søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Fantasier & drømmer / Drøm og Flink pike
Du er en kåt liten hore

Drøm og Flink pike

Drøm og Flink pike :

Dette er en drøm jeg hadde for en tid tilbake og våknet våt og kåt som ett uvær, tenkte jeg bare måtte dele den.

Jeg våkner en morgen og har time til brasiliansk voksing nedentil. Jeg sitter og venter på et rom på å bli kalt inn på kontoret hvor dette skal foregå. Jeg blir kalt inn med en forklaring om at hun som skulle foreta voksingen er blitt syk, så det er en assistent som kommer til å utføre det. “Er det ett problem?” jeg svarer at det skal gå fint. Helt til jeg kommer inn på kontoret og ser assistenten. Mannlig, kjekk og høy mann. Jeg tenker med meg selv; Skal han se på meg nedentil?? og jeg som smålig tenner på å bli sett på.. aiai.. Han går ut av rommet mens jeg kler av meg og legger meg opp på benken. han kommer inn igjen og begynner forberedelse, hva de er vet jeg ikke for han står med ryggen til. Da har jeg god utsikt til rumpa hans. Lekker, det er nesten som jeg vil ta på.

Hva er det jeg tenker på?? jeg kan ikke det, han er sikkert gift og opptatt, eller for alt jeg vet homofil. Uansett utenfor min rekkevidde.
I det han snur seg ser jeg opp i taket og tvinner tommeltotter. “skal vi se, du har vedlikeholdt bikinilinjen ser jeg” jeg svarer et blygt ja. “og nå vil du bli helt glatt for sommeren? da starter jeg, det er litt varmt så bare pust ut og slapp av.
Han starter med å smøre på helt ytterst og jobber seg innover. Etterhvert som han river av sprer det seg en varm, vond men tirrende følelse i hele fitten min. hvert eneste riv gjør ondt men tirrer mer og mer.

Etter voksingen var jeg sår og øm, men ennå ikke ferdig. Etter voksingen skulle han begynne med pinsett, jeg var allerede våt. Det kjente jeg at det ble varmt og glatt. jeg strammet lårene litt sammen. Han la hånden sin på låret og ba meg slappe av igjen, hånden sklir han bort til fitten min, jeg kjemper for å ikke slippe ut et stønn. Han flytter på lippene og begynner å nappe. “Du har en fin farge her nede nå etter all rivingen” Jeg blir litt paff når han sier det, og lurer på hva han mener med det “takk”. jeg kjenner hånden hans over musen min etterhvert som han jobber, og for hver gang han flytter hånden blir jeg våtere og våtere. Jeg tenker med meg selv at han er jo ikke så gale, kanskje han bare kunne ha gjort noe med det?? jeg er på pinebenken og han terger meg med de lette berøringene. han kommer forbi grotten min og jeg merker på uttrykket han får at han merker jeg er kåt. “tirrer dette deg?” jeg blir rød, men svarer ja. Han stryker meg over fitten, jeg greier ikke å holde stønnet tilbake og det glipper så smått ut av lippene mine. Han er deilig kald på hendene mot den varme og såre fitten min.

Han fortsetter med å fingre meg rolig, sier jeg har en deilig mus, han har ikke sett en så deilig mus på lenge. Han kunne ikke holde fingrene vekke fortalte han. Han puttet en finger inn i fitten min og jeg rant! han roterer fingeren og jeg stønner ut. han er helt magisk og vet hva han gjør på. Det er akkurat som om jeg når en helt annen verden. Alle mine anstrengelser forsvinner og jeg slipper meg løs. hver bevegelse er øm, men så deilig. Han øker tempoet i fitten min og jeg kommer som en foss. Det renner fittesaft mens jeg kommer meg til hektene. Han unnskylder seg for at han ikke greier å holde seg vekke fra den deilige fitten min.

Jeg ser på bulen i buksa at det ikke er bare jeg som er påvirket av det som skjer. jeg stryker på bulen på buksen. Han stopper opp og sukker, stønner. Jeg kjenner han er stor, jeg åpner smekken i buksen hans, og lurer ut den deilige kuken hans. Den er hard og det pipler en dråpe ut. Den tar jeg og gnir på, åh så jeg har lyst på deg! Han smiler og stiller seg mellom bena mine. Stryker kuken sin i fitten min, teaser meg skikkelig. han vrir meg slik at jeg ligger på tvers av benken slik at han kommer bedre til.

Det blir ikke noe problem for meg å bli våt igjen. Han putter kuken sin inn i meg, han fyller meg opp og bare det får det nesten til å gå for meg. Han smiler og ser hvor langt jeg er på vei. “du er visst litt kinky på slikt” jeg slipper ut en liten latter. Han begynner å jobbe med meg, først sakte og deretter raskere og hardere. Jeg strammer musklene rundt kuken hans og han tar meg enda hardere og dypere. oh my god han vet hva han gjør. jeg stønner men holder meg foran munnen så ingen andre skal høre. Han tar vekk hånden og kysser meg. Det tar ikke lange tiden før det går for meg så lenge som han tirret meg. I det han kommer våkner jeg selvfølgelig.

Drømmen slutter og jeg blir skuffet, men kåt. Og det må gjøres noe med. Det er jeg i skrivende stund også. Får ta meg en dusj og se om jeg kan gjøre noe med det.

 

Flink pike:

Be nice, første gangen jeg skriver noe slikt

Vannet omringet meg på samme måte som bare du kunne. Den deilige følelsen av noe kjølig som bare holdt rundt meg. Om bare bølgene kunne være litt mer hardhendte og strømmen litt sterkere så hadde jeg kanskje mistet kontrollen. Jeg savnet å miste kontrollen. Savnet å være rundt deg. Og med det ble ønsket mitt oppfylt. Jeg satt fast inntil den høye fjellveggen av strømmen og bølgene som pisket meg på ryggen. I et øyeblikk var det kun meg, bølgene, strømmen og fantasien min som fant sted. Helt frem til noe tok pusten fra meg.

Jeg kan ikke se noe fordi du har lagt et bind over øynene på meg, og kommanderer meg til å legge armene på ryggen før du binder dem også fast. «Hva har jeg sagt om å tilfredsstille deg selv?» Det er deg. Ingen andre tør å kommandere og kjefte på meg på den måten. «Svar meg!» Nå er det alvor, om jeg ikke svarer er det stor smerte som følger når vi kommer hjem. «Om det er slik du skal være i dag så blir det stranden.» Stranden? Ute? «Vi kan bli oppdaget!» bryter jeg ut, men alt jeg får av respons er latter.

Du løfter meg opp og når vi kommer til stranden slipper du meg rett i sanden for å fortelle hvilket humør du er i og hva du ønsker å gjøre. Du kommanderer meg til å legge meg på magen og uten forvarsel kommer det første slaget på rompa. Jeg blir blodrød i ansiktet av flauhet. Og er usikker på om noen ser oss eller ikke, men det tenner meg. Når jeg har fått mine slag er jeg sår fra topp til tå. Du tar tak i nakken og drar meg opp med makt. Bindet fra øynene og hendene blir fjernet. Etterpå står du bare der, stirrer meg i senk. Jeg velger å se rundt meg for å se om det kanskje er noen i nærheten som kan se oss.

Når jeg snur meg tilbake mot deg ser jeg at du graver i sekken jeg tidligere tok med meg. Analkulene, selvsagt. «Ned med bikini bunden og spre beina!» Det er noe spesielt med stemmen din som gjør at jeg bare må adlyde. I det du setter dem inn gir jeg fra meg et lite klynk av smerte og uten et ord slår du med håndflaten av full kraft på begge rompe ballene som fra tidligere er såre. Enda et klynk kommer og enda en gang slår du, denne gangen biter jeg meg i leppen uten å gi fra meg en lyd. « Flink pike »

Du tar tak rundt meg og holder meg fast mens jeg kjenner ereksjonen din mot rompa. Jeg trygler og ber deg om å ta meg hardt her og nå. «Vi kan jo bli sett.» Du hermer etter min tidligere kommentar og får det lekne utrykket ditt. Jeg kan føle smilet ditt bre seg over det nydelige ansiktet ditt. Du begynner forsiktig å massere klitorisen mens jeg legger hodet mitt på skulderen din og graver hendene mine inn i håret ditt mens jeg slipper ut et stønn av vellyst.

Du stikker prøvende inn en finger, også enda en. Fittesaften renner nedover beina på meg. Jeg begynner nok en gang å trygle. Han snur meg rundt. Holder hendene mine fast med den ene hånden og ansiktet med den andre. «Hør her, slik er det dette skal gå for seg! Du skal nå kle av meg, plagg for plagg mens du hele veien holder øyekontakt med meg. Deretter skal du suge meg til jeg kommer i munnen din. Du skal svelge alt og etter det skal du få din belønning om jeg føler for det.»
Du er så bestemt. Og du er min! Jeg begynner å kneppe opp skjorten din mens jeg kysser deg fra halsen og ned. Skjorten faller i sanden mens jeg går videre på shortsen din. Det tar ikke lang tid før det kun er boxeren igjen. Jeg tar tak i den med tennene før jeg forsiktig drar den ned.

Du tar et skritt til siden for å sparke alle klærne vekk før du igjen stiller deg foran meg. «Sug» er alt du har å si. Jeg gjør som jeg gjør best. Begynner å suge, sirkler rundt med tungen og klemmer på ballene etter tur. Det tar ikke lang tid før du spruter munnen min full med sperm. Når rykningene dine har roet seg og jeg har svelget unna spermen drar du meg opp etter håret for så gi meg et lett kyss. «Nå drar vi hjem.» Sier du før du begynner å kle på deg. «Hva med meg? Mine lyster? Min belønning? Og analkulene?

Det knitrer fra flammene i øynene dine. Hva er det du pønsker på? «Kle på deg og la kulene være i!» Jeg gjør som jeg får beskjed om og når vi kommer hjem er det ikke mer enn at vi kommer inn døren før du river av meg bikinidelene. Du beordrer meg til å legge meg i sengen med beina spredt og armene over hodet. Du setter seg oppå meg mens du knebler fast armene mine til sengen. Da du skal gå av meg kysser du meg fra halsen og ned til tærne, men med vilje unngår du å kysse fitteleppene mine. Da du har kommer deg av meg begynner du å kneble fast beina mine til hver sin side av sengen.

«Vent her!» Som om jeg har noe annet valg. Minuttene går og endelig går døren opp. «Slikk henne!» Hva? Er det en tredje person også her med oss? Jeg kjenner en lett kyssing som starter ved tærne og ender ved kjønnsleppene. Jeg kjenner en lett skraping mot magen. Det må være ei jente, neglene er lange og skarpe. En tunge stikkes inn i fitta og jeg er ikke langt unna er heftig orgasme etter all teasingen tidligere i dag, analkulene som fortsatt er i og at alle sansene er skjerpet.
Jeg kommer som en foss mens hun slikker alt i seg. «Likte du belønningen din?» Jeg bare nikker og gliser som et lite barn som nettopp har fått godteri.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.