søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Kjapt på kontoret – Utroskap

Kjapt på kontoret – Utroskap

Kjapt på kontoret – Utroskap :

Klokka var 15.45. Sendte henne ei melding om at ho måtte møte på kontoret mitt kl 16.02. Hun møtte presis, jeg låste henne inn og vi gikk opp på kontoret. I det vi kommer inn på kontoret begynner vi å kline heftig, jeg stryker hendene raskt oppover fra rumpa og under klærne til de store deilige puppene hennes. Klemmer de deilig og kliner heftig samtidig. den ene hånden glir ned og gnur henne over fitta utenpå buksa. hun knepper opp buksa mi og tar tak i kuken og runker den lett… Bøyer seg ned og tar kuken min i munnen sin. Hun tar alle 19 cm helt ned i halsen, jeg kan kjenne at hun gjør svelgereflekser og det er utrolig godt. Hun suger kuken heftig inn og ut og pauser bare litt når den er helt i bunnen. Ho e den heftigste til å suge kuk som jeg noen gang har kjent… Fantastisk. Jeg rykker henne i håret bort fra kuken da jeg ikke vil komme i munnen hennes.

River av henne buksa og suger meg fast i fitta hennes. Tunga mi slikker klitten hett og heftig og hun stønner ukontrollert, og kroppen skjelver. Jeg setter henne ned i nærmeste stol, på kanten og slikker henne videre der hun sitter med buksene på knærne. Jeg kjenner fittesaftene renner nedover haka mi, hun kommer i små orgasmer når jeg suger og slikker klitten mens jeg fingerpuler henne så langt inn som jeg kan få fingrene mine. saftene renner av den deilige myke plaskvåte fitta hennes. Jeg digger det ! Ho e herlig. Jeg setter meg opp på kne og gnir kuken litt opp og ned mellom fitteleppene hennes og dunker den inn i fitta hennes. Kuken går helt til bunns og et gisp slipper hennes lepper. Vi kliner og kysser heftig mens jeg knuller henne heftig på stolen.

Jeg dunker den inn og ut av fitta og vi stønner heftig sammens til jeg kjenner det knyter seg i ballene, jeg brøler som en løve mens jeg tømmer kuken langt inn i fitta hennes. Jeg fortsetter og jukker sakte til kuken skruper inn og jeg trekker meg ut av fitta hennes. Vi puster tungt sammen. Hun hadde vært borte i det jeg kom i henne, hun hadde hatt en heftig orgasme samtidig som jeg ikke hadde fått med meg mens jeg pumpet sæden inn i henne. Vi klinte deilig og gikk så på toalettene og stelte oss før vi skiltes med et kyss… Hjem til våre kjære nå….

 

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.