søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Kåthet i bilen

Kåthet i bilen

Kåthet i bilen

Det var en lang og varm kjøretur, og Kristian som kjøre bilen begynte å kjenne at det var lenge siden han hadde sett sin kjære. Mens han satt og lengtet så han plutselig en veldig pen dame langs veien. Han funderte på om han skulle stoppe å spørre om hun trengte skyss, eller ikke. Hun hadde langt lyst hår, slank og pæreformet kropp og en deeeilig rumpe.

Han bestemte seg for å spørre om hun ville sitte på, og stoppet ved siden av henne. Heldigvis smilte hun og takket ja med en gang.

De de hadde kommet ut på veien igjen la Kristian bedre merke til hvor deilig hun var. Så deilig at han kjente at kuken begynne å røre på seg. Han la forsiktig hånda på låret hennes, hun snudde seg og smile blidt. En varm følelse strømmet gjennom Kristian, det virket som hun også kunne tenke seg litt sex.

Kristian kjøre inn til siden på den øde veien, og lente seg sakte mot hennes for å kysse henne. Hun besvarte kysset hans og la hånda på kuken hans. Sakte begynte hun å runke han utpå bokseren og så åpnet hun knappene….

Han kjente hånden hennes på innsiden, nå var han virkelig kåt. Hun tok fram kukhode og begynte å suge og slikke. Gud, som han ble tent på henne!

Han nesten rev av henne klærne, og så sine egne. Så la han setet hennes bakover og kom over på hennes side.

Han begynte med å stryke over fitta hennes, og kysset henne ømt på brystene. Hun stønnet nå, og så stakk han fingrene inn i henne. Hun rykket til og stønnet enda mer. Han bøyde seg ned og slikket grådig over den deilige, barberte fitta hennes. Hun elsket det. Hun smakte utrolig godt tenkte Kristian, nå ville han gjøre henne klar for kuken.

De kysset vilt og hun tryglet å få kuken inn i henne. Hun var så kåt. Han stakk den sakte inn, hun stønnet enda mer. Hun stimulerete klitorisen samtidig mens hun lå der. Kristian kjente at han ble enda mer tent av det, hun var så ufattlig deilig. Nå stønnet hun høyt, og hele bilen beveget seg rytmisk.

Kristian kjørte henne hardere og hardere. De tenkte ikke på om noen kunne se dem. Kristian kjente at han snart skulle komme, og spurte om hun også var nær.

Ja, svarte hun, han tok henne enda hardere så kom de samtidig i en deilig orgasme.

Etterpå var det nesten litt pinlig, men det hadde vært bra sex for dem begge.

Kristian slapp henne av og dro hjem til kjæresten. Det som hadde skjedd på veien dit beholdt han som sin egen lille hemmlighet.

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.