mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / En våt dag med Jannicke

En våt dag med Jannicke

En våt dag med Jannicke

Dette skjedde en sommerdag i fjor da foreldrene mine var på IKEA. Der vi bor tilsvarer det en dagstur så jeg hadde huset for meg selv. Jeg logget meg inn på facebook og fant at ei veldig søt jente som het Jannicke var hjemme. Jeg spurte om hun ville komme bort og bade i bassenget mitt, og heldigvis svarte hun ja. Fem minutter senere ringte hun på døra.

Jeg ble helt mo i knærne da jeg så at hun hadde på seg en kort og sykt sexy kjole. Vi gikk ut på terrassen og satte oss for å la sola varme oss før vi badet.

Pratet gikk om alt mellom himmel og jord og tilslutt vi inn på sex. Hun sa at hun aldri hadde gjort noe seksuelt med noen før. Dette tente meg og jeg kjente at pikken vokste i buksa. Jeg strakte ut en hånd, strøk henne over håret og fortsatte bevegelsen til jeg hadde hånda på låret hennes.

Mens jeg forsiktig lot den bevege seg oppover spurte jeg om hun hadde fingret før. Det hadde hun gjort mange ganger og hun fortalte at hun likte å massere klitorisen mens hun brukte to fingre i fitta. Jeg flyttet hånda mi helt opp i skrittet hennes og presset den inn. Hun stønnet og la en hånd på den knallharde kulen i buksa mi. Vi reiste oss og jeg la jeg armene rundt henne og kysset mens jeg dro av kjolen.

Hun hadde ikke truse så jeg bare falt ned på kne og kysset henne i skrittet. Hun stønnet enda høyere og jeg presset tunga hardt opp i henne. Hun pustet tungt og ba meg pule henne. Jeg dro av meg bukse og boxer og tok opp en kondom av lomma. Hun tok initiativet og rullet den på mens hun strøk pikken min med de deilige hendene sine. Snart var jeg klar til å presse meg inn i fitta hennes, hun var trang men saftene hennes gjorde at jeg kom lett inn.

Det var utrolig deilig å knulle henne i den varme sola, og vi fant en fin jukkerytme.

Snart fikk Jannicke orgasme, og det ble for mye for meg. Jeg kjente ballene trekke seg sammen da jeg sprutet.

Etterpå gikk vi ut i bassenget og det gikk ikke lang tid før vi hadde sex i vannet også. I ettertid har jeg hatt mye morro med Jannicke, blant annet på en banantube etter en båt. Det var min kamerat som styrte båten og han så gudskjelov ikke bakover. Jannicke satt foran meg på tuben og hun benyttet en bølge som påskudd for å skli bakover og inn mot skrittet mitt. Der begynte hun å gni seg inntil meg, og jeg dro ned trusa slik at pikken min kunne gli inn. Vi jukket i takt med småbølgene så det ikke skulle bli alt for åpenlyst hva vi holdt på med.

Vi fikk gi oss da båtføreren stoppet fordi vi var inne i havna igjen. Det har blitt andre eventyr siden også, men det forteller jeg heller om i en annen novelle.

 

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.