søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Homofile noveller / Hetero med knallhard kuk i analen – Homse noveller

Hetero med knallhard kuk i analen – Homse noveller

Hetero med knallhard kuk i analen – Homse noveller :

Jeg kjente det spente til nede i buksen min, og smilte lurt for meg selv mens jeg tittet bort på den muskuløse gutten i andre enden av sofaen. Niklas la ikke merke til det med en gang, men da han så bulen i skrittet mitt stønnet han svakt. Han flyttet seg bort til meg og hvisket «Jeg må suge deg Tord! Akkurat nå!».

Det hele hadde startet tidligere på dagen da bestevennen min Niklas, fortalte meg at han var homo. Jeg syntes dette var spennende, og spurte ham ut om forskjellige ting.

Han fortalte at han egentlig hadde visst at han var homo siden han var liten, men at han hadde foretrukket å ta ting rolig og se om han kunne klare å være sammen med jenter først. Han fortalte om den gangen for en måned siden da han hadde pult Trine, som også var den gangen han for første gang oppdaget hvor likegyldig han var til de kvinnelige former.

Jeg, på min side, fortalte at jeg digget jenter overalt på jord. Det er noe med den herlige kriblingen i kroppen rett før kuken min kjører inn i en rennende fitte. Jeg forsikret ham likevel om at, selv om jeg ikke hadde prøvd å gjøre noe med andre gutter ennå, så hadde jeg ikke noen kvaler med å teste ut litt seksuelt samvær med det maskuline kjønn. Nytelse er nytelse!

Vi fortsatte å prate, spilte litt Playstation og delte en Dolly-pizza. Senere åpnet vi oss noen halvlitere Hansa, og spøkte litt med tanken på å faktisk prøve ut noe seksuelt sammen. Jeg sa at jeg alltid hadde lurt på hvordan det var å ta den opp i analen.

Selv om jeg er hetero for alle pengene, så var det noe med måten Niklas delte sine innerste tanker, som vekket lysten i kroppen min. Jeg visste at det bare var et tidsspørsmål før jeg måtte ta initiativ til noe hanky-panky selv, og ble svært glad da Niklas bønnfalt meg om å få suge kuken min.

Jeg lettet på rumpen, slik at Niklas kunne dra av meg buksen, og kjente den velkjente kriblingen i kroppen som markerte kåtskapen i meg. Niklas så opp på meg og sa «Så deilig du er… Så kult at din kuk blir den første jeg får smake på». Jeg bare nikket og lente meg bakover.

Leppene hans omfavnet pikken min, og jeg slapp ut et lite nytelsesstønn. Han var forsiktig, og lekte seg frem. Jeg sa at det bare var til å nyte øyeblikket og at han kunne ta seg den tiden han trengte. Han sirklet penishodet mitt med tungen sin og prøvde seg til og med på litt deep-throating. Ikke verst innsats for første gang.

Mens han sugde meg strøk jeg meg over brystet, og studerte kroppen hans. Niklas er stor for alderen og han trener regelmessig i forbindelse med judo. Han har velformede skuldre, som virkelig buler, noe jeg alltid har vært misunnelig på. Jeg tenkte for meg selv at jeg skulle gitt mye for å ha en kropp som hans.

Kuken min fikk den beste massasje som tenkes kan, ikke nødvendigvis fordi Niklas var så teknisk erfaren, men fordi han hadde en helt voldsom tilstedeværelse. Det var så tydelig at han nøt å kjenne kuken min i munnen sin, og jeg kunne ikke gjøre annet enn å utbryte «Åh, herregud så deilig!»

Plutselig stoppet behandlingen opp et øyeblikk, mens Niklas rev av seg alle klærene. Helt naken stod han foran meg og runket. Det var helt tydelig at han var så kåt at han ikke kunne motstå å gi seg selv et par hurtige drag. Etterpå fortsatte han behandlingen, men da hele tiden med en hånd som arbeidet opp og ned på den steinharde kuken sin.

Idet jeg kjente at det nærmet seg for meg, stoppet jeg ham, og dro ham opp til meg og gav ham et kraftig kyss. Vi ble liggende å kline litt, og jeg benyttet anledningen til å runke ham sakte, mens han strøk meg i håret med begge hendene sine.

Etter en stund kjente jeg at nysgjerrigheten min vokste, og jeg bare måtte spørre om ikke Niklas kunne pule meg. Jeg fortalte nok en gang hvor keen jeg var på å kjenne en ordentlig mann på innsiden av meg. Jeg syntes oppriktig talt at det var spennende med en hetero som fikk føle hvordan det var med mannesex.

Vi flyttet oss inn på soverommet mitt, og fant frem sakene som trengtes, litt glid og en kondom fra nattbordsskuffen. Jeg rev opp kondompakningen, bøyde meg frem og kysset det bankende penishodet hans, før jeg rullet kondomet nedover staken hans.

Jeg snudde meg rundt, slik at han kunne ta meg doggystyle. Niklas var ikke vond og be og i en voldsom fart hadde han fått gnidd inn både meg og pikken sin med glid. Jeg kjente at han plasserte kukhodet sitt ved åpningen min. Han spurte om jeg var klar og jeg svarte bare «Kjør på, men forsiktig!».

Han var skikkelig søt og god, og strøk meg over ryggen mens han sakte gled inn i meg. Jeg var litt overresket over at det ikke gjorde vondt, jeg hadde forventet meg at starten skulle være dominert av en uutholdelig smerte. Det var heller ikke det at Niklas var liten, nei snarere tvert imot, men det virket som at hans forsiktighet kombinert med at jeg slappet av var det som trengtes.

Da han var kommet helt inn i meg, la han seg over meg, og begge to la seg ned på magen. Slik la vi en stund, bare med helt minimale bevegelser. Jeg sa «Herregud så deilig! Det er faktisk noe av det beste jeg har vært med på.» Jeg mente hvert ord!

Jeg kunne høre at Niklas gliste da han sa «Samme her, du er så trang, og kuken min holder på å sprenge, så kåt er jeg». Like etter spurte han om det var greit å øke tempoet, hvorpå jeg svarte at det var null problem.

Følelsen av å ha en fullvoksen kuk i analen var bedre enn jeg tør skrive, det var som om jeg ikke hadde skjønt hvordan jeg skulle stimuleres seksuelt før den dagen. I det senere har jeg også utviklet en forkjærlighet for å få prostataen min stimulert under akten.

Jeg bønnfalte Niklas om å pule meg hardt og rått, og vi reiste oss opp i doggy style igjen. Han grep tak rundt hoftene mine og pumpet for det han maktet. Jeg holdt igjen orgasmen alt jeg var god for, og turde nesten ikke runke, så nær var jeg ved å komme.

Gradvis hørte jeg pusten til Niklas bli tyngre, og han spurte om jeg kunne komme. Jeg stønnet bekreftende og sammen jobbet vi oss opp mot orgasme og ekstatisk sprut. Jeg visste allerede før orgasmen kom at dette kom til å bli en kraftig en, og riktignok så bredte følelsen av klimaks seg utover i kroppen på en måte jeg aldri hadde kjent maken til.

Niklas dro seg ut av meg, hev kondomet i søpla, og la seg pustende ned ved siden av meg. Vi snudde oss mot hverandre og gliste, og avtalte helt lydløst å gjenta denne suksessen i fremtiden.

Sexmoter

Sjekk også

Magnus var glattbarbert

Magnus var glattbarbert : Jeg er en mann godt opp i 50 års alderen som …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.