søndag , 1 august 2021
Forside / Første gang / Første seksuelle opllevelse

Første seksuelle opllevelse

Første seksuelle opllevelse

Thea og jeg hadde vært gode venner i er par år nå. Ingen av oss var vel med i den ”kule” gjengen på skolen, selv om vi ikke var mobbeofre av den grunn. Vi bare var litt annerledes. Litt roligere, fant ikke på så mye sprell og falt på den måten litt utenfor den ”populære gjengen.” Ungdomsskolen kan virkelig være en hard tid for mange. Spesielt hvis man må gå gjennom den med få venner som kunne støtte en.

Den gangen i åttende føltes det helt naturlig for meg å ta kontakt med Thea. Vise henne at noen faktisk bryr seg. Vise at hun ikke trenger å sitte alene i kantina hver dag. At hun ikke trengte å hele tiden møte blikk som bare passerte henne i gangen. Jeg hadde riktignok ”min” lille gjeng på tre likesinnede, men oppmerksom som jeg er hadde jeg altså lagt merke til denne jenta. Hun var rolig, sa lite, bare snill og god. Også gjorde hun noen veldig sjarmerende krumspring med øynene hver gang hun ble litt ivrig i en samtale.

Jeg husker enda gleden og overraskelsen i øynene hennes den dagen jeg satte meg ned overfor henne i kantina og presenterte meg. Vi begynte i tiden etter dette å møtes ganske ofte, og vi snakket snart om absolutt alt. Jeg var ikke klar over at jeg hadde denne egenskapen da, men jeg har gjennom årene fått en virkelig høy stjerne blant vennene mine når det kommer til tillitt. De forteller meg alt. Også ting jeg kanskje ikke egentlig vil vite. Men jeg har aldri hatt problemer med å akseptere at de gjør det, siden jeg ser at de ofte virkelig trenger noen å snakke med. Thea var den første jeg fikk et sånt forhold til. Det føles så godt. Det å ha noen som stoler på deg helt til bunns. Noen som villig kryper opp i armkroken din, og vet at de bare kan sitte der så lenge de vil.

Sommerferien ’96 var vi seksten år, og ferdige med ungdomsskolen. Vi var mye sammen disse ukene. Fant stadig på ting, og reiste gjerne på små turer sammen. En sen kveld tok vi bussen ut på Bygdøy for å gå en tur i måneskinnet. Det er veldig fine turveier der ute, og på kvelden er det så fredelig og rolig. Man hører det summer litt i skogen, hører vannet plaske forsiktig mot fjæresteinene og kanskje lyden av en gammel snekke som tøffer inn fjorden.

Vi ruslet gjennom løvskogen, og kom frem til Paradisbukta. Det var helt folketomt på både gressmatta og stranda, og vi ble stående å beundre månen som speilet seg så flott i vannet. ”Skal vi bade?” spurte jeg. Thea nølte og svarte at hun ikke visste helt. Hun hadde jo ikke med badetøy, eller noe. Også var det jo mørkt også. Jeg prøvde å fleipe bort usikkerheten hennes, og fortsatte; ”Vi nakenbader! Tenk så deilig å være helt fri utendørs, da!” Jeg hadde lenge drømt om akkurat det. Å kjenne den svale vinden mot underlivet og føle vannet kile meg mens jeg svømte. ”Jo, kom igjen da?,” sier jeg og smiler mot henne. Jeg har sparket av meg skoene, og trekker av meg skjorta i mens jeg begynner å gå mot vannkanten. Jeg snur meg i det jeg skal ta av meg buksene. Møter blikket hennes. Ser at hun er fristet. Jeg er allerede naken, og vasser litt ut i vannet. ”Kle av deg, da! Jeg skal snu meg jeg. Lover å ikke kikke!”

Omsider går hun med på det, og jeg kjenner opphisselsen stiger raskt der jeg speider ut over fjorden mens Thea lar klærne falle bak meg. Plutselig står den rak med alle sine tjue. Jeg blir redd for at hun skal se det, og setter meg på huk ned i vannet. ”Okei, nå kommer jeg!” roper hun, og jeg hører skrittene hennes bak meg. Uten å mene det, spruter hun litt vann på meg i det hun springer raskt uti for at vannet skal dekke kroppen hennes.

Jeg ser dette som et perfekt påskudd for å lette litt på stemningen. Løsne noen hemninger slik at alt bare føltes naturlig og deilig. Så jeg tar hendene mine og skuffer en masse vann bakover som treffer henne rett på magen! Hun ler og glemmer seg helt, løper naken rundt og foran meg, mens hun nærmest kaster vann i ansiktet på meg. Jeg fikk akkurat et lite blikk av kroppen hennes før saltvannet sprutet i øynene på meg. Deilig og solbrun hud med litt fregner, små litt spisse bryster og et nærmest ubehandlet kjønn.

I leken hadde jeg også glemt meg litt, og var ikke like stiv lenger. Så jeg reiste meg opp, og vi fortsatte å sprute på hverandre. Spruting gikk over i brytekamp, og det var om å gjøre å få den andre under. Jeg vet ikke om hun merket det, men jeg nøt virkelig hudkontakt med den deilige, glatte og våte kroppen hennes. Plutselig møtte jeg blikket hennes da vi begge stod oppreist, og brytingen tok brått slutt. Jeg ble bare stående å se henne inn i øynene mens jeg holdt rundt henne. Igjen begynte jeg å få ereksjon. Hun kikket forskrekket ned da kuken møtte musa hennes på vei opp i full ereksjon. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg tenkte at nå ble enten vennskapet vårt ødelagt, eller vi ville om mulig komme enda nærmere hverandre.

Thea la hele høyrehånda rundt kuken min mens hun fortsatt kikket ned mellom oss. Hun runket den med løst og usikkert grep noen få ganger, og gned deretter det bankende hodet i sprekken sin. Så slapp hun, og så på meg med en tåre i øyet. ”Unnskyld…jeg har ikke gjort dette før… jeg er ikke klar for dette enda,” sa hun. Hun var tydelig redd for min reaksjon. Jeg trakk henne mot meg, og holdt henne på ryggen med den ene hånda mens jeg strøk den andre over hodet og håret hennes. ”Det gjør ingenting, Thea. Ingenting.” svarte jeg med rolig, vennlig stemme. Jeg hadde ingen ønsker om å presse henne til noe. Det var heller ikke sånn at jeg hadde planlagt å få henne til sengs denne kvelden. Det var bare omstendighetene som gjorde at vi endte opp på denne måten.

I det vi skled litt på noen steiner i vannet, endret vi litt stilling, slik at hun fikk et lår på hver side av det ene mitt. Jeg kunne kjenne det kilte litt fra hårveksten hennes. Brystene hennes presset seg tett i mot mine. Det var en sånn utrolig følelse av nærhet. Helt fantastisk deilig. Det var som om tiden nærmest stod stille.

Så helt plutselig kjente jeg at hun begynte å presse musa si i sirkelbevegelser mot låret mitt. Litt etter litt hørte jeg at hun begynte å puste tyngre, samtidig som hun stadig prøvde å gni brystene sine enda tettere mot meg. Jeg svarte med en knallhard ereksjon som reiste seg langs siden av det andre låret hennes. Jeg ble helt vill av tanken på at hun brukte låret mitt for å gni seg til orgasme. Hun klynket lett og klamret seg fast rundt halsen min. Jeg beveget det andre låret mitt mot hoften hennes for å gni kuken min deilig mot henne. Friksjonen mot hoften gjorde at forhuden min gled frem og tilbake som når jeg runker meg selv. Jeg kjente hjerte mitt slo hardt, og blodet pumpet ut i kuken.

Hun tviholdt fortsatt rundt meg, og gned seg stadig hurtigere og med mer ujevne bevegelser mot låret mitt. Jeg kunne kjenne brystvortene hennes bli stive mot brystet mitt. Pusten hennes begynte å bli kort og ujevn. Jeg befølte henne over ryggen, langs siden og prøvde å få tak på et av brystene som hun presset mot meg. Baken hennes føltes så utrolig fast og deilig. Jeg strakk meg så langt ned på lårene hennes jeg rakk, og grep rumpeballene hennes med faste tak på vei opp igjen. Kukkhodet mitt var knallhardt og mørkt av blod nå. Det var så følsomt som jeg noen gang hadde kjent det, og jeg rykket til hver gang undersiden strøk mot huden hennes. Jeg visste at det ikke bare var henne som ville komme denne kvelden.

Jeg merket at hoftene hennes beveget seg i stadig mer ukontrollerte bevegelser. Hun måtte være veldig nær orgasme, så jeg ville hjelpe henne litt på vei. Jeg førte hånda på ned mot baken hennes, og stakk pekefingeren inn mellom rumpeballene. I det jeg begynte å massere rumpehullet hennes med fingeren min, begynte hun å stønne dypt mens det rykket hardt gjennom kroppen hennes. Beina hennes sviktet totalt. Hadde hun ikke tviholdt meg rundt halsen, ville hun ganske sikkert mistet balansen helt.

Samtidig gned jeg kuken vilt mot hoften hennes, og kom med et kjempestønn. En tykk stråle med sæd ble skutt rykkvis ut på vannet og fløt av gårde i lyset fra månen.

Vi stod der lenge og bare holdt rundt hverandre. Utmattet og litt skremt av hva som hadde skjedd. Dette var vår første seksuelle opplevelse med en annen person.

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *