mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Kom og prøv musa mi
Sex på nudiststrand - Ho tok tak rundt kuken og førte kukhodet inn mellom de små våte kjønnsleppene sine samtidig som ho presset baken mot meg med slik kraft at hele pikken gled sakte inn i den trange åpningen hennes.

Kom og prøv musa mi

Kom og prøv musa mi :

En gang hadde jeg forvillet meg inn på ei nudiststrand.Jeg var rundt 20 år og oppdaget at alle gikk nakne omkring,uten å skjule seg med noe. Jeg kledde meg også naken og fant meg en plass hvor jeg kunne ligge å sole meg. Da jeg hadde funnet en brukbar plass å legge meg ned å sole meg,såg jeg rundt i området og fikk øye på to ungjenter,veldig unge,som lå like foran meg,slik at jeg såg rett opp imellom beina deres der de lå å skrevde. Begge var nesten uten hår på kjønnene,de skrevde ekstra godt ut da jeg la meg ned,og jeg var sikker på at de ertet meg ved å vise frem de små musene sine. Etterhvert begynte de å åpne kjønnene sine med fingrene,dro i de små kjønnsleppene og blottet hele kjønnsåpningen mens de lo og fniste.

Hver gang de skulle på do eller i annet ærend,så gikk de rett forbi meg,mens de smilte og så på meg. Spesielt den største jenta. Jeg hadde fått en kraftig reisning og tenkte at det ville være best å legge seg på magen. Men så tenkte jeg at det var jo ei nudiststrand,så en ståkuk var vel helt normalt for nudistene. Jentene hadde kommet tilbake,og hadde observert den stive pikken,og sendte stadig blikk i retning av underlivet mitt. Jeg lukket øynene og bare nøt å ligge i sola med en diger stå opp langs magen.

Etter ei tid skygget det plutselig for sola. Jeg åpnet øynene og så begge jentene stå foran meg. «Hei,lyst å være med å bade,vi må kjøle oss litt ned.» Jeg nikket,og vi gikk rett mot stranda,jeg med en nå halvstiv pikk og to småjenter som følge. Dem gikk rett ut mot odden,det var ikke så mye folk der. «Det e ikke så mye mas der ute,man får være i fred.» Sa den største ,og smilte bredt mens ho vrikket på den lille stjerten sin. Jeg gikk bak dem,så synet av de to små deilige rompeballene tente meg så pikken sto rett opp etter magen.
Jentene så på meg og lo godt. «Du har snart hadd stå i 1 time i strekk,liker du oss så godt?»

Uten ett ord tok den største jenta tak rundt pikken min og dro forsiktig i den.
«Kom!» Sa ho og dro meg etter kuken mot et buskas der vi kom i skjul for andre.
«Jeg har så lyst å runke deg helt til du spruter.» Den eldste jenta hadde ennå tak rundt pikken min.

«Jeg er sikkert like kåt som du er,men det ses ikke på meg at jeg er kåt,for musa mi står ikke slik som tissen din. Du får lov å kjenne hvor våt jeg er,hvis du vil..» Ho sto foran meg å dro i pikken med rolige tak,mens jeg lot neven min finne veien til skrittet hennes. Ho var plaskvåt i musa,og jeg begynte å massere den harde klitorisen hennes,slik at ho begynte å stønne og dirre i hele koppen. Da det gikk for jenta,tok den yngste over runkinga. Det største jenta fikk en skikkelig orgasme,og var helt i ørska. Jeg hadde nå en neve mellom beina på begge jentene,og nå begynte den minste av jentene å nærme seg utløsning. Ho gikk ned på kne og tok pikken rett i munnen sin og da ble det litt for mye for meg å. Jeg begynnte å miste kontrollen,og nærmet meg utløsning. Da stilte plutselig ungjenta seg opp på alle fire og skjøt baken sin mot meg.

Kom og prøv musa mi,se om du får den litt inn,eg e så våt at litt inn kommer den nok,selv om det e en kjempestor pikk du har.» Ho tok tak rundt kuken og førte kukhodet inn mellom de små våte kjønnsleppene sine,samtidig som ho presset baken mot meg med slik kraft at hele pikken gled sakte inn i den trange åpningen hennes. Da den var helt inne,kom jeg med en gang,og sprutet alt rett i fitta hennes. Da jeg trakk meg ut,rundt det sæd nedover lårene hennes. Vi ble liggende å prate litt,og ble enig om å treffes på samme plassen en annen dag,men av en eller annen grunn måtte jeg reise vekk,så det ble med det ene deilige møtet.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *