søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / La meg få smake på orgasmen din!
Anette stønnet. Han traff klitten hennes. Tungespissen slikket den forsiktig og pirret hennes skikkelig.

La meg få smake på orgasmen din!

Det banket på. Hun fortet seg å ta håndkleet rundt seg og løp for å åpne. Han måtte være tidlig ute, for hun pleide ikke å bruke så altfor lang tid i dusjen. Litt av et førsteinntrykk han ville få av henne nå. Hun bestemte seg for å bare ta sjansen og håpe på det beste. ’Hei’ sa han litt fortumlet da hun åpnet opp. Han kikket på henne fra topp til tå, hun var pen. Veldig pen. Kroppen hadde timeglass form og hun lignet en supermodell. ’Det er ikke hver dag man møter et slikt syn’ hvisket han flørtende. Hun smilte. ’Kom inn’ smilte hun og gjorde tegn til at han skulle følge etter.

’Beklager altså, jeg trodde jeg hadde litt bedre tid før du kom’ lo hun. Men det var ingenting å tenke på. Han tok det veldig pent. Idag var nemlig dagen hun skulle ha visning på et ledig rom hun hadde i leiligheten. De hadde avtalt når de skulle treffes, men det viste seg å bli litt tidligere enn planlagt. Hun smilte til han og fortalte at hun het Anette. Han het Anders.Han så på henne og kjente det stivnet litt i buksa. Det var ikke dette han forventet seg, nei..

Hun tok seg god tid og viste ham hvor ting var. Kjøkkenet, badet og stua. Soverommet som var til leie var stort og lyst. En herlig dobbelseng tok mesteparten av rommet, og garderobeskapet med gigantiske speildører ga en effekt av et mye større rom. ’Neimen, en morgenkåpe og?’ lo Anders da han oppdaget at det hang en i skapet. ’En innflyttningsgave for min nye romkamerat’ blunket Anette til han. ’Vi får håpe det blir meg da..’ flørtet Anders. ’Vi får se..’ flørtet hun tilbake.

Han kastet seg på senga. ’For en herlig seng’ smilte han bredt. Den var stor og myk og Anders fant seg fort til rette i den. Hun lo. De fleste kommenterte senga, da den nærmest var kongelig deilig. Hun satte seg ved sengekanten. ’Fortell om deg selv?’ spurte hun vennlig. Han fortalte at han var en sivilingeniør og hadde akkurat åpnt et eget firma. ’Imponerende’ smilte hun. ’Jo kanskje, men jeg håper selvfølgelig å få leie hos deg så utgiftene ikke blir så ufattelig mye nå i startsfasen..’ forklarte han. Hun la hånden på hånda hans. ’Jeg forstår, det kan ikke være lett nei..’ hvisket hun.
Han vet ikke helt hvordan det skjedde. Men plutselig hadde han kysset henne. De hadde sittet og prata i nesten en time og en ting hadde ført til det neste. Hun var ikke bare pen, men utrolig koselig også. Han hadde følt en kribling inni seg som hadde gjort at han bare tok sjansen. Selv om han visste han risikerte at hun kanskje ville mislike det og kaste han ut. Men nei, hun besvarte kysset. Leppene hennes var myke og smakte litt jordbær. Det var vel lipbalmen hun hadde på seg. Etterhvert møttes også tungene og kyssene ble mer og mer intense. Han hadde hendene sine i håret hennes og hun holdt han rundt nakken. Håndkleet skled gradvis av henne..

Han kysset seg nedover mot halsen hennes. Hun luktet godt. Han sugde seg litt fast og nøt hennes herlige hud. Hendene hadde begynt å vandre. Han kunne jo se de vakre formene hennes helt nå og greide ikke kontrollere seg lenger. Han lot dem skli nedover mot brystene. Brysvortene hennes hadde stivnet og han gnei litt på dem. Hun skalv litt. Han så på henne og hun nikket. Han stakk tunga ut og lekte med brystvortene hennes. Tungespissen sirklet rundt dem og de ble hardere. Han kysset dem svakt og bet forsiktig i puppene hennes. Hun presset seg mot ham så ansiktet hans ble begravet i pupp. Han lot tunga slikke mellom de store brystene hennes, før han gradvis begynte å føre den nedover mot magen hennes. Han kjente hvordan kroppen hennes stivnet. Han førte den sakte videre nedover. Han kunne se at hun var glattbarbert og herlig. Hendene hans var nå på hoftene hennes. Anders førte dem sakte mot innsiden av lårene hennes, for så å ta dem ned mot knærne hennes. Han spredte beina hennes samtidig som han slikket seg nedover fra navelen..

Anette stønnet. Han traff klitten hennes. Tungespissen slikket den forsiktig og pirret hennes skikkelig. Hun begynte å riste av nytelse. Han holdt henne ved lårene. Med sirklende bevegelser slikket han klitten hennes til hun hadde blitt så våt at det nærmest rant av henne. Anders førte to fingre mot åpningen hennes. Han lot dem gli opp og ned rundt den til de var ordentlig våte av saftene hennes. Fingertuppene presset mot åpningen. Han trengte ikke presse lenge før de skled rett inn. Hun stønnet høyt. ’Ååhh, Anders!’

Tunga sirklet fortere på klitten hennes. Han førte den opp og ned. Fortere og fortere. Hun skalv av nytelse. Han likte hvordan det kjentes mot tunga hans, og fortsatte enda mer intenst. Fingrene gikk inn og ut av henne nå. Han presset dem så langt inn han kunne og lagde sirklende bevegelser inni henne. Fortere og fortere. Inn. Og ut. For hvert gang han presset dem inn igjen gjorde han et hardt rykk som gjorde at orgasmen nærmest seg med stormskritt. Han slikket henne lenge. Fort. Mykt. Hardt. Herlig. Anette vred seg der hun lå. ’Jeg kommer!’ ropte hun. ’Ja, baby. Kom for meg. La meg få smake på orgasmen din!’ hylte han tilbake. ’Åååhhh..’ stønnet hun og kjente rykningene i kroppen ta overhånd..

Det ringte på. Hun så på Anders. Han smilte bredt. Anette tok morgenkåpa som hang i skapet rundt seg og løp for å åpne. Før hun åpnet snudde hun seg og så på Anders i dørsprekken. Han lå i senga og tittet i taket, og hadde et stort smil om munnen. Anette lo for seg selv.

’Hei, jeg er her for å titte på et ledig rom?’ sa han som stod i døra. ’Jeg vil gjøre hva som helst for å få leie her. Har lett etter et sted å bo lenge nå.’ Forklarte han. ’Beklager, men det toget har nok kjørt nå..’ smilte Anette lurt og tittet bort på Anders som ennå lå i senga si..

 

Sprut i meg!:

 

Det regnet. Det var grått og trist ute. Familien hadde dratt på besøk til tanter og onkler og Linn hadde blitt igjen hjemme. Det var aldri noe gøy å dra på familiemiddag, det vanlige tomsnakket liksom. Hun hadde valgt å bli igjen hjemme, men nå kjedet hun seg litt. Regnet traff vinduskanten og lagde herlige lyder. Hun elsket lyden av regn, og for ikke å nevne lukta ute etterpå. Linn kastet seg ned i sofaen med et lavt sukk og slo på Tv’en. Det var uvant at det var så stille i huset, og hun ville bare nyte en helt vanlig hverdag i ro og fred.
Hun zappa mellom kanalene og fant ikke noe interessant å se på. ’Nei nei..’ sa hun til seg selv og løp opp på rommet for å skifte til pysj. Linn hadde ikke vært oppe lenge før det ringte på. Hun stakk hodet fram øverst i trappa. ’Har de glemt noe igjen?’ sa hun oppgitt og himlet med øynene. Hun trasket ned trappene, og hoppet ned det siste trinnet. ’Hva har dere glemt?’ spurte hun sarkastisk idet hun åpnet døra, og fikk plutselig øye på en ung fyr i døråpninga..
’Hei’ hvisket han forsiktig ’unnskyld hvis jeg forstyrrer, men jeg tror jeg har gått meg vill..’ forklarte han. Han hadde blitt søkkvåt av regnet og dråpene rant ned fra det brunblonde håret hans. Han hadde knallblå ,vennlige øyne som smilte til henne. Klærne hadde klistret seg fast til kroppen hans og hun kunne se tydelige muskler stikke frem. Han holdt armene i kryss og varmet seg selv. Den hvite T-skjorta han hadde på seg hadde ingenting det skulle sagt når regnet plutselig hadde begynt å falle. ’Ehh..’ stammet Linn ’jeg vet ikke helt..’ sa hun usikkert og tittet på ham. Han smilte tilbake med et blikk som fortalte henne at hun kunne stole på han her. Hun slapp ham inn.
’Vent her’ ropte hun og løp opp trappa. Han ble stående og skjelve. Forsiktig tittet han inn i stua. ’Åhh, en peis!’ sa han drømmende. ’Sa du noe?’ Linn hadde kommet ned igjen med en morgenkåpe i hånda. ’Hva? Nei, jeg fikk bare øye på peisen.. jeg fryser vet du..’ forklarte han og lo. ’Her.. du kan ta av deg de våte klærne på badet’ sa hun, pekte i retning bad og ga han morgenkåpen ’vi kan putte dem i tørketrommelen mens vi finner ut av hvor du skal’ forklarte hun videre og smilte. ’Tusen takk, du er til stor hjelp!’ utbrøt han tydelig takknemlig. Hun visste at de fleste naboene mest sannsynlig ikke var hjemme på denne tida og at hun sikkert hadde vært den eneste som hadde orket å slippe ham inn i varmen. Han snudde seg og smilte til henne før han lukket baderomsdøra.
Hun sukket for seg selv mens hun ventet på ham i stua. Hva hadde foreldrene hennes sagt om dette? Hun var jo voksen, men de likte ikke at hun hadde guttebesøk, og ikke nok med at han var gutt, så var han en fremmed i tillegg. Men han virket jo i det minste veldig grei. Hun så ham komme tilbake igjen. ’Takk igjen..visste ikke helt om jeg skulle bare sette på tørketrommelen eller? ’ hvisket han spørrende og ga henne de våte klærne. Morgenkåpa passet ham perfekt. Hun nikket og tok med seg klærne hans til badet igjen. Han tittet seg rundt. Hjemmet deres var koselig, lyset var svakt og peisen glødet. Det hang bilder av den flotte jenta som hadde sluppet ham inn på veggene. Han studerte ett av dem. Hun hadde langt blondt hår, brune øyne og var slank. Smilet hennes gjorde han mo i knærne. ’Hun er perfekt..’ hvisket han for seg selv og stirret på bildet. ’Jasså?’ hørte han henne plutselig si bak ham.
Han snudde seg brått. ’Jeg mener..’ stammet han nærmest. Linn gikk mot han. ’Sett deg..’ hvisket hun og pekte mot sofaen ’hadde du likt meg på alle måter da?’ spurte hun flørtende. Hun visste ikke helt hva som gikk av henne. Men hun følte en indre trang til å være med ham, å kjenne ham. ’Hvordan da?’ spurte han. Linn lo. ’Hadde du hatt lyst på meg?’ spurte hun på en ironisk, men frekk måte. Han sperret opp øynene litt. ’Vel?’ spurte hun igjen. Han satte hånda si ved knytningen på morgenkåpa og sakte åpnet den opp..

Hun dro forsiktig opp nattkjolen sin. De lange bena hennes kom mer og mer til syne. Han satte hendene sine på lårene hennes. Lot dem forsiktig bevege seg opp og ned på den varme huden hennes. Linn lot nattkjolen falle over hendene hans. Han fortsatte å ta på henne. Med små bevegelser lot han hendene skli over på baksiden av lårene hennes og sakte oppover mot rumpa. Hun hadde på seg string. Han kjente hvordan rumpa stakk ut fra kroppen hennes. Den var fast og fin. Han lot hendene gli over halvsirkelen den formet og traff stringkanten hennes.

Gradvis dro han den ned. Linn hadde begynt å få små rykninger i kroppen av opphisselse. Fingerene hans dro stringen ned fra hoftene og slapp taket. Den falt i gulvet. Først nå kunne han se at den var rød med blonder. Han smilte og plukket den opp. ’Suvenir?’ så han spørrende på henne. Hun smilte og nikket :’vær så god..’ Hun løftet det ene beinet sitt og satte det i sofaen ved siden av han. Kjolen skled opp, men akkurat sånn at han ikke kunne se om hun var barbert eller ikke. Hun satte hendene sine på skuldrene hans, dyttet av ham morgenkåpa og så på ham. Magemusklene var faste og fine. Han hadde en deilig sydenbrun hudfarge og hun så hvordan hun hadde tent han. Han hadde blitt hard, og nå stod penisen og pekte rett opp.

Linn satte det andre beinet på den andre siden av ham. Hun bøyde seg over og hvisket han i øret:’ jeg er våt..’ Det rykket i han. Han slapp fra seg et lite stønn og satte hendene på hoftene hennes igjen. Han så beundrende opp på henne. ’Du er så deilig!’ stønnet han. Og før han visste ordet av det hadde hun satt seg ned i faget hans. Rett ned. Rett på kuken hans. Hun var så våt at han skled rett inn i henne. Han kjente hvordan hun omslukte han. Hvordan veggene hennes presset seg rundt ham. Hun var trang, varm og myk. ’Ååhhh’ stønnet han høyt, og kjente hvordan kroppen hennes gradvis begynte å bevege seg opp og ned.

Hun nærmest hoppet frem og tilbake. Lot han skli fort ut, og hardt inn. Fort ut, og hardt inn. Tempoet økte hele tiden og han skalv mer og mer. Rykningene ble større og større. Han stønnet og vred seg. Hun pumpet han inn og ut av seg. Han hjalp til med hendene sine på rumpa hennes. Hun stønnet. Støtene ble hardere og hardere. Fortere og fortere. Inn og ut. ’Jeg greier ikke mer!’ ropte han. ’Sprut i meg!’ skrek hun tilbake. Med et kraftig rykk slapp han orgasmen løs. Han skalv og pustet tungt. Rykningene ble gradvis mindre. Linn ga han et vått kyss på munnen før hun dro ham forsiktig ut av seg.

’Mmmhh..herlig med varme klær!’ smilte han. De kysset. Han hadde fått veibeskrivelser og skulle dra avgårde nå. Regnet hadde roet seg ned. Linn ga ham en gammel paraply som hun visste ingen ville savne. ’Ring meg da!’ ropte hun etter han og så han nikket et stykke unna. Bare en halvtime senere var familien hjemme igjen..
’Hva har du gjort idag da?’ spurte faren hennes henne mens han ristet av seg litt regn. ’Nahh, ikke stort’ løy hun. ’Men du har hatt det kos her hjemme da?’ spurte han igjen og så på veslejenta si. ’Å jada, jeg er glad jeg ikke ble med på familiebesøk, for å si det sånn..’ lo hun.

 

Ta meg hardt og lenge:

 

Eg var heime hos mamma og pappa, det var sommar ferie. Eg hadde nettopp gått ferdig siste året på skolen. Eg var nå utdanna konditor. Eg måtte nå bare vente på å få jobb. Eg budde heime mens eg venta, det blei for dyrt å bo aleine. Eg reina med å ha lærlingplass før hausten kom. Mamma og pappa hadde nettopp reist på cruise, eg hadde huset for meg sjølv i tre uke. Mens dei var borte skulle huset males, ein ung mann skulle gjøre den jobben.

Måndagen kom ein ung mann, ein pen mann. Han såg ut til å være i midten av tjue åra, og hadde ein normal kroppsbygging. Han presenterte seg som Ove, og det var bare han som skulle jobbe på huset. Eg sat mykje ute i sola, med ei bok i handa. Boka las eg lite i, eg såg på Ove som gjekk rundt i bar overkropp og mala. Eg fant drikke til han, og laga smørbrød av og til. Etter første uka var han halvvegs. Nokre dagar jobba han lenge, mens andre dagar bare nokre timar. Han fekk tross alt betalt same sum om han gjorde det på to dagar eller tre uke. Men han skulle være ferdi til mamma og pappa kom heim, de var vist avtalen.

Måndag kom han ikkje, men da var det litt regn. Tysdag var ein utrolig var dag, mykje varmare enn det hadde vore på mange uke. Når klokka blei tolv, sat eg med ut. Ove var ikkje å sjå, eg tenkte han ikkje ville jobbe på ein så varm dag. Eg sat meg på baksida av huset, her var det så sjenert at eg sola meg topplaus. Eg kjente sola steike på meg, og eg håpa på å få ein fin farge i år. Eg hadde MP3 spelaren min med meg, den hylte musikk rett i øyrene mine. Eg lura på om eg duppa av litt, for eg syntes songane forsvann så fort.

Songen var slutt, og det blei stille nokre sekund før neste song starta. Eg høyrte lyden av kvister som knakk. Eg såg med litt rundt, og der sto Ove ved huset. Han sto opptatt med å opne eit spann med maling. Eg hadde på meg solbriller, så han kunne ikkje sjå at eg såg på han. Eg sat og såg på han, når han snudde seg og såg på meg. Han smilte og byrja klatra opp i stigen. Eg såg på han nokre minutt før eg gjekk lei. Eg reiste meg og gjekk inn. Eg ville så gjerne ha oppmerksomhet frå han, så eg gjekk og skifta til string bikinien min. Eg tok ikkje toppen på meg. Eg tok med meg solkremen og gjekk ut.

Eg runda hjørne på huset og gjekk rett på Ove. Eg skvatt. ”Herregud, når kom du?” Spurte eg og spilla dum. ”Det er ei stund sidan.” Sa han og smilte. Eg dekka meg ikkje til for han. ”Eg såg deg ikkje når du kom.” Sa eg. ”Trur du sov, du låg i solsenga.” Ove sitt blikk glei ned over brystene mine av og til. ”Eg trur eg duppa av ja.” Sa eg og smilte. ”Men sidan du er her, gidda du smørje meg på ryggen. Eg er nok brent på framsida nå.” Sa eg. Han såg på meg med store auge, men tok i mot solkremen. Eg snudde meg med ryggen til han. Kald og deilig krem blei spruta på ryggen min, og to kraftige hender byrja smørje det ut. Eg nøyt det, og la ikkje skjul på det. Ove gav meg flaska tilbake og smilte. Eg takka for hjelpen og gjekk mot solsenga. Eg la meg på magen. Eg kunne sjå Ove i sidesynet mitt, han såg ofte bort på meg. Etter ei stund blei dette kjedelig, eg fekk ikkje den typen oppmerksomhet som eg ville ha. Eg ville at han skulle ta første steget, men han hadde bare sett på meg så langt. Eg måtte få dette eit hakk lengre. Eg rusla bort til stigen og såg opp på han. ”Hei, skal du noko etter jobb i kveld?” Spurte eg. Ove såg ned på meg. Han smilte og rista på hovudet. ”Lyst til å bli her ei stund? Me kan fyre opp i grillen og ete.” Sa eg. ”Spandere du da?” Spurte han og smilte. Eg nikka. Eg gjekk inn, såg i frysa. Eg måtte ut å handle. Eg tok på meg litt klær og kasta meg i bilen til pappa.

Heima byrja eg med å lage salat og dressing. La kjøtt til marinering og fant fram tallerkar. Klokka nærma seg åtte nå, og eg byrja å bære ut på terrassen. Denne sida var ferdi for lenge sidan, men det lukta endå litt maling. Eg la stolputer i stolane og starta grillen. Eg la svine filet på grillen og gjekk inn. Eg henta kjølebaggen med øl i. Ove kom rundt hjørne, med eit smil om munnen. Eg hadde tatt på meg bikinitoppen nå, men gjekk endå i string trusa. ”Eg må få vasket hendene.” Sa han. Eg viste han vegen til badet. Eg sat ute med ei kald øl når Ove kom ut igjen. Han tok i mot når eg gav han ei øl. Me sat begge og såg på kvarandre, og veksla få ord. Eg trur han var sjenert, og det var vel eigentlig eg og. Ove åt godt, og skrøyt over maten. Eg drakk meir øl enn eg åt, eg måtte klare å bli full nok til å bli modig. Etter ein time var me begge mette, og eg full. Det sto åtte tomme øl flasker på bordet, Ove hadde drukke to av dei. Eg reiste meg og gjekk bort til rekkverket. ”Du gjør ein god jobb.” Sa eg. Ove takka, men reiste seg ikkje. Me blei sittande å prate om jobb. Eg fekk vite at han var alt mulig mann. Han var utdanna snekker, men likte å ta andre jobbar, bare for å få litt forandring i kvardagen.

”Nei, eg må komme meg heim. Må få sove litt.” Sa Ove. ”Nei da, det er ikkje så seint.” Sa eg og la merke til at klokka var over ti alt. ”Eg får vel ringe taxi, litt for mykje alkohol til at eg kjøre.” Sa han og reiste seg. Han tok ein mobil opp av lomma, han byrja trykke på den. Eg var rask på beina, eg måtte gjøre noko nå, eller så blei det aldri gjort. Ove sto ved rekkverket med telefonen mot øyra, eg pressa meg opp bak han. Begge hendene mine glei over shortsen, eg strauk hardt over pikken hans. ”Ikkje gå.” Sa eg. Eg lot ei hand gli ned i shortsen hans, og pikken stivna i handa mi. ”Ehh… Nei, bare gløym det. Eg skal vist ikkje heim heilt endå.” Sa Ove før han la mobilen frå seg på rekkverket. Eg runka pikken hans rolig mens eg kyssa skuldra hans. Ove vrei seg rundt, såg på meg og smilte. Han lot ei hand gli nedover brystene mitt, den andre handa strauk meg over ryggen. Eg haldt framdeles tak i pikken hans. Eg stønna lett når fingeren glei over navlen min. Eg tok tak i handa hans og drog han med meg inn. Eg gjekk fort mot rommet mitt, og drog Ove med inn døra. Eg smalt igjen døra bak meg og beit meg i leppa. ”Utålmodig?” Ove smilte. ”Eg har venta på dette heile dagen nå.” Sa eg før eg pressa meg mot Ove igjen.

Leppene våre møttes og det blei eit langt kyss. Eg vrei shortsen av Ove, og ein hard pikk kom til syne. Ove trakk bikini underdelen av meg, og knytte opp bikini toppen. Eg drog han med meg bort til senga, og trakk han med ned over meg. Ove lot pikken gli sakte inn i meg. Eg stønna lavt. Han sat opp tempo ganske snart. Pikken hans var deilig, eg kjente kvar cm av den langt inni meg. Eg stønna og pressa meg hardt mot pikken hans. Pikken jaga fort inn og ut av meg. Eg stønna høgt. Eg kjente kroppen min dirra litt, ein orgasme bygga seg opp. Eg press meg hardare mot Ove og kjente eg kroppen min kribla. Føtene mine vart varme, og eg skreik ut ein orgasme. Eg stønna høgt og pressa meg ned mot han. Pikken glei sakte inn og ut av meg. ”Ta meg hardt og lenge.” Kviskra eg i øyra hans. Han sat opp tempo med ein gong. Pikken hamra inn og ut av meg. Eg stønna høgt. Han traff bunn på meg i kvart støyt, eg vrei meg i nytelse. ”Hardare.” Stønna eg fram. Ove pusta fort, og virka litt sliten. Han pressa seg hardare inn i meg, og eg stønna. Han sat eit hardt støyt i bunn på meg, før han tømte seg inni meg. Ove sank ned over meg, eg låg stille å lytta til pustinga hans. Han rulla lett av meg, smilte og pusta ut. Eg sat meg opp og gjekk på badet. Ove hadde sovna når eg om tilbake. Eg rydda opp ute før eg gjekk i seng eg og.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.