søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Lesbisk / Haikeren – Lesbisk

Haikeren – Lesbisk

Haikeren – Lesbisk :

Jeg har hytte på en usjenert øy i Breviksfjorden.En hytte der man må bruke småbåt for å komme ut til.Uten vann og strøm men med et deilig behsgelig tempo.Jeg er en voksen dame rundt 45 , slank og fremdeles vakker sier mange. Alltid vellstelt og barbert.

Denne fredagen var jeg kommet til Sandvika og i veikanten ser jeg en jente i begynnelsen av 20 årene som står å haiker. Jeg stopper og spør om hun vil sitte på. Ja takk sier hun og slenger sekk og sovepose baki. Hvor langt skal du spør jeg. Hadde tenkt meg til Kristiansand sa hun. Flott sa jeg, da kan vi kjøre sammen i noen timer. Praten gikk veldig lett og vi lo og koste oss og pratet om alt. Hun hadde kun noen løse planer sa hun om å besøke en veninne der. Så etter en stubd spurte jeg, du vil ikke bli med meg på øya en tur først? Soling og bading og mat og vin.Er alene og deilig ufostyrret. Bare hvis du vil da sa jeg, Jo kanskje det sa hun, Ja takk det gjør jeg for du virker hyggelig sa hun. Endelig var vi ved parkeringa og gikk ned til båten og la alt oppi. Så vakkert det er her sa hun da vi var nesten ved øya. Ja vi skal dit sa jeg. Å herregud sa vakkert sa hun da vi rundet bukta og la til kaia. Føl deg som hjemme sa jeg. Vi bar alt opp til hytta, og litt etterpå var både puter og tepper og solstoler vell plassert på kaia. Versågod sa jeg, jeg gjør som jeg alltid gjør her sa jeg ok kledde meg naken. Hun stirret på min nakne og nybarberte fitte og sa Wow!.Ja du får kle av deg du også sa jeg,hun tok av seg toppen og satte seg. Jeg er alltid naken her,det kommer aldri noen på denne siden.Jeg la meg ned på rygg og spredte beina litt. Det er så godt når solstrålene treffer fitta. Mens vi hadde kjørt hadde hun fortalt at hun var singel . Kle nå av deg og legg deg her å slapp av sa jeg . Hun kikka rundt og så tok hun av trusa , som hadde skjult en deilig vellfrisert fitte med en hårstrek rett opp fra klitten. Vakker stripe sa jeg. Takk sa hun.

Du er vakker sa jeg og strøk henne lett over den hvite baken.Skal jeg smøre deg med solkrem så du ikke blir brent spurte jeg, Ja takk sa hun,gjerne. Tok solkrem i hånden og smørte henns bak,sprik litt sa jeg, så smørte jeg også litt mellom lårene og kom tilfeldigvis borti hennes fitte.Mm sa hun. Unnskyld sa jeg,. Det er ok sa hun..snu deg så skal jeg smøre deg fremme også. Hun snudde seg raskt. Jeg smørte lårene og hofter og mage og kom liksom litt ekstra over kjønnet, kanslke lenger enn xtra og hun sa mmm.så oppover til brystene og smørte de i runde ringer. Så stirret hun rett på meg og sa , kyss meg,jeg er knallkåt ! Jeg bøyde meg ned å kysset henne midt på munnen lenge. Jeg har vært kåt på deg lenge sa hun. Helt siden vi stoppet bilen og jeg så kroppen din i shortsen.Vil du ha 69 her på brygga spurte jeg rett ut? Jaaa sa hun bare, her og nå Trine.
Vi la oss i 69 og slikket vellystig en kort stund før hun stønnet og sa å herregud jeg kommer !

Hun ristet i underlivet og det kom en skvett med Camilla saft midt i ansiktet mitt. Deilig sa jeg, du spruter? Vanligvis ikke sa hun , kun når det går veldig hardt. Så bra sa jeg , jeg liker det. Vi slinket videre og brukte også noen fingre i hverandres fitte og snart kom jeg også i en deilig orgasme. Vi slappet av litt og så sa Camilla , tror du det er sjans for en runde til med 69 ? Haha sa jeg , du likte det ? Ja sa hun, det var dødsgodt og jeg har aldri fått en slik orgasme med en annen før.Kom her sa jeg og la meg på rygg. Hun sto på alle fire over meg og vi slikket det vi kunne, tungen min gikk langt inn i hennes lyserøde våte fitte og to fingre masserte samtidig hennes g punkt og hun vrikket og vred på underlivet før hun sprutet meg i ansiktet og hylte åå jeg kommer!

Jeg holdt hoftene hennes mot ansiktet mitt og slikket mer . Hun prøvde å vri seg unna , men jeg holdt henne og slikket hennes fitte og klitoris og sugde på den og da spruta hun ennå mer og sa åå åå åå åå . Så falt hun bare rett ned over meg. Det eneste jeg så var rett inn i hennes våte rennende fittehull.
Herregud sa hun litt etterpå. Dette er den aller , aller beste orgasmen jeg noengang har fått Trine.

Du er helt fantastisk med tunga og fingrene dine.Tusen, tusen takk.
Vi slappet av litt før vi badet og solte oss og lagde mat.
På ettermiddagen i den varme dagen spurte Camilla , du Trine?Ja sa jeg og flirte.. bare legg deg ned du jenta mi, hehe . Camilla var raskt ned på rygg og sprikte deilig. Vi slikket hverandre til 2 deilige orgasmer i solnedgangen på brygga.Det var en veldig fornøyd og glad jente som sovnet den kvelden.

Neste morgen voknet jeg tidlig og så på Camilla som lå på rygg og sov. Jeg bøyde meg forsiktig over henne i 69 og spredte fitteleppene hennes forsiktig og begynte forsiktig å slikke hennes klitoris og fittelepper. Hun stønnet lett og voknet og og så rett opp i min åpne fitte.Morn kjære sa jeg og senket fitta mi ned over hennes munn. Hun slikket og smattet og fingret og vi fikk begge to en deilig morgenorgasme.
Åj sa hun! For en deilig måte å vokne på Trine. Vi lagde frokost og så spurte jeg henne. Hva vil du idag? Skal jeg kjøre deg til hovedveien så du kan dra videre? Er du gal sa hun bare, jeg vil ligge naken på brygga og slikke fitte , haha. Eller her oppe hvor andre båter kan se oss. Ja her oppe kan andre som kjører forbi se oss om vi ligger i 69 sa jeg, her er det jo ikke noe mellom oss og vannet, som på utstilling.
Vi ryddet inn og vasket ansiktet og så spurte jeg, nå hva ble det til ?

Vi legger oss her åå berget sa hun, klokken var ikke mer enn 10 så det var ikke mange ute ennå , men jeg så at en båt var på vei utover så jeg la teppet ut og la meg ned. Hun hadde ikke sett båten ennå så jeg la meg slik at hun ikke så den. Vi begynte å slikke og fingre hverandre og jeg hørte at båten kom nærmere og sakket farten. Camilla var nær ved å komme kjente og hørte jeg på pustingen og stønningen hennes så jeg slikket litt ekstra hardt da jeg hørte båten komme nærmere og da den passerte 20 meter unna slikket jeg henne hardt på klitten og hun hylte jeg kommer Trine .

Til applaus fra de i båten .åj sa Camilla, vi har vist publikum. Jeg vet det sa jeg. Hun la fitta si ned på munnen min igjen og jeg slikket henne mere. Åå det er bare så godt sa hun, jeg elsker dette, elsker,elsker,elsker dette og deg Trine ! Båten gjorde en sving så jeg og Camilla sa.de kommer en ny tur, hehe. Du liker å vise deg frem sa jeg? Eee ja. Har aldri gjordt noe sånt før. Men det er døds digg ! Hun reiste seg opp og snudde baken til båten og vrikket på rompa og sa utover.Jeg skal hyle høyt for dere når jeg kommer hvis dere kommer nærmere , men da må dere ronke i båten. Det var to menn der. Camilla la seg i 69 oppå meg og vi slikket godt og jeg hadde to fingre inni henne.kort tid etter kjente jeg at hun nærmet seg og hun begynte å stønne høyt og puste tungt så jeg slikket ekstra på klitten hennes og masserte hennes g punkt og så hylte hun Trine jeg kommer nåååå!

Til aplaus fra gutta i båten som sto nakne i båten å ronka.
Jeg sa til Camilla. Nå får vi gå å bade i bukta og slappe av litt, hun vinket de farvell og vi gikk å la oss på brygga og slappet av og pratet en lang stund. Hva vil du ha til lunsj spurte jeg senere. Fitte sa hun bare. Fitte og hvitvin og noe mat. Javell sa jeg og lo. Er det lenge siden du sist hadde jentesex? Alt for lenge sa hun bare.
Men jeg vil ha fitte på berget sa hun. Hehe sa jeg, javell. Var det så digg det da? Jaaa sa hun bare.

Vi hadde mye sex både der på berget og i senga og på brygga den weekenden. Jeg måtte dra hjem søndag kveld og Camilla dro videre til Kristiansand , men vi ble enige om at jeg skulle ta fri neste fredag og treffes på brygge neste torsdag klokken 1800 .
Og slik ble det . Men før vi dro ut kjørte vi til en butikk i porsgrunn der de selger sexleketøy og der ble det kløpt dildo,vibrator,dobbeltdildo og en deilig strapon.
Den fikk gutta se i bruk lørdagen på berget da jeg tok Camilla deilig bakfra , men det er en annen historie

Klem fra Trine og Camilla

 

Haikeren (Lesbisk) – Skrevet av Trine7936

Sexmoter

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.