mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Jeg klemmer til rundt pikken din alt jeg greier, du masserer fremdeles klitten min, noe som gjør at jeg kommer igjen, og denne gangen greier du ikke og...

Festen

Festen :

Meg og dama hadde vært sammen et års tid.Hun er 21 og jeg 25. Vi skulle på en fest med noen bekjente av oss nedi byen. Hun er veldig rolig av seg når det kommer til seksuelle ting og drikker ikke altfor mye, jeg drikker ofte og mye. Hun har veldig store bryster og en fin og fast kropp, men en nydelig bolle mus. Da vi kom til festen var det fullt av mennesker overalt, vi åpnet den medbrakte vinen og satt oss ved siden av en gutt og en jente. Dama fant rask tonen med gutten og begynte å prate om alt og ingenting. Jeg små snakket med resten av folket og vi drakk og koste oss. Etter hvert som tiden gikk ble jo folk litt bedugget og fjasete. Jeg dro ut med en venn for å ta en røyk, da jeg kom tilbake ble jeg litt forfjamset, jeg kunnne ikke se dama noen steder heller ikke gutten hun hadde pratet med.

Etter litt kom hun tilbake, smilende mot meg oog gav meg et tungekyss av de sjeldene. Jeg spurte hvor hun hadde vært, og hun svarte: bare på toalettet. Jeg smilt mens jeg kikket på den puppene hennes og den litt fop korte kjolen, og jeg kjente at jeg ble små kåt i takt med alkohol inntaket, og dro med meg dama inn på do for litt klining og kos, hun holdt litt tilbake, men ble med inn til slutt. Hun hold meg lit på avstand, men jeg dro henne mot med, og fikk hånden min under skjørtet hennes. Trusa var kliss våt, jeg dro den til siden og jeg tror ikke jeg har kjent musa hennes så vår på det året vi har vært sammen.

Jeg begynte å fingre hennes forsiktig, hun stønnet til og dro seg vekk, helt rødt i ansiktet. Hun sa lavt jeg kom nesten, tror vinen har gjort meg overkåt idag. Hun låste opp døra og gikk resolutt ut til stuen igjen. Kvelden fortsatte og jeg ble mer og mer bedugga, folk begynte å forlate festen og jeg var ivrig på å komme meg hjemover så jeg kunne få meg noe kos med dama hjemme. Hun satt og pratet med en veninne av oss, og ville ikke dra riktig ennå. Jeg følte meg litt svimmel og dårlig og ville dra med det samme, hun sa gå i forveien så kommer jeg om en times tid, jeg kan ta følge med Helle.

Jeg nikket på hodet og reiste meg og gikk. Jeg tuslet nedover veien og hadde vel kommet halveis da jeg oppdager at jeg hadde lagt fra meg mobilen, jeg snudder rask og gikk mot huset, litt bortiveien møtte jeg overraskende Helle alene. Hun smilte og sa at dama mi ville drikke opp, så hun var nok like rundt hjørnet. Jeg fortalte at jeg at jeg hadde lagt igjen mobilen, så jeg måtte tilbake, hun nikket og vi gikk vær vår vei. Da jeg kom til huset, gikk jeg bare rett inn. Det var tomt i stuen, kun en masse flasker på bordet. Jeg hørte noen stemmer fra annen etage. Jeg plukket opp mobilen fra bordet og prøvde å ringe dama. Det dirret på bordet og jeg der lå mobilen hennes. Jeg gikk rolig mot toalettet banket på, men ingen åpnet, jeg åpnet døra men der var det tomt. Panikken begynte å ta overhånd, jeg gikk motvillig og stille mot trappen som førte til annen etage.

Jeg kunne se noen skikkelser på soverommet gjennom sprekken i døren. Jeg listet meg bort og kunne se til min forskrekkelse dama på alle fire med en pikk i munn, jeg ble svimmel og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Hun har aldri sugd meg så lenge vi har vært sammen, jeg kunne skimte gutten fra tidligere, men også en annen skikkelse en høy og mørt gutt som lekte med rompa hennes. Han fingret hennes i rompa, det eneste jeg vet er at der har aldri jeg fått lov til nærme meg. Han som stod bak henne presset seg inn i dama mi, hun stønnet som om hun kom i en vanvittig orgasme, hun fortsatte å suge han første.

Jeg visste ikke nå om jeg skulle storme inn å hoppe på de og bare klikke helt. Nei, jeg bare lukket øynene og gikk min vei, på vei hjem tenkte jeg skulle konfrontere henne og fortelle alt, men på en måte hadde det tent meg også, noe vanvittig. En time kom dama mi hjem, hun smilte og så nyknulla ut, jeg sa ikke et ord og vi gikk opp å la oss. Jeg lå inntil henne og tenkte på hva jeg hadde sett, hun luktet ikke sex, så hun må ha dusja eller vaska seg godt tenkte jeg. Jeg kjente jeg ble stiv i buksa og presset meg mot henne, hun svarte med å ta pikken min i hånda og det mest utrolige hendte hun puttet pikken i munn, og sugde meg for første gang. Jeg sprutet henne full i munn og i ansiktet, hun bare smilte mot meg og la seg inntil meg. Hun gjorde vel dette av dårlig samvittighet tenkte jeg. Vi har aldri snakket om dette, og vi er faktisk tilsammen ennå, jeg har ofte fantasier om det jeg så og det tenner meg voldosmt å tenkte tilbake på det.

** Festen **

Og

Ferie som har såvidt begynt – Norske erotiske noveller:

Jeg åpner øynene, snur meg, ser at du fremdeles sover, du smiler, ser ut som om du drømmer noe behagelig. Jeg kysser deg lett på leppene, kryper inn under dynen din,stjeler litt varme fra deg, kjenner at du er hard. Du pleier og være det om morgenen. Jeg legger hånda rundt den, ronker deg litt forsiktig, du stønner litt, men blir liggende helt i ro. Jeg kryper nedover langs kroppen din til jeg har pikken din i samme høyde som hodet mitt. Jeg lar tunga leke litt med hodet, lar den gli fra roten og opp, for så og putte den i munnen, suger deg sakte, du vrir deg i nytelse, stønner. Lar pikken din gli ned i halsen min, vet du liker det,nå er intet unntak, og du spruter langt ned i halsen min.

– Du er deilig babe, stønner du, mens du smiler ned mot meg.

– Jeg krever og få noe tilbake vet du..sier jeg og setter meg oppå deg, og kryper oppover, setter meg med fitta mi over ansiktet ditt. Du stikker ut tunga di, lirker den innmellom leppene og treffer klitoris, men bare i et lite sekund, før du trekker den tilbake, venter noen sekunder og gjentar det samme om, og om igjen. Erter meg. Du vet at jeg elsker det selv om det får meg til og bli temmelig gal. Du lar tunga gli litt saktere nå, skiller leppene med to fingre og lar tunga gli sakte over klitoris i alle mulige retninger, jeg er så kåt.

Du lar en finger penetrere meg forsiktig, sakte ut og inn, før du lar den gli over g-punktet og begynne rog stimulere det, noe som får meg til og falle sammen i et kjempestønn du lar ikke tunga stå stille mens du lar fingeren presse mot g-punktet. Det tar ikke lang tid før jeg kommer, du trekker ut fingeren din, slenger meg ned på senga og gir meg et langt kyss før du hopper ut av sengen
– Jeg går og tar meg en dusj jeg babe, du er velkommen til og bli med.
Jeg smiler, biter meg litt i leppen og ser forførende på deg.
– Ikke gi meg det blikket da,mumler du mens jeg ser at kuken din vokser og blir stiv igjen.

Du tar tak i hånden min drar meg opp av senga, jeg slenger armene rundt halsen din,legger bena rundt hoftene dine og småbiter deg i skulderen. du løfter hodet mitt, kysser meg lenge, du mister nesten balansen et øyeblikk. Du bærer meg inn i dusjkabinettet, skrur på dusjen, den er iskald jeg gisper, og brystvortene mine blir stive. Du steller deg slik at jeg har ryggen mot veggen. Du tar det ene brystet mitt i hånda, kysser meg intenst, og penetrerer meg raskt, hardt og overraskende. Jeg dunker hodet i veggen, stønner og nyter at du tar meg hardt opp etter veggen.
– Du er så deilig, stønner jeg

– Vi skal gjøre dette i hele ferien vår babe,mumler du og trekker deg ut.
Jeg gir fra meg et skuffet klynk og du gliser til meg.
– Fortell meg hva du vil ha, hvisker du i øret mitt
Jeg rødmer litt, ser på deg, biter meg litt i leppen igjen, ser på deg og smiler sjenert.

– Du vet jeg liker og høre det, sier du

Jeg kjenner hvordan det sitrer i underlivet mitt, du penetrerer meg en gang, hardt
– Si det,så skal du få mer, stønner du inn i øret mitt
– Jeg vil ha pikken din, og jeg vil at du skal ta meg hardt!

Før jeg i det hele tatt har fått fullført det jeg skulle si har du penetrert meg hardt og tar meg hardt oppetter dusjveggen, Jeg stønner høyt. Elsker at du tar meg hardt. Du tar tak i håret mitt, drar hodet mitt litt bakover, kysser meg lenge og intenst mens du lar den harde store pikken din gli fort ut og inn av meg. Det er så deilig. Jeg kjenner at orgasmen kommer, og jeg kjenner at din kommer og, for jeg kan kjenne pikken din pulsere inni meg,for den fyller meg helt opp, og det er så deilig, de sekundene som er igjen før du spruter inni meg. Det får meg over toppen, og jeg stønner høyt i det jeg kommer, klorer meg fast i ryggen din, kjenner at du spruter inn i meg.
Jeg faller sammen som en potetsekk når du bærer meg litt ut i fra dusjveggen. Du slepper meg ned på gulvet. Jeg greier såvidt og stå.

– Jeg tror vi måforte oss om vi skal rekke flyet,mumler jeg
Du strekker hånda ut for og finne klokken du la fra deg på vasken i går.
– Jeg tror du har rett,mumler du og får opp farten.

På flyplassen er det lang kø. Jeg steller meg opp i det som ser ut som den korteste med deg bak meg. Det tar en evighet og jeg kjeder meg, men føler meg litt frekk, jeg lener meg bakover mot deg og hvisker i øret ditt at jeg ikke har undertøy på meg. Du kikker ned på de bare lårene mine. Jeg har tatt på meg det korteste skjørtet jeg har. Og en kort topp. Du får et ansiktsutrykk som ikke er til og ta feil av. Du har lyst på meg, igjen.

Jeg snur meg og ser at det er min tur.
Vi får sjekket inn og levert fra oss bagasjen. Og går ombord i flyet. Jeg har fått sete ved vinduet og du har et ved siden av meg. Vi setter oss, og spenner på oss beltene. Jeg tar hånden din, legger den på låret mitt, og fører den oppover. Vil at du skal kjenne hvor våt jeg er. Utrykket i ansiktet ditt blir tydeligere. Jeg kysser deg intenst, du stryker meg over magen, og over det ene brystet gir det et kort forsiktig klem og legger hånden din på magen min igjen. Vi enser ikke engang at flyet har tatt av før en god stund etter at det er i luften.

– Gå på toalettet jeg kommer snart etter deg, hvisker jeg i øret ditt.
Du gir meg et siste kyss før du reiser deg og går mot toalettet. Jeg blir sittende i det som virker som en evighet men som egentlig er 5 minutter før jeg reiser meg å går etter. Jeg banker forsiktig på og du slepper meg inn. Du har allerede startet så smått uten meg, og du er stor, hard og deilig. Det er trangt inne på toalettet, men jeg setter meg på fanget ditt og du bare glir rett inn i meg. Jeg reiser meg litt og setter meg ned igjen mens jeg kysser deg vilt.

Du beføler brystene mine, Jeg stønner, prøver og gjøre det uhørlig for de passasjerene som sitter nærmest toalettet. Jeg reiser meg opp, drar deg opp,lener meg over toalettet, og ber deg om og ta meg hardt bakfra. Du bestemmer deg for og erte meg litt, og penetrerer meg hardt et par ganger og trekker deg ut. Jeg blir helt skjelven i bena,for du gjør meg så kåt. Du er ganske kåt selv nå, og greier ikke og erte meg lenger, så du penetrerer meg hardt fort og brutalt og jeg greier ikke kvele et høyt stønn. Jeg kjenner at du kommer hvert øyeblikk, kjenner pikken din vokse inni meg, og jeg biter meg i leppen for ikke å skrike av nytelse. Du trekker deg ut, fortsatt uten og ha kommet.
– Jeg vet du vil smake, sier du.

Ronker deg selv litt mens jeg snur meg, setter meg på dolokket, og putter pikken din i munnen. Den er full av mine safter, og etter et par sug så er munnen full av dine safter også, jeg suger deg tom, og jeg syntes det er så deilig og gi deg nytelse på den måten, bare se opp på deg og se at du nyter det. Jeg smiler til deg kysser deg på kinnet, drar ned skjørtet som har havnet rundt livet og smyger meg ut. Du er tilbake 5 minutter etter. Vi sovner kort tid etter.

Vel fremme på hotellet sjeker vi inn på rommet vårt, tar med oss badetøy og drar til stranden. Den er full av mennesker som soler seg toppløs,så jeg trekker toppen over hodet, og biter meg litt i leppa mens jeg ser på deg
– Babe..stønner du

Jeg snur meg og løper toppløs ut i det varme vannet. Du kommer straks etter, jeg legger bena rundt deg i vannet, og kysser deg intenst. Kjenner at du blir stiv igjen. Jeg du drar badebuksen litt ned slik at pikken din er fri, jeg tar v meg hotpantsen jeg har på meg, surrer den rundt benet så den ikke skal bli borte, og fører pikken din inn i den våte fitta mi. Det begynner og mørkne og folk forsvinner fra stranden, jeg lar pikken din bare være inni meg uten og gjøre noe særlig mer med det.

Når stranden er folketom bærer du meg inn i vannkanten, legger meg ned i sanden, legger deg bak meg, kysser meg på skuldrene mine, legger en arm rundt meg, jeg kjenner den stive pikken din i ryggen, og åler meg litt oppover så du skal komme bedre til, du løfter opp den ene foten min,og penetrerer meg mens vi ligger der side om side. Jeg kjenner hvordan pikken din når bunnen i meg, og stønner høyt, du bruker den ledige armen på klitorisen min, og det får meg til og komme med en gang, du kjenner at fitta mi strammer rundt den store pikken din, og jeg kjenner at du ikke er så langt unna. Jeg klemmer til rundt pikken din alt jeg greier, du masserer fremdeles klitten min, noe som gjør at jeg kommer igjen, og denne gangen greier du ikke og holde igjen når du kjenner at fitta mi trekker seg sammen rundt pikken din, du spruter, og blir slapp mens du fremdeles er inni meg. Og der blir vi liggende lenge, og puste ut. Ferien har såvidt begynt tenker jeg og smiler..

Sexmoter

Sjekk også

Ren nytelse ved sommertjernet – Utendørs sex

Ren nytelse ved sommertjernet: Utendørs sex Det var varmt, utrolig varmt. Hetebølgen hadde lagt seg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *