søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / På jobb – analt
Hun var åpen som en låvedør og klissvåt. Jeg reiste meg igjen og presset pikken mot rompehullet.

På jobb – analt

På jobb

Jeg er en mann på 38 og jeg skal dele med dere noe som skjedde sist tirsdag på jobb. Jeg skulle jobbe overtid pga årsavslutning. Klokka var passert 17 og det var bare meg og Line, en salgssekretær igjen på kontoret. Line er ei dame på ca 30. Jeg er gift og hun er samboer.

Vi har et godt forhold på jobb, men det har aldri skjedd noe mellom oss før. Det begynte å gå litt i surr for meg etter en slitsom arbeidsdag så jeg hentet meg en cola og tok en pause ute i frisk luft. Jeg gikk inn igjen og logget meg på sexnoveller.no og leste et par noveller. Plutselig kom Line, hun trengte hjelp til noen kalkulasjoner. Jeg bekreftet kjapt at det hun hadde satt opp hørtes fornuftig ut. Så spurte hun hva jeg satt og leste, det var ikke vits i å juge for hun så hvilken side jeg hadde oppe.

Hun satte seg på låret mitt og ba meg finne en fin novelle. Hun leste den jeg nettopp hadde lest. Når hun var ferdig ba hun meg finne en til. Jeg fant en annen og vi leste den begge to. Hun flyttet litt på seg og satte seg bedre til rette på mitt fang. Jeg merket at junior begynte å røre på seg og den la seg pent til bak hennes rumpe. Når vi var ferdige med den novellen, ba hun meg finne frem en til, jeg bøyde meg litt frem for å rekke datamusa og fant frem neste novelle. Hun flyttet litt på seg igjen og nå kunne hun vel ikke unngå å merke jernet jeg hadde i buksa, den berørte rompa hennes. Når vi var ferdige med den novellen ba hun om enda en, hun snudde seg litt mot meg og la armen rundt skuldrene mine. Jeg fant frem enda en novelle og plasserte en hånd på låret hennes.

Vi leste denne også og hun strøk meg over ryggen og jeg strøk henne på låret mens vi leste. Plutselig snudde hun hodet mot meg og kysset meg fort. Hun så på meg og jeg kysset henne tilbake. Hun lot den andre hånden gli fort over magen min og ned på bulen i buksen min, jeg lot umiddelbart min hånd gli ned mellom bena hennes. Vi kysset igjen mens hun gned bulen min og jeg lot hånden gå opp og ned i skrittet hennes. Hun reiste seg opp og jeg ble med inn på hennes kontor. Vi møttes i et kyss og hendene rev av genserne. Jeg åpnet bh’n hennes mens hun åpnet buksene mine og jeg åpnet kjapt knappene i buksene hennes. Bh’n hennes forsvant av og vi tråkket ut av buksene.

Jeg bøyde meg ned og kysset brystene hennes samtidig som jeg lot hånden gli innenfor trusa hennes og ned til den velfriserte musa. Jeg merket samtidig en hånd klemme om pikken og begynne å dra den. Hun dro av meg trusa i en fart og bøyde seg ned og tok pikken i munn. Hun slikket og sugde og dro i den og masserte kulene. Jeg lot fingrene massere hodet hennes mens jeg bare nøt behandlingen. Etter en liten stund ba jeg henne slutte og sette seg på skrivebordet med ryggen mot veggen. Hun satte seg opp med bena på bordplaten og spredde bena, jeg bøyde meg ned og slikket den deilige musa hennes.

Jeg lot først en og så to fingre gli inn i henne og hun likte tydeligvis behandlingen. Hun ba meg ta henne, jeg reiste meg opp og dro henne helt ut mot kanten av bordet og stakk pikken inn i henne. Jeg jukket på et par ganger før den gled helt inn og jeg startet et knull i høyt tempo. Jeg kjørte pikken inn og ut samtidig som jeg masserte klitoris med en finger. Jeg flyttet den våte fingeren og begynte å sirkle rundt rumpehullet hennes og stakk den litt inn. Hun hylte av fryd og ba meg ta henne enda hardere. Jeg økte tempoet og lot enda en finger prøve seg der bak. Mere mere skrek hun. Jeg trakk ut pikken i stedet og bøyde meg ned og slikket rompehullet hennes samtidig som jeg presset 4 fingre inn i musa hennes.

Hun var åpen som en låvedør og klissvåt. Jeg reiste meg igjen og presset pikken mot rompehullet. Jeg tok det litt forsiktig men så fikk jeg mesteparten inn og startet å rompeknulle henne. Samtidig lot jeg fire fingre jage inn og ut av musa hennes mens tommelen masserte klitoris. Jeg merket at jeg snart skulle komme, men jeg rakk det ikke før hun skrek ut i en voldsom orgasme. Jeg fortsatte å pumpe på, men hun ba meg om å trekke meg ut. Litt skuffet gjorde jeg som jeg fikk beskjed om. Hun hoppet ned fra bordet og ba meg sette meg opp.

Jeg gjorde som hun ba om. Hun satte seg på huk og spredde bena mine. Hun slikket hele pikken og ballene og bak til rumpa. Så tok hun pikken i munn og stakk en finger i rompa mi. Hun munnknullet meg hardt og jeg ropte at jeg kommer, men hun tok imot hele satsen. Hun gliste og jeg så sæden renne fra munnvikene hennes. Jeg hoppet ned fra bordet, hun tok kuken i hånden og dro den forsiktig. Jeg fortsetter gjerne sa jeg, men jeg må en tur på toalettet å tisse først sa jeg. Må du akkurat nå da sa hun og fortsatte å dra pikken som nå var blitt nesten full størrelse igjen. Eh ja dessverre sa jeg. Tiss på meg sa hun. Hun satte seg på huk foran meg og åpnet munnen. Tiss meg i munnen sa hun. Jeg syntes dette var litt sprøtt men lot en liten stråle komme og hun svelget begjærlig. Herlig sa hun. Skal du mer spurte hun. Ja sa jeg, hun snudde seg rundt i hundestilling og ba meg stikke pikken inn i rompa hennes og tisse mens jeg hadde den inne.

Jeg stakk den inn og fikk sluppet noen dråper. Hm nydelig sa hun. Nå går vi i dusjen sa hun. Jeg trakke meg ut og hun reiste seg opp og min urin rant nedover bena hennes. Vi gikk nakne til dusjen som lå rett ved siden av. Hun satte seg på gulvet. Tiss mer på meg ba hun og tok pikken min i hånden. Jeg lot strålen komme, hun åpnet munnen og tok i mot alt hun klarte før hun styrte pikken slik at strålen traff puppene og magen.

Når jeg var ferdig beordret hun meg til å legge meg på gulvet. Jeg la meg et sted fritt for tiss og hun satte seg med musa over munnen min og ba meg slikke henne. Jeg satte igang etter alle kunstens regler. Nå kommer det sa hun og slapp en stråle urin rett i munnen min. Det smakte faktisk bedre enn jeg hadde trodd. Hun flyttet på seg og satte seg over kuken min.

Hun lot seg gli litt ned og men hun gjorde det tisset hun. Hun red opp og ned til hun var ferdig med å tisse og rett etter kom hun i nok en orgasme. Jeg ba henne snu seg igjen og jeg kjørte kuken hardt og brutalt inn i rompa hennes. Jeg peste på det jeg kunne og det tok ikke lang tid før jeg sprutet det jeg hadde igjen i ballene inn i rompa hennes. Jeg trakk meg ut og skrudde på dusjen. Vi dusjet og såpet hverandre inn og kjælte med hverandre i en halvtime minst før vi gav oss. Vi tørket oss og rengjorde dusjen. Jeg var helt utslitt og tror ikke jeg hadde orket en gang til, og Line var også rimelig tilfredstilt. Vi ble enige om at dette måtte vi bare holde kjeft om og at vi burde jobbe overtid sammen en annen gang også

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.