mandag , 11 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Drømmen om Maria – Alminnelig sex

Drømmen om Maria – Alminnelig sex

Drømmen om Maria – Alminnelig sex :

Jeg hadde kjent henne flere år nå. Vi møttes på nettet, fant raskt tonen og hadde derfor forblitt venner til den dag i dag. Hun var 17 år nå, blond og vi hadde ofte delt fantasier om hva vi skulle gjort hvis vi hadde bodd nærmere hverandre. Hun hadde lyst på meg, det hadde hun sagt. Hadde gjort meg kåt med erotisk snakk mer enn en gang. Jeg hadde aldri sagt det direkte til Maria, men jeg vil ha henne. Ville kjenne hennes unge kropp mot min, men det ble med fantasien.

En kveld vi satt og snakket over msn, sa hun at hun hadde en overraskelse til meg. Jeg ble nysgjerrig og ba om å få vite hva det var. Hun svarte at hun skulle vise meg litt senere i kveld.

Så logget hun av, mens jeg forble pålogget. Etter en stund gikk jeg å la meg i senga. Stirret opp mot taket mens jeg tenkte over hva det kunne være hun mente med overraskelsen. Hun hadde snakket om å kjøpe seg et webcamera. Jeg hadde jo sett henne på bilder, men direkte video kunne ta dette vennskapet til neste nivå. Hadde jo spurt henne flere ganger, mest på tull, om hun ikke skulle få seg et webcamera og gi meg en aldri så liten striptease. Ja, det måtte være det hun mente med overaskelsen!

Jeg ble liggende i sengen. Sjekket jevnlig pc-en min, men hun var fortsatt frakoblet. Det gikk 1 time. Tiden gikk sakte og jeg ble mer og mer rastløs. Klokken begynte å bli mye og jeg måtte opp neste dag. Da det hadde gått 2 timer, var jeg for trøtt til å vente lenger. Jeg kledde av meg klærne og gikk skuffet til sengs. Var så trøtt at jeg sovnet med en gang.

Men ikke før hadde jeg hadde fått lukket øynene, så gikk døren på rommet mitt opp. Hva pokker er det nå tenkte jeg, fortumlet og fortsatt halvveis i søvne. Jeg satte meg opp i sengen. Det var helt mørkt på rommet, men litt lys fra gangen så jeg kunne skimte en person i døråpningen. Jeg kunne fortsatt ikke se hvem det var. Personen kom inn på rommet og lukket døren bak seg. Det totale mørket la seg igjen over rommet. Kunne ikke se noe som helst, men jeg hørte fottrinn.

Personen kom imot meg, men stoppet ved senga. Jeg visste ikke hvem det var midt på natten. Å spørre tenkte jeg ikke på, så trøtt jeg var. Jeg håper du er klar for meg, sa personen med ett. Det var en jente!

Hun klatret opp i sengen og satte seg over underlivet mitt med spredde ben. Forskrekket spurte jeg hvem det var. Hun dyttet meg forsiktig tilbake i sengen, la seg over meg og hvisket i øret mitt: Det er meg, Maria.

Jeg kunne ikke tro hva jeg hørte, strakk meg etter bryteren på leselampa.

Hun stoppet meg og sa hun ville ha lyset av. Jeg spurte om det virkelig var henne. Hun kysset meg på munnen, jeg tok det som ett ja. Så mange tanker gikk gjennom hodet mitt. Alle de sexfantasiene vi hadde snakket om, men aldri kunnet gjennomføre siden hun bodde så langt borte. Nå kunne de bli realitet!

Hun kysset meg på munnen igjen og jeg bestemte meg der og da for at dette var jo det jeg hadde ventet på og denne sjansen ville jeg gripe. Jeg satte meg opp og kysset henne tilbake.

Vi brukte tungene, klinte med hverandre. Jeg kjente pikken min ble hard og strammet seg under teppet. Hun la merke til bulen og la den ene hånden over og masserte grådig. Jeg la hendene mine rundt henne og presset kroppet hennes til min, mens jeg fortsatte kliningen. Nå var pikken helt stiv, jeg var klar for mer.

Jeg dyttet henne tilbake slik at hun ble liggende på ryggen. Jeg fjernet teppet, og selv om det var nesten helt svart i rommet, syntes jeg å ane at hun smile til meg. Jeg smilte tilbake og ba henne kle av seg. Hun satte seg opp, hoppet ut av sengen og stilte seg foran meg på gulvet. Siden jeg knapt kunne se henne, satte jeg meg på sengkanten og la hendene mine om hoftene hennes. Maria kneppet opp buksa si og dro den av seg. Så tok hun av seg toppen. Jeg lot hendene mine gå over kroppen hennes. Befølte henne på lårene, rumpeballene, videre oppover magen og til slutt over brystene.

Hun sto i bh og truse foran meg. Tok hendene mine og førte dem bort fra kroppen hennes.

Jeg kunne høre henne kneppe opp bh-en og deretter ta av seg det jeg trodde var en trang stringtruse. Hun var helt naken nå. Jeg kan ikke huske å ha vært så kåt før og den steinharde pikken min var klar!

Hun kom bort til senga og la seg ned ved siden av meg. Hun ba meg tilfredsstille henne. Jeg lot meg ikke be to ganger, så jeg kledde av bokseren og la meg imellom bena hennes. Jeg strøk hendene mine over kroppen hennes. Hun var så myk og varm. Så begynte jeg å kysse henne i nakken og på halsen. Hun stønnet og vred seg litt under meg. Kysset videre nedover kroppen hennes og la munnen min over en av brystvortene. Jeg slikket og sugde. Hun elsket behandlingen jeg ga henne. Med brystet hennes i munnen min, la jeg hånden min mellom beina hennes og strøk henne varsomt opp mot skrittet. Jeg lot fingrene mine fare over kjønnsleppene hennes og jeg kjente hun var litt våt. Jeg fortsatte denne behandlingen en stund, før jeg tok det litt lenger. Begynte å småbite brystvortene hennes og nå som hun var enda våtere nedentil, førte jeg forsiktig den ene fingeren inn i fitta hennes. Hun stønnet og spente ryggen.

Hun elsket det. Jeg førte fingeren inn og ut ett par ganger, før jeg dyttet inn to fingre. Hun var klissvåt nå. Den glatte fitta hennes var så stram, kunne umulig hatt sex mange ganger. Hun var klar for meg nå, så jeg sluttet behandlingen og la meg i stedet til rette mellom bena hennes og med den hånden på låret hennes førte jeg pikken mot det våte hullet hennes. Pikkhodet nådde åpningen og jeg presset meg forsiktig inn. Hun var så utrolig trang, hadde det ikke vært for at hun var så våt, hadde jeg nok ikke kommet inn i henne.

Jeg forsatte å presse meg inn, men måtte ta det langsomt. Hun stønnet og vred seg som gal nå og hun ba meg fortsette. Jeg presset på litt mer og snart var hele pikken min inne i fitta hennes. Jeg trakk meg forsiktig ut, før jeg førte pikken min inn igjen. Nå begynte jeg selv å stønne. Dette var utrolig deilig. Etter ett par ganger gikk det lettere og jeg øke tempoet.

Nå knullet jeg henne med en betraktelig høyere hastighet og vi stønnet begge som besatt. Plutselig ba hun meg om å stoppe. Jeg trakk meg ut og hun stilte seg på alle fire foran meg, med rumpa opp. Hun fortalte meg at hun ville bli tatt så hardt jeg kunne, hun likte det røft. Jeg førte inn pikken min igjen og begynte behandlingen. Jeg var ikke lenger forsiktig, jeg kjørte pikken inn med fart og kraft. Ballene mine klasket mot rumpeballene hennes for hver gang jeg kjørte inn kuken og hun stønnet høyere enn noen gang.

Etter en stund kjente jeg at jeg holdt på å komme, så jeg trakk meg ut. Hun satte seg opp og kysset meg. Jeg åpnet nattbordskuffen og tok fram en kondom. Rev opp pakningen og førte det over kuken min. Jeg ba henne stille seg opp mot veggen, med rumpa ut. Hun gjorde som jeg sa. Jeg stilte meg bak henne, hånden min strøk over rumpa hennes. Så gav jeg henne et par harde klask over rumpeballene, hun stønnet og ba om mer. Jeg fortsatte å smiske henne til rumpa hennes var ganske rød. Nå stilte jeg meg bak henne og ba henne spre bena.

Jeg bøyde meg slik at kuken kom inn under henne og trykket meg sakte oppover i fitta. Så presset jeg kroppen min inntil hennes og la en hånd på hver av brystene. Tok et godt tak før jeg begynte å presse meg inn og ut. Mens pikken min behandlet fitta og hendene masserende brystene hennes, gikk det ikke mange minutter før hun begynte å skjelve. Hun hadde pustet tungt en stund og begynte å bli svett. Jeg fortsatte og ett par sekunder senere ropte hun at hun ville komme. Kroppen hennes ristet og fitta begynte å få sammentrekninger. Det strammet seg om pikken min og jeg kjørte pikken min helt inn. Med ett stønn gikk det for meg og jeg pumpet henne full av varm sæd. Jeg kysset henne på halsen, før jeg trakk meg. Hun snudde seg mot meg, men sank ned til hun satt oppkrøket på gulvet. Hun var helt ferdig.

Jeg kledde av meg kondomet, rullet den inn i litt papir og kastet den. Det var enda litt sæd på pikkhodet mitt. Jeg ba henne slikke meg ren. Det var så vidt hun kom seg opp, men omsider satt hun på knærne mellom beina mine. Hun tok pikken min i munnen hennes og begynte å suge meg. Jeg var selv helt utmattet etter sexen og måtte sette meg ned på sengkanten. Hun fortsatte sugingen, hun var ekstremt flink til det. Jeg la hodet mitt bakover og så opp i taket. Jeg var utmattet og veldig trøtt, plutselig begynte det og svartne for meg og jeg sovnet. Etter noen timer ble jeg vekket av vekkerklokka. Følte meg helt uthvilt, så jeg satte meg raskt opp i senga.

Det var ingen tegn til Maria. Det var ingen tegn til noe rot på rommet etter nattens aktivitet.

Hadde dette skjedd? Senere på dagen logget jeg på msn og så Maria var pålogget. Hun skrev til meg og sa hun var lei seg, hun hadde sovnet i går kveld og glemt og logget på igjen. Jeg var så forvirret. Jeg kunne sverget på at vi hadde sex i natt, selv om ingenting tydet på det.

Drøm eller ikke, en ting var sikkert – det var enn opplevelse jeg ville huske lenge.

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.