søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Lesbisk / Konserten
Hun masserte kjønnet mitt mer og satte en finger inni og tommelen opp mot klitoris og trykket hardt. ÅÅ herregud sa jeg.

Konserten

Jeg skulle på konsert i København.Det var en varm dag så jeg hadde bare en kjole med bh og truse på under.Konserten skulle være i et stort senter like utenfor København og jeg tok tidlig toget utover. På toget spurte jeg en jente om dette var riktig tog til konsertlokalet og hun svarte bekreftende ja, Skal du også på konserten spurte hun. Ja sa jeg. kanskje vi sees der da sa hun på sitt søte danske sprog. Ja kanskje det sa jeg og smilte, jenta var søt og gikk i en kort sommerkjole ikke ulik min. Hmm tenkte jeg og kjente det kriblet i underlivet.
vell fremme gikk jeg inn. Der var det hundrevis av andre og siden det var 1 time til konserten skulle begynne satte jeg meg ned og slappet av.
Konserten begynte og var skikkelig bra med mye futt i så folk klappet og koste seg. Jeg sto og svaiet med armene da jeg kjente en armrundt meg og en hånd som forsiktig famlet seg opp under kjolen bak. Ikke snu deg sa en pen jentestemme. Det er meg fra toget. Jeg så på øynene dine på toget og du reagerte som meg. Bare stå stille og la meg slippe til litt. Du kan sprike lett..Jeg kjente en hånd bevege seg fremover og ned i minbarberte fitte. Hånden traff kjønnet og klitoris og så sa hun. MM du er deilig våt..Du skal altså ige sie noen ting nu søte jente sa hun og begynte å massere lett over kjønnet og klitten.Å herregud tenkte jeg for megselv. Dette går IKKE bra. Gud va du e deijlig våd sa hun og tok en våt finger å satte i min munn. Samtidig tok hun min andre arm og førte bakover og under hennes kjole og oppover. jeg famlet meg frem til hennes truse og kjente etter.Du er like våt selv sa jeg. jeg kjente at det rant av henne. Det var skikkelig rytmer i musikken så JEG vrikket med rompa mot henne. Hun masserte kjønnet mitt mer og satte en finger inni og tommelen opp mot klitoris og trykket hardt. ÅÅ herregud sa jeg.Kan du lige det sa hun ? Ja sa jeg bare. Så satte hun 2 fingre inni meg og oppover mot gpunktet og da klarte jeg ikke mer og sa til henne – jeg kommer.jeg må gå ned på kne. hun bøyde seg ned sammen med meg og ga meg orgasmen. Vi ble sittende slik på gulvet et kort øyeblikk for å samle kroppen igjen. Nå er det min tur sa jeg og stilte meg bak henne. Tok hånden min og lirket den inn under kjolen hennes og inn i trusa hennes. Hun var vaåt og glatt og deilig så jeg koste en stund med hennes fittelepper og klitoris før jeg skjønte at hun snart ville komme og da kysset jeg henne i nakken samtidig med at jeg ka henne noen ganske kraftige roteringer med fingrene og hun stønnet og fikk orgasme.

 

Hun het Dorthe. Vi hadde en kjempefin konsert og var rimelig oppstemt da vi etterpå skulle ta toget tilbake.Vi bestemte oss for å gå ut en tur å ta litt øl og vin og kose oss. Dorthe kjente mange bra steder , men da klokken ble 23 sa vi nesten samtidig.skal vi gå å kose? Vi lo litt og jeg sa. ja kom vi går på hotellrommet mitt på Radisson. Hva som skjedde der – ja se det er en helt annen historie , men natten ble lang og våt og deilig.

 

konsertklem fra Trine

 

Konserten (Lesbisk) – Skrevet av Trinemor

Sexmoter

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.