mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Jeg fikk i det minste èn gave
Han presset penisen inn i meg, men jeg hadde aldri hatt sex før så det gjorde litt vondt.

Jeg fikk i det minste èn gave

Jeg fikk i det minste èn gave – Første gang

Dette skjedde for et par uker siden. Jeg hadde nettopp hatt bursdag og fylte 17. Jeg skulle feire den en uke etter. Jeg begynte å ringe rundt til forskjellige venner, og da jeg var ferdig var det rundt 35-40 stykker som skulle komme. Vel, dagen kom og en etter en samlet vi oss en stor gjeng hjemme i huset mitt som skulle ha fest! Det var en av guttene jeg invitert som jeg syns var veldig pen. Han hadde deilig kropp, og som pluss: sixpack. Dette visste jeg fordi vi hadde vært på stranden på sommeren da han hadde shorts og bar overkropp.

Men tilbake til festen. Han het Paul. Paul smilte og ga meg et kyss på kinnet da han kom. Jeg ga ham en varm klem og han gratulerte meg med dagen. Etter en time, da vi hadde begynt å drikke var Paul allerede blitt litt småfull.. Han kom bort til meg og sa: «Hei, søta! Du kan glede deg til senere for da skal du få en overraskelse!» Jeg smilte, og kjente at jeg gledet meg og hadde mine forhåpninger til hva det kunne være. Men da kvelden kom, og Paul kom bort til meg igjen.

«Hei Paul! Vet du.. jeg liker deg» sa jeg til ham. Han smilte og svarte: «Det er flott! men kan jeg få snakke litt med deg nå? På rommet ditt kanskje?». Jeg tok ham i armen, og dro ham med meg inn på rommet. Vi satte oss på sengekanten. «Ja? hva vil du snakke om?» spurte jeg. «ingenting» svarte han, og la hendene rundt hodet mitt før han kysset meg lidenskapelig. Vi fortsatte å kline og rote litt før jeg ba ham stoppe. «Hva er det?» spurte han. Jeg svarte ikke, men kneppet heller opp blusen min, og så BH-en.

Jeg ba ham ta av seg buksene og det gjorde han gledelig. Da han tok av seg bokseren strutten en stor, tykk penis mot meg. Jeg la hendene rundt den og runket den lett, før jeg så la leppene rundt den, og gikk over i en hard suging. Det virket som om han nøt det fordi han begynte å stønne. Da sluttet jeg, og tok av meg buksene til jeg bare satt i den grønne g-strengen. «Ta av deg g-en da» sa Paul. Jeg gjorde som han sa, og la meg så mot han, og spriket med beina. Han la hodet mellom og begynte å berøre fitta mi.

Han gjorde dette en stund til han så sa den varme, våte tunga mot og slikket meg. Deilig og lenge. Nå var begge sprengkåte, og da gikk han med underlivet sitt mot mitt. Han presset penisen inn i meg, men jeg hadde aldri hatt sex før så det gjorde litt vondt. Jeg skrek ut. Han ba meg være litt stille. «det er tross alt folk nede» sa han. jeg prøvde så godt jeg kunne. Men jeg måtte hyle en gang til. Da hørte vi skritt utenfor.

Vi fikk ikke gjort noe, så da kom det inn en annen fyr som jeg kjente inn på rommet. Det var Ole. «neimen, blir lille Janne knullet her inne? hehe» sa Ole. jeg rødmet og smilte. Ole gikk og lukket døren. «Får jeg være med da?» spurte Ole. Paul smilte. «Nei.. men du kan se på» sa Paul. «Den er grei, du» sa Ole. Han satte seg ned i en stol og begynte å runke mens han så på meg og Paul. Paul gikk sakte inn og ut av meg og det ble deilig etterhvert. Og det var da han begynte å stønne igjen jeg skjønte at han kom snart. Og jeg hadde rett. Etter en stund sprutet han deilig sæd inn i meg, og alt kjentes deilig. Ole ble veldig kåt av å se på da han også kom. Han sprutet ut. Paul trakk seg ut av meg. Så etterhvert kom Ole listene opp i senga og satte seg mellom beina mine. Vi pulte lenge. Da vi var ferdig var alle helt utmattet. De dro hjem senere.

Ja, dette var historie.. 🙂

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.