søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / En sein kveld – Første gang

En sein kveld – Første gang

En sein kveld – Første gang :

Jeg går nedover gaten langs fortaue, jeg hadde gått tidelig fra en fest som ikke var så sælig morsom.

Jeg gikk å tenkte på hvor godt det skulle bli å komme hjem å legge seg i sengen, men det var fortsatt ett lite stykke igjen.

Pludselig ble jeg rykket ut av tankene, var det noen bak hekken som gikk langs hele denne gaten eller var det bare hjernen som hadde spillt meg ett puss.

Jeg ristet det fra meg og gikk videre, men så hørte jeg det igjen og denne gangen litt høyere.

Det er litt flaut og si det men jeg, en gutt på 24 er fortsatt litt mørkredd, jeg begynte å tenke på alt mulige rare ting som skremte meg.

Men kom til slutt frem til at det måtte ha vært ett dyr eller noe, så jeg gikk videre.

Pludselig hoppet noe frem fra neste innkjørsel og jeg skvatt ganske kraftig til, så begynte den sikkelsen som sto fremfor meg å le.

Det var en kjent latter og ganske riktig i lyse fra gatelykten såg jeg ett kjent ansikt, det var Maya, en ganske søt jente i grunn.

Hun lo så hun falt på bakken, du skulle ha sett deg selv nå Henning hikkstet hun frem, jeg bare sto og såg rart på henne.

Og til slutt minket latteren og hun rakte opp en hånd og sa, «skal du ikke hjelp en stakkars jumfru i nød» og lo enda mere.

Om du er jomfru så er jeg kogen av Danmark sa jeg, men rakte fram ene hånden som Maya tok tak i.

Men istede for å reise eg helt opp gikk hun ned på kne og sa, «det er en ære å treffe deg min kongelig høyet» så kysset hun hånden min.

Men denne gangen lo hun ikke så mye, hun så opp på meg og jeg såg et uvanelig glimt i øynene hennes og såg det ikke ut som at hun rødmet, men det var sikkert bare lyse fra gatelykten som spillte meg ett puss.

Hun reiste seg men hold meg fortsatt i hånden, oki nå er du oppe sa jeg og tok til meg hånden, men hun tok bare ett hardere grep om den og sa «nå holder jeg en kongelig hånd i hånden min, tror du jeg vil slippe da»

Jeg begynte å lur på om det hadde tippet helt over for henne, for hun var ikke helt normal fra før av heller.

Altså det var ikke noe gale med Maja, men hun hadde en merkelig oppførsel, hun kunne finne på de merkeligste ting.

Men det var også det jeg elsket ved henne, hun var bare så kul om det er rette beskrivelsen og hun såg ikke så aller værst ut heller.

Hun hadde langt mørkebrunt hår, nesten svart, hadde ett av verdens søteste ansikter, kroppen var sånn passe slak og tynn, jeg liker egentlig ikke jenter som er for tynne heller, hun var egentlig helt perfekt, store bryster, litt for store til å høre til en sånn liten jente i grunn.

Hun var liten i størrelse og alder i grunn, hun var bare akurat fyllt 17 og var 163cm høy, så jeg såg mer på henne som den kule lillesøstren som jeg ikke hadde enn en fremtidig hustru.

vi hadde kjent værandre i mange år, helt siden hun var 13, første gangen jeg såg henne tok jeg henne for å være 17-18 år, for hun var alleree da fullt utvokst både her og der.

Det eneste som har vokst siden den gang er vell brystenne, så det var ett litt pinelig møte, noe som vi begge har glemt nå.

Hun løsnet take i hånden min, men fant den fort igen etter å ha stilt seg opp ved siden min og jeg bare lot henne få den.

Vil den kongeligehøyhet følge med meg hjem sa hun og gliste, hun bodde mellom meg og der vi var nå, så jeg måtte gå forbi huse hennes for å komme tli mitt.

Eller på en måte låg det mellom her vi var og huse mitt.

Akjørselen til huse hennes låg i alle fall det, men huse låg ett lite stykke fra veien, litt for seg selv.

Ja seff. sa jeg det er en kongelig plikt å følge en jomfru i nød hjem, når jeg sa ordet jomfru så var det som at hun klep litt hardere i hånden.

Hun smilt opp mot meg, ikke at det var så langt opp til meg da, for jeg er ganske liten selv, bare 169 cm, men jeg liker å være liten.

Etter at vi hadde gått litt uten å si noe sa hun pludselig, «dette er kjedelig» så slapp hun take i hånden min og gikk noen raske steg frem og bøyde seg ned og strakk hendene ned i fortaue og sparket fra med beina så hun stod på hendene istede.

Det overaska meg ikke noe sælig, for det var helt vaneligdags, for hun brukte alltid å gjøre ting som dette og siden hun var så utrolig myk så klarte hun å få til de mest umulige stilingene.

Og med et byks var hun på føttene igjen, så gikk hun noen par raske skritt til og så bøyde hun kroppen bakover i en bue, helt til hun nådde veien med hendene.

Og hun viste at det var min favoritt, for det var den stillingen som gjore brystene hennes mest synelige.

Det var sikkert alkoholen som snakket, men jeg fikk så veldig lyst på henne der un sto i en bue fremfor meg og uten å tenke over hva jeg gjore strøk jeg en hånd over henne.

Jeg strøk henne over den bare magen, for genseren og skjorta hadde glidd oppover og jeg fortsatte oppover mot brystene hennes.

Men pludselig grep jeg meg selv i det jeg gjore og trakk hånden min tilbake, Maya reiste seg opp og sa ikke noe, og prøvde vist å stirre hull i asfallten.

Ja det er din kongelig rett å ta på dine undersotter sa hun med en høytidelig stemme, jeg såg opp på henne og hun stå å gliste.

Så tok hun meg i hånden, kom sa hun og dro meg avsted, er ikke langt igjen nå.

Når vi kom frem til avkjørselen satte hun opp farten og dro meg med meg oppover den lille veien til huse sitt.

Og så sto vi uten for huse hennes, hun dro opp en nøkkel fra lomma og låste opp døren, oki nå har jeg gjort som jeg lovde og følge deg hjem, så nå stikker jeg, så snudde jeg meg og skulle til å gå.

Nei, sa hun, du har ikke gjort det du lovde, for jeg sa ikke at du skulle følge meg hjem, men følge med meg hjem og det er en stor forskjell tenk sa hun og satte hendene i siden og gjore en overdrevet streng mine.

Så du har med å komme med meg inn, jeg bare såg på henne, så hun tok et steg frem og tok meg i hånden og dro meg med seg inn i huse.

Hun skubbet meg ned på en krakk som stod rett innen for døren og bøyde seg ned og tok av meg skoa.

En konge skal ikke ta av seg selv skoa vettu sa hun og gliste.

Vær litt stille da sa jeg, du kan no vekke foreldra dine… de er ikke hjemme sa hun, de var nesten aldri hjemme.

Jeg syntes litt synd på Maja, for foreldrene hennes var alltid ute å reiste, hun måtte ha klart seg selv siden hun var ganke liten.

Og derfor kunne hun ta med seg hvem hun ville hjem og når det passet henne selv, og det var det som gjore at hun hadde fått ett rykte som ganske lett på tråden.

For det var ganske mange som hadde gått igjennom denne døren, men jeg brydde meg ikke så sælig om de ryktene, for det meste var bare løyn alikevell.

Etter å tatt av seg sine egne sko førte hun meg inn i stua og trykte meg ned i en stol, så gikk hun inn på kjøkenet og kom tilbake med to pils.

Hun rakte meg den ene og tok en stor slurk av den andre.

Nei foresten sa hun dette blir feil, jeg skjønte ikke helt hva hun mente når hun dro meg opp av stolen igjen, jeg trodde hun ville ha meg til å gå, så jeg gik mot døren.

Og hvor har så du tenkt deg hen sa hun, jeg snudde meg å sa at du sa no at dette ble feil.

Ja sa hun, at du satt i denne stolen ble feil, sett deg i soffaen istede du tenker jeg, så gliste hun igjen, jeg kjente jeg ble varm, det var noe rart med denne kvelden, noe som ikke hadde vært før.

Men jeg satte meg i soffan og Maya satte seg ved siden av meg, hun slo på tv’n og slengte føttene i fange mitt, sån ja sa hun, dette var bedre.

Hun bladde igjennom alle kanalene, så kom det pludselig en pornofilm på tv’n, på denne senen var det en mann som sto bak en dame som låg fremover bøyd på ett bord og kjørte pikken ut og in av fitta hennes.

Hmm… har alltid hatt lyst å prøve det jeg sa Maja pludselig og jeg ble sprutrød i tryne, hun reiste seg og la seg fremmover på bordet med rompa rett til værs og sa, kom og ta meg da Henning.

Og hun viste ikke at det var akurat det jeg hadde mest lyst til å gjøre akurat nå, men jeg satt som lammet i soffaen.

Hun slengte seg ned med føttene i fange mitt igjen og bladde vidre i kanalene.

Så fant hun en film hun likte og la fra seg fjernkontrollene og la seg godt til rette i soffaen.

Etter litt så kjente jeg at føttene hennes bevegde seg, far sikkert noe jeg innbilte meg, men jeg ble litt tent av det.

Nå kjent jeg at hun bevegde føtene sine og de strøk meg over kuken, jeg såg bort på henne, men hun virket opptatt med å se på tv’n og ikke viste hva hun gjore med føttene.

Men jeg likte det så jeg gjore ikke noe for å få henne til å slutte og hunfortsatte.

Det var utrolig deilig å sitte der å kjenne føttene hennes gli ove skritte mitt på den måten og jeg kjente det begynte å stivne nede i buksen.

Så pludselig stoppet hun, hadde hun merket hva hun gjore og hadde hun merket at jeg ble tent av det.

Hun reiste seg og satte seg opp ved siden av meg, hun såg meg inn i øynene og smilte.

Så kjente jeg at hun la en hånd på låre mitt og strøk den forsiktig over skritte, mens hun fortsatt stirret meg i øynene.

Jeg klarte ikke å se bort, klarte fagtisk ikke å gjøre noe, satt der som om jeg lammet, hun sa heler ikke noe.

Hun begynte å struke meg hardere over bulen på buksen, får jeg se den sa hun pludselig, jeg bare niket, for jeg klarte fortsatt ikke å si eller gjøe noe.

Hun kneppet opp buksen og smøg en hånd ned i den og tok tak i det som var nedi der, det var utrolig deilig å kjenne den varme hånden hennes ta rund den harde kuken min og dra den frem i det fri.

Hun fortsatte å la hånden sin gli opp og ned langs den, så økte hun farten litt og runket meg i jevnt tempo, hun satt sånn lenge.

Så sluttet hun ganske bådt og jeg jeg tenkte at ikke la det slutte nå, men det sluttet ikke, hun bøyde seg ned og lo tungen gli over hode på det stive lemme mitt.

Å unnskuld sa hun pludselig, jeg ble litt overaska av den uttalelsen og hun fortsatte «jeg glemte å spørre om jeg fikk lov,får jeg det Henning»

Lov til hva da sa jeg, å smake på den vell sa hun, jeg viste ikke hva jeg skulle si, her satt hen jente med hode bøyd over kuken min og spurte om lov til å suge meg.

Det var noe som ikke stemte her tenkte jeg.

«Gjør hva du vil sa jeg» og akurat da mente jeg det, for uansett hva hun gjore etter dette så fikk hun lov til det, self om hun ville stikke meg ned med en kniv.

Hun kunne bare gjøre det, for jeg ville dø lykkelig om det var hun som gjore det.

Da kjente jeg den varme pusten hennes nok en gang over lemme mitt og så lukket munnen hennes seg om den og den gikk ut og inn av munnene hennes.

Ja la en hån forsiktig over hode hennes og lot hånden gli igjennom det silkemyke håre hennes.

Det var en utrolig deilig følelse å sitte her å kjenne at hun sugde meg og lot tungen gli over kukhodet.

Etter litt kjente jeg at jeg kom til å komme snart, så jeg sa i fra… hun reiste seg opp og såg på meg og smilte.

Så satte hun seg på skrevs over fange mitt rett oppen for den stive kuken min, hun bøyde seg frem og kysset meg.

Hun lot tungen gli inn mellom leppene mine og jeg kjente den salte smaken av meg selv.

Det var litt pirrenes å kjenne smaken av seg selv, jeg strøk henne over ryggen med hendene mine.

Så tok jeg tak i kannten av genseren hennes og dro den sagte oppover, vi sluttet å kysse og hun lot meg ta av henne genseren og skjorten,

Så bude hun seg nok en geng inn til hode mit og kyssa meg, jeg begynte å fikkle med bh’n hennes, det var ikke så lett å få tll mens jeg samtidig lot tungen min ha en liten forskningstur inne i hennes munn.

Men tl slutt gikk stroppen opp og jeg trekte meg litt unna sånn at jeg fikk den av, jeg satt en liten stund å studerte brystene hennes.

De hadde svulmet opp litt og brystvotene var stive.

Det var ikke første gang jeg hadde sett dem, for vi hadde flere ganger vært å badet sammen og hun var ikke så nøye med å skjule seg.

Og så hadde hun flere ganger tirret meg på webcam, ved å strippe for meg, bare overkroppen selfølgelig.

Men dette var første gang jeg hadde vært bare noen cm fra med, hun smilte og spurte om jeg ville kjenne.

Da kom den nølende følelsen igjen, så hun sa at det var ikke noe å være redd for, for de ville ikke bite.

Men fo å bevise det tok hun tak i ene hånden min og førte den i mot bryste hennes, bryste hennes var så varmt og mykt og jeg kjente den stive brystvorten mot hånden min..

Jeg førte den andre hånden min mot det andre bryste og befølte det, hun klynket litt og var litt urolig.

Slikk dem sa hun bått, heg stoppa med å kna dem.

Nå gjør du som jeg sier ellers kan du gå sa hun, men jeg hørte på stemmen at hun ikke mete det med at jeg måtte gå.

Men tok ingen sjanser og bøyde hode frem og kysset den ene brystvorten hennes, hun klynket litt og presset seg litt i mot meg.

Sug på den sa hun og jeg gjore som jeg ble bedt om, så kjente jeg en hång i mot det halvstive lemme mitt

Den tok tak i den og begynte og runke meg i sagte bevegelser, har jeg bedt deg om å stoppe sa Maja ganske skarpt inn i øre mitt.

Jeg hadde vist helt glemt behandlingen av brystene hennes, nei nei sa jeg og fortsatte å kysse/suge/slitte på bryste hennes, mens jeg maserte det andre med ene hånden.

Etter litt slapp hun take i kuken min og reiste seg litt opp og ba med kysse henne nedover magen, mens jeg gjore det bevegde hun seg enda lit lengre oppover så jeg vikk kyssa lengre og lengre nedover den deilige kroppen hennes.

Til slutt kom jeg helt ned til buksenn henns og jeg rakte frem hendene for å kneppe den opp, men da rykket hun unna litt.

Jeg løftet blikket og såg undrened på henne, hun smilte og sa at den tiden ville komme, men hun ville gjerne gjøre det selv.

Så gikk hun av meg og stilte seg fremfor meg, så sa hun, «før vi fortsetter må du love meg noe»

Oki sa jeg, hva er det jeg må love da vennen, hun ble litt rød av mine ord, så sa hun » først må du love å gjøre alt jeg ber om»

Ja oki sa jeg… hva som helst sa hun og jeg nikket… da smilte hun, og såg en liten triumf i ønene hennes.

Så må du love at… eller det tar vi senere sa hun og smilte.. eh, javell sa jeg og såg lit forundret på henne.

Ja alt til sin tid sa hun.

Nå skal vi like litt sa hun med ett lurt smil, så gikk hun og satt på musikk.

Så stillte hun seg fremfor meg igjen og begynte å bevege seg etter musikken.

Jeg satt å såg på henne, hun var så utrolig nydelig og bystene svaiet litt når hun gikk og det tente meg.

Så begynte hun å åpne blete, veldig sagt gjore hun det og i takt med musiken, hun tok tak i vær sin ende av belte og dro det litt frem og tilbake.

Jeg sa ikke noe bare satt med forventning i øynene, så dro hun av seg belte og kom mot meg, hun stilte seg over meg oo slengte belte i rundt halen min og dro hode mit i mot seg.

Kyss meg på maven igjen, la tungen din gli over den sa hun og ikke få meg til å be to ganger sa hun litt strengt.

Jeg gjore som jeg ble bedt om, det var ganske pirrenes og la henne komandrer meg og jeg kunne kjennet duften av kjønne hennes mens jeg kysset henne.

Så rygge hun unna igjen og begynte å kneppe opp buksa si, en knapp av gangen og så sagte at jeg ble lit irritert, men sa ikke noe.

Så lot hun den falle og igjen sto hun bare med en hvit truse, jeg såg at den var litt våt så hun var kåt tenkte jeg.

Hun smilte mot meg og så bøyde hun seg bakover så korppen ble som en bue, det var ganske deilig å se henne stå sånn bare iført truse og med det tildekte kjønne hennse peke rett mot meg.

Trusenn hadde glidd litt inn i sprekken hennes, så ba hun meg komme bort til henne.

Jeg gjore som jeg ble bedt om, så drar du av meg trusen sa hun, den gnager litt mellom lårene mine, og jeg tok tak i truse kanten og dro den sagte av henne.

Jeg måtte gå ned på kne for å få den helt ned til føttene hennes, hun lettet dene en foten litt og så den andre så jeg fikk trusen helt av henne.

Så så heg opp og såg rett inn i en utrolig deilig fitte, det duftet godt av den, jeg strakte frem en hånd og strøk den over henne, jeg kjente det gå ett lite rykk igjennom henne når jeg gjore det.

Så jeg gjore det igjen og lot en finger gli mellom kjønsleppene hennes.

Da lettet Maya ene foten og la den over ene skuldren min og så jegore hun det med en andre og så presset hun hode mitt i mot seg.

Ansikte mitt møtte den våte fitten hennes, «slikk meg» sa hun, og jeg lot tungen min gli over kjønne hennes, jeg lot den gli inn mellom leppene og slikket i meg den litt salte vesken.

Hun stønnet og jeg bare fortsatte, jeg bestemte meg for å overaske henne, sp jeg førte fort og litt brutalt to fingre inn i henne.

Hun stønnet og sa «auu det gjore vondt» jeg fortsatte å la fingrene gli ut og inn av henne, hun stønnet og ba om at jeg ikke måtte stoppe, så jeg økte farten litt.

Mens fungrene var opptatt lot jeg tungen gli ober kjønne hennes til den fant klitte og jeg begynte å suge på den.

Hun begynte å puste tungre og tungre mens hun vridde seg, til slutt virket det som hun ikke klarte å holde seg i den stillingen lengre for hun falt i gulvet.

Hun låglitt helt stille før hun såg på meg som satt der litt våt i ansikte av saften hennes.

Hun krabbet opp og kom mot meg, så skubbet hun meg ned på gulve og satte seg på skrevs over meg, rett oven for mitt stive lemm, hun bøyde seg ned og slikket meg i ansikte.

«mmm» sa hun, jeg smaker vist hodt sa hun før hun kysset meg på munnen…

Og reiste hun seg litt opp, men ble sittenes… okey, nå kommer vi til det andre løfte sa hun, nå må du ikke bli overasket eller noe.

Men du, je må tilstå noe, jeg har fagtisk ikke hat noen inne mellom beina mine, jeg må ha sett litt misstroisk ut for hun sa, det er helt sant.

Det eneste jeg har gjort med en gutt er å la han slikke og fingre meg, men ikke noe annet, så henning, jeg vil at du skal være min første.

Så det er her løfte kommer inn, du må love å la meg sture alt…

Men det har jeg vell allerede lovet sa jeg og smilte opp mot henne, ja det har du på en måte, men du må også love at vårt venneskap ikke skal forandres på noen som helst måte.

Jeg låg litt å tenkte, før jeg sa at det hadde det desverre allerede gjort, hun såg pludselig litt skuffet ut, så jeg sa. «er dette noe som kan sje igjen eller var dette bare ett en gengs tilfelle??»

Hva her du lyst til at deg skal være da sa Maya,… så langt har vi ikke gjort noe spessielt gale sa jeg så så langt er ikke vennskapet vårt «ødelagt», men ville uansett ha fått gjort det igjen om det var mulig.

Da lyste det opp i ansikte hennes, og før jeg fikk sagt noe mere så la hun en finger over leppene mine, ikke si mer nå sa hun.

Så bøyde hun seg frem og kyssa meg og jeg gjengjalt kysse.

Vi låg lenge sånn å klina, før hun reiste seg litt opp, så såg hun ned på meg og smlte.

Hun satta seg opp så hun satt på huk over kuken min, den berørte så vidt det våte kjønne hennes.

Hun grep den med den ene hånden og førte den mot hulle mens hun presset litt på, den gled sagt inn i henne mens hun sagte gled nedover.

Hun gav fra seg noen klynkelyder men hun gled nedover.

Da den var helt inni henne så ble hun sitenes sånn litt før hun sagt baegynte å dra seg av den igjen og når den nesten vaar ute presset hun seg enda en gang nedover.

Jeg låg og føltes som jeg var i himmelen, for aldri hadde jeg følt noe deiligere.

Hun økte tempoet litt, hun gled opp og ned på staken min, jeg la hendene mine over rompen hennes og hjalp til med å føre henne opp og ned, mens hun stønnet.

Men alle vil bli slitne uansett hvor godt trent de er så til slutt sank hun bare ned og la seg ned over brystkassen min med meg inni seg.

Jeg rullet henne over på ryggen og begynte å føre kuken min inn og ut av henne, i raskere å raskere tempo.

Jeg kjente nok en gang at det var like før jeg kom, så jeg sa i fra og hun sa hun ville ha det i munnen, jeg ble litt overaska men la meg over å ryggen og hunsatte seg over meg, sånn at vi ble liggenes i en 69 stilling, hun ba meg slikke henne mens hun sugde, jeg lit nok en gang tungen ha en liten oppdagelseferd inne/irundt fitta ennes.

Så gapte hun over kuken min og sugde meg som hun ikke hadde gjot noe annet i sitt liv.

Men vær gang det var like før det gikk for meg stoppet hun og ventet litt før hun fortsatte, så kjente jeg henne begynne å skjelve litt og lot hun meg komme og jeg kom som jeg ikke hadde kommet før.

Det sprutet ut av meg og det randt ut av munnene hennes og nedover haken.

Jeg fortsatte å slikke henne, til hun sat å ristet og klynket seg, så sprutet det ut av henne og over ansikte mitt, jeg slikket i meg noe av saften, men det meste rant utover ansikte mitt og ned på gulvet.

Hun krabbet i rundt og la seg til rette oppå meg, vi ble liggenes sånn ei lang stund, jeg tror nesten jeg må ha sovna litt også.

For pludselig hørte jeg noen ute i gangen, jeg veltet Maya av meg og for bort til soffan der klærne mine var, men jeg fikke ikke på meg noe annet enn boxeren før Camilla, store søsteren til Maya stå i døren og såg på meg…

Hun var en større og litt gammlere verson av Maya, «jasså ja» sa hun og såg på meg og så på Maya som låg på gullvet.

Jeg kom bare innom for å hente noen klær sa hun litt brydd, men det passer vist litt dålig eller hva??

Jeg var sprutrød i ansikte og hold fremdeles på å fikkle med klærne mine.

Er ikke du litt for gammel for henne da sa Camilla, men vær sin smak sa hun og smilte… så snudde hun seg og gikk opp trappen og midt oppe i trappe stoppet hun og ropte «ta å få tørket opp det søle på gulvet og så ta dere en dusj» så fortsatte hun opp trappen og bort gangen, vi hørte ett lite smell når døren til soverommet hennes ble lukket.

Jeg snudde meg mot Maya, hun sto å dro t-skorten sin over hode, når den var på såg hun bort på meg og gliste, vi sovnet vist vi sa hun med ett bredt smil.

Så gikk hun ut på kjøkkenet og jeg hun tappet vann i en bøtte, så kom hun tilbake og bøyde seg ned å begynte å vaske opp krosveskene våres.

For ett griseri sa hun, dette er dun feil sa hun og såg på meg, men hun klarte så vidt å holde den strenge minen før hun brast i latter.

Og hvorfor det da min sjønne jomfru sa jeg, jo sa hun, hadde ikke du komt i veien for meg når jeg skulle hjem så hadde ike dette skjed.

-*kremt* du s hva sa jeg, var det ikke du som snek deg etter meg da?

-Jo’a, men du trengte ikke å gå fra Kristeian når jeg hadde tenkt å gå sa hun og smilte.

Oki, jeg skal tilstå sa hun, jeg såg du gikk så jeg fulgte etter, men hadde ikke akurat tenkt at dete skulle skaj da.

Nei hvem hadde det sa jeg, da hørte vi at døren til Camilla gikk opp igjen og hun kom ned trappen, hun var på vei ut av husa da hun snudde på hode og ropte «ikke glem å dusj nå da» så gliste hun og gikk.

Ja en dusj hadde vært fint nå sa Maja, gå ned å ta deg en mens jeg vasker opp resten av dette du, så tar jeg meg en etterpå.

Jeg sammlet sammen resten av klærne mine og gikk ned trappen til kjelleren og inn på badet.

For Maya hadde romme sitt der nede og hun hadde sitt egent bad.

Jeg tok av meg boxeren og skjorten, for det var det eneste jeg hadde fått på meg før Camilla hadde komt.

Jeg skudde på vannet og gikk inn i dusjen, det var ganske godt å kjenne det varme vanne renne nedover den litt ømme kroppen min.

Det hadde ikke akkurt vært så godt å ligge på det harde tregulvet med Maya hoppenes oppå seg.

Jeg sto der og tenkte, det hadde nesten vært som en drøm, for drømt om at dette skull skje hadde jeg gjort lenge, helt siden jeg såg henne naken på stranden første gangen.

Den brune kroppen hadde glinset så fint i mot solen, jeg hadde stått å sett på henne lenge før hun oppdaget at jeg var der.

Men hun hadde ikke gjort noe mine til å dekke seg til, istede sto hun der bare å såg på meg.

Pldselig gikk dusjdøren opp og jeg skavatt til, der sto Maya og såg på meg, plass til en til sa hun og såg meg rett inn i øynene.

Det er vell heller du som bestemmer om det er plass til meg her da sa jeg, for det er vell du som bor her.

Sant nok sa hun og steg inn i dusjen og lukket døren.

Dusjen var sto så det ble ikke så trangt,, men alikevell sto hun tett inntil meg sånn at jeg kjenne den deilige kroppen hennes mot min.

Jeg sto og studerte ryggen hennes da hun pludselig spurte om jeg kunne vaske henne der.

Ja jeg har vell lovet å gjøre alt du ber om, så da må jeg vell da sa jeg med en tilgjort ergelse i stemmen.

Ja det må du sa hun og gav med en svamp og en såpe, jeg gnidde såpe på svampen og begynte å vaske henne.

Begynte med skuldrene og fortsatte vidre nedover ryggen, og tok meg god tid, smørte inn vær centimeter av den nakne kroppen som sto fremfor meg.

Og jeg brukte ekstra lng tid på den deilige lille rumpa hennes, jeg kunnestått sånn hele dagen om jeg kunne, for hun var så nydelig.

Men til slutt gjore jeg meg ferdig og rakte svampen tilbake til Maya, hun tok i mot og la den fra seg.

Hold i rundt meg sa hun pludselig og jeg la armene mine i rundt henne og på magen hennes.

Hun presset seg svakt i mo meg og den halvstive kuken min, hun førte en hånd bak og presset den svakt ned og presset seg helt inntil meg.

Hun slapp taket i kuken min igjen, som førte til att den la seg imot kjønne hennes, Maye begynye å bevege seg sagte frem og tilbake.

Jeg bøyde hode litt og kysset henne på nakken, så bøyde hun hode sitt litt og våre lepper møttes i ett intenst kyss.

Hun snudde seg i rundt og fikk skrevet over den harde kuken min, hun fortsatte å bevege seg litt frem og tilbake mens vi kyssa, hun omfavnet meg og jeg presset henne hardt inntil meg.

Vi sto sånn ei langd stund og kjente værandres kropp i mot vår egen, vi ble ganske søvnige av å stå sånn og la det varme vannet renne over oss.

Til slutt sa Maya at det var på tide å gå ut av dusjen før vi rant vekk, vi gikk ut av dusjen og hun fant frem håndklær som vi tørket oss med.

Så begynte jeg å kle på meg, men før boxeren var på stoppet hun meg, de klærne der er vell ikke så rene sa hun og tok dem fra meg .

Hun puttet dem inn i en vaskemaskin som sto der og skrudde den på før jeg fik sagt noe.

Men hva skal jeg ha på meg da sa jeg og såg forundret på henne. ikke noe vell sa hun, du kan såve naken sånn som meg.

Jeg ble enda mere forundret, men før jeg fikk sagt noe hadde hun tatt meg i hånden og begynte dra meg mot døren.

Jeg følgte lydig med, hun dro meg bort til sengen sin, det var en stor dobbeltseng, hun skubbet meg nedi og satte seg på toppen.

Hun bøyde seg ned og kyssa meg, jeg la armene i rundt henne og presset henne forsiktig mot meg.

Vi låg sånn lenge før hun rullet av og ble liggenes på ryggen, så tok hun å la dynen over oss og krøp tett inn til meg og inn i armskrokn min.

Jeg låg å stirret i taket og tenkte, så la jeg merke til at det begynte å lysne ute og lurte på hve klokka var, men gadd ikke å sjekke.

Samme kunne det også være i grunn, for jeg adde ikke tenkt meg noe steder.

Jeg lukket øynene og drømte meg nok en gang vekk til tideliger på kvelden der Maya hadde sagt at hun ikke hadde logget med noen enda og at jeg var den først.

Jeg begynte å lure på om hun løy, men kom ikke frem til noen grunn for at hun skulle gjøre det, så jeg slo det fra meg og fortsatte å tenke på hvor fantastisk det hadde vært.

Til slutt såvnet jeg med Maya tett inn til meg.

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.