søndag , 1 august 2021
Forside / Analt / Kraftløs – analt

Kraftløs – analt

Kraftløs – analt :

Jeg hadde nok aldri vært så full før, hodet fungerte, men kroppen nektet samarbeidet. Festen dundret videre da jeg forlot stua for å finne et sted å komme meg til hektene igjen, redningen ble det første og beste soverommet jeg kom over. Døren brydde jeg meg ikke om å falt slapt ned i senga. Det siste jeg fikk kroppen min til å gjøre var å dra beine opp under meg og ligger i fosterstilling. Døsen er deilig og det kalde rommet virker så avslappende, begge øynene mine ble tunge og like før de skulle til å ta kveld åpnet døren seg. Jeg åpnet øynene mine helt, i døra står Daniel, husets herre som han omtaler seg selv som. Han smilte og sa noe, jeg fikk det ikke med meg, men jeg regnet med at det var hans seng jeg lå i. Han satte seg på huk ved siden av sengen og kikket inn i øynene mine.

”Du e bra full.” Smilte han og blikket vandret fra øynene mine og ned mot åpningen i den trange hvite blusen. Jeg kjente at ansiktet mitt ble varmt og viste at det var malt i en kledelig rødfarge. ”Så dæ blir du flau av.” Daniel smilte av ansiktsfargen min og la en kald hånd på kinnet mitt, så strøk han hånden nedover halsen og smøg den inn og strøk over det ene brystet mitt. Jeg kjente hvordan brystvorten nuppet seg og ble om mulig enda rødere i ansiktet da Daniel strøk over den og smilte enda bredere. Jeg ville protestere, men klarte ikke, vi jenter er tross alt bare mennesker vi og, så jeg kikket bare granskende inn i Daniels øyne. Han reiste seg plutselig og gikk bort til døren, jeg ville be ham om å bli, men da han vred om nøkkelen var det tydelig at han mente å bli. Å da han vrengte av seg t-skjorten og løftet meg opp til hodegjerdet banket hjertet mitt så høyt at han måtte da høre det.

Jeg ville legge armene rundt ham, men de ville ikke adlyde tankene mine. Hendene hans kneppet opp blusen min og han smilte og nikket anerkjennende. ”Om nu bærre alle jente hadd sånner fine brøst.” Han løftet BH-en over brystene mine og tok tak i dem og knadde dem varsomt, men økte presset til det kom et stønn, som jeg ikke aner hvor kom fra, ut av meg. Øynene hans ble grådige da han strøk meg nedover magen og dro litt i bukselinningen før han kneppet opp jeansen. Den sorte g-stringen min måtte gjort ham umåtelig utolmodig, for da han hadde fått buksa mi nedenfor knærne mine røsket han g-stringen av meg. Jeg stønnet i smerte og kikket sint opp på ham, men Daniel enset det ikke. Protestene mine stilnet da han slikket meg rundt navlen før han bega seg nedover mot fitta mi.

Han slikket over fitta og lagde sirkler rundt den før han bet meg på innersiden av låret. Jeg stønnet høyt og lukket øynene, han lo en kort latter før han fortsatte å slikk meg. Da han bet meg, denne gangen i klitoris, stønnet jeg enda høyere, han strøk over fitta med en finger som han dyttet forsiktig inn i meg, men forsiktigheten trenge han ikke, jeg var våt i massevis. ”E du så kåt?” spurte han, på ny fikk jeg ikke ut et ord, men stønnet da han presset to fingre inn i meg. Han fortsatte slikkingen og fingret meg fortere og fortere ettersom stønnene mine ble høyere å høyere. Da han stoppet lukket jeg øynene i skam og kjente at ansiktet mitt ble rødt og ville skjule det under hendene mine, men de lå like urørlige som før. Jeg sperret opp øynene da jeg kjente noe varmt og vått bli presset mot munnen min. Foran meg holdt Daniel kuken sin mot leppene mine, da jeg ikke reagerte fort nok tok han tak i håret mitt og presset det mot kuken.

Jeg klarte å samle meg så mye at jeg gapte over ham og slikket over hodet. Denne gangen var det hans tur til å stønne. Jeg slikket over hodet og rundt det før jeg sugde en liten stund. Det var tydelig at han likte det, for han presset kuken lengre bak i munnen min, jeg sugde og han presset. Stønnene hans ble høyere og mer langtrukne jo lengre bak kuken kom. Da jeg kjente breknings refleksen begynne å våkne sugde jeg det jeg klarte for å slippe å få kuken enda lengre bak. Nå klynket han mer enn han stønnet og tempoet han jokket mot meg i ga meg misstann om at det var like før han kom. Han tok tak i begge sider av hodet mitt og presset seg mot meg, fortere å fortere, til jeg kjente ballene streife haken hver gang. Jeg hadde tårer i øynene og hev etter pusten, så brummet han noe og jog kuken inn i munnen min og holdt den der mens jeg kjente hvordan munnen min ble full av den varme salte sæden hans. Han dro kuken ut og falt om ved siden av meg. Jeg klarte ikke å snu hodet, å hadde jeg kunnet det, hvor skulle jeg ha spyttet ut sæden, det ble til at jeg, mens tårene rant nedover kinnene, svelget unna alt han hadde sprutet i munnen min. Daniel snudde seg å kikket på meg, han tørket tårene fra kinnen mine og strøk meg langs siden og la hånden over fitta mi. ”Va dæ så ille?”

Jeg hvisket et nei og lukket øynene mens jeg kjente at rødmen kom på ny. Han strøk å kjælte med meg; sikkert for å gjøre det godt igjen tenkte jeg. Han dro av meg buksa helt og kikket ned på meg. ”Meire?” spurte han og blikket mitt ble dratt mot kuken hans, som på ny hadde reist seg. Han snudde meg rundt og det måtte være da han merket at kroppen min var helt kraftløs. Han kledde av meg blusen og Bhen mens han hvisket ord jeg ikke oppfattet.. Så spredte han beina mine slik jeg lå. Jeg sperret øynene opp å ville protestere med å snu meg, men så var det den kontrollen over kroppen min. Han strøk med fingeren over fitta mi, men stoppet ikke, og fortsatte opp mot analen. Jeg klarte å få frem et ”Ne.. Nei…” Men det enset ikke Daniel og strøk gang på gang, hver gang presset han fingeren mot hullet og strøk rundt det, helt til han presset hele fingeren inn i hullet, så dro han den ut og kjørte den inn gang på gang.

Så brukte han so fingre, så tre før han dro dem helt ut. Jeg kjente det som måtte være kuken hans mot fitta mi, han presset den halvveis inn før han satte den mot analen og presset kraftig. ”Nei.. Nei.” Hvisket jeg mens jeg kjente tårene rant på nytt. Daniel presset hardere og jeg kjente hvordan kuken sakte kom lengre å lengre inn i meg, å da jeg kjente ballene hans mot fitta stoppet han og trakk pusten dypt. Han begynte sakte å dra den ut og nesten ute presset han den inn igjen, gang på gang, fortere og fortere. Jeg kunne høre mine egne kvalte skrik forvandle seg fra såre bønner om at han måtte stoppe til stønn som var like kåte som hans. Hardere og hardere jokket han kuken inn i meg mens han stønnet frem at nå var det like før han kom. Jeg kjente selv at det var like før jeg selv kom og stønnet fram høye ”ja-ja- harare harare”. Jeg enset ikke engang at han hadde tatt tak i begge rumpeballene minne og klemte dem hardt mot hverandre for å gi mer motstand. Da han kom var det med et langtrukket ul og med en spurt som kom delvis ut over ryggen og delvis i meg, selv kom jeg med tanken på den salte sæden hans som jeg nå var full av og mer eller mindre hylte et langt ”JAAA!” før jeg ristet over hele kroppen og kjente hvordan Daniels tunge kropp hadde kollapset over meg med kuken fremdels i meg.

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *