søndag , 1 august 2021
Forside / Homofile noveller / 3 Homse noveller

3 Homse noveller

3 Homse noveller :

 

Guttekos,

3 kåte gutter i ny leilighet

og

Fotballgutten

 

Guttekos :

Jeg kom til min kompis utpå kvelden, han satt i godstolen sin da jeg kom inn døren. Han hadde vært i selskap så han satt i skjorte, den var halvveis kneppet opp, om det var for å pirre meg eller om det var fordi det var varmt i leiligheten vet jeg ikke, men jeg begynte definitivt å bli kåt av det. Vi hadde planlagt å stikke ut for og spise noe, så kompisen min sa at han bare skulle skifte før vi dro. Han reiste seg opp av stolen og begynte å gå mot soverommet, jeg gikk mot han «køddet» med at jeg skulle kneppe opp resten av knappene i skjorten, så jeg kneppet opp en etter en sakte og sexy, vi lo litt men jeg kunne høre pusten hans bli tyngre og blikket hans ble mer intenst , jeg var nå ferdig med knappene, vi ble stående å kikke på hverandre en stund, så tok han tak i ermene på genseren min og dro den av, jeg var i mål.

Han tok tak i hånden min å leide meg inn på soverommet, hele øyeblikket var så jævli sexy; to gutter i sin beste alder på vei til å ha het dampende sex. Vi kom inn på soverommet, han dyttet meg ned på sengen, tok av seg skjorten sin og reiv av t-skjorten min, han la seg forsiktig ned på meg, det var utrolig digg å kjenne den varme myke overkroppen hans mot min,jeg kjente også underlivene våres mot hverandre, det banket i pikken i min. Han strøk hånden gjennom håret mitt og hvisket at han lengtet etter dette lenge. Han lå en liten stund og bare kikket og pustet, det var så deilig og bare liggenunder han og nyte kroppen og pusten hans, så møttes leppene våres, vi klinte og klinte, tungen hans lekte mot min, han var super flink til å kline, leppene hans var så varme og myke. Etter en stund så tok vi av oss buksene med litt fomling for vi måtte kysse hele tiden, vi klarte ikke å slippe hverandre, vi lå nå kun i bokserne og jeg kjente pikken hans enda bedre nå og det var så digg, den var så hard og stiv at jeg visste hvor jeg skulle gjøre av meg.

Vi stoppet kliningen og han ble liggende å kikke intenst på meg igjen, han spurte om jeg ville suge han, jeg svarte at da måtte han love å sprute hele satsen i munnen min, han nikket og smilte, satte seg opp, dro av seg boksern og jeg kunne endelig se den digge kuken hans, den var glattbarbert og hadde en digg bøy. Jeg tok tak i den og begynte å runke den forsiktig lange forsiktige tak, han dasket den mot ansiktet mitt, jeg spyttet den klissvåt, la den bakover mot magen hans og begynte i bånn ved ballene, lekte med tungen min oppover skaftet, så puttet jeg hodet i munnen lekte litt med også, sugde med lange faste tak tok den ut for hvert sug så jeg lagde en sexy smatte lyd, han så ut til å like behandlingen jeg gav han for han lagde lyder som tilsa det, jeg kunne kjenne orgasmen hans nærme seg og plutselig kjente jeg sæden hans i kjeften, den var så digg, varm og salt, jeg svelget og svelget, slikker pikken hans ren, jeg fikk tak i noe å smørte inn pikken min med det, han spyttet også på den, så tredde han seg ned på den og ridde meg frem og tilbake opp ned, jeg kjente den varme rumpa hans presset rundt kuken min, det tok ikke lang tid før jeg sprutet inn i han.

Han tredde seg av meg igjen og la seg ned ved siden av meg. Vi klinte en god stund til før jeg sovnet søtt i armene hans.

 

3 kåte gutter i ny leilighet : Homo noveller

Jeg hadde nettopp flyttet hjemmefra til egen leilighet rett utenfor Oslo sentrum! Leiligheten ligger i en grå, gammal og stygg blokk. innvendig er den nyoppusset, lys og moderne. det er ikke svære greiene, men grei nok siden jeg kun skal studere. jeg hadde lenge planlagt en stor innflytningsfest, og hadde planer om å invitere alle vennene mine hjemmefra. Men det ble ikke noe av siden jeg hadde flyttet fra Stavanger og jeg tenkte at det sikkert ikke er mange som ikke hadde tid eller orket å dra så langt til en fest. Jeg har heller ikke sengeplass til noen. jeg har kun en liten dobbeltseng, egentlig var er ikke plass til den heller, men jeg hadde ofret sofaen for å få plass til en større seng. Men jeg inviterte likevel mine to aller beste venner, Trond og Sindre. Vi hadde ikke kjent hverandre så lenge, men de to var likevel de beste vennene jeg noensinne har hatt. De skulle komme til helgen, og så satset vi på å dra til sentrum for å finne noen å bli med hjem, siden det er så dårlig plass hjemme. Trond og Sindre er to ganske kjekke menn. Sindre var 18 og Trond 19. selv er jeg 20. og de to skulle ikke ha problemer med å fikse seg. Jeg hadde gledet meg til helgen, hele uken! Jeg pleide å henge med Sindre og Trond hver dag etter skolen. Dette hadde vært den kjedeligste uken på lenge, uten noen å være med var jeg forlatt til meg selv i den lille leiligheten. Jeg skulle hente de på flyplassen etter skolen. De hadde tatt seg en dag fri for å besøke meg. De var spente på å se leiligheten. Og de gledet seg til en skikkelig fest!

Når jeg kommer til Gardermoen har de allerede landet og hentet ut bagasjen, de står klare til å bli plukket opp på taxiholdeplassen. jeg stopper bilen rett fremfor dem, går ut og gir de en stor klem. «åh. det var godt å se de» sa jeg. Jeg hiver koffertene inn i bagasjerommet og vi setter oss inn. Sindre sitter foran og Trond bak. På vei inn mot Oslo går praten lett, vi snakker om alt som har skjedd den siste uken og alt vi skal gjøre i kveld, og hvem som kommer til å komme hjem med den beste damen. Da jeg skal gire, glir hånden min på låret til Sindre. Han ser på meg og tuller med å stryke meg oppover låret. «eyy, du e i gang allerede du» sa han. Det var deilig, i den tynne buksen føles det som om det ikke var noen bukse der. Jeg kjente at jeg ble litt småkåt. Jeg hadde helt siden vi tre møttes, vært litt småkåt på de to. Jeg visste ikke om de visste. Men av og til når Sindre tullet på den måten, virket det litt seriøst også. Og denne gangen var ikke noe unntak. Han hadde aldri gått så langt som nå og han var ikke mange cm unna kuken min. om han hadde gått bare litt lengre opp hadde han kjent at jeg var kåt. Jeg våknet plutselig til og skvatt litt. «nei, nå må du ha litt tålmodighet her » kødder jeg, og drar vekk hånden hans. Jeg så på han.. Hadde han skjønt hva jeg følte for han? Følte han det samme som meg? Hadde han kjent kuken min, der jeg satt i min egen verden? Det var så mange spørsmål som kom nå. Og det var vanskelig å konsentrere seg om kjøringen med den halvstive kuken i buksen. «du må nok vente til kvelden» kødder jeg. «ey! Ka om eg og vil være med då» kommer det fra Trond i baksetet. «hehe, alle skal få» svarer jeg. Heldigvis har jeg en stram bokser på meg, så det syntes ikke at jeg var kåt. Og i det han snur seg mot vinduet ser ned i skrittet til Sindre, han har en dongeribukse på seg, så jeg ser ikke om han er kåt han òg.

Når vi kommer frem åpner vi et par pils, og etter en stund går jeg for å ta meg en kjapp dusj før vi skal til byn. plutselig kommer Sindre inn på badet. Han åpner dusjen og sier «her, ta deg en øl». Så Kommer Trond inn, «eg skal bare pisse, eg» sier han. Det tar litt tid før det går opp for meg at de er på badet mens jeg står splitter naken kun skult av dog som forsvinner sakte når den kalde luften kommer inn i dusjen. Jeg snur meg mot veggen, og begynner å fikle med sjampoflasken for å se opptatt ut og tenker at de snart går tilbake til stuen. Så hører jeg Trond åpne beltet og lar buksen og bokseren glir nedover beina. Jeg klarer ikke la være, jeg snur meg forsiktig og blir stående å stirre på kuken hans. Jeg tenker litt på hvordan den ville sett ut når den var stiv, og ser på den knallgule strålen av piss som treffer vannet nederst i doen. Sindre utbryter «bli no ferdig med å pisse, og dusje. eg har mine behov, eg og » og begynner å kle av seg. Dusj kabinettet er igjen dekket med dog. Og jeg er sprengkåt. «Siden dere er så trege får jeg gjøre som de gjør i Afrika» sier Sindre, og kommer inn i dusjen. «pisse og dusje kollektivt» fortsetter han. Jeg snur meg raskt og griper instinktivt i kuken han og retter kuken vekk fra meg, akkurat i tide til ikke å bli pisset på. Jeg ser inn i øynene på Sindre, jeg rødmer litt før jeg slipper kuken igjen. jeg kjenner pisset hans på foten min, og jeg synes det er deilig. «du liker det, du. Du e jo kåt som faen. Sjekk den svære kuken då, Trond » sier Sindre. Han styrer strålen lengre opp, og så treffer den kuken min. Trond er ferdig med å pisse. og stikker hodet inn i dusjen «WOW! Du skal ikke ha noe problem med å finne damer, kor lang e den?» sier Trond og nikker mot min. kuken min står rett til værs og Sindre pisser på ballene mine. Jeg står litt handlingslammet. Trond kler av seg og kommer inn i dusjen, der Sindre står pisser på flere steder av den nydusjete kroppen min. Jeg tar et kjapt blikk på kuken hans, den virket litt stiv. Jeg må se igjen, var Trond virkelig kåt? Trond ser på Sindre. «neei, min kuk, e jo 15 i stående posisjon» og tar kuken hans, og styrer strålen mot kuken sin, til han ferdig med å pisse. Jeg kunne se kuken vokse. Trond kommer mot meg, men jeg tar ett skritt tilbake. Hva skjer egentlig nå? Tenker jeg. Trond plasserer sin venstre hånd på ryggen min og stopper meg i å gå lengre bak. Jeg gir ikke lengre motstand. Han plasserer kuken sin ved siden av min, og Sindre sier «Den er jo mye lengre enn din!» Sindre setter seg nærmere og måler med fingrene sine. «den er jo minst 20» Trond trekker seg litt vekk og dytter Sindre inntil «mål med din da» han virker litt skuffet over å ha kortere kuk enn. «HAH! Den er lengre enn din og» sier Trond til Sindre. «ja men den er lengre enn din» svarer han og snur seg og måler de to. «men størrelsen teller jo ikke såå mye» sier Trond. «jo den gjør jo det» sier Sindre og gir meg en high five.

Jeg skrur av dusjen plasserer hånden min på Tronds hofte. Kuken min reker bort til kuk-roten hans. Jeg lar hånden min gli bakover på rompen litt inn i ropesprekken, nedover låret og så frem til fremsiden av låret og oppover. Jeg var nervøs men klare likevel å si «den er jo innenfor normalen, og uansett er vi gla i deg, ikke sant Sindre? «Sindre svarer ikke. Og jeg la hånden min rundt kuken hans. Og begynner å ronke han forsiktig. Jeg griper Sindre sin hånd og fører den mot kuken min, så begynner Trond å ronke Sindre. Nå først forstår jeg hva som egentlig skjer. Og jeg tenker et sekund på å trekke meg vekk og reagere på en måte. Men det er så deilig, så jeg fortsetter. Hadde jo uansett vert for sint å prøve å skjule det nå, dessuten var jeg jo tydeligvis ikke aleine om å nyte dette. Og jeg har drømt om dette lenge. Så setter Trond seg ned på knær. Han overtar Sindres ronking. Jeg kjente stor forskjell, Trond var mye mer hardhendt enn sindre. jeg ventet spent på hva Trond ville finne på. Han drar forhuden sakte tilbake på meg og Sindre samtidig. Han tar de mot hverandre og lar kuken min leke med Sindres kuk. Før han putter begge inn i munnen sin samtidig. Jeg plasser hånden min på rompen til Sindre. Og prøver meg på å stikke fingre inn i rompehullet hans. han er trang, så jeg strekker meg etter glidemiddelet i øverste skuff. «du e klar du» sier Sindre «eg e alltid klar» sier eg.. Jeg klemmer ut litt på fingrene og prøver igjen. Nå glir fingrene mine sakte inn. Sindre tar flasken og gjør det samme. Jeg heller mer glidemiddel på pumpen til Sindre. Deretter smører han kuken min inn. Jeg stiller meg bak han og lar pikken min lete etter hullet. Jeg hadde sett på «trekant» på nrk, og visste at det er viktig å ikke bare presse på. Jeg presser forsiktig en liten stund og så åpner Sindres muskler seg og lar pikken min gli inn. jeg presser den så langt inn jeg kommer, og så sakte ut. Trond reiser seg. Han vil og pule, og smører pikken sin inn i glidemiddel. Jeg kjenner den varme kuken hans lete etter hullet og så presse på. Det er litt vondt, men samtidig veldig deilig.

Etter hvert går det fortere og vi finner en fin rytme. Så kommer plutselig Trond, han fyller hele reven min med sperm. Og trekker kuken ut. Han går frem og begynner å suge Sindre, og det går ikke lang tid før også han kommer. Så snur Han seg og vi står tett inntil hverandre. Jeg kan kjenne hvordan kuken hans er vår av sperm, og han bruker det som glidemiddel mens han runker meg. Trond skrur på dusjen igjen vasker seg, kuken hans henger mer og mer. Og nå er det ikke lenge til også jeg kommer. Sindre setter seg ned på knær foran meg, han slikker ballene mine, og fortsetter å runke meg. Og så. Jeg kommer og dekker sindres overkropp i hvit sperm, og jeg får en sykt deilig orgasme. Etter en lang dusj. Tar vi på oss finklær, putter voks i håret og er klar for å dra på byn. Det blir ingen damer på noen av oss den kvelden men vi er enige om at dette må gjentas.

 

Fotballgutten : Gay noveller

I klassen vi gikk i hadde vi fått en ny elev. Han var vakker, med blå øyner og sort hår. Det smeltet hjertet mitt meg med en gang. Vi gikk i 2.året på idrettslinjen på vgs. Jeg hadde fotballtoppidrett, og spilte fotball på vårt lokale 1.divisjonslag. Petter som var den nye eleven skulle også gå fotballtoppidrett, og jeg gledet meg til å se han i dusjen! Læreren spurte meg om jeg kunne vise Petter rundt, og ta han med på trening i kveld. Jeg sa selvfølgelig ja, og snakke med Petter mens vi gikk inn i garderoben. Etter litt snakking, og kødding var det dusjen som stod for tur, og vi gikk sammen inn. Petter var rene Hercules, herregud så vakkert! Han hadde en mage som bestod av bare muskler og ikke noe fett. Kukken var minst 19, og jeg kjente jeg små siklet da jeg så den. Vi snakket mens vi dusjet, han hadde vært spiss på juniorlaget til Rosenborg og bodd i Trondheim hele livet. Men på grunn til jobben til faren, flyttet han hit. Men han var fornøyd med å kunne prøve seg på laget vårt, og kanskje få sjansen i 1.divisjon.

Vi ble ferdig med dusjen, og gjorde oss klare for omvisningen. Vi hadde fri nå i to timer, og dermed var det tid til å vise han rundt. Vi var veldig heldige, for både hallen, skolen og fotballstadion lå på samme området. Han fikk se hver eneste krok, til og med knullekroken. Det var der gutta tok med seg jentene når de skulle ha seg en kjapp en. Peter lurte på om jeg hadde prøvd noen der, jeg måtte le. Nei, jeg hadde ikke mye erfaring med jenter måte jeg si. Peter bare så dypt inn i øynene mine, og lurte på om jeg ville være med bort til han etter treningen i kveld. Inni meg ropte jeg høyt JAAA, men jeg begrenset meg og klarte å få frem et rolig ja.

Etter dagens fotballøkta ,der Petter overbeviste treneren med mål og spill på høyt nivå reiste vi hjem til han. Der var det både middag og dessert, jeg sa selvfølgelig ja til det. Vi gikk opp på rommet til Petter etter middagen, der hang det plakater av både Solskjær og en halvnaken Ronaldo. Petter ser direkte på meg, og kysser meg. Jeg blir helt satt ut, men fortsetter kysset. Vi sier ikke noe bare kysser og ser på hverandre. «Du er vakker og du er min drømmeprins», Petter sier mens vi ser på hverandre. «Du er min å» svaret jeg. Jeg begynner å kler av Petter, t-skjorten er av og jeg tar på magen hans. Kysser han hardt og med masse følelser mens jeg tar å han. Kysser han nedover halsen, mot brystvortene som jeg biter hardt. Petter stønner høyt, mens jeg bytter brystvorte. Jeg kysser han nedover mot kukken, tar kukken i munnen og begynner å suge han. Petter presser kukken inn i munnen min, han begynner og munnpule meg. Kjenner kukken gå langt ned i halsen min, og jeg begynner å kjenne gag følelsen men jeg lar han kjøre den lenge og hardt nedi halsen min.

Jeg elsker følelsen! Petter trekker den ut, og snur ræva mot jeg, «ta meg»! Jeg kjører tungen inn, og Petter stønner som en dinosaur! Jeg slikker, og gjør han god og våt! Han er klar, og jeg presser min 20 cm stive og saftige kukk inn i han! «Ahhhhhh, jeg elsker deg Mats» Var de ordene Petter klarte å komme med! Jeg tar han i en doggystyle, og tar tak i hoftene hans! Jeg kjører han hardt og lenge, merker han at holder på å komme. Jeg trekker meg ut og snur han på ryggen. «Jeg vil se deg inn i øyene når vi kommer» Petter smiler og kysser meg. Jeg kjører kukken oppi han og begynner å ta han hardt! Vi kysser og puler helt vilt, jeg kommer og Petter kommer. Jeg fyller han med sæden min mens, Petter spruter over oss begge. Vi kollapser oppå hverandre, og er helt utslitt. Jeg reiser meg opp, slikker opp sæden til Petter og kysser han! » Jeg elsker deg Petter, jeg elsker deg å Mats»

Sjekk også

Magnus var glattbarbert

Magnus var glattbarbert : Jeg er en mann godt opp i 50 års alderen som …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *