søndag , 1 august 2021
Forside / Kinky / Bibliotekarens våte sommerdag (våtsex)
Du er blitt våtere i baken nå. Imidlertid har du nå fordelen av å være alene.

Bibliotekarens våte sommerdag (våtsex)

Bibliotekarens våte sommerdag (våtsex) :

Du våkner opp om morgenen etter en kveld ute på byen. Forskrekket ser du på vekkerklokka. Du har glemt å sette den på ringing, og du kommer for sent på jobben! Du farer opp og setter deg på kanten av sengen. Du er naken. Klærne henger på en stol ved sengen klare til å tas på. Du tar på deg strømpene. Du spriker underveis og fitten med fittesprekken ses tydelig. Du reiser deg mens du hiver skjørtet over skuldrene og trekker det nedover kroppen. Skjørtet rekker deg nesten ned til knærne. Du styrter så ut av soverommet. Men underbuksen henger igjen over en av stolens armlener …

Du går ut på kjøkkenet hvor du begynner å lage et stykke brød. Du har ikke tid til å gå på toalettet, men tenker du kan gjøre det på jobben, siden det jo ikke vil vare lenge før du er der.

En kort stund etter er du på vei ut av leiligheten med brødskiva i hånden.
Du hopper på bussen. Da du har fått satt deg, legger du det ene benet over det andre og trykker hånden mellom bena for å holde tisset tilbake.

Uheldigvis, når du kommer på jobben, får du beskjed av hovedbibliotekaren om å legge en del bøker på plass med en gang, for det haster. Det er bare du og kollegaen din, som er en kvinne, i rommet. Du går til hylla der bøkene skal plasseres. Når du er kommet i skjul bak hylla, setter du deg på en lav krakk, legger det ene benet over det andre og klemmer bena godt sammen. Du begynner å legge inn bøkene. Men hylla er høyt oppe, og det er ikke så lett å holde bena sammen mens du gjør det. Så etter et par minutter skilles bena dine fra hverandre.

Da kommer fitten din til syne opp under skjørtet – du har glemt å ta på underbukse! Fittesprekken ses langt opp på maven. Plutselig kommer en sprut ut av fittesprekken opp i skjørtet. Du utbryter «Å!», og holder deg på maven. Du reiser deg opp og ser nedover skjørtet. Det er litt vått foran. Du går forsiktig mot enden av reolen og titter ut mot skranken for å se om kollegaen din har merket noe. Du er litt våt i baken av tiss. Men kollegaen din er opptatt med noe annet bak skranken, så det har nok gått bra. Du går tilbake til den lave krakken og setter deg igjen og gjenopptar arbeidet med å legge bøker opp i hylla.

Denne gangen er bena noe fra hverandre. Plutselig kommer en ny stråle ut av fittesprekken, og denne gangen er den betydelig kraftige og tykkere. Du reiser deg, og en lang stripe av tiss ses foran på skjørtet. Du ser etter kollegaen igjen, men hun er på vei ut for et ærend, og har tydeligvis ikke hørt noe. Du er blitt våtere i baken nå. Imidlertid har du nå fordelen av å være alene. Du skynder deg å hente en bøtte som står i en krok, setter deg ytterst på krakken og holder bøtta foran deg. Med et sukk av lettelse begynner du å tisse. Sss-lyden fra den tissende fitten blandes med den trommende lyden fra tisset som treffer bunnen av den tomme bøtta. Lyden fra bøtta endrer seg til en plaskende lyd etter hvert som bunnen av bøtta dekkes av tiss. Tissestrålen står lenge ut av fitten din.

Når du er ferdig, tørker du opp etter deg med en klut som lå i bøtta. Du tørker også litt av skjørtet, og tenker at tisset tørker nok fort bort i løpet av den varme sommerdagen.

 

Bibliotekarens våte sommerdag (våtsex) – Skrevet av pomman

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *