyskhet da kåtheten kom over henne. Hun tenkte som så at Mester kommer ikke på mange timer så en orgasme med Hr svart og en røyk kunne ikke skade. Mens hun satt der å nøt kåtheten sin hørte hun at noen gikk i døra og nei hun måtte gjøre noe og det fort.

Før hun hadde rukket noe som helt stå Mester i døren, han så ned på den kåte, tilsynelatene skyldige hora si, ha bare så på henne med sitt harde ansikt som ikke kunne tydes annen vei enn at hun var i vansker. Han tok opp røykpakka og Hr svart(dildoen hennes), HVA I HELVETE ER DETTE FOR NOE? Har ikke du netopp vært igjennom flere uker med kyskhetsbelte?, vil du ha det på igjen kanskje? var det ikke lenge nok? Mester å nei, det var virkelig ikke meningen. Ikke meningen, tøs du vet like godt som meg at meningen var at jeg ikke skulle oppdage deg.. Ikke sant tøs? SVAR??

Er hora mi døv, stum? du har rett Mester. Jeg er så lei for det. Han hev fra seg syndene hennes og begynte å ta av beltet sitt, hun fikk panikk i øynene, å Mester det vil ikke gjenta seg, la meg hver så snill få slippe belte. Nei tøs du har fortjent så mye mer en BARE beltet, du skal virkelig få lære deg at ulydig het aldri lønner seg selv ikke når jeg ikke er hjemme for du vet aldri når jeg kommer eller om noen eller noe ser deg. I skammekroken hora mi mens jeg gjør meg klar til å straffe deg. I det som sikkert virket som en evighet fant han frem en masse for uten om sitt belte, kluper, gag og en masse pisker. Han tok tøsa opp og plaserte henne over bukken hun sto i da hun skulle ha juling. Han ga ikke antall som ha pleide, ei heller en myk start. Hun skulle virkelig få lære seg lydighet i dag.

Etter minst en time med ulike slag redskaper løsnet han henne, men ikke for å trøse henne, nei hun fortjente ennå mer om hun skulle lære, hun skulle knele for ham. Han bandt hennende hennes på ryggen før hansatt de hardeste klypene på tøsa sine bryster, klemte til hun ynket seg sårt før han festet klyper på underlivet hennes. Han løsnet hennende hennes og tvang henne til å suge sin egen dildo og om han mente det ikke ble godt skikkelig knullet han henne med den i munnen hennes selv og da så hardt at hun måtte kjempe for å holde sin posisjon.

Han brå stanset og begynte å trekke ned buksene og hun tenkte nok nå skulle hun få suge sin herre men nei, han runket seg selv til han kom og sprutet over henne, der sto hun ydmyket, slått og dryppende våt av Mesters sperm og ennå var det ikke over. Han tok nå tak i klypene hennes klemte til før han røsket de av hardt og brutalt. Hun ble plassert i skammekroken hvor hun skulle skrive 100 ganger setningen, *min Mester er allviten og min ulydighet straffes uansett*

Hun skrev ferdig og ble spyt ren i kaldt vann før han ba henne gå å legge seg på gulvet på gjeste rommet da hun var uverdig plassen ved siden av han i sengen i natt.

 

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.