mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Utroskap / Het hyttenabo – utroskap

Het hyttenabo – utroskap

Het hyttenabo – utroskap :

Jeg heter faktisk Anders, selv om jeg er adoptert fra Jamaica..

Mine adoptiv foreldre hentet meg der da jeg var 1år. Nå er jeg 25, og snakker norsk som en innfødt.

Adoptivfar drev et større logistikkfirma og var ofte på farten, og min hjemmeværende adoptivmor fulgte gjerne med på turene.

For ca. to år siden var de i Tyskland og bilen deres kolliderte i tett tåke på autobahn. Alle omkom, og dermed satt jeg igjen i Norge med minner..

Men ikke bare det, på grunn av firmaet etterlot de seg en god del penger som jeg passet godt på.

Helt til jeg ble voksen og fikk interessen for fjelluft, jakt og fiske. Etter mange helger i telt fant jeg ut at jeg ville bygge meg hytte.

Jeg kjøpte en halvstor tomt i utkanten av et hyttefelt og fikk i løpet av våren og noe av sommeren opp reisverket. Da sensommeren og høsten meldte sin ankomst brukte jeg alle helger og fridager til å bygge. Siden jeg er utdannet snekker og dessuten holdt på med ingeniørutdanning, så passet det godt med en liten «oppfrisking av faget».

Nærmeste nabo er småbarnsfamilie med 2 unger i 2-5 års alderen. Fortellingen jeg nå skal fortelle stammer fra en helg med mye dårlig vær og lite effektiv hyttebygging.

Det var fredagskveld, og jeg hadde allerede fått gjort en del arbeid. Hadde endelig begynt med isolasjonen, men trælet en del med kløe fra den helvetes isolasjonen. Da klokka ble 21 bestemte jeg meg for å gi faen. Lei av å klø håpet jeg at en av mine naboer kunne låne meg sin dusj.

Rune (mannen i småbarnsfamilien) hadde hjulpet meg litt med byggingen og nevnt at hvis jeg måtte låne dusj eller toalett så hang nøkkelen til hytta deres i vedskjulet. Jeg gikk nedover mot hytta deres og oppdaget at lyset var tent i stua og at røyk kom fra pipa.

Jeg banket på døra og skulle akkurat til å banke igjen da Marit åpnet døra. Hun ble overrasket over at jeg stod i døren så sent og unnskyldte seg med at hun drev å pakket ut litt bagasje og at det var grunnen til at hun brukte litt tid på å åpne.

«Hei, jeg lurte på om du kunne låne bort dusjen til en isolasjonsmann med alvorlig kløe?» spurte jeg med en humoristisk tone.

«Klart, gjør det! Husker da vi bygde og hvor fælt det klødde.» lo hun tilbake.

Hun viste meg veien til dusjen og sa at hun var rett rundt hjørnet hvis det var noe.

Jeg gikk inn på badet, kjente varmen fra varmekablene under føttene mine. Jeg lukket døra og begynte å kle av meg, først t-skjorten, så håndverkerbuksa før jeg lot boxeren falle.

Av en eller annen grunn var pikken min opp og stod. Jeg lo for meg selv og begynte å kose med redskapen jeg hadde blitt tildelt. Vannet i dusjen ble fort varmt og jeg entret dusjen, vannet rant nedover den sjokoladefargede kroppen min som var godt trent. Jeg ropte ut «Er det greit jeg låner litt sjampo og såpe?» «ja, bare forsyn deg» hørte jeg utenfor døra.

Etter jeg hadde vasket håret var det kroppen sin tur. Pikken min var fortsatt oppe og leken, så jeg kunne ikke unngå å tenke på at her hadde Marit stått og dusjet mange ganger. Jeg tok et skikkelig tak rundt skaftet og runket sakte men sikkert.

Like etterpå brast døra opp og Marit rakk akkurat å åpne munnen sin og spytte ut «Torden» før hun ble stum av synet. Siden badet deres var stilrent og pent var det ikke noe som skjermet for dusjen.

Hun ble stående å stirre på meg i 2 sekunder før hun så opp på meg med overraskede øyne.

«BEKLAGER! Det var virkelig ikke meninga!»

«Det går bra» sa jeg. «Det er jo bare naturlig»

Marit tenkte seg litt om før hun svarte «ja, det er det.. og neste naturlige ting for meg er å knulle»

Hun lo, men jeg merket at hun ikke mente alt useriøst.

Jeg ertet henne opp med å si «Vel, å være unaturlig er ulogisk. Så jeg sier som du sa i sta, forsyn deg»

Hun så på meg med litt skremte øyne, før hun gikk mot meg, skrudde av dusjen og fant frem et håndkle til meg.. Pikken min datt litt ned i skuffelse, men så fort jeg var ute av dusjen så sa Marit «Best for deg at du ikke lar den falle ned! Vi skal nemmelig på stua foran peisen»

Jeg tørket meg kjempefort og nesten dyttet Marit foran meg til stuen.

Foran peisen lot Marit klærne falle. Først den tykke hette genseren, så den stramme jeansen før hun avdekket den deilige kroppen sin for meg.

Hun var 170cm høy, og bar veldig lite preg av at hun hadde født to unger. Hun hadde timeglass fasong med fine hofter og store pupper. Jeg kneppet opp bh-en hennes og lot den falle til gulvet mens jeg tok tak i begge puppene og koste med dem. Jeg suttet litt på niplene, før jeg beveget hendene nedover.

Stringen hennes var svart, og hadde deilige blonder på seg. Jeg dro den ned til anklene hennes samtidig som jeg satte meg på kne og kysset fitta hennes. Den var tydeligvis nybarbert og hadde lepper som hang litt utenfor, men akkurat passe til at det var sexy.

Hun la seg ned på det lakkerte furugulvet og spredte beina. Jeg la meg oppå henne og kysset henne på halsen og puppene mens jeg runket.. Hun stønnet at hun var kjempeklar, jeg beveg fingrene mine nedover magen hennes og mot musa for å fingre henne litt videre først, men hun stønnet at hun ville ha meg NÅ!

Jeg styrte pikken mot den våte åpningen hennes og presset på. Det var trangt, og hun stønnet av litt smerte men også mye kåthet. Hun ble fort vant til den store kølla mi, og ville ha meg dypt inne i henne! Jeg kjørte nå så hardt jeg bare klarte, og bunnet hver gang. For hver gang jeg bunnet stønnet hun høyere og høyere helt til hun kom i en lang og dyp orgasme. Kjønnet hennes ble med en gang mye våtere og tillot at jeg kjørte enda hardere.

Etter en halvtime med hardkjør i misjonær ville jeg noe annet. Vi byttet stilling til doggy og jeg fortsatte hardkjøret. Det var så digg å se rumpa disse for hver gang jeg kjørte pikken dypt i henne. Jeg følte meg som en konge der jeg stod bak den utro nabokona, konge nok til å sende en spyttklyse mot rumpehullet hennes og begynne å massere det. Jeg fikk først en finger inn, så en til, og etter hvert hadde jeg tre fingre inni rumpehullet hennes.. Siden hun ikke hadde protestert tenkte jeg at «NÅ skal hun få smake pikken min i rumpa»

Jeg dro meg ut, gikk ned mot hullet med tunga og gjorde det enda våtere, plasserte pikkhodet godt inntil hullet før jeg presset på. Hvis det var stønn av smerte jeg hørte i sta, hørte jeg nå hyl av smerte nå. Jeg presset meg forsiktig inn, litt av litt om gangen, helt til jeg var 2/3 inne før jeg dro meg ut igjen og kjørte den inn igjen..

Jeg kjente den ene hånda hennes kose med pungen min mens jeg kjørte henne dypt, det gikk ikke lang tid før jeg kjente orgasmen banke på døra.. «Hvor vil du ha spruten?» spurte jeg.

«Kan gjerne ta den over puppene eller i ansiktet» svarte hun tilbake mellom stønnene.

Jeg dro meg ut og reiste meg på beina, hun fulgte etter og satte seg på kne før hun tok et skikkelig tak rundt skaftet mitt og begynte å runke meg mens hun la leppene sine på pikkhodet mitt. Jeg klarte ikke å holde meg lengre og stønnet ut at jeg kom! Hun dro den ut og siktet rett mot sitt eget ansikt mens munnen var åpen. Jeg sendte i veien 4 saftige doser med Jamaica sperm før det bare rant ut av pikken min. Da jeg var ferdig var hele haken, munnen og litt av halsen dekket i sperm.

Hun så opp på meg og lo mens jeg nesten falt på kne av den enorme «avlastningen».

«Hva gjør vi nå a?» sa jeg

«Vel, først må vi dusje. Sammen! også må vi rydde opp alt rotet vi har laget før vi kanskje rekker en runde til? Mannen min kommer ikke opp før i morgen tidlig, så vi har litt tid enda»

«Ja, hva venter vi på?» sa jeg og så mot dusjen.

Vi hoppet i dusjen og fikk av oss den verste svetta pluss at hun ble veldig godt skrubbet for alt spermen.

Etter all ryddingen endte vi kvelden med en kjapp omgang med rytter på «master bedroom» før jeg måtte reise kl 05.30 på morningen.

Vel innenfor døra på hytta fikk jeg en melding fra Marit

«Takk, Anders! Det var virkelig en heftig natt. Får bare håpe at Rune ikke vil ha sex med en gang han og ungene kommer opp. For tror fitta mi er øm og utvidet nå.. Hvis du vil, så vil gjerne jeg ha deg som en loverboy her på fjellet! Ser for meg at det blir mange fredagskvelder hvor jeg kommer opp hit tidlig.. Sov godt da min store bull. Kyss og orgasmer fra din hotwife Marit»

Sexmoter

Sjekk også

Kjapt på kontoret – Utroskap

Kjapt på kontoret – Utroskap : Klokka var 15.45. Sendte henne ei melding om at …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *