søndag , 1 august 2021
Forside / Analt / Athsifolket

Athsifolket

Athsifolket

-Ble du kjent med athsifolket? Frøken Walden så lurt på meg, i det hun slapp meg inn. Jeg hadde som en del av mine antropologistudier vært på reise i Afrika, møtt athsifolket. Dette folket som er ukjent for de fleste. Den eneste på universitetet som synes særlig opptatt av athsifolket er min veileder frøken Walden. Jeg smilte lurt til henne, jeg hadde blitt kjent med de, og jeg hadde forstått hvorfor hun hadde slikt et engasjement for denne stammen innerst i den afrikanske jungelen.

-Ja, jeg ble kjent med de, smilte jeg. Frøken Walden viste meg til sofakroken på kontoret sitt, og ba meg om å fortelle i detalj om mitt møte med denne afrikanske stammen. I grunnen må jeg tistå at frøken Walden var en vakker dame for alderen. Hun nærmet seg femti, og hadde langt rødt hår. Brystene var store og faste, men kroppen for øvrig var slank og veltrent. Hun var innbydende, men med et strengt ytre.

-Fortell! Jeg satte meg ned, og startet min beretning. Arthif tok i mot meg. Jeg må tilstå at han er en utrolig mann. Både han og broren, skjøt jeg inn. Jeg fortalte henne om mitt møte med Athif, og hun ba meg om å beskrive alt i detaljer.

-Athif er vakker, sa jeg. Han er omtrent 190, slank og utrolig trent. Jeg la merke til hver en muskel på den nøttekroppen hans. Kombinasjonen av at han er mørk og vakker tente meg. Jeg visste at jeg kunne være åpen med frøken Walden nå, det ante meg at hun visste alt om athsifolket selv.

-Han ba meg inn i hytten sin, hvor han også presenterte sin bror Cdar. De er like av utseende, begge i begynnelsen av tyvåerene som meg. Jeg smilte med mitt ungpikesmil over mot frøken Walden, og kunne ane en viss opphisselse. Jeg viste av blikket hennes at hun som meg hadde møtt de to brødrene.

-De var begge kledd i bastskjørt, og kun bastskjørt. Det var utrolig pirrende å sitte der alene som jente sammen med de to brødrene. Jeg nøt hver millimeter av kroppene deres med blikket. Ja, jeg må tilstå at jeg ble uproffesjonelt pirret av deres vakre mørke kropper, og deres dype brune øyne.

Frøken Walden spurte meg om Arthif fortalte meg om folket hans. Jeg nikket, og sendte min veileder et ømt blikk. -Det gjorde han. Han fortalte meg at de hadde et annet syn på sex og kropp enn det vi har i vesten. Jeg ble ikke mindre pirret av hans beretning om at sex var en del av hans folks hverdagsliv, og hans beretninger om hvordan man ble feiret som ny voksen. Jeg merket meg også at det faktisk pirret Arthif og Cdar også. Under bastskjørtene så jeg deres lemmer vokse. De var store. Større enn noen mann jeg har sett her hjemme. Frøken Walden lo, hun humret over min beskrivelse av guttenes store pikker. -Det nok noe med varmen, humret hun. Før hun ba meg fortsette beretningen.

-Arthif fortalte meg at jeg gjerne måtte berøre hans kropp, og jeg lot meg ikke be to ganger. Jeg var grenseløst kåt der inne i hytten. Jeg la min melkehvite hånd på hans brune bryst. Jeg befølte hans muskler og sterke kropp, og kjente en sitring et skrik i meg etter å ta på, og på å smake på den store pikken hans. Arthif ba meg slikke hans bryster, og jeg lot min tunge vandre over hans bryst, slikket meg nedover mot magen, og endte til slutt opp nærmere hans store lem. Størrelsen ga meg skrekkblandet fryd. Ville jeg klare å få denne pikken i munnen, og hvordan ville det føles å ri han? Jeg har aldri vært kåtere enn jeg var den kvelden innerst i den afrikanske jungel.

Arthif fortalte meg at han tente på min hvite hud. Kontrasten mellom meg og han var enorm. Jeg melkehvit, han mørkt brun. Mitt røde i kontrast til hans sorte og krøllete hår. Min vevre ungpikekropp i dyp kontrast til hans muskuløse kropp. Jeg gapte over pikken hans. Den var sjeldent stor. Jeg klarte på langt nær å ta den helt ned i halsen. Men det var en nytelse å suge han. Jeg nøt også synet av hans glede over å kjenne min munn og mine leppper rundt hans store pikk. Jeg lå i hans fang, og kjente hans hender beføle min kropp. Jeg skjøt rumpen opp i møte med Cdar som mer og mer ivrig befølte min bak, og mine bryster. Han kledde meg naken mens jeg sugde hans bror. Han lot fingrene stryke gjennom rumpesprekken, og lot fingrene berøre min mus. Det ga støt gjennom kroppen. Så kjente jeg Cdars tunge vandre nedover ryggen, inn i rumpesprekken, og nærmere mitt rumpehull. Han pulte meg analt med rumpen. Jeg har opplevd noe slikt før.

Frøken Walden hadde et lett slørete blikk nå. Hun nøt in beretning, og gjenopplevde åpenbart egne minner fra den afrikanske landsbyen. Jeg så at hun hadde lagt seg bakover i sofaen, og at hun hadde blottlagt sin mus. Hun fingerpulte seg selv mens hun hørte min fortelling. Ikke til å undres over, for vi var begge av athsifolket nå, og slikt gjør mann sammen der.

Cdar trengte så den store pikken sin inn i meg. Det kjentes nesten som jeg revnet. Jeg hadde en kjempe foran og en bak. Jeg har aldri tidligere deltatt i en trekant, men ingen norsk gutt ville levd opp til den erfaring og den størrelse disse to hadde. Jeg sugde så godt jeg kunne. Så ba Arthif meg om å ri hans bror. Jeg satte meg over han. Lot meg gli nedover pikken hans. Så hans sorte hender kna mine bryster. Jeg red han og slikket hans tunge. Så kjente jeg Arthif fingre mellom mine rumpeballer. Han smurte meg inn med en velduftende olje. Ba meg ligge rolig, og slappe av. Skulle han inn i meg analt? Ville jeg klare det? Jeg ville revne! Jeg var alt fylt opp av Cdar i vagina. Først lot han en finger gli inn, og sakte utvidet han meg bak. De befølte meg, og klarte på underlig vis og få meg til å slappe av. Først når jeg var klar for det førte han pikken inn mot rumpehullet mitt. Skrått vendt slik at det lett skulle gli inn. Så kjente jeg pikke, først smertefullt mot ringmuskelen, men med et som en utvidet glede. To brødre som pulte meg taktfast. Min lille vevre kropp fast klemt mellom de kjempene. Rumpe og mus fylt opp til randen. De pulte meg slik jeg aldri har blitt pult før. Herre for en glede. Jeg ropte i orgasmeskrik slik at hele athsifolket må ha hørt meg. De må ha gledet seg vilt over mitt møte med de.

Frøken Walden fingerpulte seg selv vilt nå. Jeg hadde også selv kledd av meg. Visste at vi to i kveld skulle minnes, og fortelle hverandre alt om våre opplevelser. -Opplevde du voksensermonien? Walden nærmest hylte det ut. -Ja! Jeg så Imbata bli pult og slikket til trommedans. Hun fylte 18 og ble tatt inn i de voksnes verden. Det var utrolig å se hvor de pulte den flotte unge negressen. Det rant sæd ut av alle hennes hull, og hun fikk ønske seg hvem som skulle gjøre henne ren. Hun valgte meg, og jeg ble beordret til å slikke henne. Hennes munn, rumpe og mus. Det var Imbata som lærte meg gleden med jentesex. Hennes tunge ga meg orgasmer jeg aldri tidligere har følt. Jeg smilte med tanken den jevngamle jenten. Jeg gledet meg til på nytt å kjenne hennes ømme hender.

Frøken Walden var klar nå, hun ba meg komme, og lurte på om jeg ville bli hennes assistent. Men en ting beordret hun meg. Dette folkets historie måtte aldri røpes for andre enn oss to.

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *