lørdag , 6 november 2021
Forside / Hetero / Datarommet – Ordinær sex
Hun er så utrolig varm og villig der hun tar den dypt inn i seg. Hikster litt når jeg gir henne de to første støtene.

Datarommet – Ordinær sex

Datarommet – Ordinær sex :

Jeg hadde ikke mer enn 20 minutter på meg så her måtte det jobbes raskt. Døren til forelesningsrommet var ulåst og rommet var tomt så jeg smatt inn og låste døren bak meg. Rommet var et av disse datarommene der alle studentene hadde hver sin PC og alle er koblet opp mot serveren oppe på kateteret. Jeg krøp under den store pulten og fisket opp det nyinnkjøpte web-cam’et fra bagen.

Det hadde en kraftig sugekopp så jeg kunne montere det i akkurat den høyden jeg ønsket. Satte det sånn ca 20 cm under benkplaten og strakk ledningen bak og inn på serveren.Med min egen bruker fikk jeg installert programvaren og filtrerte ut alle maskinene utenom den jeg skulle bruke. Kjente jeg var varm og skjelven når jeg logget meg inn på min egen maskin og smilte når jeg så bilde av undersiden av kateteret og stolen på skjermen. Alt var klart så jeg gikk ut i gangen og ventet.

Jeg var blant de første som gikk inn til denne timen og var garantert den første som logget meg inn. Fremdeles fungerte kameraet perfekt og med litt justering var både fargemetning og lysstyrke optimal. Det var ingen tilfeldighet at jeg hadde valgt akkurat denne dagen og denne forelesningen.

Vi hadde hatt Anne i andre forelesninger også og hver gang hadde jeg brukt mer av timen på å beundre henne og fantasere om hvordan den varme huden hennes føltes enn på å lære noe. Endelig kom hun-.Det gikk et søkk igjennom meg når jeg så at hun hadde på seg et kort skjørt. Kjente iveren kriblet igjennom meg. Ved neste øyekast sank entusiasmen et par hakk for når hun kom nærmere så jeg at hun hadde strømpebukse på. Pokker tenkte jeg. Alle de andre gangene har hun gått med bare legger.. så hvorfor akkurat i dag.. Pokker. Forelesningen begynte og Anne tegnet og forklarte på whiteboard’en. Jeg for min del følgte med på skjermen min og så kun bena hennes komme og gå i det lille vinduet som web-cam’en ga. Endelig fikk vi tildelt vår arbeidsoppgave og hun gjorde seg klar til å sette seg. Jeg nistirret på skjermen idet hun smøg seg ned på stolen. Trakk stolen tett inntil kateteret og begynte å jobbe med sine egne ting.Det var ikke mye jeg kunne se for hun satt med bena i kors til å begynne med.

Jeg kvakk til hver gang hun beveget seg og endelig skiftet hun litt stilling. Bena sprette seg litt og jeg syntes jeg skimtet en truse før bena samlet seg igjen. Kjente jeg ble varm og opphisset av det jeg så. Det jeg hadde gjort var jo helt forkastelig, men gud så opphissende. På nytt skilte hun benene. Denne gangen bredere og nå var det ingen tvil den hvite trusen lyste mot meg og nei det var ikke strømpebukse, det var strømper !!

Lange deilige hvite strømper med en flott blondekant mot den lett brune huden hennes. Jeg kjente jeg begynte å bli hard og kåt der jeg satt. Samtidig var jeg livrett for at det skulle bli oppdaget så jeg kikket opp på henne. Hun virket helt rolig og så ut til å jobbe med sine egne ting men plutselig forandret ansiktsuttrykkete henne seg. Det virket som hun kvakk til. På skjermen min så jeg hun smalt knærne sammen og kikket seg rundt.Jeg har vel ikke rødmet på 20år men nå følte jeg meg som et fyrtårn der jeg satt. Hun kikket lenge på meg før hun smilte og kikket ned i skjermen sin igjen. Hånden hennes kom ned og vinket litt til kamera og hun så opp igjen. Nå føltes det som jeg skulle svime av men det var ingen vei ut av dette. I stedet for å skrike opp og bli forbannet satte Anne seg til å skrive.

Noen sekunder senere poppet det opp den melding på skjermen min. ”Det er deg Terje, ikke sant?” Nå kikket hun rett på meg. Hva annet kunne jeg svare en ”Ja… beklager” Jeg våget ikke å se på henne. Svaret kom direkte tilbake ”Vi får snakke om dette senere, forsett å jobb med oppgaven”Oppgaven!?!? Som om jeg hadde fått med meg noen oppgave i det heletatt og skulle det liksom la seg gjøre å jobbe i en sånn situasjon da? Jeg flyttet markøren opp for å stenge web-bilde men så plutselig sprer hun bena igjen. Denne gangen tydelig overdrevet og trekker stolen enda tettere inntil bordkanten. Hånden min ligger svett på musen og jeg våger ikke røre meg stirrer bare intenst på det jeg ser.Hendene hennes kommer ned og ganske forsiktig trekker hun skjørtet lengre opp.

Trusen viser seg å være en lekker blondesak og den ligger stramt mot den tydelige kløften. Hendene forsvinner ikke opp, men slanke fingre stryker ømt innsiden av lårene. Forsiktig beveger de seg opp mot skrittet og den venstre langfingeren presser seg mot kløften. Beveger seg rolig i et roterende mønster mens den andre hånden forsetter å kjærtegne innsiden av låret.Kuken min har vokst seg hard og ligger i klem. Jeg kikker meg rund før jeg diskret stikker hånden i buksa for å flytte den. Trekker forhuden tilbake og nyter følelsen av det våte varme kukhode i hånden.

Anne forsetter å kjæle på utsiden av trusen og jeg er helt bristeferdig av det jeg ser.Hun beveger seg litt og smyger venstrehånden inn under trusen. På nytt masseres klitten og jeg ser fingrene bevege seg under det tynne stoffet. Den andre hånden kommer opp og tar tak i trusekanten. Forsiktig trekker hun stoffet til side. I et lite øyeblikk ser jeg den blanke våte langfingeren hennes gli mellom mørke våte lepper før… ”Lost signal from web server”Feilmeldingen lyser mot meg. Jeg trekker hånden kjapt opp av buksa og ser ned på Anne. Hun smiler og er helt på grensen til å begynne å le. En ny melding kommer ”Nå må du konsentrere deg Terje J”. ”Lettere sagt enn gjort det..” svarer jeg og føler meg på en eller annen måte avslappet. Timen tar slutt uten at jeg har fått gjort noe som helst. Endelig så kan jeg komme meg ut herfra. Bildene fra skjermen ser jeg enda levende for meg og det eneste jeg ønsker er å komme meg ut.. på do.. få en utløsning.. onanere og tenke på det deilige jeg har fått sett.

Mine medstudenter begynner å forlate rommet og jeg skal akkurat til å gå selv når Anne sier litt høyt, -”Terje, kan du bli igjen litt” På nytt rødmer jeg og holder vesken foran det bankende skrittet mitt. Så med ett er vi alene.”Kan du være så grei å fjerne det kamera’et?” sier hun og skyver stolen litt til side.

Jeg har ikke noe valg så jeg kryper under pulten på nytt. Føler meg utrolig flau når jeg forsøker å krype ut igjen men nå har hun stengt utgangen med stolen og på nytt sprer hun bena. ”Var det ikke dette du hadde lyst å se da!” sier hun kvast idet jeg formelig blir låst fast under pulten. ”Vis meg kuken din med kamera” kommanderer hun. ”men..” forsøker jeg meg. ”Vil du jeg skal ta dette opp med ledelsen?” snapper hun mot meg.

Jeg har ikke noe valg så jeg holder kamera mot skrittet mens jeg knepper opp gylfen. Trusen min er helt våt av mine egne safter og lange blanke tråder henger fra det nesten lilla kukhode mitt når jeg trekker trusen ned. ”Runk kuken mens jeg ser på” kommanderer hun. Jeg tar tak om skaftet og nyter følelsen av den varme harde kuken i hånden. Hånden hennes er nå stukket ned i trusen og hun onanerer sammen med meg. ”Film meg” hører jeg henne stønne svakt, nå med en mykere dypere stemme. Med hånden min fremdeles strykende opp og ned skaftet mitt flytter jeg kamera mot skrittet hennes. Hun masserer kraftigere nå når hun ser seg selv.

Hun løfter baken raskt fra stolen og smetter ut av trusa. Nå, våt og glipende masserer hun klitten voldsomt. Fingrene glir inn i henne og kommer dyvåte ut igjen. Hun smører saften utover hele fitten og åpner den opp for meg. Jeg kan ikke dy meg. Mitt første kyss mot innsiden av låret bli ikke avvist. I stedet kommer hånden bak hode mitt og hun trekker meg mot seg. Munnen min møter den varme kløften og jeg lar tungen gli inn mellom leppene hennes. Våt og varm presser hun klitten mot meg. Jeg svarer med å la tungen leke hardt mot den, bruker hendene mine og åpner henne helt opp. Trekker meg litt tilbake og nyter synet før jeg utforsker den våte åpningen med tungespissen. Lar tungen gli inn i henne og kjenner hele hennes våte kjønn mot ansiktet.Med ett skyver hun stolen hardt fra pulten og reiser seg opp. ”Kom, jeg vil kjenne deg inni meg” sier hun og rekker meg hånden for å hjelpe meg opp. Stående foran henne med kuken som en påle tar hun tak om den og onanerer meg rolig men bestemt.

Hun setter seg på huk foran meg og løsner belte sånn at buksen faller til gulvet. Trekker trusen ned og kysser ballene mine lett. Tungen utforsker dem før den vandrer opp langs skaftet og munnen hennes åpner seg. Hun suger meg dypt og hardt. Ballene blir massert samtidig som jeg glir inn og ut av hennes dyprøde lepper. Jeg kjemper for ikke å komme og trekker henne opp mot meg. Snur henne rundt og hun legger seg villig med overkroppen mot pulten. Sittende på huk bak henne slikker jeg henne på nytt. Villig tar hun imot tungen og kjærtegnene mine. Jeg trekker meg litt tilbake for å nyte synet og til min store forbauselse så holder hun kamera opp mellom bena. ”Jeg vil se.. ” stønner hun ”Ta meg nå!” Hun formelig skjelver der hun står med baken mot meg.Kuken min er så hard nå at det nesten er vondt å bøye den ned mot henne. Jeg lar hode gli litt opp og ned mellom leppene for jeg masserer klitten med den.

Vi ser alt på skjermen foran oss selv om hun har problemer med å holde kamera stødig. Hun dirrer enda mer og stønner svakt idet jeg glir inn i henne. Hun er så utrolig varm og villig der hun tar den dypt inn i seg. Hikster litt når jeg gir henne de to første støtene. ”Ja hardt, ta meg hardt..” nå er kommandostemmen tilbake og jeg lystrer.Med tomlene sprer jeg rumpeballene for å se bedre. Nyter synet av kuken som jager inn og ut av henne. Dype lange drag. Jeg løfter foten hennes opp og legger den på kateteret. Nå enda dypere. Harde våte tak. Ballene mine klasker mot låret hennes. Hun stønner og har problemer med å holde seg stående.

Jeg kjenner hun kommer. Hører web-cam’en knuse mot gulvet. Hardt dypt inn i henne. Hører henne skrike i orgasmen og det tenner meg enda mer. Holder henne hardt om hoftene og lar kuken gå som et stempel i denne varme våte fitten. Det virker som hele rommet beveger seg. Alle musklene i kroppen min spennes og jeg kjenner trykket bygge seg opp. Et langt dypt støt til og jeg klarer ikke å holde igjen. Jeg kommer med fullt trykk inn i henne. Hun kjenner den varme sæden min fylle henne opp. Hun kjenner hvert støt.Det tar litt tid før vi begge får pusten igjen og skjønner hvor vi er og hva som er skjedd. Sammen ler vi hjertelig å lenge mens jeg får fomlet på meg klærne igjen. ”La oss si det sånn Terje, -du besto på oppgaven din” ler hun og gir meg et varmt kyss på kinnet

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *