søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Han tungepulte meg
Jeg kom gang på gang. Det føltes som en evigvarende orgasme og jeg kjente hvor godt han fylte meg opp.

Han tungepulte meg

*** Han tungepulte meg ***

Jeg stod opp den dagen med forventninger om en flott dag. Det var kaldt ute, termometeret viste 17 minusgrader og jeg satte de kalde føttene på golvet. Føttene møtte det gode lilla teppet på golvet, og jeg ble mint på hvor glad jeg var for denne handelen. Jeg gikk gjennom stuen min, og til badet. Ansiktet vitnet om en natt med urolig søvn da frisyren var rufsete og vill. Jeg hadde sovet alene den natta. Det var ensomt. For noen netter siden hadde jeg besøk av den ultimate mannen. Denne mannen var den flotteste mannen jeg hadde sett på flere år.

Han var moden, voksen og hadde et glimt i øyet som ikke var å ta feil av. Samtidig så han ut som en gud med tanke på den store overkroppen, den lille spenstige rumpa og de lange bena. Han trengte ikke timer på treningsstudio for å se bra ut, denne mannen hadde naturlig bra kropp uten anstrengelser. Jeg elsker tanken på denne mannen ligge mellom bena mine der han gjør akkurat hva han vil. Den store brystkassen med mandige hår, de brede skuldrene, og den store pikken.

Jeg kunne ikke glemme den opplevelsen vi hadde sammen den natten, det var hett og lidenskaplig. Han kom på besøk sent på kvelden. Jeg lå i sofaen min og tok en liten blund. Overraskende nok var jeg avslappet nok til å sove litt. Jeg hadde brukt mye for å stelle meg den kvelden. Jeg ville se bra ut, lukte godt og være tiltrekkende. Det tykke håret mitt hadde fått noen bølger og øynene var sotete sort. Jeg hadde på meg en lett kjole, en kjole som framhevet mine former. Undertøyet hadde jeg droppet, det var bare i veien. Det føltes godt å ligge i sofaen med pleddet rundt meg, kjenne at kjønnet var glattbarbert og mykt, jeg tror ikke jeg sovnet helt, for fantasiene løp løpsk og jeg hørte at han kom inn døren. Likevel klarte jeg ikke å røre meg.

Jeg våknet fra fantasiene av at han bøyde seg over meg, kilte meg forsiktig i nakken, og kysset meg på panna. Jeg sperret øynene opp, smilte et lurt smil og så han rett i øynene. Han sa ingenting, heller ikke jeg. Han tok av seg den varme genseren, kneppet opp et par knapper på skjorta han hadde innenfor og la seg sammen med meg under pleddet. Jeg var varm.

Det var en slik varme som man kun får etter en god natts søvn. Jeg var trett, og det var deilig å ha en mann i sofaen sammen med meg. Vi lå ansikt mot ansikt og jeg kjente den rolige pusten hans. Jeg la håndflaten på brystkassen hans og kjente en litt rask hjerterytme. Vi lå så tett som det gikk an å gjøre, og følte for å komme enda nærmere. Jeg strøk han over ryggen, kysset ham lett på munnen, kinnet og halsen. Jeg ertet øreflippen hans. Han tok hånden sin på midjen min, strøk lett slik han brukte å gjøre. Jeg la foten min over hoften hans der han lå på siden. Rumpa mi fikk noen kjærtegn og jeg kjente at jeg var kåt.

Vi møttes i et dypt tungekyss. Et kyss som gjør at man ikke klarer å tenke, et kyss som gjør at man glemmer alt i verden og bare nyter øyeblikket. Selv om jeg lå rolig, tett inn til ham, føltes det som jeg lå i en voldsom karusell. Vi hadde blitt enige om hva vi skulle gjøre den kvelden og natta. Vi hadde begge tenkt tanken om å ta steget videre – og vi hadde også ventet veldig lenge før dette skulle skje.

Jeg lå slik, helt lamslått av kosen jeg hadde fått under pleddet. Han strøk meg nedover låret og dro kjolen oppover mot hoften min. Han kjente at jeg ikke hadde undertøy på – jeg så på ham og hørte ham sukke og smile med øynene lukket. Han ble straks litt mer ivrig, skubbet meg lett over på ryggen og la seg halvveis oppå meg. Han kysset meg i halsgropen, akkurat slik jeg likte det. Pulsen min steg, og jeg kjente hendene hans stryke over hele kroppen min. Han la hele håndflaten over kjønnet mitt uten å bevege noe. Jeg kjente jeg ble varm og kåt. Det var ikke mye berøringer som skulle til for at denne mannen skulle tenne meg. Han dro kjolen over hodet mitt, og jeg lå der, varm og god under pleddet og kjente kroppen hans mot min. Jeg kneppet opp skjorta og lot den falle på golvet. Brystkassen hans var varm og god. Han la seg mellom føttene mine, tok begge brystene i hendene og kysset undersiden – akkurat der jeg var mest følsom.

Han knadde forsiktig på dem samtidig som han førte tungen nedover den flate magen min. Han kom til navlet og kysset meg der. Deretter kom han opp til ansiktet mitt og kysset meg samtidig som han tok grep om kjønnet mitt og begynte å ta på meg, jeg var søkk våt og et stort stønn slapp leppene mine samtidig som vi kysset. Han begynte å fingre meg med en finger. Dypt og hardt. Han masserte G-punktet på en slik måte at jeg kjente rykninger allerede etter noen få sekunder. Jeg stønnet og vred meg, men han holdt meg med et jerngrep om munnen. Han førte den andre fingeren inn og det var nok for min del. Jeg kom voldsomt hardt og hørte at det plasket av våte safter. Han så på meg og holdt blikket til jeg åpnet øynene og ristingen i føttene avtok.

Jeg hadde et tilsløret blikk. Jeg visste akkurat hva jeg ville, og det var å smake på ham. Jeg dyttet ham over på siden, satte meg på golvet foran sofaen og tok av ham resten av klærne. På bokseren var det en våt flekk som vitnet om kåt mann. Jeg tok av ham bokseren og så et reisverk av en annen dimensjon. Jeg førte tungen oppover skaftet og slikket ham forsiktig over strengen. Jeg lagde trutmunn og tok pikkhodet i munnen, tungen lot jeg slikke over hodet, langs strengen samtidig som jeg hadde pikken i munnen hele tiden. Jeg beveget meg raskt opp og ned, men likevel ikke helt ned. Jeg ville at han skulle kjenne hver en bevegelse og visste at mannen var mest følsom på tuppen.

Han satte seg tilbake og bevegde hoftene sine i takt med mine bevegelser.  Han sluttet å puste innimellom og bare så på med tilslørede øyne. Jeg lekte meg ballene og kilte forsiktig med de lange neglene mine, det var noe han satte pris på.  Han stønnet og jeg lot det bare stå til. Han begynte å puste uregelmessig og dypt, han stønnet og klarte ikke å sitte stille. Han tok tak i håret mitt og kontrollerte bevegelsene mer. Jeg lot ham komme så langt inn jeg greide, og idet deep troath var fullkomment, kom han med et brøl i munnen min. Han var en mektig mann, det svømte over av salte safter og jeg likte det. Jeg svelget unna for hver stråle og slikket forsiktig på hodet idet orgasmen herjet gjennom kroppen hans.  Jeg slapp ikke taket før pusten hans var roligere og pikken var myk igjen. Han smilte, lo litt. Det var en lettelse av en latter jeg hørte, han smilte lurt og så meg rett i øynene. Han var nok fornøyd.

Han trakk meg mot seg og ga meg verdens mykeste kyss, «Dette er det beste jeg har opplevd!». Så tok han tak i rumpa mi, løftet meg opp etter hoftene og bar meg inn på soverommet. Han slengte meg på senga og satte seg på golvet ved fotenden. Han spredde bena mine og begynte å slikke. Jeg var våt og klar fra før av. Jeg fikk en voldsom orgasme noen minutter tidligere, men likevel var jeg like opphisset enda. Det å suge en mann er det mest pirrende jeg kan gjøre. Han lurte tunga på innsiden av leppene mine og drakk av saftene.

Han tungepulte meg og slikket oppover mot klitoris. Jeg rykket til ved hver bevegelse og stønnet høyt. Jeg kjente at det ikke var lenge før jeg kom en gang til. Idet ryggen min spente seg bakover og jeg kjente det var like før – dro han meg oppover i senga, la seg over meg og kjørte den harde pikken inn i meg med en gang. Jeg kom i en voldsom orgasme og klarte ikke å styre stønningen som ble til hyling, og heller ikke resten av kroppen som bare ristet for hver sammentrekning jeg kjente. Han knullet meg hardt. Voldsomt. Kløp meg i brystvortene, riste meg på rumpa, og lot føttene mine hvile på skuldrene hans idet han lå over meg. Jeg kom gang på gang. Det føltes som en evigvarende orgasme og jeg kjente hvor godt han fylte meg opp. For hvert et støt kjente det ut som hele underlivet mitt kunne sprenges. Jeg klarte nesten ikke å røre på meg, lå der helt utmattet i orgasmekramper og klorte ham forsiktig på brystkassen.

Det var helt ufattelig hvor utholdene denne mannen var. Vi lå der og knullet som noen kaniner i 20-30 minutter og jeg så hvordan han nøt. Han hadde øynene igjen, øyenbrynene var rynket sammen og munnen var åpen. Han stønnet for hver orgasme jeg hadde, og kan kunne kjenne alle sammentrekningene mine. I de få sekundene jeg ikke hadde orgasme passet jeg på å bruke musklene likevel slik at han kunne få stimuli og slik at det ble lettere for meg å fortsette orgasmeeventyret. Til slutt klarte han ikke mer. Han økte tempoet ytterligere og støtet inn i meg i en voldsom orgasme. Han falt over meg og jeg kjente de deilige sammentreningene i pikken. Jeg kjente at han fylte meg opp, både med pikk og deilige safter.

Slik lå vi, i flere minutter, han over meg. Leende så smått og smilende. Kyssende lett i ansiktet og et blikk som ikke var å ta feil av. Dette var en fantastisk opplevelse.

Han spurte om han kunne være over den natten, og det tok meg ikke mange nanosekunder å bestemme meg for om det var aktuelt. Vi stod opp, tok oss et glass vin, hoppet i dusjen og fortsatte leken der.

Denne mannen var ren lek og nytelse, og det fikk jeg oppleve gang på gang på gang på gang hele den natten.

 

*** Mer? ***

 

Hun vandrer fraværende langs stranda, lar sjøen vaske over de bare føttene. Hun kjenner at vannet er kjølig denne augustkvelden, men ikke så kaldt som forventet såpass sent. Den milde brisen tar tak i det lange, lyse håret og den lange sommerkjolen hun har på, og hun har et salig smil på leppene. Tankene er langt borte, men hun smiler og hilser på de få menneskene hun møter, ler av hundene som løper løse og leker seg i småbølgene. Hun blir var nærværet til et annet menneske bak seg. Snur seg ikke, regner bare med at vedkommende går forbi henne siden hun går i bedagelig tempo.

Det skjer ikke. Hun hører ikke skrittene, men hører hvordan bølgene slår over føttene til personen bak henne. Hun tar seg i å lure på hvem det er, men lar ikke det dominere tankene hennes, de herlige tankene. Hun møter færre og færre folk ettersom hun nærmer seg enden på stranda og begynnelsen på svabergene. Fremdeles kan hun ane personen bak seg som holder samme tempo som henne. Hun greier ikke motstå fristelsen til å kaste et raskt blikk bak seg idet hun setter kursen bort fra vannkanten og bort til sakene hun har liggende borte ved svabergene. Hun smiler for seg selv. Han var jo pen! Pen på den arbeidskar, røslige, muskuløse måten, pen på den måten at håret har blåst til alle kanter, men han bryr seg ikke om det, pen på den dongeribukse-og-arbeidsskjortemåten hun alltid har likt.

Hun legger seg ned på det store teppet hun alltid har med seg på stranda og legger et håndkle under hodet til pute. Hun ser opp på fargespillet på himmelen. Om en time har sola gått ned i havet. Hun lukker øynene og tar fram igjen de deilige tankene, om arbeidskarene som jobber i nabolaget hennes. Grunnen til at hun går akkurat den veien til og fra jobb, til og fra butikken – selv om det er en butikk nærmere om hun bare gikk andre veien, og ellers bare en tur hvis hun er litt kåt. Hun kjenner at hun begynner å bli fuktig mellom beina og han som gikk bak henne sniker seg inn i tankene. Hun kjenner gåsehuden oppover armene, og drar et annet teppe over seg. Men det er ikke fordi hun er kald.

Hun drar stoffet på kjolen oppover og siden hun ikke har truse på, kjenner hun umiddelbart at hun er våt. Hun lar fingrene stryke over venusberget, over leppene og ned til åpningen. Hun lar en finger gli inn mellom kjønnsleppene og slipper ut et lite sukk. Hun tenker på håret. Hun skiller kjønnsleppene og lar fingeren gli opp mot klitoris. Hun tenker på de muskuløse, solbrune armene. Hun begynner å massere klitoris. Lurer på om rumpa hans er fast. Med den andre hånden kjærtegner hun brystene, og kjenner at brystvortene står ut. Fantaserer om at hendene hans berører dem. Fingrene hun masserer klitoris med jobber fortere og fortere og hun kjemper for å holde tilbake et stønn. Vil ikke bli hørt. Hun lar fingrene gli nedover til åpningen og greier ikke la være. To fingre glir inn. Hun beveger de ut og inn, sakte til å begynne med, men ettersom hun blir kåtere greier hun ikke la være å jobbe raskere. Hun lar den andre hånden gli fra brystene ned til klitoris. Væter fingrene og masserer og stryker det deilige punktet. Tenker på musklene hun kunne ane under skjorta hans, som klynget seg til kroppen hans i den svake motvinden. Hun må vri hodet og bite fast i håndkleet for ikke å stønne høyt idet hun nærmer seg orgasme. Hun enser ikke annet enn fingrene som jager inn og ut og hånden som så iherdig masserer klitoris. Hun stønner høyt inn i håndkleet idet hun kjenner orgasmen ta tak og ri kroppen hennes. Hun trekker langsomt ut fingrene og kjenner hvordan klitoris er stor og øm.

Hun ligger med øynene lukket og puster fremdeles tungt med åpen munn. Hun fører fingrene opp til munnen og slikker dem. Hun elsker smaken av seg selv. Hun aner mer enn hører at noen kommer gående over svaberget bak henne. Faen. Hun legger seg over på sida og later som ingenting. Åpner øynene såvidt og beveger de omkring. Å. Åå… Hun kjenner rødmen bre seg i kinnene. Han hopper ned fra berget og ser på henne med et vitende smil og et glimt i øyet.

-Hei… han studerer henne, det som ikke er dekket av teppet.
-Hallo, får hun presset fram, enda rødere i kinnene. Hun møter blikket hans et sekund før hun ser ned.

-Her har du det koselig. Fint og rolig, litt for deg selv. Jeg kan se hvorfor du ligger her. Hun kan høre et smil i stemmen hans.
-Eh, jo… Det er bra her. Ligger alltid her, jeg. Han setter seg ned i sanden. Ser på henne. Det gjør henne litt nervøs, hun vet ikke hvor hun skal feste blikket, vet bare at hun ikke kan ta blikket bort fra ham. De bare føttene, den utvaskede dongeribuksa, den akkurat passe tettsittende skjorta, de oppbrettede ermene som avslører brune, deilig muskuløse underarmer.

-Gjør jeg deg ukomfortabel? Et smil leker om leppene hans.
-Eh, nei… Jo, nei…

-Jeg kunne ikke unngå å se deg akkurat. Vel, det var jo ikke så mye å se, men ansiktsuttrykket ditt overlot ikke mye til fantasien. Det, sammen med det faktum at jeg  ikke kunne unngå å stirre på den deilige rumpa di og de pene beina dine der du gikk foran meg isted… Han lar ordene ebbe ut, ser ned litt før han igjen fanger blikket hennes. Hun aker seg opp og støtter seg på albuene. Teppet glir ned over brystene hennes, de harde brystvortene er tydelig avtegnet mot det tynne kjolestoffet. Hun ser ham inn i øynene, oppmuntret av det han nettopp har sagt og med forsvarsverkene nede og hemningene kastet ut av vinduet av orgasmen.

-Med tanke på at du hadde hovedrollen i min lille… oppvisning… Hun lar tungen sakte fukte leppene mens hun holder blikket hans fast. Hun kan kjenne begjæret etter en mann bygge seg opp i rekordfart. Det er så altfor lenge siden sist, og det er grenser for hvor tilfredsstillende det er å gjøre jobben selv. Hun flytter seg til siden og rekker ut en hånd. Han tar den og hun drar ham mot seg, mens han drar henne halvveis opp, lar en hånd gli bak ryggen på henne og presser henne inntil seg mens han kysser henne heftig. Hun lar seg bli holdt oppe av de sterke armene og slår begge armene om ham, lar den ene stryke over ryggen hans og den andre gjennom håret. Hun presser kroppen sin mot hans, helt utmagret på nærhet med det motsatte kjønn.

Et langt sukk unnslipper henne idet han lar leppene bevege seg fra munnen hennes mot øret, halsen, skuldrene, samtidig som han forsiktig legger henne ned på teppet. Han legger seg til rette bak henne, lar en hånd gli over hoften hennes og ned på magen. Hun presser seg mot ham og kan kjenne ereksjonen hans mot ryggen. Hun lar armen stryke over skjorten og hun lar en finger så vidt under bukselinningen hans. Han fortsetter å kysse halsen hennes og småbiter henne i øret. Han stryker henne på magen, så mellom brystene, opp mot halsen hennes. Hun skjelver av uinnfridd forventning idet han lar fingrene kjærtegne kinnet hennes, leppene hennes, før han lar den gli nedover armen hennes. Hun sukker og han svarer med å lene seg over henne og kysse henne, og plutselig ligger han over henne. Hun kjenner hvordan han fører armene hennes over hodet og holder dem fast. Hun ligger helt fast under ham, kjenner den tunge kroppen hans mot sin, den harde pikken kjennes gjennom jeansstoffet og hisser henne enda mer opp. Han tar begge håndleddene hennes i sin ene hånd og holder dem fast. Hun protesterer ikke, bare ser på ham med begjær i blikket. Han kysser henne hardt, lar tungen utforske hennes, mens han lar hånden massere først det ene brystet, så det andre. Fingrene klyper hardt i brystvortene og hun må holde tilbake et stønn av nytelse. Hun forsøker å presse kroppen mot hans, men han svarer med å reise seg. Han slipper hendene hennes, men hun lar dem ligge. Lar ham skjønne at han kan gjøre som han vil.

Han masserer fortsatt brystene hennes med den ene hånden mens han med den andre løfter kjolen og smetter hånden under. Hun sitrer av kåthet idet hun kjenner fingrene hans kile henne på innsiden av lårene.

-Jaa, vær så snill, hvisker hun idet han nærmer seg den våte fitta. Han lar fingrene komme ulidelig nærme, han kan kjenne varmen og fuktigheten, og greier nesten ikke styre seg. Men han kan ikke enda. Han lar bare fingrene gli oppover langs venstre siden og opp til magen hennes. Hun har så lyst på pikk nå at hun greier ikke la ham styre lenger, og hun setter seg opp, tar tak i skjortekragen og drar ham ned til seg. Hun kysser ham hardt mens hun knepper opp knappene så fort hun greier. Han drar i kjolen hennes og hun lar ham dra den av.

Hun legger hendene på brystkassen hans og skyver skjorta bort, frigjør armene hans. Han bøyer seg mot henne for å kysse henne igjen, men hun vil det annerledes. Hun tar tak i beltespenna og drar ham opp i knestående. Hun løsner beltespenna og knepper opp. Med et rykk drar hun ned både bukse og boxershorts og den herlige pikken står i stram giv akt. All tanke på at noen kan se dem har forduftet. Hun griper om pikken og kjenner at den er hard og deilig. Hun lener seg fram og lar tunga gli over og rundt hodet. Han tar tak i håret hennes og ser ned på henne. Hun erter ham, slikker lett og tar bare tuppen inn i munnen mens hun runker ham lett med hånda. Når hun ser han lukker øynene, lar hun endelig munnen omslutte pikken. Hun tar ham så langt inn i munnen hun greier, mens hun lar tungen gli omkring skaftet. Han stønner og tar bedre tak i håret hennes, men lar henne styre. Hun lar pikken gli sakte inn og ut av munnen mens den ene hånden holder et godt tak ved roten og den andre forsiktig leker med ballene hans. Hun begynner å bli alvorlig kåt og det tar ikke lang tid før hun setter opp farten.

Med ett skyver hun ham bakover, tar håndkleet og legger det under hodet hans.
-Jeg vil ha deg nå, stønner hun og skrever over ham. Hun lar ham kjenne hvor våt hun er, styrer pikken fram til klitoris, gnir den litt med pikken, og tilbake mot åpningen, men nå er han lei av ertingen hennes, og tar skikkelig tak rundt hoftene hennes og når han kjenner pikken stange mot åpningen, støter han skikkelig imot og bunner i henne. Hun stønner høyt og lener seg over ham idet hun begynner å ri ham. Han er så kåt, matcher rytmen hennes og støter imot, hun kjenner at han fyller henne opp, kjenner den deilige pikken støter mot henne, til bunns i henne, raskere og raskere. Hun stønner hver gang han kommer til bunns i henne, hun er i ferd med å miste kontroll —

Hun kvepper til idet han løfter henne av og legger henne på rygg.
-Du trodde vel ikke at du skulle få ha all moroa, vel? Han lener seg over henne og kysser henne raskt, før han drar henne opp igjen.
-Jeg syntes jeg så deg slikke noen særdeles våte fingre isted… Liker du smaken av dine egne safter? Uten å vente på svar stikker han pikken opp i fjeset hennes, og hun slikker og suger den begjærlig. Når hun har slikket i seg hver dråpe av saftene sine, legger han henne igjen ned på rygg, og nyter synet av den klissvåte musa hennes. Han nøler ikke nå, men lar en finger gli over klitoris, skille leppene hennes og ned til åpningen. Han lar fingeren gli inn i henne, før han lar en til ta samme vei. Hun sukker tungt av nytelse. Han lener seg fram og hun kan kjenne pusten hans på den våte musa. Hun dytter underlivet opp mot ham, og han svarer med å trekket ansiktet unna. Hun kan kjenne de to fingrene som fingerpuler henne få selskap av en tredje finger. Hun stønner.

-Vær så snill… Hun ser bedende på ham med øyne mørke av begjær. Så, ulidelig sakte, senker han hodet, lar tungen gjøre slikkebevegelser i luften, like over klitorisen hennes. Hun må bruke hver siste rest av vilje hun har for ikke å skyte underlivet i været mot ham. Hun greier å motstå det til det siste, og idet siste rest av vilje farer, kjenner hun tungen hans treffe akkurat riktig og hun lar et lite skrik slippe ut, etterfulgt av et langt stønn. Han lar tungen slikke på klitorisen hennes, før han lepjer i seg de deilige saftene hennes. Han lar fingrene gli ut, og mens han ser henne inn i øynene slikker han hver og en ren.

-Mer… Han glir inn og ut av fokus for henne, det er så vanvittig deilig. Tungen hans, fingrene…

-Mer?

-Mer! Hun er mer bestemt nå, skyver seg mot ham. Han lar tungen gli inn i henne så langt det går, inn og ut litt, før han lar tre fingre gli inn i henne igjen og han lar tungen konsentrere seg om klitoris. Hun er fremdeles øm etter orgasmen isted, og hun kjenner raskt at en ny er på vei. Han merker det på henne, og han fortsetter å fingerpule henne mens han suger og slikker mer intenst på klitten, og før han vet ordet av det kjenner han kroppen hennes riste i deilige orgasmebølger. Han tar den kraftløse kroppen hennes før de siste skjelvingene er gått gjennom henne og snur henne rundt, får henne opp på alle fire, og holder henne oppe idet han kjører pikken inn i henne bakfra. Han glir rett inn i den våte musa, og prøver å beherske seg, tar henne først rolig, men med harde, deilige støt som får henne til å ynke seg av smerte og nytelse idet han bunner henne.

Hun kan kjenne at han er vanvittig kåt.
-Mer… Ta meg mer… Hardere! gisper hun. Han lar alle hemninger fare og tar henne fort og rått, holder henne godt fast i hoftene så han kan virkelig kjenne henne, den deilige musa, så våt og varm, stønnene hennes… Han greier ikke holde tilbake og lar det gå i henne, i lange, seige, harde støt lar han hele ladningen gå i musa hennes. Han faller framover over ryggen hennes, han puster tungt. Hun snur hodet og kysser ham. De faller sammen på teppet, andpustne, våte av svette og safter. Hun legger hodet på armen hans og hvisker ertende i øret hans:
-Hmmm slett ikke verst, men du var bedre i fantasien. Får håpe du gjør det bedre neste gang!

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.