søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / En mulig fristerinne – Ordinær sex
Det tok ikke lenge før jeg kjente at kroppen hennes skalv. Jeg lente henne mot servanten. Spredte bena hennes slik at jeg kom til.

En mulig fristerinne – Ordinær sex

En mulig fristerinne

Det hele starter for ca 3 uker siden. Jeg satt som vanlig på plassen min og håpet at noe spennende skulle skjer. Men jeg rekna egentlig ikke med det.

For å fortelle litt om meg selv er jeg 20 år, er 1.86 høg, 82 kg, har mørkt hår og brune øyne. Selv om jeg har hatt noen forhold bak meg. Akkurat nå er jeg singel. Men nok om meg. Tilbake til historien.

Jeg satt ved min pult og kikka litt rundt meg på nettet. Jeg var helt klar over at det skulle komme to praksiselever til oss denne uka. Og som vanlig brøy jeg meg liksom ikke om det.

Mens jeg satt der kom sjefen ned med de to. Den ene var en gutt, mens den andre var en jenter. Jeg rekna med at hun var på min alder, men der tok jeg riktig feil. Hun var riktig skjønn der hun satt og hørte på. Og jeg kunne ikke la være å se på henne. Langt lyst hår. Til litt under skulderlengden. Og en skikkelig fin rumpe var alt jeg fikk med meg der jeg satt og skulle prøve og gjøre noe.

Etterhvert som dagen gikk, gikk jeg litt fram og tilbake for å hente noen utskrifter. Også under disse turene fikk jeg med meg mer og mer av henne. Brystene hennes var akkurat passe i mine øyne. Ikke for store, ikke for små.

Ettesom dagene gikk og jeg begynte og snakke med henne fant jeg ut hvor gammel hun var. Hele 7 år eldre enn meg. Men utover dagen, begynte lokalene og tømmes for folk. Det var fredag og de fleste skulle hjem til sine koner og barn.

Selv satt jeg der en stund til. Kunne bli ferdig med det meste så mandagen ble rolig. Det var da det skjedde. Jeg såg hun kom gående mot meg langt nede i gangen. Jeg satt og håpte på at hun skulle komme og ta en prat. Men der tok jeg feil. I stede kom hun og hviska meg i øret. «Du aner ikke hvor lenge jeg har venta på en mulighet til dette»

Jeg var ikke helt med akkurat da, men da hun tok tak i armen min og begynte å gå mot toalettet. Jeg kunne ikke takke nei til det som skulle til å skje. Hun såg seg rundt, åpna døra forsiktig og tok meg med seg inn. Låste den. Puffa meg ned på toalettet. Satte seg over meg og kyssa meg grådig. Bare bora tunga si inn i munnen min. Kjente de fyldige leppene hennes bare møte mine. Akkurat da var jeg solgt.

Men vi satt slik lot jeg den ene hånda vandre langs kroppen hennes. Fant veien til brystene hennes. Kjente at brystknoppen allerede var hard. jeg dro av henne toppen op bh-en hennes slik at jeg bare kunne ta det ene bryste i munnen min og leke med det. Hørte at pusten hennes ble tyngre og tyngre.

Hun begynte å kneppe opp skjorta mi. Tok det veldig med ro. Jeg lurte opp knappen på buksa hennes. Lurte hendene bak på rumpa hennes. Det var da jeg kjente at hun ikke hadde truse på seg. Ble litt med meg akkurat da. Hadde venta meg det. Menmen. Tok et godt tak rund rumpeballene hennes. Kjente at hun sjlt underlivet fremover. Bare strekte ryggen. Hun gav meg et dypt inderlig kyss.

Hun reiste seg opp. Lot buksa falle net mot golve. Hun var nybarbert. Bare en tynn linje ned mit kjønnet hennes. Jeg så at hun var skikkelig kåt der hun sto. Hun dro meg opp. Leppene våre møttes igjen. Hun filaa litt med buksa mi, men plutselig låg den og bokseren i en haug på gulvet. Hun bøyde seg ned og tok kuken min i munnen sin. Bare slikka forsiktig rundt kukhodet. Jeg bare sto der og nøyt det som skjedde. Etter hvert ble det hardere og dypere.

Jeg kjente at pungen min allerede begynte og trekke seg sammen. Hun må ha kjent det for i det samme slapp hun den ut. Jeg møtte leppene hennes i et dypere kyss. Lot fingrene gå på oppdagelseferd. Jeg li et par fingre gli forsiktig over klitorisen hennes. Kjente at pusten ble dypere og stemmen hennes hesere. Jeg lot fingrene gli lengere ned. Lot de gli opp i henne. Hun bare sank ned over dem med et dypt sukk. Akkurat da var hun min.

Men ikke for så veldig lang tid. Det tok ikke lenge før jeg kjente at kroppen hennes skalv. Jeg lente henne mot servanten. Spredte bena hennes slik at jeg kom til. Lot tungen gli over kjønnet hennes. Kjente at hun kom i en fin og lang orgasme. Hun bare datt over meg. Kysset meg. Lenge satt vi bare og koste med hverandre, før hun tok over. Nok en gang puffa hun meg ned på toalettet. Satte seg over meg. Lot meg pirre litt før huin gled helt ned. Hun var dypvåt. Jeg bare lot det stå til. Lot henne bestemme tempoet. Nok en gang kjente jeg pungen begynte og bli strammere. Nok en gang stoppet hun. Steg av meg og kysset meg.

Men hun var ikke ferdig. Hun inntok stillingen over servanten igjen slik at jeg kom til bakfra. Lot kuken min bare skli opp i hennes trangeste hull. Kjente at hun stramma til rundt meg. Jeg trengte ikke mer en fem støt før jeg kjente at det gikk for meg. Langt inne i henne.

Dette var bare det første møte mellom meg og henne. Siden den gang har det blitt mange heftige kvelder.

Sexmoter

Sjekk også

Personalsjefen fikk kloakk-hjelp av Julenissen

Personalsjefen fikk kloakk-hjelp av Julenissen Musikken var ikke all verden, men den var fin å …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.