søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / En kveld i ekstase og Hevnen
Jeg bare smilte og kysset henne mens jeg fortsatte å knulle henne. Hun hvisket at hun ville gjerne ri meg.

En kveld i ekstase og Hevnen

En kveld i ekstase:

Det var en helt vanlig fest. Jeg hadde blitt med en venninne av meg, Line, så jeg kjente egentlig ingen på festen. Jeg drakk ikke så mye. Jeg hadde med meg en flaske vin bare. Jeg har aldri egentlig likt spesielt godt å bli skikkelig full. Egentlig så hadde jeg ikke tid til å være med på festen, men jeg er utrolig svak for venninnen min.

Jeg har vært hemmelig forelsket i henne i over et halvt år, men jeg har aldri turt å si noe til henne. Line har lysebrunt, tykt hår, verdens vakreste smil, de snilleste øynene du kan tenke deg og noen få fregner over nesen. Hun har litt tynn bygning og har en utrolig sexy midje. Jeg synes en slank og sexy midje er noe av det fineste en jente kan ha.

Jeg har så fryktelig dårlig erfaring med å fortelle jenter om følelsene mine. Det pleier bare å ende med at hun aldri snakker til meg igjen. Dessuten så er flørte metoden min veldig barnslig fordi jeg bare oppfører meg som en god venn ovenfor de jeg liker. Uansett, hun bad meg så søtt med det sjarmerende smilet sitt og de glitrene øynene sine. Det var ikke mulig for meg å si nei.

Vi satt sammen og kjeded oss. Jeg ble litt usikker på hvorfor hun ville hit i utgangspunktet fordi hun snakket nesten ingenting med de som snakket til henne. Hun var bare kort og avvisende.Etter bare noen timer foreslo jeg at vi skulle stikke. Hun takket ja og foreslo videre at vi kunne holde nachspiel hos henne med en film eller noe. Glad i henne som jeg var klarte jeg jo ikke å si nei til det heller. Vi tok drosje hjem til henne og satte igang en Bruce Lee film. Vi snakket masse om alt mulig og til slutt begynte vi å snakke om tidligere forhold. Hun snakket om hvordan hun lette etter en kjæreste som kunne tilfredstille alle hennes behov, mens alle kjærestene hun hadde hatt så langt ville ha en kjæreste som kunne tilfredstille deres ene behov.

Forrige kjæresten hadde hatt 2 kjærester i tillegg til henne. Jeg snakket om hvordan alle kjærestene jeg hadde hatt så langt var kjærester som jeg ikke egentlig hadde følelser for, men som jeg ble sammen med fordi jeg likte så dårlig å være alene. Hun nikket forståelig og så ble det stille imellom oss. Bruce skrek sitt høyfrekvente kampskrik på tv’en og av en eller annen uforklarlig grunn lente hun seg mot meg og kysset meg. Jeg ble så forfjamset i starten at jeg frøs helt. Jeg kysset ikke tilbake. Hun trakk seg litt tilbake igjen og så forlegent ned i gulvet. «Jeg beklager» sa hun. «Jeg skulle ikke ha gjort det. Jeg bare..» Jeg lot henne ikke fortsette, jeg lente meg frem og kysset henne. Hun kysset meg tilbake igjen. I bakhodet kom en lang serie med korte fantasier jeg har laget om henne, om hvordan alle de tusen forskjellige fantasier jeg hadde hatt om henne startet, og hvordan ingen av dem startet på denne måten.

Hun satte seg på fanget mitt og fortsatte å kysse meg. Jeg holdt rundt henne og strøk henne på ryggen og gjennom håret mens jeg prøvde å tenke på fotball for å ikke få stå. Det var fåfengt. Ikke en gang Drillo og Arne Scheie som kommentatorer i bakgrunnen hadde kunnet hindret at jeg fikk stå nå. I starten oppdaget hun det ikke ettersom hun hadde lukkede øyne, men etter et par minutter så sjekket hun tydeligvis etter. Jeg rødmet fryktelig når hun kommenterte den, men hun bare fortsatte å kysse meg. Så hvisket hun meg i øret. «Vi skal ikke gå inn på rommet mitt da?» Jeg kunne ikke tro mine egne ører, men smilte og nikket.

Hun ledet veien mens hun holdt meg i hånden. Vi smilte like dumt begge to. Som to nyforelskede fjortisser. Enda vi er 20 år begge to. Jeg merket kriblingen i magen. Jeg hadde ikke kjent denne kriblingen siden jeg mistet jomfrudommen.

Inne på rommet snudde Line seg og dempet belysningen og skrudde på litt musikk. Hun satte på en Counting Crows cd. Så snudde hun seg mot meg igjen og dro av seg genseren sin. Jeg tok av meg min egen genser samtidig med t-skjorten. Hun kledde av seg på overkroppen til hun hadde bare BH’en igjen, så kom hun bort til meg og begynte å kysse meg igjen.

Jeg holdt rundt henne og byttet mellom å stryke henne gjennom håret, nedover ryggen, over rumpa og på utsiden av låret. Vi rygget mot sengen hennes mens vi kysset. Før vi kom helt frem til sengen løsnet jeg BH’en hennes. Det slår aldri feil. Jeg har åpnet en BH flere ganger enn jeg kan huske, men jeg har alltid like store problemer. Hun små-lo litt og hjalp meg med den. Så falt BH’en i bakken og de faste nydelige puppene hennes lyste imot meg som 2 tusen-meter lykter. Så la jeg henne ned i sengen og støttet meg over henne for å kysse henne. Jeg begynte på munnen og kysset meg nedover halsen, ned mellom puppene, over magen og når jeg kom til buksekanten kneppet jeg den opp og dro den av henne. Hun løftet på rumpa for å hjelpe til. Jeg så hun var våt igjennom trusa. Jeg dro den sakte av og beundret synet av en veltrimmet intim-frisyre.

Jeg reiste meg opp og kneppet opp min egen bukse. Hun lå i sengen med beina i kors mens hun støttet seg på den ene albuen og brukte den andre hånden til å stryke seg over puppen. Hun så på meg med det samme sjarmerende smilet som alltid, men det var ikke før nå at jeg la merke til at smilet igrunn er ikke bare veldig sjarmerende, det er utrolig lystent. Det lyste kåthet gjennom bliket og smilet. Jeg dro ned bokseren og pikken min spratt ut som en hund på lenke. Line rettet seg opp i sengen og vinket meg til seg.

Idet jeg satte kneet i senga og krabbet mot henne spredde hun beina for meg og ba meg være forsiktig i starten. Jeg nikket smilende og kysset henne. Jeg prøvde først å få den på plass uten noen hjelp fra hender, men hun lot meg ikke prøve ordentlig. Hun tok den i hånden og førte den ned til seg. Når jeg kjente pikken støtte imot den våte grotten hennes klemte jeg mot henne. Jeg trengte sakte inn i henne. Hun var helt våt. Selv om hun var trang så skled jeg lett inn i henne. Hun ynket seg litt og jeg spurte om hun var ok. Hun nikket og la armene sine rundt meg. Jeg dro den litt ut av henne og trengte litt lenger inn igjen. Slik gjorde jeg kanskje en 5 ganger før jeg var helt inne i henne. Line hadde nå gått fra et anstrengt blikk til et mer avslappet og nytende blikk og jeg antok at hun var over den verste fasen. Jeg økte tempoet litt. Jeg nøt alt. Følelsen, synet og lyden av henne som stønnet nytende. «Du er så utrolig deilig» sa jeg til henne mens jeg skled inn i herligheten. «Jeg har ventet så lenge på dette» sa hun tilbake.

Jeg bare smilte og kysset henne mens jeg fortsatte å knulle henne. Hun hvisket at hun ville gjerne ri meg. Jeg smilte til henne, trakk meg ut av henne og reiste meg. Jeg la meg ned ved siden av henne og hun satte seg skrevs over meg. Hun tok tak i pikken min og førte den på plass. Så skled hun ned med et stønn. Hun begynte først sakte å skli opp og ned på meg, men etter litt økte tempoet betraktelig. Jeg bare lå og så på hvordan hun hadde hele kroppen med i bevegelsene. Hvordan hodet beveget seg fra side til side, opp og ned, hvordan armene befølte puppene sine og hvordan hoftepartiet arbeidet. Jeg strøk hendene mine over lårene hennes, over magen og opp til puppene hennes. Jeg masserte henne forsiktig. Hun ropte til og fikk rykninger i hele kroppen.

«Jeg kommer!» ropte hun mens hun økte takten til en skremmende hastighet. Så falt hun plutselig over meg og smilte til meg gjennom håret som hadde falt ned foran ansiktet. «Kom du?» spurte hun. «Nei» sa jeg. Hun smilte igjen: «Bra.» Hun la seg på ryggen igjen og spredde beina helt fra hverandre. Jeg lente meg over henne igjen og presset meg inn i henne. Det var ikke lenge før jeg kjente den velkjente følelsen i underlivet. «Jeg kommer» sa jeg imellom støtene mine. «Bare tøm deg inni meg» smilte hun. «Jeg har angrepille i skuffen». Jeg økte tempoet og så hvordan hele kroppen hennes rykket til ved hvert støt mens hun stønnet ut i nytelse for hver gang jeg støtte helt inn i henne. Plutselig så jeg stjerner og planeter og kjente hvordan pikken pumpet sæd ut av pikken og inn i Line. Jeg dro meg ikke ut av henne før jeg kjente at orgasmen var helt over.

Vi lå nakne i sengen hennes og koste og strøk på hverandre mens vi snakket og bestemte oss for at vi måtte bli sammen. Det var den lykkeligste kvelden i mitt liv.

 

Hevnen:
Fikk lyst å fortelle en meget kinky historie som utspant seg for 20 år siden.Jeg var seksten og fått meg kjæreste,ei jamngammel søt ei som jeg hadde utforsket den første famlende sexen med.Anne som hun het var ikke det helt store villdyret i senga,med deilig og koselig var hun uansett.Det var sommer og Anne skulle reise bort på en sommer jobb,og vi avtalte at jeg skulle besøke henne om 2 uker.Jeg hadde sommer jobb selv og dagene sneglet seg av gårde.Jeg gledet meg mer og mer og var vannvittig kåt på å besøke henne.For å klare meg i 2 uker uten henne hadde jeg «stjålet»et par brukte truser fra henne som det var deilig å snuse på under dyna om kvelden.Det skulle ikke mange dragene i pikken til før spruten kom opp på magen.

Før Anne hadde dratt hvisket hun i øret mitt at jeg måtte ta med kondomer,og jeg hadde mannet meg opp og kjøpt 2pakker.

Fredagen kom og avreisedagen var der.Jeg hadde tenkt å ta bussen dit,men nå så jeg at solen skinte og det blåst en perfekt vind innover fjordene.Vi hadde i familien en liten koselig seilbåt,og jeg bestemte meg fort at det var perfekt å ta båten innover fjordene.

Jeg holdt på å gjøre båten klar,da min 2 år yngre søster kom og maste om å få bli med.Etter mye masing sa jeg at det var greit,koselig med selskap og sikkrere med 2 ombord.Søsteren min var til mosettning av kjæresten min mørk og liten,vilter og sprø.
Turen innover fjordene gikk for ,vi koste oss og spilte musikk og det var nydelig vær.Søsteren min ville sole seg så hun måtte bytte klær.Hun dro raskt ned jeansen og i et lite sekund følgte den lille bomulstrusen med ned og sort dun kom til syne.Jeg svelget og vart helt ør, hadde kun sett blodt muse-hår før. «Hei storebror,ikke kikk» smilte hun og dro av seg genseren også.Jeg stirret,blikket var fastlåst,2 små spisse struttende pupper sto rett ut,jeg hadde sett på henne som en liten jente-snørrunge.jeg var helt lamslått.Hun rotet rundt i baggen min etter en t-skorte,»ai-ai hva er dette» utbrøt hun.Hun holdt opp kondom pakkene og smilte ,»store planer med Anne i kveld ? Ok store bror, vist du vill pule Anne i kveld så kan jeg gå en tur selfølgelig,så kjekk du var som lot meg få bli med».Jeg ante ikke at lillesøster kunne sånne ord engang.

Vi ankomm havna sent på kvelden,og det var stordans i bygda.i gikk på land og lette etter kjæresten min,jeg fant henne og stor var min skuffelse da hun kun ga meg en kort klemm.Hun var helt opptatt med sine nye venner og viet meg liten og ingen oppmerksomhet utover kvelden.Jeg mistet helt humøret,og etter noen timer ville jeg om bord og legge meg.Jeg tok med lillesøs som jeg forøvrig hadde passet godt på hele kvelden.Lillesøs la seg i køya og jeg ble sittende ute og deppe en stund.Hun hadde lagt seg oppå dyna og las bok,kun iført en liten topp ,hvit truse og små strømper,rett og slett deilig.»Hei,brorsan ikke depp da»,sa hun og laget trutmunn.»Lett for deg å si de» sa jeg,»nå ligger kjæresten min å puler»,sa jeg.

«JEG BURDE HEVNE MEG» sa jeg sint.»Fint»sa søs,jeg skal hjelpe deg å hevne deg,kom og pul meg.»Er du helt sprø» sa jeg ,»du er jo lillesøs og kan ikke å pule engang».»Ha,tror du at jeg er uskyldig,jeg har pult mange ganger jeg»,skrytte hun.Jeg fikk den store skjelven,og en vannvittig ståpikk.Hun dro av seg t-skorten og masserte puppene ,jeg holdt på å bli gal,»Har du ikke litt lyst da» sa hun.

Hun gned seg utenpå trusen og sukket,se sa hun og dro trusen til siden ,deilige muselepper med mørkt dun kom til syne.»Jeg er så kåt,ver så snill kom her»,hun lettet på rumpen og dro trusen helt av og skrevet,jeg var helt i sjokk.De innerst museleppen var store og stakk utom dunen,det så ut som en deilig blomst.»Kom igjen»,sa hun ,»ingen får noen gang vite det og dessuten har vi kondomer på».Det var umulig å la ver,jeg tok med meg kondomene og krøp inntill og la en dyne over oss.Jeg hadde fortsatt klær på,litt flau over pikken.

Snart var jeg naken under dyna,famlet på en kondom og la meg oppå henne,huden brant mot hverandre,vi skalv av opphisselse,Jeg styrte pikken mot den korte musesprekken,det var klissvått.Jeg trykket den inn.Lillesøss ble helt stiv og presset lårene sammen,»aaauuuuu.Å fy så stor du er,ligg stille og vid meg litt ut» kommanderte hun.Dette var helt sprøtt, jeg tok meg noen forsiktige jokk,det var så trangt.Jeg prøvte å holde spruten igjenn ,men umulig,pikken pumpet stråle etter stråle inn i gummien.

«Hæææ ,gikk det storebro» sa hun.Jeg dro pikken flau ut.Søs stirre på med store øyne på pikken og var fasinert av tykkelsen.Vi ble liggende å prate litt og da fortalte hun at det var nabogutten hun pulte med avogtill.Jeg hadde sett på han i dusjen på skolen en gang at han fikk stå,det var en unormalt tynn og lang pikk.Søss bekreftet dette.Men hun var kåt enda og begynte å smårunke i pikken min,den stod snart og hun tok en ny gummi på og syttet på fingren og gned inn pikken og musen,Nesten litt skummelt sa hun når jeg trykket den inn igjenn.

Nå hadde jeg kontroll,kunne klare å holde meg lenger.Hun skrevet vilt og det var helt deilig,hun jokket imot og jeg måtte innrømme for meg selv at hun var mye bedre en kjæresten.Jeg vil på toppen sa hun,jeg la meg på rygg og hun kravlet opp på meg,tok tak i staken og førte den inn.Det var så deilig,hun var helt vill,»Hva er det du gjør,ligger her og stikker den stive tissen din inn i søss».Hun hisset meg noe vannvittig opp.Jeg stakk hånden min ned og gned klitorisen forsiktig,hun fikk krampe og skalv i orgasme ,og ble helt slapp.

jeg la henne nederst og jokket til jeg sprutet igjen,hun lå helt stille og smilte.
Neste dag var vi litt flau begge to,og vi har aldri pratet og dette siden

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.