søndag , 1 august 2021
Forside / Analt / Hun fortjente det ! – BDSM & Fetish

Hun fortjente det ! – BDSM & Fetish

Hun fortjente det ! – BDSM & Fetish :

Det er slutten av mai måned, skoleåret er snart over. Eksamen nærmer seg med storm, men på en hybel sitter Line ganske så fortvilet. Skoleåret som snart er over har bydd på mang en utfordring for en stakkars studine. Line er 21 år, går på allmenn påbygg for andre gang. Hun elsker å feste med venner og være sosial. Hun chatter på irc og spiller pc-spill. Nå som eksamen nærmer seg kjenner hun på at hun har nedprioritert fremtiden sin nok en gang og når meldingen fra Fru Madsen kommer blir hun meget nervøs. Line, hvordan går det med deg, snart eksamen nå, er du klar? Jeg håper du har gjort deg flid, at du prioriterer dette nå. Det gikk jo ikke så bra sist. Husk hva jeg sa til deg om dette gjentok seg. Jeg lover deg at du vil få angre om du skuffer meg igjen. To uker senere er Line så fortvilet, hun vet ikke hvordan hun skal få fortalt sin Frue at hun har fått 2ere i 4 fag og strøket i 2. At hun nok en gang har somlet vekk et år på tull. Fru Madsen ser på meldingen fra Line og kjenner det raser inni henne. At jentungen aldri lærer. Hva skal man gjøre med henne. Hun ringer en gammel venn av seg som har god erfaring i å håndtere uskikkelige piker.

– Hei Hans, kan du hjelpe meg? Jenta mi har for andre året på rad strøket på skolen fordi hun heller vil leke og feste. Hvordan skal jeg håndtere det?

– Vel Irene, jeg ser ingen annen løsning enn å gi henne en real omgang juling, la rompa brenne mens hun står i skammekroken og tenker over fremtiden. Mitt forslag er at dere bor hos meg begge to i sommer. Så kan vi sammen lære henne hva som skjer om man ikke gjør det man skal.

– Det var en god ide, jeg gir henne en runde nå i dag så ses vi i morgen. Takk for hjelpen.

Line surrer rundt på nettet, hun lurer på hvordan Fruen tok nyhetene, det er 1 uke siden hun sa i fra og ennå har hun ikke sagt noe.

Det piper i telefonen. I meldingen sto det jeg er meget skuffet, er hos deg om Ti minutter. Å nei hva skjer nå? Hun hører det går i døra, og tenker febrilsk

Hva vil hun gjøre… Line var kjempe usikker nå. Hun skulle gjort som hun sa, lest og vært flink pike, nå kommer hun sikkert få kjeft, kanskje til og med husarrest. Da blir det ikke noe av festene i helga. Hva skulle hun si til jentene?

Hun hørte skrittene i trappen og gikk for å ta henne i mot, -hei frue sa hun, så hyggelig å se deg. -Ja nå får vi se hvor hyggelig det blir Line, du har skuffet meg for siste gang, jeg har bestemt meg for å gjøre noe med saken, dette skal aldri skje igjen. Line du skal ha ris i dag, og mest sannsynlig vil du få det vær dag hele sommeren. Vi skal til min gode venn Hans og bo der i sommer. Du trenger å lære deg folkeskikk, du har nå gått på skolen i 2 år og må tilbake igjen til høsten og det er forkastelig fordi det bare er tull som er årsaken at du ikke gjør det bra.

Line tenkte – ris? hva i alle dager snakker hun om, hun kan jo ikke gjøre det. Det er jo ikke lov, hun ville protestere, men før hun rakk det, tok Irene tak i henne og plasserte henne i skammekroken, trakk selv ned trusen og ba henne holde skjørtet oppe så rumpa var bar. Line våget ikke noe annet, hun hadde aldri fått ris før og gruet seg masse.

Irene tenkte på hvor hun skulle begynne, hun bestemte seg for å gi henne ris med hårbørsten, hun skulle begynne å gråte i dag og skjønne at nok er nok, hun fant den på badet og gikk mot Line. Hun la Line på sengen, å fortalte henne at etter de var ferdig skulle hun pakke det hun trengte for sommeren og gå i skammekroken, frem til de skulle dra. Smack, lyden runget i hele rommet og Line satt i et hyl av sjokket, slagene falt tett, etter ca 1 time lå Line gråtkvalt på senga og angret sånn på alt sammen, hun fortjente dette, det var ingen tvil, men rumpa brant.

3 timer seinere stoppet bilen på tunet til Hans, Line som i bilen hadde måtte sitte med truse på knærne skjørtet oppe og rumpa plassert på en treplate Fruen hadde plassert på hennes plass og etter en lang tur på dårlige veier gråt hun ennå. Hans to på tunet og hun ville kle seg før hun gikk ut av bilen, men da ga henne en ørefik og hun måtte stige ut av bilen, med rød rumpe blottlagt for alles åsyn

-Velkommen min kjære Irene, jeg ser Line har fått oppvarming, får håpe hun er klar for neste del av dagens straff. -Å Hans så hyggelig, ja hun skal være klar. Hans gikk mot den ny ankommende piken, han tok kraftig tak i øret hennes og dro henne med seg. De gikk over tunet og ned på baksiden av huset, der så Line et lite uthus. Han plasserte henne i uthuset og befalte henne å bli stående i kroken til han kom tilbake. Line ble igjen alene, meget fortvilet over egen situasjon og lovet seg selv at aldri igjen skulle hun sluntre unna skolen.

– Nå Irene, hva tenker du? Jeg har en plan, nå lar vi henne stå der 1 times tid, jeg har noen redskap klart til henne, vil du selv eller skal jeg ta neste runde?

Det er nok til pass for henne at du gjør det, du legger mer kraft i slagene og hun skal lære nå, ikke snakk om at hun skal sluntre unna noe mer.

Hva er planen din? -Vel jeg tenker at først så spenner jeg henne fast over bukken, gir henne en skjennepreken før jeg forsetter ditt gode arbeid. Hun er ung, men vokser og må lære at de voksne bestemmer. Hva har hun fått av deg?

-Hun har fått 1 time ris med hårbørsten, men jeg tror ikke det holder, hun har holdt på i 2 år med dette og det kan ikke forsette slik. -Vel da tenker jeg at hun får mer ris med børsten og etter på minst 50 slag med beltet over rompa. Hun skal lære nå. I morgen tar vi henne ut i skogen og plukker bjørkeris og gir henne. Så ser vi hvordan det går. Men jeg tror den eneste løsningen er fysisk avstraffelse over tid. Ingen nåde, hun får husarrest hele sommeren. Hva mener du om det? -Vel, jeg er helt enig nå skal hun virkelig lære.

Hans går inn til Line og forkynner deres avgjørelse, Line blir fortvilet og redd, men vet at hun har ikke noe valg. Hun spennes fast og når slagene faller på den såre rompa kommer tårene på ny, etter en halvtime med børsten tar Hans frem beltet, et tykt og godt lærbelte, hun ber om nåde, men han sier at dette har hun fortjent og mer vil komme uansett hva hun sier.

Første slaget faller, hun hyler, men takt fast slår han henne. Etter hun har fått 50 slag tenker han at, nei hun har virkelig driti seg ut og gir henne 5o til. Line er rød og blå på rompa og han løsner henne og plasserer henne i kroken igjen med bar rompe og forteller at i morgen skal de ut på tur og da skal hun få lære å kjenne hva virkelig ris er.

Hans og Irene sitter å prater, mens Line er i uthuset. Plutselig utbryter Hans at Irene ikke har gjort jobben sin. Hun skulle være Lines verge, passe på at hun gjorde skolearbeidet sitt og at hun egentlig fortjente en runde med riset igjen.

Irene rødmet, -men Hans, det er jo lenge siden sist jeg fikk ris. Jeg er jo for gammel til det, du kan ikke for alvor mene…. Hans avbryter henne med en ørefik og sier: Irene, jeg har lagt deg over fange minst hundre ganger og gjør det når det trengs, at du ikke har fått ris på lenge er fordi du har bodd i byen og ”passet” på vesla… Det er på høy tid at du får kjenne det igjen, å husk kjære man blir aldri for gammel.

Han sendte henne av sted med kniven, hyssing og klar beskjed at det skulle være et kraftig ris hun skulle plukke, 25-30 greiner, uten blader, med bark. Hun gikk av sted og tenkte pokker heller, nå har jeg sluppet unna i 2 år også fordi vesla er ulydig og jeg fristes til å få hjelp ender seg selv opp med blottet bakdel som ganske snart blir rød…

Hun kom tilbake og Hans var fornøyd med det han sa de skulle skremme vesla samtidig, la henne forstå at man aldri er for gammel for ris. Hans kledde av Irene alle klærne og bandt henne fast mellom de to bjørketrærne rett ved siden av uthuset. Så der sto Irene, kliss naken, mellom to trær, klar for ris, men hvor mye fikk hun? Irene fikk beskjed om at hun skulle stå der ei stund og vente, han elsket dette la dem stå klare og vente mens de så riset lå klart.

Hun sto en time før han endelig kom han sa at det var dumt at hun ikke hadde skjøttet sitt arbeid godt nok og at hun og Line måtte bli boende hos han neste skole år, da det var tydelig hun ikke klarte jobben alene.

Så forkynte han at 100 slag over rumpen måtte passe for dette og satt i gang arbeidet. Han begynte ikke forsiktig, hun hadde fått det før og viste godt hva konsekvenser var, hun hylte da første slaget falt og Line i uthuset forsto at noe var på gang, Irene gråt og hylte, Line ble redd hva skjedde med henne?

Etter en stund åpnet døren seg til uthuset og i det andre hjørnet sto nå Irene ved siden av Line, hun hadde fått ris og det skulle Line også snart få. Hun gruet seg veldig til dette, men tenkte på fruen sin som sto der akkurat som henne, hun tenkte at ris kan man vist få alle sammen så det gjelder og oppføre seg.

Dagen etter, hun var sliten, fruen var ikke der lenger, bare henne, brr så kaldt, hun viste at i dag skulle hun kjenne på bjørkeriset, hun hørte hvordan fruen skrek i går, så hun regnet med det ikke var noe godt, kanskje det verste. Da kom fruen, – Line du skal nå gå en tur i skogen og plukke ris, 2 store ris skal du ha og her er beskrivelsen av et godt ris. Hun gikk.

Line så på lappen hun hadde fått der sto det:

– Bruk grener av ca. denne samme tykkelsen.

Men husk at tynne greiner svir mer enn de tykke. Vi vil derfor ha tynne.

Bruk grener som er ca. like lange når de er kuttet ned til ønsket størrelse

Bruk friske, levende greiner.

Fin kutt det

Feste/Bundting

Når du har plukket greinene så samler du dem i en bundt. Hvordan du fester dem sammen er opp til deg. Noen bruker hyssing, noen bruker ståltråd. Bare sørg for at sitter godt sammen. Vi skal ha et godt grep

Oppbevaring

Når du kommer hjem putter du riset i bøtta ved huset, den er med vann og salt

God tur!

Line, tenkte ikke. Hun bare gitt av sted, hun ville ikke gjøre ting verre. Etter ca en time var hun tilbake, hun satte seg ned å fikset det og satt det sammen, to av bladene og laget håndtak, hun håpet de ble fornøyd for disse få veldig vonde ut. Hun satt de i saltet og gikk inn og sa hun var ferdig. Da sa de hun kunne være ute og nye solen frem til de sier noe annet og det gledet hun seg over.

Klokken nærmet det sju, Line var redd nå, hun så de gjorde seg klare til å gå ut. De kom mot henne og dro henne mot uthuset. Line ble hengt opp naken, akkurat som Irene mellom trærne og Hans fortalte at hun skulle få ris til hun hadde lært, dvs så mye som trengs. Og når første slaget falt over hennes nakne hud, kom første tåre- Dette vil bli en lang kveld. Hun slipper løs etter en lang stund, rumpa er rødstripete på kryss og tvers og hun vet at dette er bare begynnelsen.

Sjekk også

Ekspeditrisen som bare måtte tisse (Del 1 av 2)

I butikken «Ha det!» sa Jenny og vinket farvel til en kunde. Hun kastet et …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *