søndag , 1 august 2021
Forside / Kinky / Bleiesex – BDSM & Fetish

Bleiesex – BDSM & Fetish

Bleiesex – BDSM & Fetish :

Tre jenter

Også satt jeg der og stirret i den utrolig kjedelig boken igjen. Jeg orket snart ikke mer av dette pensumet som aldri egentlig hadde fenget meg så veldig. Det var tirsdag i mai, og varmen fra solen hadde varmet opp den lille lesesalen på toppen av naturvitenskapelig fakultet på Blindern. Det var sein ettermiddag, men vi hadde fått låne lesesalen. Meg og noen jenter fra mat.nat jeg egentlig ikke kjente. Jeg hadde sneket meg inn her selv om jeg tilhørte et annet fakultet.

Jeg har alltid vært fascinert av jenter på realfag, de virker så kjedelige og skikkelige sett fra utsiden, men jeg har alltid vært sikker på at de innerst inne skjuler noe uskikkelig og kanskje litt perverst. Når jeg nå satt der kunne jeg ikke la hver å tenke på hva de skulle gjort for meg hvis drømmer var sanne. Forbauselsen var stor når dette faktisk skjedde.

Mine tanker var fordypet i en innviklet tankerekke om abstrakte samfunnsvitenskapelige teorier og vår moderne sivilisasjon, da jeg plutselig fikk en bleie brettet ut på bordet foran meg. De tre jentene jeg delte lesesal med, de som inntil nå hadde sittet med ryggen til og sett ut mot murveggen på andre siden av campus, de som jeg hadde fantasert om bare for noen minutter siden, de var plutselig forandret til mine drømmejenter. De forklarte at de hadde planlagt dette i flere uker.

De spurte meg om jeg hadde hørt om voksne som brukte bleier og fikk andre til å bruke dem først. Jeg var lamslått og forskrekket, for hva hadde jeg med dette å gjøre? Jo, de hadde tilfeldigvis oppdaget for noen uker siden at jeg hadde svitsjet innom slike sider i noen sekunder på en annen lesesal på Blindern. Nå la de bleien på bordet foran meg og smilte til meg. Jeg var livredd og lykkelig på en gang. Jeg hørte hjertet mitt slå raske febrilske slag, mens jeg hadde glemt å puste.

De hadde et lite show til meg , sa de mens de begynte å kle av seg buksene og trusene. De endte opp i bare bh og tok skoene sine på igjen. Jeg fikk beskjed om å bli sittende på stolen, bare fjerne bøken mine, og kle av meg alle klærne. Da klarte jeg i hvert fall ikke å skjule spenningen min.

Bordet foran meg var renset for ting, bortsett fra bleien. En perfekt knitrende bleie. Myk inni, plast utenpå. Og en flott sikkerhetskant. Bleien var akkurat passe størrelse , ikke for stor ikke for liten. Jentene som sto foran meg var klare. De var veldig forskjellig egentlig. Det så jeg nå når de hadde tatt av seg alle klærne. De var egentlig veldig søte der de sto og trippet, med enten sports bh og converse sko eller svart bh med blonder og sekstitalls fin sko. Hun søteste av de var helt barbert på musa og trippet mer og mer ukontrollert. Plutselig kløv hun oppå bordet, satt seg ned på huk rett over bleien. Det tok ikke lang tid før hun slapp ut et lite stønn og det sildret nesten blankt tiss ut i bleien. Mens hun så meg lengtende inn i øynene begynte hun å gynge forsiktig over bleien. Hun avsluttet tissingen med en siste sprut, men ble sittende. Hun spurte om hun kunne få lov å gjøre mer i bleien? Jeg nikket mens tissen min ble bare gladere og gladere.

De to andre jentene klarte heller ikke å la hver å nyte synet de var vitne til. Venninnen deres satt på huk over den våte bleien og konsentrerte seg. Hun presset litt forsiktig, og med ett kom der en liten promp også sklei der en perfekt klump med bæsj ut i bleien, den var perfekt blanding av myk og hard sa hun mens hun bæsjet litt til og smilte mot meg. Før hun gikk ned fra bordet snudde hun rumpen mot meg og viste hvor skitten jente hun hadde vært. Jeg fikk ikke lov å røre.

Det samme skjedde med de andre to jentene, alle tre tisset og bæsjet oppi den samme bleien mens de to andre sto ved siden av å så på. Alle tre var tydelig kjempekåte etter de hadde bæsjet. De holdt konstant en kjelende hånd på klitoris, mens de tomme i blikke prøvde å smilende å forklare hva jeg nå måtte gjøre.

Jeg fikk beskjed om å skynde meg opp på bordet mens bleien anda var varm etter jentenes show. Jeg satt meg naken over bleien akkurat som jentene hadde gjort. Haugen med bæsj var forstålig nok tre ganger så stor som det jeg vanligvis ser i de bleiene jeg bruker. Sitt deg ned, var det klare instruksen fra jentene. Og det som ventet var som en drøm. Jeg fikk sitte meg ned i den brukte bleien, til tre fantastiske jenter. Jeg satt meg ned og kjente den varme bæsjen først kile mot rumpen min, for så å omslutte den fullstendig. De skyndte seg til og snøret sammen den hvite bleien på hver sin side. Den hadde utrolig nok holdt på all vesken fra jentenes blærer og bordet under var fremdeles tørt.

De snørte den godt fast og sammen fikk de meg ut på gulvet. Jeg måtte nesten vagge meg bortover på grunn av den fule bleien. De leide meg en runde i lesesalen før jeg ble kommandert ned på lesesalsgulvet. De håpet jeg hadde en rask tunge for nå måtte jeg få de til komme en etter en. Uten at de visste det kommanderte de meg til å utføre min favoritt stilling. Jenten sittende på ansiktet mitt. Jeg måtte slikke en og en til en forhåpentligvis svimlende orgasme. Dette var noe jeg følte jeg var god til og med en deilig full bleie på meg var jeg ekstra opptatt av å smake på de tre sjefene mine. Toppen av det hele var at hun siste tvang meg til å bruke fingrene inni henne. Hun ville så gjerne ha en sprute orgasme. Jeg ble våt og sliten. Det hele ble avsluttet med en gåtur sammen ned i garderoben til studentidretten. Gymsalen var stengt så garderoben var ikke i bruk.

Vi tok på oss klærne og spankulerte, jeg med full bleie og en kraftig ereksjon, ned til den stengte garderoben.

Vel nede og i sikkerhet kledde de av meg bleien, og utførte en slags felles suge/runke finale på garderobegulvet. Etterpå ventet fellesdusj og gruppeklem. Alle var enige i at ettermiddagen bare var begynt.

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *