søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Vi kan vel dele – par

Vi kan vel dele – par

Vi kan vel dele ? – par :

Jeg er gift, og har alltid trodd at jeg er 100% hetero. Etter en episode i dusjen på Elixia har jeg endret

litt oppfatning. Det er ikke tvil om at jeg også tenner på menn. Etterhvert som det har gått opp for meg

så har jeg også fått en klar formening av hva slags menn jeg tenner på. Menn med muskler er det som

får blodet til å bruse hos meg. Det tok ikke lang tid før min kone fant ut at jeg tente på menn, og jeg hadde

trodd at hun skulle taklet det verre. Istedet førte det til at hun ble ekstra opphisset, og gjerne ville bruke en

dildo i baken på meg. Med prostata plassert der hvor den er, og min kones varme munn, ble det en seanse jeg aldri vil glemme. Men, dette gjorde at min kone og jeg fikk snakket ut om sexlivet vårt. Etter å ha vært gift i elleve år var det ikke fritt for at det hadde blitt en «vanesak» å knulle hverandre. En til to ganger i uken så fulgte vi det samme mønsteret med slikking og knulling til vi kom i mål. Det var helt ok, men det manglet etterhvert det lille ekstra. Da var det at min kone innrømte at hun var svak for en kollega på jobben.

Hun sa at ingenting hadde skjedd så langt, men på sist seminar hadde det vært nære på. Selv hadde jeg jo vært utro med en annen mann, så jeg følte ikke at jeg hadde allverdens å komme med. Min kone bare smilte lurt og sa at hun skulle invitere ham til hennes brusdagsfeiring. Dagen kom da vi skulle feire burdagen hennes og vi var begge travle frem til gjestene skulle komme. Jeg var såvidt kommet ut av dusjen, og hadde bare fått på meg en lett linbukse og skjorte før de første gjestene kom. Jeg skjønte fort på min kone hvem hun hadde i tankene da Geir kom.

Han var kledd i jeans og en skjorte som på ingen måte skjulte musklene hans. Jeg kjente et stikk av sjalusi

når jeg tenkte på at han tilbragte hver eneste dag sammen med min kone. Festen var bra, og gjestene hygget seg. Siden jeg var vertskap passet jeg på å ikke drikke for mye. Min kone, bursdagsbarnet, var ikke så avholdende. Jeg så at hun tydlig flørtet med Geir. Jeg skjønte at hun gjorde det delvis som hevn for det jeg hadde gjort, men også fordi at her var det noe hun hadde lyst til å prøve. Etterhvert som gjestene begynte å gå så sørget min kone for å underholde Geir. Da jeg sa farvel til de siste så sto min kone og Geir alene igen på stuegulvet og danset.

Jeg kjente et stikk av sjalusi, men visste ikke helt det skyldtes at min kone danset med Geir, eller at Geir danset med min kone. Bedre ble det absolutt ikke da min kone begynte å kline med Geir. Jeg skulle til å gi ham klar beskjed da min kone brøt kysset og smilte mot meg. Min kone er slank, men med former, og ser slett ikke ut til å være 40 år. Med en finger vinket hun meg ut på stuegulvet og med i dansen. Jeg kunne se at hun var kåt, og uten noen nærmere invitasjon så plasserte hun en hånd i skrittet på oss begge. Geir så ut til å nyte at hun masserte ham lett på kuken og jeg kjente at jeg stivnet under behandlingen

jeg fikk. Dette var nytt. Vi hadde aldri før hatt med noen andre, men jeg kjente at det var opphissende. Min kone hadde full kontroll og ga ordre om at Geir og jeg skulle kle av oss. Geir var ikke vond å be, og snart sto vi der i boksere begge to. Geir begynte rolig å kneppe opp blusen til min kone mens jeg konsentrerte meg om å løsne på skjørtet hennes. Snart var hun like avkledd som oss, kun et lekkert blondesett skjulte henne. Min kone la seg bakover i sofaen mens Geir strøk henne over brystene.

Jeg visste hva min kone likte og dro trusen til side og brukte tungen på sprekken hennes. Geir stilte seg opp og bød frem kuken til min kone. Hun var ikke vond å be og tok ham hele veien inn. hun skal ha for det, deep throat har alltid vært hennes spesialitet. Jeg kjente at min kone var kåt. Hun var plaskvåt idet jeg lot to fingre gli opp i henne samtidig som jeg lot tungen spinne over hennes klitoris. Hun pleier normalt å bruke litt tid, men denne gangen kom hun veldig kjapt. Jeg tror heller ikke at jeg noensinne har sett henne komme å sterkt! Hun gispet og lente seg bakover. Geir, som tydligvis ikke var langt unna å komme, ble stående med kuken struttende rett frem, frustrert! Uten å tenke så tok jeg tak i kuken til Geir og førte den inn i munnen min.

Det var første gang jeg smakte kuk, men instinktivt visste jeg hvordan jeg skulle suge ham best. Geir stønnet, det var tydelig at han ikke hadde noe i mot taktskiftet. Jeg brukte tungen rundt hodet mens den ene hånden runket skaftet og den andre forsiktig masserte pungen hans. Jeg kjente det svimlet litt for meg idet jeg kjente at min kone tok meg i munnen. Pusten til Geir begynte å bli tyngre og han tok tak rundt hodet i mitt. Jeg hadde ikke annet valg enn å svelge unna da han kom med et brøl i munnen på meg.

Hele opplevelsen gjorde at jeg kom som en kule i munnen på min kone, og et øyeblikk der hadde vi mer enn nok med å svelge unna begge to. Min kone slikket meg ren mens jeg rolig runket Geir ferdig. Etterpå smilte min kone til meg og sa: «det er vel bedre å dele?»

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.