lørdag , 6 november 2021
Forside / Homofile noveller / Hjemme med pappa

Hjemme med pappa

Hjemme med pappa – XFiles :

På senvinteren dro mamma og søstrene mine på Danmarkstur, og pappa og jeg skulle være alene hjemme. ”Da skal vi kose oss hele helgen ”sa han – ”så kan de damene rasere Visakortet på båten.”

Pappa er 36, og ganske fin å se på, jeg er akkurat blitt 16, men ser ikke slik ut kan man si – er litt liten og tynn enda. Ingen vet om min innerste hemmelighet, har ikke turt å fortelle det til noen enda. Jeg liker ikke jenter, synes menn er mye finere.

Da de er reist, spiser vi pizza, pappa dro og kjøpte sånn ferdig pizza til oss. Det gjør han alltid når vi er alene. Så satt vi i sofaen og så på film. Jeg er litt sånn kosete av meg, så jeg la meg med hodet i fanget til pappa, og han holdt rundt meg. Etter en stund kom hånden hans til å ligge på rompa mi – jeg følte det var så godt og trygt og presset rompa mi litt mot hånda hans, mens jeg lå med hodet i skrittet hans. Snart ble jeg oppmerksom på at det rørte deg under hodet mitt – tenkte – ”Oj, pappa er kåt på meg!” Det var så godt å ligge der og kjenne han strøk rompa mi, kjente jeg fikk ståpikk – og det sitret i hele meg.

Da filmen var ferdig, var jeg steinkåt – men lå stille og lurte på hva jeg skulle gjøre. Så kom jeg på ideen.” Pappa, kan ikke vi gå i boblebadet nede sammen? Så kan vi ta badstue etterpå ?” Han var med, jeg sprang først ned, og begynte å tappe i vann. Så kledde jeg av meg og satt naken på kanten mens jeg ventet på at vannet skulle stige. Jeg så på kroppen min. Det som skjedde i sofaen, gjorde at pikken min var stiv enda – den banket. Jeg har ikke blitt så stor enda, er bare 160 høy og ganske tynn, og har bare fått en liten dusk over pikken enda, og den er heller ikke blitt stor – er bare 15 cm og litt tynn. Magen min er helt stram, og lårene tynne og hårløse. Har fått noen dun på leggene, og ellers helt glatt, men tror jeg blir mer voksen snart, bare de siste 6 mnd har jeg vokst mye og fått større pikk.

Nå er boblekaret fullt. Jeg roper ”Pappa – kom da, vannet er klart og jeg venter!”. Han kommer også ned, og begynner å kle av seg. Jeg sitter så han ikke kan se ståpikken min. Han kler helt av seg, og jeg beundrer pappakuken hans, den er ganske lang og tykk, halvstiv, med blottet kukhode. Han er hårvekst over det hele, har som en slags pels. Det tenner meg – ser så godt ut. Han ser på meg – litt rar i blikket, jeg snur meg – og setter en fot ned på gulvet, så han kan se hvordan det er fatt med meg. Guttepikken min er stiv som en stake og står og vaier i sin stolthet. Pappa rødmer, sier: ”Tror jammen gutten min er blitt stor jeg – så flott du var i dag.”. ”Kom da paps, vi hopper oppi” og pappa setter seg i karet, jeg ser at han er større nå, pikken er nesten stiv, og så stor . Jeg visste han var stor, har sett han ofte i badet før, men aldri sett den stiv, den må sikkert være 22 – 23 cm nå.

Jeg setter meg på fanget hans, for karet er litt trangt, men det går an å ligge hver vår vei, når jeg ligger oppå han. Jeg blir liggende og skreve mot han med ståpikken min – og ser også at han er stiv der pappakuken hans stikker opp av vannet mellom knærne mine. Jeg skrever ut enda mer – med en fot på hver side av hans, lar han se mellom beina mine, og inn i rompa, den hårløse tynne rompa mi. Vi setter på boblene, og bare ligger der og nyter roen. Jeg kjenner det banker i pikken min og ser den vaier og rører seg. Jeg ser pappa beundre meg, studerer gutterompa mi, og de små faste ballene som ligger rundt den stive staken min.

Pikken min er så vidt kommet frem fra forhuden, og den er helt stram på tuppen. Jeg flytter meg litt nærmere pappa, så jeg kjenner pikken hans mellom lårene mine, og lar hendene mine gli ned på siden, og stryker lårene hans. Jeg stryker på innersiden og yttersiden, og på innersiden kjenner jeg at jeg kom borti ballene hans. Så kjenner jeg pappas hender, de stryker innsiden av lårene mine, helt inn i gropen på siden av ballene, jeg skrever enda litt mer, og kjenner fingrene hans under ballene mine, og inn mot hullet mitt, Jeg gisper, pappa finger meg inni blomsten min, jeg presser litt og lar han få slippe inn i meg, kjenner en tykk finger gli inn i meg, først et ledd, så et til og så i bunnen, Jeg stønner, gisper, presser meg mot fingeren hans, og rir den. Det er så skjønt – jeg elsker det.

Plutselig kjenner jeg pappas andre hånd ta tak i den tynne pikken min, og runke meg sakte, jeg er i himmelen, jeg stønner, jeg skriker,” jaaaaa pappa, det er så godt” For som den lille gutten jeg er, så klarer jeg ikke holde tilbake spruten, det går for meg – jeg får en orgasme jeg aldri har kjent maken til – jeg rister hopper opp og ned på fingeren hans – og kjenner at guttepikken min spruter og pumper ut all sæden jeg har – og han får spruten rett i ansiktet – jeg har aldri vært så nær himmelen noen gang. Etter hvert roer jeg meg litt ned, og åpner øynene, ser at pappa fortsatt fingerpuler den lille rompa mi, jeg løfter bena mine så rompa stikker åpen mot han, og sier: ”Pappa, kom med den kåte digre pappakuken din og pul den lille gutten din.” Han vrir seg litt, og lar den store pikken sin leke i hullet mitt, jeg kjenner den sprenger litt, men er så kåt og utvidet i blomsten min at han glir inn i meg, jeg reiser meg mot han – så jeg blir sittende på pikken hans, jeg omfavner han, og lar han kysse meg, mens jeg presser den lille våte og kåte gutterompa mi helt til pappakuken hans er i bunnen av meg.

Han holder rompa mi, og drar meg opp og ned på kuken sin, den er så lang og så tykk, jeg elsker følelsen av å kjenne jeg glir opp og ned på hans herlige stive 23 cm pappakuk. Guttepikken min er stiv igjen, og jeg lener meg litt tilbake så jeg kan runke samtidig som han løfter meg opp og ned. Det tar bare et minutt – så kommer jeg igjen, denne gangen enda sterkere enn sist, jeg raser opp og ned over staven hans, jeg er vill, jeg rir pappakuken og spruter i vei over brystet og ansiktet hans, og plutselig kjenner jeg han blir enda større, og brøler ut. ”Nå kommer jeg – gutten min, jeg skal fylle din herlige gutteblomst med min sperma” og så kjenner jeg kuken hans pumpe ut utrolige mengder sperma inn i meg, det er en vill følelse – jeg elsker den, jeg bare rir sanseløs over pappa sin vanvittige herlige kuk, og kysser han .

Vi faller stille sammen, jeg sitter med staven hans inni meg, og ser han i øynene. ”Gutten min, du har gitt meg den flotteste orgasme noen gang, selv din mor klarer ikke gi meg såpass, du er helt utrolig.” Jeg smiler, reiser meg opp, setter en fot på kanten av karet, og skrever over munnen hans, og spør: ”Pappa, vil du slikke opp alt du har sølt inni meg ?” Han kan ikke svare – for jeg har alt presset rompehullet mitt inn over munnen hans, og presser så jeg åpner meg helt, og kjenner det renner pappasperm ut av rompa mi, og tungen hans slikker rundt inni hullet mitt. Enda en gang blir jeg stiv, og når han er ferdig å slikke guttehullet mitt, stikker jeg pikken i munnen hans. Han tar hele pikken min, og de faste runde små ballene mine i munnen sin, og suger sakte, drar med ballene på utsuget, og presser munnen så langt inn på meg at jeg kjenner pikkhodet mitt treffe i ganen hans. Så tar han to fingrer og presser inn i rompa mi igjen, ”Åhh, jeg blir gal igjen, jeg kan komme en gang til.” Det tar bare et minutt så eksploderer pikken min i munnen hans, og jeg spruter munnen hans full av sæd. Han suger ut den siste dråpe av meg med lange tak.

Jeg siger sammen, setter meg på han, og kjenner at han er hard og stiv igjen, jeg styrer meg ned på pappakuken igjen, den er så god og varm, og lar den gli helt inni meg, nå er det ikke plassproblemer mer, jeg er så åpen som ei dør. SÅ kysser han meg, lar meg kjenne pappasæden og guttesæden blande seg i munnene våre. Der blir vi sittende tett sammen, mens vannet bruser og bobler, mens jeg smårir han – han runker meg litt, vi bare sitter sånn og koser i en time. Dette ble ikke sist gangen pappa elsket meg.

Hvis du liker denne – kommer også del II.

 

Hjemme med pappa del II :

Etter den første gangen pappa pulte meg, har han behandlet meg på en helt annen måte. Vi har fått et utrolig godt forhold, og kommet så nært hverandre. Han gir meg klemmer, og jeg sitter ofte på fanget hans når vi ser på tv. Mamma og søstrene mine sier at ”Det ser ut som dere hadde godt av en hjemme alene helg dere to, dere har jo ikke kranglet på mange uker”

Før pleide jeg å bade alene, men nå vil også Renate, tvillingsøsteren min, bade i boblekaret når jeg er der. Vi har på oss badebukse da – men jeg er ofte stiv når jeg tenker på det pappa og jeg gjorde der nede, og hun ser ofte på kulen i buksa mi, og passer på å komme borti den så ofte som mulig. Det er blitt et slags pirrende ritual hver gang vi bader. Ved siden av står dusjen, med glassvegger, og hun sitter og ser på meg mens jeg vasker meg der, da må jeg være naken, og jeg blir jo stiv av at hun sitter og ser på meg. Jeg bruker masse såpe for å skjule ståpikken min, og passer på å runke litt inni såpeskummet mens hun ser på. Jeg ser at hun sitter og fingrer seg under vannet, for hendene hennes beveger seg så mye. Ingen sier noe, vi bare nyter den andres blikk.

I dag gikk jeg ned og skulle bade. Jeg tappet i vann – og kledde meg naken, og sto foran det store speilet og beundret meg selv, så på kroppen min, så pikken min ble stiv, drømte om da pappa fylte meg med den digre pappakuken sin, og spruta meg full av sæd. Mens jeg sto slik, kom Renate inn uten at jeg merka det. Hun ble bare stående å se på meg, og det tok en stund før jeg så henne i speilet. Jeg skvatt til – og prøvde å skjule meg. ”Slapp av sa hun, det er bare meg jo, kan jeg bade sammen med deg i dag?” ”Ja – ” sa jeg – ”men….”.Jeg fikk ikke sagt mer, ”Gjør ikke noe ”sa hun,” jeg vil og være naken!”.

Før jeg fikk sagt noe kledde hun av seg og sto der helt naken. Jeg hadde sett henne helt naken før, men det er mange år siden – da vi var små. Hun hadde smale hofter, og er like lang som meg, og litt tynn. Men hun har flotte små og spisse bryster, og en liten lys dusk over fitta. ”Syns du jeg er fin” spurte hun. ”Ja ”sa jeg ”Jeg synes du er vanvittig nydelig og sexy”., tenkte for meg selv, at – ”Jeg er visst ikke bare homo, jeg er bifil.”

Jeg kom meg opp i boblekaret – jeg var skikkelig hard i skrittet, og Renate glante på meg hele tiden. Så kom hun oppi karet, hun skrevet over meg – så jeg så rett inn i den rosa fitta hennes, der stoppet hun – og skrevet ut godt så jeg kunne se inni den åpne glatte fitta hennes. Jeg så de røde leppene åpnet seg, så hullet innover, så det var vått, det hang noen dråper i underkant. Hun tok begge hendene og åpnet leppene sine – så jeg så den flotte saftige indre lepper blotte seg. Jeg måtte ta en finger og føle innover i henne, stikke den helt inn, hun smilte bare – og åpnet seg enda mer, var stolt over å vise bror sin steinkåte fitte.

”Liker du fitta mi ” spurte hun, ”er det fint når jeg åpner den – så du ser inni meg, og den lille kosetappen min?” Jeg rødmet,, hadde aldri sett inn i en fitte før, hadde bare sett at hun drev å fingra seg når vi bada, men da var det under trusa . Så satte hun seg ned i andre enden av karet – så vi satt mot hverandre. ”Så flott pikken din er når den er stiv ” sa hun, ”Jeg har aldri sett den slik før”. Jeg rødmet, og svarte ikke, men sa heller ” Jeg liker fitta di, har ikke sett ei slik åpen fitte før jeg”. Vi satt der mot hverandre – og lekte litt med oss selv, jeg runka litt, og hun satt og fingra seg. Det var pirrende å se søsteren min sitte og runke seg selv, og se på min stive pikk mens jeg runka.

”Har du hatt sex med noen” spør hun plutselig. Jeg skvatt litt, visste ikke hva jeg skulle si, men svarte

”Ja.”. ”Hvem da” sa hun – ”gutt eller jente?”. ”Har hatt sex med en mann ” sa jeg ” Du da – har du hatt sex med noen?” ”Jada – mange ”sa hun, ” mest med gutter, men også et eldre ektepar og noen jenter. Jeg var imponert – trodde liksom ikke noe sånt om søsteren min, hun som virket så skikkelig og dydig.

Det gikk i døren – og inn kom pappa. Han var naken allerede, han hadde kledd av seg på soverommet utenfor. Han skvatt til da han så vi satt der nakne begge, og prøvde å skjule at han hadde halvstiv pappakuk. Nå hadde han barbert seg, så rundt pikken og ballene var han helt glatt. Han skulle sikkert ha en koselig runkestund for seg selv her nede, men det var vi flere som hadde.

Jeg ba han bare komme bort – var sikkert plass til han også. Renate min prøvde å skjule sin nakenhet litt, men hun sluttet, da hun så at jeg stolt reiste meg opp og viste min stolte guttepikk til pappa. Pappa kom bort, lot hånden sin leke med ballene mine, til min Renates store forskrekkelse. ”Nå skjønner jeg hva dere drev med da vi var i Danmark” smilte hun. ”Pappa – du har ståtiss” sa hun , og jeg som alltid har drømt om å se en stor og kåt pappatiss” Han bare flirte – og nøt at jeg tok tak i pappakuken hans og dro den sakte. Den ble stiv som en staur på et øyeblikk, og jeg lekte med pikkhodet hans med munnen, for å få han enda kåtere. Pikkhodet hans var mørkerødt, og som en stor plomme, og i enden delte det seg, i en bred sprekk som var halvåpen, så jeg kunne se litt inni pikkhullet hans, ”sånn blir den sikkert” tenkte jeg, av å sprute så masse sæd.

Vi reiste oss og gikk ut av badekaret – så pappa kunne sette seg nederst. Renate gjorde store øyne av å se pappa sin digre kuk, den sto rett frem, litt skrådd oppover, med mørkerødt pikkhode, sto den der og dirret, og han hadde lange tunge baller som dinglet under. ”Pappa, du har den flotteste kuk jeg noen gang har sett, og du har også den største ” sa hun.

Så satte Renate seg andre veien mot han så han så rett inn i den våte fitta hennes. Kuken hans dirret av kåthet, og søsteren min skrevet godt og brukte fingrene så han kunne se inn i henne. Hun lå begge bena over kanten på karet og løftet hoftene opp – så han så hele hennes nydelige utsprungne tenåringsblomst foran sine øyne. Hun var stolt av å vise pappa at hun var kvinne, moden kvinne, som kunne tenne en voksne mann til bristepunktet. Pappa strøk over kroppen hennes med en hånd, han kjente på den lille dusken hennes, og lot fingrene gli nedover magen hennes, over bakken med den lille tynne hårdusken hennes, ned i sprekken, lekte litt rundt tappen hennes, og lot to fingre gli helt inn i henne, mens hun bare stønnet og nøt det. ”Skal si dere to har kåtet hverandre opp før jeg kom” sa han,

”dere er jo utrolige å se på” sa han. Jeg sto ved siden av og så på, med en fot på kanten av karet – og pappa stakk en finger i rompa mi, og sugde guttepikken min lett rundt hodet, mens han fingerpulte Renate.

Så klatret jeg oppi boblekaret, og jeg stilte meg over pappa med rompa mot ansiktet hans. Jeg var så stiv som jeg aldri har vært noen gang. Renate satte seg ned i boblekaret og begynte å føle meg på magen og ballene – pappa strøk meg på den smale tynne rompa mi, han lot fingrene leke inni sprekken min, mot min rosa og kåte gutteblomst, og lurte en finger inn i det våte hullet mitt.

Så tok Renate pikken min og smårunka meg litt, ”Jeg liker den tynne og lille guttepikken din ”sa hun, ”den ser så god ut, og jeg har aldri sett eller kjent en pikk som er så vanvittig stiv før” Jeg spruta nesten med det samme, ble så kåt av å høre de ordene hennes. Hun fikk strålen rett i ansiktet. ”Oj, skal si det var fres i deg da bror” sa hun, mens hun slikket i seg spermen min og sugde ut dråpene mine og bare fortsatte og runke pikken min. Jeg bøyde meg ned, lot pappa slikke meg i gutteblomsten min, han gjorde meg kåtere og våt, og så trædde han gutterompa mi over pappakuken sin, jeg lot den gli inn i meg, helt til bunns, og kjente at pikken min var stiv igjen på et øyeblikk.

Pappa tok ene hånden sin frem og runket meg sakte mens jeg red opp og ned på han. Han dro meg opp og ned over staken ved å dra i pikken min, og jeg var i himmelen. Renate reiste seg opp, satte en fot på kanten av boblekaret – og trykket den åpne og rennende fitta si mot munnen min. Du store himmel, her fikk jeg i alle hull og åpninger. Fitta hennes rant som en foss, og jeg slikket unna, mens jeg bare ble kåtere og kåtere av pappa sin herlige digre pikk som fylte min lille rumpe gang på gang,

Jeg sprutet igjen i pappa sin hånd, kjente alt ble klissete og vått der nede, hørte Renate stønne og brøle ”Det går for meg” Og hun omtrent trædde den søkkvåte glatte fitta si inn i munnen min mens orgasmen ristet henne, og fitte saftene hennes fylte munnen min. Jeg stakk en finger inn i rompa hennes, og da eksploderte hun enda mer, hun sto bare og hoppet i karet, mens jeg følte det neste som hun tissa, så våt var fitta hennes, men det smakte bare jentesaft. Samtidig gikk det for pappa, og han fylte guttehullet mitt med en enorm porsjon med sperma.

Renate seg sammen over meg, og fitta hennes havnet over pikken min, som da våknet litt igjen, og lurte seg inn i henne.. Slik satt vi lenge, bare rørte oss sakte – kjente pappa sitt store mannekjønn som levde inni min lille trange smale gutterompe, kjente guttepikken min som levde inni min søsters glovarme og våte jentefitte, min guttefinger som lekte inni min søsters trange jenterompe, kysset Renate lenge og dypt, kjente pappa sine hender som lekte med pikken min, og lurte seg inni Renate si våte jentefitte ved side av pikken min.

Jeg reiste meg opp – så Renate min kunne suge meg, og pappa åpna rompa mi med fingrene – så han kunne slikke meg ren for sperma, mens søster sugde meg. Pikken min var våt av all saften hennes, men slikket i seg alt. Jeg følte meg åpen alle veier. Det lille guttehullet mitt var stort og åpent og slapt etter å ha blitt pult av den digre pappakuken, jeg kjente tungen hans innvendig, den raspet meg, jeg kjente sæden rant ut av rompa mi og inni pappas munn og jeg kjente min søsters tunge og munn melke pikken min og leke med ballene mine. Og gjett hvem som spruta igjen da – nemlig, jeg! I Renate sin munn.

Sjekk også

Julefeiring med sperm

Julefeiring med sperm Julegutten Jeg var akkurat fylt 16 – det var sent på høsten …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *