søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Lesbisk / Hemmelig ønske – Lesbisk
Jeg førte to fingrer opp i musa hennes mens jeg masserte klitoris med tommelen min. Skjeden hennes strammen om fingrene mine.

Hemmelig ønske – Lesbisk

Hemmelig ønske – Lesbisk :

Hvert år samles hele vennegjengen i et eget julebord. Det er viktig for oss jentene å samles, spesielt etter at vi har flyttet til forskjellige deler av landet for å studere. Vi var originalt fem jenter fra ungdomskolen som holdt sammen da ingen andre ville henge med oss. Vi var nok antagelig de største nørdene i ti sko med kviser og regulering. Vi dannet ihvertfall et  tett vennskap og fant ut at i år måtte vi ha et eget jentejulebord.

I løpet av årene har vi alle virkelig blomstret til noen skikkelig sexy babes. Det er ingen som snakker om det, men vi vet at vi er deilige. Siklende blikk fra menn, og misunnelige blikk fra kvinner snakker for seg selv.

Vennegjengen har vokst siden skolen og syv av oss kunne komme på julebordet. Alle hadde kledd seg både sofistikert og sexy og humøret var på topp. Jeg ble sittende ved siden av det siste tillegget til jentegjengen, Tina. Tina har bodd i Norge nesten hele livet, men er født i Sverige. Kort, blondt hår, lange ben, sprettrumpe, og en sterk og lattermild personlighet beskriver henne best. Jeg har ofte tatt meg selv i å bare stirre på brystene hennes i ren misunnelse, ren ekstase.

Jeg har alltid sett på meg selv som litt kjedelig. Jeg har hatt den samme typen siden jeg var femten og har ikke akkurat hatt de mest spennende, seksuelle opplevelsene. Da jeg var rundt fjorten år, oppdaget jeg at jeg hadde et øye både for gutter og jenter. Jeg har vært åpen om dette for både venner og kjæreste.

Middagen var utsøkt og da klokken nærmet seg tolv, bestemte vi oss for å prøve et annen utested. Det ble en skikkelig nedtur, ihvertfall for Tina og meg, så vi to bestemte oss for å forlate de andre, og dra tilbake til der vi hadde spist middag. Vi hadde bestemt oss for å bli skikkelig fulle denne kvelden, og da klokken nærmet seg to bestemte vi oss for at nå måtte vi skikkelig stå på. Jeg var i det spandable hjørnet og bestilte fire shots og en drink til hver av oss.

Alt gikk ned på helkant, og i løpet av en halvtime var vi begge ganske så fulle. Vi satt i et hjørne av restauranten og fniste og koste oss. Praten satt løst, og ganske uventet fortalte Tina meg at hun trodde at hun også var bifil. Hun fortalte at hun for ikke så lenge siden hadde endt opp i sengen med en gutt og en jente, og hadde overraskende følt seg svært tiltrukket av jenta. Jeg fortalte at jeg desverre ikke hadde hatt noen opplevelser med jenter, men at det alltid har vært min hemmelige drøm. Tina hvisket at hun aldri hadde vært tiltrukket av noen av de andre jentene i gjengen, men det var noe annet hun følte når det gjaldt meg. Jeg så henne i øynene, og spurte henne om hun visste hva hun bega seg utpå ved å fortelle meg disse tingene.

Jeg tok tak i henne og kysset henne. Hun virket ikke overrasket. Jeg kunne ikke tro det, jeg hadde kjent denne jenta i to år, og nå satt vi dypt omfavnet i et hett kyss. Hun dro meg lenger inntill henne, tok tak i bakhodet mitt og kysset meg rått. Plutselig stoppet Tina og så rundt seg, vi hadde en del uønskede øyne stirrende på oss. Hun dro meg over restaurantgulvet og inn på nærmeste toalett. Vi kastet oss over hverandre som om vi hadde hungret for dette øyeblikket i flere år. Jeg kysset nakken hennes og videre nedover til de deilige brystene. Jeg røsket av henne toppen og dro av henne bh`en. Brystene hennes struttet mot meg. Jeg satte meg ned på toalettet og ga brystene hennes en skikkelig omgang. Jeg slikket, bet og kysset alt jeg maktet. Hun stønnet deilig. Jeg dro hotpantsen hennes helt av, og en lekker g- streng viste seg.

Jeg tok et godt tak rundt rumpa hennes, mens jeg kysset magen hennes og jobbet meg videre nedover til musa. Jeg dro trusa sakte av og blottet den våte, perfekte musa hennes. Jeg spredde beina hennes og førte tungen min inn i sprekken hennes. Hun ga fra seg et sukk. Jeg slikket hver av kjønnsleppene hennes omhyggelig og jobbet meg videre til klitoris. Den var skikkelig hoven, og deilig å føre over tunga. Hun stoppet meg. Nå er det min tur, befalte hun. Tina rev av meg alle klærne. Hun så opp på meg før hun begynte å kysse brystene mine og fingre meg. Du er deilig våt, sa hun. Jeg var sprengkåt. Det er sjeldent jeg blir skikkelig kåt i fylla, så denne jenta har virkelig noe spesielt ved seg. Hun fylte meg opp med tre fingre og begynte å slikke meg. Kjæresten min er flink til å slikke, men han blir slått på bortebane. Musa mi sprengte og hun slikket lepper, lår og klitoris. Jeg dro henne ned på gulvet der jeg la meg oppå henne og fingret henne mens jeg kysset henne på munnen og de fristende brystene. Vi beveget oss i takt med musikken. Queen med «We will rock you» gir meg en ekstra iling i kroppen når jeg tenker tilbake på denne kvelden. Vi reiste oss opp igjen, og jeg presset henne mot veggen.

Jeg førte to fingrer opp i musa hennes mens jeg masserte klitoris med tommelen min. Skjeden hennes strammen om fingrene mine. Hun stønnet, svetten piplet fram fra overleppen hennes og saftene rant fra musa. Hun satte en fot opp på toalettet. Jeg stelte meg på kne og slikket og fingret til det brant i kroppen. Hun ropte ut at hun ville komme. Jeg stønnet, kom jenta mi, svarte jeg. Jeg kjente hvordan musa hennes strammet seg rundt meg, og hun presset hodet mitt mot musa hennes. Hun skrek ut, og rytmiske sammentrekninger skjøt gjennom hele kroppen. Musa hennes slapp taket rundt fingrene mine, og hun skled ned på kne foran meg. Hun ga meg et saftig kyss og slikket opp restene av saftene hennes som lå rundt munnen min.

Det banket på dodøren. Vi stirret på hverandre. Ehh.. vi stenger, hørte vi en tynn mannsstemme si fra den andre siden av døra. Vi hørte at han gikk ut av toalettet. Åh shit, hvor mye er klokken, spurte jeg. Kvart over tre svarte Tina. Faen, kjæresten min skulle hente meg utenfor restauranten klokken tre. Vi kledde kjapt på oss. Tina så på meg, dette er vår hemmelighet, sant? Jeg var glad hun sa det, om kjæresten min hadde fått vite dette, hadde han blitt forferdelig såret. Om du tillater meg, vil jeg gjerne fullføre dette en annen dag, sa hun litt flaut. Jeg fikk rosa kinn, og nikket ivrig. Jeg løp ut til bilen. Hvordan har kvelden vært, spurte typen. Joda, bare bra, det vanlige, svarte jeg og så ut av vinduet.

Om jeg og Tina  holdt løftet om å møtes igjen er en hemmelighet, men jeg kan love at jeg dette ikke vil bli den siste opplevelsen jeg har med jenter.

** Hemmelig ønske – Lesbisk  – Erotiske Noveller **

 

Det nye året skal innvies med nytelse, da blir resten av året nytelsen verdt:

 

Går spent rundt og lurer på hva som skal skje i kveld, det er 31. Desember, og venninne gjengen og jeg skal på byen å feire det nye året. Lurer på om det er liv på byen i kveld. Burde vi ha vors først? Eller ikke drikke før vi kommer på byen? Kommer vi til å se på raketter, møte kjent folk, eller er alle andre på privat fester i dag. Jaja… det får vel bli ved tanken, at jeg kanskje har flask og finner noen som kan gi meg litt nytelse i kveld/natt.

«Det nye året skal innvies med nytelse, da blir resten av året nytelsen verdt»

De kommer til meg, jeg føler at de også er spente på hva som skal skje, vi ser en film, og venter spent på at klokka skal nærme seg kvelden. Vi ser på klokka, den er 22, vi begynner å ordne oss, kle på oss, sminke oss, jeg går igjennom en stor bunke med klær, eller med gensere, det er kaldt ute, og jeg må ha på meg en genser, i hvert fall bort til utestede vi skal på, sånn at jeg da kan kle av meg når det blir varmt. Jeg har på meg en sort pen bukse, en pen ny topp, og en collage genser, alt sitter stramt, for og få puppa mest mulig synlig. Liker å være litt horete i stilen min.

Vi går ut rundt 00, da kan vi se på rakettene mens vi går til byen vi kan ikke gå glipp av dem, de sprenges over hele byen og farger himmelen i alle regnbuens farger, og røyklegger også byen.

Vi går inn på utestedet, går opp på diskoteket, der er det mye liv, og blir kysst velkommen, av ei anna venninne. Vi stod der alle litt forvirret, før vi fant oss et bord, satte oss, og drinkene begynte å strømme på. Vi shottet det vi fikk, men vi følte oss helt flotte, så dro jeg de med på danse gulvet, og da kjente vi det alle sammen. Det var som alkoholen bare gikk rett til hode på oss, og vi danset vilt og bra, syns vi, men egentlig prøvde vi vel å holde oss på beina alle sammen, holdt hverandre i hendene, og holdt hverandre oppe fra gulvet. Det gikk fint det, helt til det kom noen gutter inn i bildet som tok hendene våre fra hverandre, og holdt oss oppe i stede. Han jeg fikk danse med var jo flink til å danse. Få ord ble utvekslet, men vi hadde det jo gøy det var det som telte, der og da.

Vi danset lo, og tok en pause en gang i mellom, og drakk litt, og danset mer, klokken nærmet seg 3 og utestedet stengte. Vi gikk ut, og ventet på de manglende venne ute, jeg var litt energisk, og måtte gå meg en tur, sånn at jeg fikk ut litt energi. På turen min sjanglet jeg godt, og fikk et tilbud av en som mente han var veldig godt i senga, men greid å motstå fristelsen der, selv om jeg var skikkelig kåt, og egentlig bare ville kjenne noen pikk gli inn i meg. Bare kjenne noen som stod bak meg, og kjørte pikken sin inn og ut av meg. Men sånn ble det ikke gitt, med litt hjelp av ei venninne, fikk jeg beina med meg, og jeg kom meg tilbake til resten. Der satt vi og hadde det gøy, jeg begynte å kysse på ei av venninnene mine, ei jeg hadde vært sammen med hele kvelden.

Hun var flink til å kysse, og kyssingen gled sakte over i klining, vi begynte å klå på hverandre og vi begynte med noen hender under klærne, da kremtet det i fra de andre, og de sa at vi kanskje burde finne oss et rom, eller komme oss hjem. Så da ble det jo til at vi fikk bestilt oss en taxi, kom oss hjem, vi låste opp, kastet av oss skoa og kom oss inn på soverommet, låste dørene, og begynte rett på innsiden av døra. Vi små kysset, og klådde på hverandre, kyssene ble mer og mer intense, og vi begynte å ta av hverandre klær, først buksene, jeg førte en hand ned mellom lårene til venninnen min, og kjente at hun var glatt og våt, hun bare smilte til meg, og sa det var min skyld.

Obs, jeg som er så uskyldig, har da ikke gjort noen ting, og brått stoppet vi snakkingen og gikk tilbake der vi hadde sluttet. Med klåingen, klingingen, og fingringen. Hennes hender skled elegant under toppen min, og fjernet både den og bhen min på vei opp. Jeg hadde stive nipler, og hun kysset meg med små fuktige kyss nedover halsen, og ned mot niplene mine. Hun små bet i dem, og sugde varsomt på dem. Det var nydelig, og viss jeg ikke alt var våt og kåt fra før, var jeg det i hvert fall nå.

Det sitret deilig i hele kroppen, og jeg kjent jeg ville ha henne, kjenne hennes fingre inni meg, jeg trengte det, det var det eneste som ville roe kåtheten. Jeg lot hendene mine skli under genseren hennes, og jeg lot de skli oppover, dro genseren hennes over hodet hennes, og lot hendene gli bak på ryggen, og kneppet opp bhen hennes, kysset henne nedover halsen lot tungen min leke med den ene stive nippelen hennes, mens jeg lot fingrene mine leke med den andre. Da ble hun helt vill i blikket, reiste meg fort opp, rev av meg buksa mi, kastet meg i sengen. Bandt hendene mine fast til sengen, så jeg ikke kunne røre så mye på meg, kysset meg fra øret mitt, nedover halsen, over den ene nippelen først, så bort til den andre, nedover magen, små våte og intense kyss. Det kribler i hele kroppen. Det sitret deilig i musa mi, jeg kjente jeg ble våtere og våtere, hun lot en finger skli mellom bena mine utenpå det røde blonde undertøyet mitt. Jeg stønnet lavt. Ville ha mer.

Hun bare lekte med meg. Hun viste nøyaktig hva jeg ville ha, hvordan jeg ville ha det, for dette hadde vi pratet om så mange ganger før. Hun kysset meg videre nedover magen, og nedover ned mot musa mi, rett over den våte musa mi kysset hun, og som jeg ville kjenne undertøyet mitt skli av, og en finger skli i meg. Jeg var så opphisset, at jeg ikke enset at hu skjøv undertøyet mitt til side, og lot en finger skli mellom de våte leppene, og gud som jeg skvatt, men så deilig da. Hun lot fingeren skli opp og ned på klitoris, og jeg greide ikke la være, jeg måtte stønne, jeg greide å holde det litt tilbake, så det ble ikke så høyt som fryktet. Da sa hun plutselig «slipp det ut, det gjør meg kåt». Jeg var fristet til å se hvor langt hun ville gå, jeg måtte prøve. Jeg stønnet, denne gangen litt høyere, og da skjønte jeg at hun ble mer og mer villig, til å gjøre mer og mer jo mer jeg stønnet.

Jeg slapp et stønn til ut. Og hun sluttet brått, og jeg tenkte, å nei, men mer rakk jeg ikke å tenke før hun hadde begynt å fjerne blondene mine, hun dro de pent av, og slapp de på gulvet, hun spredte bena mine, kysset meg i fra kneet mitt og oppover, på innsiden av låret, rett på utsiden av musa mi, videre oppover magen, oppover og over niplene mine, og oppover halsen, bortover haken, og så kysset hun meg lenge og intenst på munn. Før hun fortsatte nedover igjen, men på den andre siden denne gangen. Nedover halsen, over niplene mine, og nedover magen, men når hun kom lenger ned, lot hun to fingere spre leppene mine, hun lot tungen skli over klitten min. Da greide jeg ikke mer, jeg stønnet høyt, hun ble tydeligvis ivrig og fortsatte, og hun lot en finger skli inn i meg, og det var så deilig, jeg hadde ikke ord. Hun lot tungen slikke meg og lot fingrene sine leke med meg, den andre hånden hennes lekte med niplene mine. Jeg ville kjenne det lenge, jeg var i det sjette himmelrike, og alt var helt fantastisk. Og jeg kjente orgasmen komme brusende mellom årene, det var nydelig. Men hun stoppet ikke når jeg kom, jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, og hun fortsatte like intenst med fingrene og tungen, jeg holdt på å eksplodere, jeg vred meg rundt i sengen, jeg greide ikke ligge stille, det var så deilig. Oh… jeg greide ikke mer, jeg eksploderte ut i orgasme og store kramper, det var deilig. Og så godt det var, jeg greide ikke at hun rørte meg etterpå, jeg lå sammen krøpet i fosterstilling, med hendene ennå bundet… spurte om hun kunne slippe meg fri så jeg kunne ta meg sammen, og elske med henne å… Da bandt hun meg fort opp, og da var det min tur til å være leken, og irriterende på de måtene jeg viste hun foretrakk.

 

Mørkt hår ned til rompa, brune forførende øyner, ikke for høy…:

Sitter i badekaret med ett glass rødvin, stearinlys og god musikk. Slappet av før jeg skal i 30 års dag til en god venninne.

Begynner å få det travelt så jeg må begynne å stelle meg før jeg dupper av i badet. Skruer musikken på fult og danser mens jeg kler og sminker meg.
Står å tørker håret når det ringer på døren. Det er Linn som er kommet for å hente meg, hun er alltid tidlig ute.

Vi setter oss i stuen og drikker litt til og snakker om hvem som er invitert i kveld, før vi reiser til Cathrine.

Linn sier eksen min kommer i kveld. Årh.. hun var så nydelig sist jeg så henne.
Mørkt hår ned til rompa, brune forførende øyner, ikke for høy, slank og markerte muskler. Å så har hun ett smil som smelter alle rundt henne.
Tror det er to år siden jeg sist traff henne og nye kjæresten hennes på kjøpesenteret nede i byen. De var på besøk hos broren hennes. Årh.. merker jeg savner henne litt nå når jeg tenker på henne. Hun fikk meg alltid til og føle meg som den eneste som betydde noe for henne i hele verden.

Hun er oppvokst i Australia, og ble nødt til å flytte tilbake når moren ble syk, avstanden ble for stor så vi ble enige om å sette alt på pause til hun enn gang kom til Norge igjen. Fire år siden hun flyttet nå, men ryktene sier hun ser etter hus her i byen igjen nå.

Hørte moren døde etter to år og da hadde hun funnet denne nye damen. Paige, en dyktig veterinær. Høy, lys, slank, alltid hjelpsom og med nydelige himmelblå øyner.Hun virket som en engel.

Føler meg ganske sjangseløs, men er jo selvfølgelig glad på hennes vegne. Hun er verdens snilleste selv også så hun fortjenner bare det beste.

Når vi kommer til Cathrine va de fleste allerede kommet. Alle unntatt Monica og Paige. Vi satt alle å pratet høylytt i stua da de kom inn. Jeg ble helt målløs, om mulig var Monica enda penere en noen gang. Hun hadde hvit dressbokse, sort skjorte og hvit slips. Håret hadde hun klippet kort og stylet litt røft. Paige hadde enn hvit kjole med sort og rødt mønster på. Begge var solbrune og strålet.

Vi hilset med blikket bare, smilte med hele ansiktet begge to. Monica tok Paige med bort til der hvor Linn og jeg satt, fikk enn god lang klem av Monica og hilset høflig på Paige. De satte seg ned med oss, Minoca satt helt inntil meg. Det kriblet i hele kroppen min.

Jeg har hatt to kjærester siden det ble slutt, men har aldri hatt det vi hadde enn gang. Har nok aldri kommet helt over henne. Vi var ikke sammen mer enn ett år før hun måtte dra, men jeg var forelsket i henne lenge før det ble noe mellom om oss.

Vi snakket og lo, hadde det virkelig gøy før hun kom til å stryke armen sin lett over meg når hun strakk seg for å ta glasset som sto på bordet. Snudde hodet sitt mot meg, så meg inn i øynene og sa lavt Åh, unnskyld, det var ikke meningen, mens hun smilet lurt.

Utover kvelden begynte jeg å bli litt ør i hodet etter alt vinen og de deilige, men kanskje litt sterke, drinkene, Magne, mannen til Cathrine hadde servert oss alle.
Jeg gikk ut på trappen bare for å få litt frisk luft og ta en røyk. Det var sommer så selv om klokken nærmet seg midnatt var det fremdeles lyst ute, men var begynt å bli litt kjøligt i luften. Mens jeg sitter der åpner døren seg bak meg og Monica kommer ut og setter seg med meg.

Går det bra med deg, sier hun

Ja, trenger bare litt frisk luft, svarer jeg og ser på henne. Hvorfor er du her ute da? Hun tar hånden min i sin og sier at jeg hadde vært borte så lenge nå at hun savnet meg jo. Hun merket at jeg begynte å bli kald, så hun satte seg bak meg i trappen og holdt rundt meg mens vi snakket om «gamle» dager. Hun holdt meg mer og mer fast både med armene og bena sine. Det føltes så herlig. Kriblet i hele kroppen, når hun la hodet sitt inntil kinnet mitt. Hvisket rolig i øret mitt om jeg frøs enda. Jeg svarte med ett lite stønn da hun såvidt lot leppene smake på øreflippen min. Hun ler, og sier hun har savnet meg, før hun begynner å kjenne på meg med ene hånden. Hun stryker meg langsomt over kinnet, mot øret og ned over halsen min, hånden hennes fortsetter forsiktig over brystene mine og nedover magen før hun legger armen sin rondt livet på meg. Presser meg enda nærmere seg. Jeg stønner forsiktig og sier at det er ikke pent av henne å pirre meg slik. Jeg kjenner den lille sorte string trusen min er gjennom våt. Hun kjenner nok lukten av min fuktige og ikke minst hovne fitte for hun tar meg i hånden og drar meg med bort til lekehytten i hagen.

Hytten er stor og møblert med sofa, bord, tv og en køyseng. Magne hadde bygget denne når ungene begynnte å vokse til, for han syns de kunne ha enn plass som bare var deres.

Hun åpnet døren og nesten dyttet meg inn. Tok tak rundt livet midt, førte ene hånden sin opp langs ryggen min mens hun presset meg mot seg. Hun ser meg inn i øynene å sier at dette har hun drømt om siden hun traff meg i byen for to år siden. Kysser meg ømt, løfter meg opp og legger meg ned på senga. Hun trekker kjolen min av meg uten problem. Jeg tar tak i slipset hennes og drar hende ned med meg. Vi ligger å rå kliner enn stund å bare kjenner på hverandre. Jeg løsner slipset hennes og knapper opp skjorten, mens hun åpner bhen min og tar den av meg. Hun kysser og små biter halsen min, mens hun kjenner på høyre brystet mitt. Hun lar tungen leke med venstre brystvorte, mens hun fører den ledige hånden sin nedover magen min, ned til trusekanten, lar fingrene sine stryke lett over den våte trusen min og tar tak i låret mitt. Hun stønner fram at hun syns jeg er bare blitt deiligere med årene som er gått. Hun reiser seg opp og åpner buksen sin, lar den falle på gulvet og studerer meg der jeg ligger i kun enn gjennom våt string truse og lengter etter henne.Hun drar meg ut på kanten av sengen, kysser brystene mine, lar tungen gli nedover magen til hun komer til trusekanten. Drar trusa mi elegant av, setter seg ned mellom beina mine og små biter meg på innersiden av låret. Årh, jeg stønner og vrir meg, presser den rennene fitta mi mot henne.

Hun legger hånden sin på magen min, ser meg inn i øynene før hun presser tungen sin dypt inn i meg. Tar godt tak i hoftene mine og presser tungen lengre inn
og slikker meg med makt. Jeg vett ikke hvor mye lengre jeg klare holde igjen nå. Det er så deilig når hun knuller meg med tunga. Hun småbiter meg i klitten og kjenner at jeg er rett ved å komme nå, hun presser to fingrer inn i meg og knuller meg hardt mens hun biter seg fast i halsen min. Jeg skriker av nytelse og tar tak i ryggen hennes. Kroppen min løfter seg og jeg opplever den sterkeste orgasmen jeg noen gang har hatt. Går ikke an å beskrive med ord hvor deilig det var. Kroppen min ble helt lammet etterpå. Vi smiler bare, hun kysser meg og sier det er så deilig å se meg komme. Hun kom nesten selv bare av å kjenne og se hvor godt jeg hadde det.

Vi ligger helt inntil hverandre og koser. Har glemt alt om festen, det er bare vi to som eksisterer, alt annet er helt fjernt.

Jeg begynner å komme meg etter den deilige orgasmen hun ga meg, men jeg vil ha mer. Jeg tar av henne bhen og legger henne på ryggen. Hun er så nydelig. Brystene hennes er passe store og fast. Hun har helt stive brystvorter som roper på meg. Jeg legger ene hånden rundt brystet og lar tungen min leke med brystorten. Hun stønner deilig, rykker til i kroppen. Gir andre brystet samme behandling før jeg kysser henne og setter meg mellom bena hennes.

Drar den sorte lille hipsteren hennes sakte av mens jeg ser henne i øynene og smiler lekent.

Hun var så våt at fitta glinset mot meg. Hun var glattbarbert uten om enn smal mørk stripe. For ett vakkert syn.

Jeg sprer bena hennes godt, bøyer meg ned og drar tunga mi fra hullet, mellom di hovne leppene og leker med klitten hennes. Biter henne forsiktig i klitten, lar pekefingen min leke såvidt innenfor hullet. Hun presser hoftene sine mot fingen min, jeg stopper opp og smiler til henne. » Du må ha litt tålmodighet, kjære» sier jeg til henne. «Du tenner meg noe jævlig, det har du alltid gjort. Drømmer ofte om deg inni meg» svarer hun anpustent.

Jeg setter meg mellom benene hennes igjen, lar to fingrer gli inn i henne, hun stønner takknemligt.

Tar tak under ryggen hennes og løfter henne opp på fanget mitt. Vil ha henne inntil meg. Hun begynner å ri fingrene mine sakte. Nyter hver minste bevegelse. Hun legger armene sine på ryggen min, holder seg fast. Hun har godt tak i huden min, det tenner meg bare mer.

Jeg lurer inn enn fing til og masserer henne innvendig mens hun setter opp tempoet. Hun stønner meg i øret, biter i øreflippen min. Kysser og biter meg i halsen.

Kjenner det er ikke lenge før hun kommer så jeg tar ene brystet hennes i munnen og lar pekefingen min massere rundt rumpehullet hennes. Hun klemmer meg inntil seg og øker tempoet enda mer. Blir helt vill. Hun begynner å rykke i kroppen så jeg trykket fingen inn i rompa hennes for å vippe henne over. Hun skriker av nytelse og borer neglene sine inn i ryggen min.

Jeg fortsetter mens jeg legger henne ned på ryggen igjen. Kysser henne røft, legger tommelen min på klitten hennes og lar fingrene mine gli inn og ut, rolig, men allikevel hardt. Hele kroppen hennes låser seg og hun kommer igjen, denne gangen skriker hun så hele nabolaget må ha hørt henne og pludselig blir døren revet opp. Det var Paige som sto i døråpningen. Vi stivner til begge to. Hvordan bortforklare dette.  Helvete.

Paige studerer oss nøye. » So this is where you disappeared. Well I must say that I do understand you, Monica, who wouldn’t fuck that gourguse girl. So, are you two finished allready or may I join in on the fun?»
Paige dro sakte av seg kjolen sin og gikk målbevist mot oss…

Sexmoter

Sjekk også

Julekusine og juletante

Julekusine og juletante Det var endelig jul igjen etter et langt studentår. Jeg skulle slappe …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.