mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Homofile noveller / Debut med sjefen – Homse noveller

Debut med sjefen – Homse noveller

Debut med sjefenHomse noveller :

Da jeg var 18 år begynte jeg som lærling. Godt å slippe skolens mas og komme ut i arbeidslivet. Jeg hadde en stund tenkt på guttesex, men aldri våget å prøve.

Jeg visste at jeg likte jenter best, men jeg var veldig keen på å prøve med en annen gutt. Allerede den første dagen så jeg at sjefen var en person jeg absolutt kunne tenke meg å teste det sammen med. Han var bare noen år eldre en meg, passelig slank, høy og med mørkt hår og noen nydelige blå øyner. Selv er jeg slank og høy, med stripet hår.

Har aldri hatt problem med å sjekke opp folk eller å få med damer hjem.

Vi brukte garderober på jobben, og det ble litt smugtitting. Jeg var veldig usikker på om dette var noe han ville være med på. Til tider hadde han litt homofile takter, men jeg visste at han likte jenter. Etter hvert som vi ble bedre venner fortalte vi hverandre om ting som skjedde på fester og ellers i livet.

Det økte min usikkerhet om han var helt hetero. Både på fester og på jobben hadde vi en tulletone oss imellom som gjorde at vi småflørtet litt. Kunne det være noe mer, eller var det bare det at vi var gode kompiser?

Dagene gikk og tanken på guttesex opptok meg stadig mer, jeg var så lysten på å smake på en annen kuk. Det var fantasien hver gang jeg runket.

Så kom dagen det skjedde, vi var på fest og stemningen var god. Etter hvert ble den litt for fuktig og etter et stort alkoholinntak havnet vi i baksetet på samme bil hjem. Vi fniste og lo som noen fjortis jenter og hadde det veldig morsomt, jeg lente meg mot midten bare for å se fremover, ansiktene våre var ikke langt fra hverandre. Jeg kjente at svetten piplet i pannen og hjertet slo fortere. Jeg så han i øynene og smilte, det samme gjorde han.

Akkurat der og da var jeg villig til å glemme alt og alle, jeg hadde bare lyst å legge meg inntil han og gi han et kyss. Kjenne leppene hans mot mine.

Plutselig sa han noe helt annet og vi begynte å le alle i bilen. Faen også..

Det var litt blandede følelser, på en måte var jeg glad det ikke hadde skjedd noe som de andre kunne sett. Men på den andre siden hadde jeg nå så lyst å gjøre det, men turte ikke.

Vi bodde ikke så langt fra hverandre, så da vi kom dit han bodde, gikk jeg også ut av bilen.

Skylte på at jeg behøvde litt frisk luft og kunne gå resten av veien selv, men det jeg håpet på var jo at jeg kunne få oppleve det magiske øyeblikket. Vi stod der i snøen og snakket om alt mulig som kompiser gjør.

Jeg fikk ikke med meg alt, for jeg tenkte bare på han. Det var på tide å ta kvelden, jeg gikk bort for å gi han en klem, det kan jo gutter gjøre. Så jeg la armen rundt han og fikk for første gang kjenne kroppen hans mot min, jeg bare sto der og nøt det. Fantastisk! Han sto også stille, med armen rundt meg. Veldig lenge. Hvis han ikke ville noe så måtte han vel ha stoppet før tenkte jeg.

Jeg bøyer meg litt bakover og ser han i øynene, det er nå eller aldri tenker jeg. Lener meg fremover og møter noen deilige lepper som jeg har fantasert om i et år. Alt står stille rundt oss, det er bare oss nå. Jeg tar motet til meg: Vil du bli med meg hjem? Det tar litt tid før han svarer, jeg blir nervøs og kvalm, tenk om han nå sier nei? Hvordan blir det da å gå på jobb igjen.

Jeg hører et stille ja og kjenner leppene hans mot mine igjen. Vi snur oss og går oppover den siste bakken til leiligheten min. Sier ikke et ord, bare ser på hverandre og smiler. Vi vet hva som snart skal skje. Vi er ikke kommet inn døra en gang før jeg kjenner armene hans rundt meg. Leppene våre møtes nok en gang i et heftig tungekyss. Vi går sammen mot soverommet, der jeg kaster meg ned på sengen og han følger etter. Han kysser meg nedover halsen, samtidig som han drar opp genseren min, koser med brystvortene mine og stryker meg sakte nedover magen til han kommer til en bul som vil ut. Han smiler og kysser meg igjen. Alle klærne forsvinner og vi ligger der, to deilige nakne gutter bare i boxer. Han legger seg på rygg og jeg kysser meg nedover brystkassen hans og magen. En liten veiviser leder til denne store bulen hans, som bare venter på å få komme ut.

Jeg drar den forsiktig av, og ut spretter det en fantastisk kuk. For første gang får jeg ta på en annen gutt og det er en fantastisk følelse. Jeg bøyer meg ned og slikker på hodet. Han stønner og nyter det. Suger meg lenger og lenger ned og til slutt har jeg tatt nesten hele i munnen. Jeg kommer snart, roper han. Ikke enda sier jeg og kysser meg oppover igjen til munnen, vi møtes i et heftig tungekyss. Jeg legger meg over på rygg og venter på den samme behandlingen fra han. Aldri har jeg kjent denne følelsen før, ingen som tidligere har sugd meg har gitt meg denne følelsen, det rykker i hele kroppen av glede og jeg kjenner at spruten ikke er langt borte. Jeg tar tak i hodet hans og løfter det opp igjen. Kysser og sier at jeg vil kjenne han bak. Han er ikke vanskelig til å be og før jeg vet ordet av det ligger jeg på magen. Han begynner å fingre meg, det er vondt men samtidig det mest fantastiske jeg har kjent. Ta meg, roper jeg og jeg kjenner at kuken hans trykker mot åpningen min. Jeg skriker i det den begynner å presse seg inn, og kjenner han jukker kuken lenger og lenger inn for hver gang. Han fyller meg opp med den deilige kuken sin og jeg runker kuken min som besatt.

Nå kommer jeg, roper han og samtidig spruter hele satsen min utover lakenet. Jeg kjenner han fyller rumpa mi med sæd, og dette er den beste orgasmen noen gang har hatt. Vi springer ut i dusjen og vasker oss, før vi legger oss i sengen igjen. Jeg lener meg over han og gir han et kyss og sier takk. Han bare smiler og sier, i like måte. Slik sovner vi. Jeg sovner med et smilt rundt munnen, som verdens lykkeligste.

Jeg er fortsatt sikker på at det er jenter jeg liker best, men denne kvelden fikk jeg også smaken på guttesex. Dette var starten på et deilig vennskap, som gir meg kuk så ofte jeg vil. Samarbeidet på jobben har aldri vært bedre, for gjør jeg noe galt så vet jeg at jeg blir straffet…

 

En nightcap :

Vi skulle skille lag ved taxiholdeplassen, og klokka var fire på ei lørdagsnatt.

— Du vil ikke bli med til meg og ta en nightcap? Spurte han. — Jeg bor rett oppi her.

Jeg takket ja til tilbudet. Hadde ikke møtt ham før i kveld, da vi hadde blitt introdusert for noen felles kolleger fra jobben. Jeg var ganske brisen, men ikke trøtt, så jeg ble gjerne med på en siste drink.

Leiligheten hans var romslig, øverste etasje i en bygård. Han var i midten av førtiåra og hadde nok ei god inntekt. Det så i alle fall slik ut på det stilfulle interiøret.

Jeg slengte meg ned på sofaen, mens han gikk for å hente drikkevarer. Da han gikk ut på kjøkkenet kunne jeg ikke la være å se at laptopen sto åpen. Jeg trykte en tast og skjermen våknet til liv. Han var innlogget på profilen sin på Gaysir.

Jøss, okay? Så han var altså homo.

Selv var jeg bi, og sikkert tjue år yngre enn ham. Men jeg hadde tent på modne menn helt siden jeg kom i puberteten.

Han kom inn fra kjøkkenet med to pils i hånda og tok meg på fersken.

— Jasså, du snoker i andres saker, sa han strengt.

— Unnskyld, jeg…

Det ble stille en lang stund, og vi bare så på hverandre. Han sto i døråpninga, jeg satt i sofaen.

— Ta av deg skjorta, sa han omsider.

Jeg så på ham, og tenkte meg om. Hva var i ferd med å skje her nå? Men før jeg rakk å tenke meg noe særlig om, var det som om kroppen og hormonene mine overtok kontrollen. Jeg kneppet opp skjorta og tok den av. Nå satt jeg i bar overkropp i sofaen hans.

— Og så buksene, kommanderte han. Jeg prøvde å lese blikket hans. Var kåt og sprengnervøs samtidig.

Så trakk jeg av meg jeansene og la dem i sofaen. Nå satt jeg kun iført boksershorts og sokker. Ereksjonen min var godt synlig, og jeg forsøkte klønete å skjule den med hendene.

— Har du hatt sex med menn før? Spurte han.

Jeg nikket.

— Har du sugd kukk?

Jeg nikket igjen.

— Blitt pult?

Jeg nikket.

— Blitt sprutet på?

Jeg nikket.

— Tatt spruten i munnen?

Jeg ristet på hodet. Det hadde jeg ikke gjort ennå.

— Fått spruten i deg?

Jeg ristet på hodet igjen.

— Har du pult en annen mann?

Jeg ristet på hodet.

— Bra! Her i huset er det bare jeg som puler.

Det ble stille. Så hørte jeg meg selv si: — Kan jeg få se pikken din?

Han åpnet beltet, og dro sakte buksa og bokseren ned til knærne. Pikken hans var stiv og svaiet mot meg. Tykk og lang.

Jeg la meg bakover i sofaen og trakk av meg boksershortsen. Pikken min lå knallstiv oppover magen, fuktig av kåtsafter. Jeg stirret på den deilige pikken hans, og klarte ikke la være å runke meg selv. Jeg stønnet høyt av kåtskap.

Så kom han gående bort til meg, og jeg satte meg opp. Jeg tok tak i den tykke kukken og slikket det lilla hodet. Tok den prøvende inn i munnen. Sugde litt. Sirklet rundt hodet med tungen.

Han tok av seg t-skjorta. Jeg runket meg selv mens jeg sugde ham.

Etter en stund med deilig suging reiste han meg opp. Han stilte seg opp bak meg og tok tak i rumpeballene mine. Kjente på den spretne rumpa mi. Jeg kjente pikken hans dasket mot hoftene mine.

Jeg satte meg på kne på gulvet, og begynte å trekke av ham buksene. Så var også han splitter naken bortsett fra sokkene.

Han la meg med hodet hvilende på sofaputene og bøyde seg over meg. Jeg gapte så høyt jeg kunne. Så kjørte han den store pikken sin i munnen min.

Han holdt hodet mitt, og begynte å munnpule meg. Jeg åpnet opp svelget så godt jeg kunne. Etter noen minutter kjørte han hele den lange pikken ned i svelget mitt, så jeg kjente kjønnshårene hans mot nesen.

Han fortsatte å munnpule meg lenge. Jeg så oss i et stort speil som hang på veggen ved siden av sofaen. Den kjekke, velbygde 45-åringen som sto og kjørte pikken sin i munnen på en unggutt. Jeg nøt synet.

Så kjente jeg pikken hans ble enda større i munnen min. Han stønnet høyt. Så begynte han å sprute. Han støtte sæden sin i munnen min, salt og varm. Jeg svelget etter så godt jeg kunne. Han trakk pikken ut etter noen støt, og runket resten av sæden i ansiktet mitt. Jeg prøvde å fange dråpene i munnen så godt jeg kunne, men mye sæd havnet på kinnet og haka mi.

Da han var ferdig tørket han av pikken på kinnet mitt og reiste seg. Så gikk han på badet uten et ord.

Jeg satt igjen, svimmel, sprengkåt og full av sæd. Jeg så meg selv i speilet der jeg satt. Naken med hamrende ståpikk, sittende på gulvet, med ansiktet fullt av sperm.

Jeg hørte at han dusjet på badet. Jeg lurte på om jeg skulle gå eller hva jeg skulle gjøre. Men etter noen minutter kom han ut igjen, og jeg satt der fremdeles, nedsprutet og kåt.

I den ene hånda hadde han ei flaske med glidekrem. I den andre hadde han en tykk buttplug. Jeg skjønte at han var langt fra ferdig med meg.

Han plasserte meg i sofaen, liggende med ei tykk pute under baken. Jeg måtte ligge på et stort håndkle, for her kom det til å bli søl.

Han spredte bena mine og inspiserte skrittet mitt. Jeg hadde barbert pungen og sprekken, så den var glatt og hårløs. Han tok en håndfull glidekrem og spredte det utover rumpesprekken. Jeg gispet i det fingrene hans streifet over rumpehullet mitt. Igjen så jeg meg i speilet, og synet gjorde meg usannsynlig kåt. Jeg lå der med sæd i ansiktet og skrevet for en middelaldrende mann som snart skulle pule meg.

Han trykket på guttefitta mi med en fuktig finger. Jeg åpnet meg sakte, trang som jeg var. Han fingret meg en stund med to fingre, og kåtsaften piplet ut av pikken min.

Så grep jeg buttpluggen og flaska med glidekrem. Jeg smurte den godt inn og lurte på om jeg var for trang for det tykke leketøyet. Jeg ga den til ham, og han smilte bredt.

Han satte pluggen mot hullet mitt og gned den litt fram og tilbake. Så begynte han å trykke på. Det var litt vondt og altfor trangt. Han lekte litt mer med hullet mitt for å varme meg opp. Så prøvde han med buttpluggen igjen. Han trykket hardt denne gangen. Den begynte å gli inn, men jeg rykket til i smerte. Jeg grep etter buttpluggen for å ta den bort. Men han tok tak i hendene mine og holdt dem i et fast grep. Så så han meg inn i øynene og trykte buttpluggen til bunns i guttefitta mi.

Jeg skrek ut i smerte. Han bare holdt meg i et fast grep og holdt meg rolig. Etter litt gikk smerten over. Leketøyet hadde gått til bunns, og jeg følte meg fylt opp. Så begynte han å trekke og vri litt i den. Han trakk den sakte litt ut, og utvidet åpningen min. Slik holdt han på en stund, mens nytelsen begynte å bygge seg opp i underlivet mitt.

Etter en stund var jeg såpass utvidet at han kunne trekke buttpluggen helt ut for så å kjøre den inn igjen. Hullet mitt tok imot, og jeg kjente hvor åpen jeg begynte å bli.

Han holdt stramt om pungen min med en hånd, og kjørte pluggen inn og ut med den andre. Det bygget seg opp en bølge av intens nytelse i hele kroppen min. Snart kom orgasmen, og jeg ropte ut mens jeg begynte å sprute. Støt etter støt av sperma sprutet ut av pikken min og traff meg på haka, på brystet og på magen.

Når orgasmen var over lot han buttpluggen være igjen i rumpa mi. Han stilte seg ved siden av meg og bød meg pikken sin. Jeg gapet og sugde, utmattet av orgasmen, men fremdeles kåt. Jeg skjønte fort at han ville pule meg. Så tok han sæden jeg hadde sprutet utover overkroppen min og smurte det på pikken sin som glidemiddel. Han stilte seg på knærne foran sofaen, og dro meg fram så jeg lå med rumpa på kanten. Han holdt bena mine fra hverandre. Så dro han ut buttpluggen og slengte den vekk. Han satte den tykke kukken sin mot det utvidete hullet mitt, og smatt hodet innenfor. Han støtet pikken såvidt innenfor lukkemuskelen min igjen og igjen. Det var tydelig at han nøt hvordan det strammet rundt pikken hans.

Så begynte han å støte inn hele lengden av kukken, før han trakk den helt ut igjen. Om og om igjen fylte han meg helt opp. Pikken min stivnet igjen, ettersom han streifet g-punktet mitt.

Han pulte meg slik lenge, og svetten rant av oss begge.

Så trakk han meg ned på gulvet og stilte meg på alle fire foran speilet. Slik kunne han pule meg bakfra mens vi begge så alt som foregikk. Han klapset meg på baken og trengte seg inn i meg igjen. Så pulte han meg så det klasket hver gang han kom til bunns. Pikken min dasket i takt mot magen min. Han traff hele tiden det deilige punktet inne i meg, og etter litt kjente jeg enda en orgasme komme.

Uten at jeg rørte pikken min begynte jeg å sprute utover parketten. Han kjente hvordan det strammet støtvis rundt pikken hans, og snart kom han selv. Han brølte og holdt godt tak i hoftene mine mens han sprutet meg full av ladningen sin.

Så trakk han seg ut og snudde meg mot speilet med rumpa mi. Jeg smilte godt da jeg så sæden hans renne ut av det åpne hullet, nedover sprekken, og nedover lårene mine. Vi kollapset begge på gulvet, fullstendig tilfredsstilte og gjennomsvette. Han tok litt sæd som rant nedover innsiden av lårene mine og matet meg med det.

– Her er nightcapen jeg lovet deg, lo han.

Jeg svelget sæden og slikket ren fingrene hans. Og gledet meg til fortsettelsen.

Sexmoter

Sjekk også

Magnus var glattbarbert

Magnus var glattbarbert : Jeg er en mann godt opp i 50 års alderen som …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *