lørdag , 6 november 2021
Forside / Hetero / Episk erotisk novelle del 1
Jeg slikket og småbet klitorisen hennes mens jeg stakk to fingre inn i fitta hennes.

Episk erotisk novelle del 1

Episk erotisk novelle del 1

Handlingen jeg her vil fortelle om, utspiller seg i Amerika på 1700-tallet, mens slavedriften fortsatt vaqr en del av sørstatene.

Jeg kan begynne med å fortelle litt om meg selv. Jeg er en mann på 30 år, og sønn av en plantasje-eier. Jeg var ute iden store verden og studerte slik at jeg en gang skulle kunne overta min fars plantasje. Nå hadde det seg slik at min far hadde blitt alvorlig syk, og mistet livet, dette gjorde at jeg ble kalt hjem for å overta bedriften. Jeg tok med meg min elskerinne og dro hjem. Min elskerinne er en meget flott kvinne, hun heter Ella, og er ca 1.65 høy, med en kropp som er fullkommen. Hun har kanskje kunne tatt av 4-5 kilo. men er ellers topp.

Vel framme fikk jeg beskjed om hvilke folk det var som jobbet på plantasjen, det var nemlig ikke bare slaver der. Min far hadde kontakter innen fengselsvesenet, og fikk kunne plukke ut folk som sonet strenge straffer i fengselet. Derfor var det både hvite, svarte og andre folkeslag som oppholdt seg der.

Jeg stod ustanselig og kikket på arbeiderne mine om dagene, og det tok ikke lang tid før jeg la merke til at det var en del flotte damer der. En kveld da min elskerinne var inne i byen, bestemte jeg meg for at jeg skulle ha en av mine vakre slavinner. Jeg ga beskjed om at Mina som hun het, skulle infinne seg på mitt rom. Etter 5 minutter banket det på døren, og hun kom inn. Hun lurte på hva det var hun kunne stå til tjeneste med. Jeg kunne se at hun var redd, hun lurte vel på om hun hadde gjort noe galt.

Jeg bare betraktet henne til å begynne med, hun var ufattelig vakker. Langbeint, slank og med passe faste og store bryster. Hun kunne vel være omtrent 25 år etter det jeg kunne bedømme. Jeg ba henne ta av seg den slitte kjolen sin. Hun kikket på meg som om hun ikke forstod om jeg mente det jeg sa. Jeg ba henne med streng stemme ta av seg kjolen. Hun kneppet forsiktig opp kjolen sin og lot den falle til gulvet.

Hun dekket til puppene sine med en hånd mens den andre hånden forsvant mellom lårene hennes og dekket den mørke trekanten. Jeg ga beskjed om at hun skulle fjerne hendene sine, jeg stirret nøye på kroppen hennes og kjente at noe begynte å våkne til liv nede i buksene mine. Jeg ba henne snu seg rundt sakte, ta tak i bordkanten og bøye seg forover.

Ett øyeblikk etter stod hun lent over bordet med baken stikkende ut. Jeg må si jeg ble bergtatt, jeg har aldri før eller siden sett en så flott rumpe, den var et prakteksemplar. Jeg tenkte at slike kvinner ble skapt for å bli tatt i rumpa. Den var perfekt, med to faste, akkurat passe kjøttfulle rumpeballer.

Jeg beveget meg bort til henne, og hånden min fant veien inn mellom bena hennes. Jeg lot dem kjærtegne klitorisen hennes en liten stund før jeg forsiktig presset en finger innenfor og beveget sakte inn og ut. Hun vred hodet til siden og så på meg med bedende øyne. Ord var overflødige, jeg kunne se på øynene hennes at hun sa vær så snill og la meg gå. På dette tidspunktet var det for sent, jeg var alt for kåt til å stoppe. Jeg dro henne med bort til sengen min og la henne på rygg. Jeg skilte bena hennes og la hodet mitt mellom dem. Jeg begynte å slikke henne.

Jeg lot tunga mi gli inn, og hun kom med et ufrivillig stønn. Jeg merket at selv om hun var høyst uvillig, begynte hun å bli våt, for saftene begynte å renne. Jeg slikket og småbet klitorisen hennes mens jeg stakk to fingre inn i fitta hennes. Den var akkurat passe romslig og våt. Jeg lot den andre hånda mi gripe tak i en av de faste puppene hennes og masserte den. Jeg fant brystvorten og klep den, litt hardt kanskje, for hun kom med et sårt klynk. Jeg stilte med opp i sengen, og kommanderte henne til å suge meg. Hun ristet på hodet og gråt, men etter at jeg hadde gitt henne et par slag med flathånden min åpnet hun munnen og lot de røde leppene omslutte kukhodet mitt. Jeg ventet ikke på at hun skulle begynne å suge, jeg jukket fram og tilbake i høy hastighet. Det så ut som hun slet med å få trekt pusten på grunn av pikken som fylte hele munnen hennes.

Plutselig åpnet døren til rommet seg, og der sto min elskerinne! Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, så jeg bare sto der og gjorde ingenting. Hun så helt sjokkert ut, men så fortrakk ansiktet seg i et ondskapsfullt smil… Er det avstraffelse jeg er vitne til, det vil i så fall jeg også være med på sa hun. Hun tok raskt av seg klærne sine og krøp opp sengen vår. Ella tok over sugejobben, og hun var en mester i å suge. Hun var faktisk en mester i det aller meste, og hadde ingen hemninger, bortsett fra at hun aldri hadde latt noen mann trenge inn i sitt aller helligste og trange hull. Mina satt på sengen og kikket på. Like før det gikk for meg, avsluttet hun jobben.

Hun la mina på rygg med sprikende ben og begynte å slikke fitta hennes, og Mina kunne ikke annet enn å stønne. SDamtidig tok jeg plass bak Ella, og begynte å ta henne bakfra med lange seige tak. Jeg ble vanvittig opphisset av å ha to vakre kvinner foran meg som lå og stønnet.

Etter en bestemte Ella at hun og Mina skulle slikke hvreandre samtidig, og resultatet ble at de lå i en 69-er. Mina ble liggende øverst, og jeg kjente et voldsomt sug i magen da jeg kikket på de faste rumpeballen og det innbydende rosa hullet. Jeg hadde alltid visst at Ella hadde hatt sansen for å dominere og påføre andre litt lett smerte, men nå begynte hun å overraske meg. Hun bet ganske så hardt tak i Minas klitoris mens hun klasket og kløp i rumpeballene hennes. Mina stakkar kom med små smertehyl hver eneste gang. Men det skulle vise seg at jeg hadde bare sett begynnelsen…

 

Største Sexdatingside i Norge Eroticdate.club

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *