fredag , 16 april 2021
Forside / Første gang / Ei helg med Miriam Del. 1-2

Ei helg med Miriam Del. 1-2

Ei helg med Miriam Del. 1 :

Du ha bedt meg hæm te deg fær å spise pizza og sjå film… fær du skulle være hæme alene. Fær foreldra dine skulle vækk ei helg i et selskap.. Og brødrene dine skulle ligge over med noen vænner…

Mæns i gikk opp mot huse ditt så lurte i på korsen film vil sjå og kor ufattelig fint d skulle bli å få være der alene mæ deg… Nå som foreldra dine endelig ha godtatt æt du va i lag mæ me…Dei ha blitt ganske sint på deg når du ha fortalt om meg, mæn du ha trua mæ å flytte ut om du ikkje fikk gjøre ka du ville… så dei ha godtatt d te slutt…Mæn ta her va første gangen i skulle være alene mæ deg…Fær foreldra dine ha aldri villa latt deg få være alene mæ meg før, mæn dei ha blitt kjænt mæ meg og forstått korsen engle unge i egentlig var og i villa aldri gjort noe så såra deg…Og villa aldri ha utnytta deg æller noe sånt, så dei ha latt deg få være hjemme isted fær å tvinge deg med te ta kjedelige selskapet…

Så va i komme frem til døra og skulle til å ringe på, mæn klarte d ikkje… fær i va ganske nervøs, fær d va no trosalt første gangen i skulle være hjemme mæ deg når vi var alene der…Så i sto og tenkte på alt som kunne skje og ikkje skje… mæn pludselig kom i til meg selv og ringte på…I hørte du kom løpenes til døra og åpnet…D første du gjore var å slenge deg i rundt halsen min og gi meg et langt og vått kyss..

Så sa du at i skulle komme inn og i spurte om foreldra dine allerede ha for, og du smilte lurt til meg å sa æt dei måtte fare tidligere ænn planlagt fær dei måtte hente noen andre også, sia bilen deres pludselig ha klikka..Oki, d var no litt bra da sa jeg, for jeg va nervøs for å møte dem før dem for…

Du tok meg i hånda og leide meg inn på stua og skubba meg ned på sofan og satte deg opp på me dette har jeg venta lenge på sa du og kyssa meg…Jeg strøk deg over ryggen og igjennom håret og mumla inn i munnen din at d ha i au…Mæn pludselig reiste du deg opp og sprang inn på kjøkkenet…Jeg gikk etter å spurte om d var noe gale, du så på meg og nikka på hode….Så jeg sa at vi ikkje trengte å forhaste oss med noe, vi kunna bare ta d med ro og sjå kor d endte hen.. Du begynte å smile og kalla meg en dumming, så skubba du meg imot kjøkken benken og begynte å kysse meg igjæn og sa: d va ikkje derfor, du hadde glemt pizzan og nå va den litt brent…D gjør ikkje noe sa jeg, jeg spiser alt bare d er du som har laga d…Du smilte å kalla meg dumming en gang til…

Så ba du meg gå inn på stua igjæn så skulle du komme kåmme inn med pizza og brus om i ikkje heller ville he ei øl sa du å flirte, mæn i sa æt brus var bra nåkk…Jeg tok med meg ei flaske brus og to glass som du ba med ta med meg inn på stua…Jeg satte meg i sofan og skrudde på tv’n og satte i filme du hadde funnet frem…Så kom du inn med pizzan og satte den på bordet og satte deg vedskia av meg…Vi begynte å spise og sjå film…Etter vi ha spist ferdig så tok du og gikk på kjøkkenet med resten og kom tebake å satte deg…

Du såg æt i va ganske nervøs så du tok hånda mi og la den i rundt hode ditt og la deg inntil meg…Vi satt sånn ei stund… så såg i på deg og da såg i at du satt å såg på meg, så i sa at tv’n er der og pekte på tv’n…Mæn du sa æt du ville heller sjå på meg og smilte… så byde jeg meg ned å kyssa deg…Du la deg lenger og lenger bakover i sofan og til slutt log jeg nesten oppå deg å kyssa deg…Du tok ene hånda og begynte å stryke meg nedover brystkassa og vidre nedover..Da stoppet jeg deg og sa du ikkje trengte å gjøre noe du ikkje ville, men du svarte at d va ikkje noe annet i hele verden du ville akkurat no…Jeg må bare ha deg Henning, du er alt for meg, så kyssa du meg…

Pludselig hørte vi ytterdøra smell igjæn og vi satte oss opp i sofan i full fart… inn på stua kom den ene bror din…Han sa han måtte være hjemme litt fær æt kameraten hans skulle bort ei lita stund…Skuffelsen i ansikte dit var ikkje til å skjule… fær du hadde gleda deg så mye til denne kvelden…Bror din spurte om han kunne ta resten av pizzan og du sa at han kunne d… så kom bror din tilbake til stua og satte seg ned fær å sjå film i lag med oss…Da blæ du sur og ba han komme seg på romme sitt…Da svarte han at han brydde seg ikkje om at vi satt å klinte om d er d du ska sa han…Da kasta du ei pute i hode hans og sa æt dette var min og henning’s kveld og at han ikkje fikk ødelegge…Han sa æt han skulle gå alikevæll igjæn snart da, så han kom ikkje til å ødelegge så mye…Etter en halvtime så ringte mobilen hans og han sa han måte stikke… mæn d hadde du vist såvna… Du låg med hode på fange mitt og såv… jeg strøyk deg over kinne og kviskra inn i øre ditt at jeg elska deg… Du mumlet noe tilbake og fortsatte å såve…

Jeg reiste meg forsiktig opp og la hode ditt på ei pute…

Jeg gikk inn på do og begynte å tisse… da hørte jeg deg komme bortover gangen og kom inn på bade mens jeg sto der…Du kom bort til meg og la armene dine rundt magen og la ansikte ditt imot ryggen min..

Og sa at i ikkje måtte gå ifra deg igjæn…Jeg gikk bort til vasken og vaska hendene mens du fortsatt holdt i rundt meg…Etter i va ferdig så tok du meg i hånda og leide meg inn på romme ditt…Du skubba med opp i senga di og satte deg oppå meg…Du begynte å kysse meg og trekke av meg genseren og fortsatte å kysse meg…

Så tok du av meg t-skjorta og begynte å kysse meg nedover brystkassa og magen…Du stoppet rett oppafær belte og åpnet det opp… du åpnet knappen i buksa mi og dro opp glidelåsen…Så begynte du å trekke den av meg, sagte og forsiktig mæns i bare låg der…Du trekte den helt av og satte deg oppå meg og gnikka deg imot kuken min…Så bøyde du deg fremover og kyssa meg på munnen igjæn…Så satte du deg opp og tok av deg genseren og bhen…Jeg rekte frem hendene og befølte dei to fine myke brystene dine…

Så reiste du deg opp og sto over meg mens du sagte åpnet din egen bukse og lot den falle ned i ansikte mitt… du skrever ut av dem og stå over meg bare iført ei lita truse… du begynte sagte å trekke den av deg…Den falt ned i ansikte mitt…Du bøyde deg ned over ansikte mitt og ba meg slikke deg. Jeg slikka så godt jeg kunne og du begynte å stønne litt…

Så satte du deg ned på brystkassa mi og begynte å kysse meg igjæn, først på munnen og så vidre nedover magen min og ned til boxeren… so dro du den av og tok tak i kuken min å begynte å runke meg forsiktig… Du bøyde deg ned og slikka meg over kukhode før du gapte over og begynte å suge meg..

D føltes utrolig godt, du bare såg opp på meg og smilte før du fortsatte…Men da tok jeg å reiste meg litt opp og la deg i senga og satte meg oppå deg….Jeg kyssa deg på munnen og nedover halsen din…

Mens jeg befølte brystene dine…

Jeg fortsatte å kysse vidre nedover halsen og så på brystene dine…Jeg bet litt forsiktig i den ene brystvorten di og du ga fra deg ett stønn…Så kyssa i deg vidre nedover magen og ned mot fitta di…

Jeg begynte å slikke deg og suge på klitten din…Så stakk jeg en finger inn og fingret deg litt med den så enda en finger…Du begynte å stønne å vri deg… så stønna du frem “Ååh Henning, jeg vil ha kuken din inn i meg nå”

Jeg la meg over deg og trykte kuken min forsiktig mot hulle og vidre inn… sagte, sagte, gikk den inn..Du stønnet å sa at d var ganske godt… og at du hadde venta på ta her helt sia du hadde møtt meg…Jeg fortsatt å kjøre kuken inn og ut av deg… du begynte å stønne høyere å høyere…Ååh Henning, fortere, fortere…Så skubbet du meg over på ryggen og satte deg oppå meg og tredde deg sagte ned…

Og begynte å ri meg…

Du bøyde deg ned å kysse meg på munnene… og halsen…Så begynte du å å stønne å riste… så kom du i en stor orgasme… og samtidig gikk d for meg… du la deg ned med hode på brystkassa mi og holdt i rundt meg..Å Miriam du er så utrolig deilig sa jeg å kyssa deg på panna…Så la du deg ned ved sia mi i mine armer og såvna… Jeg låg å såg på deg ei stund før jeg lukka øynene og såvna med et smil i rundt munnen…

 

Ei helg med Miriam Del. 2 :

Etter i ha såve litt så våkna i opp av at du låg å kyssa meg på maven å brystkassa…Jeg strøyk deg forsiktig over hode og du såg opp på me og smilte å sa “vekte jeg deg gutten min??” Ja du gjore vist d sa jeg, d var en fin måte å våkne på… Du kom krypenes opp til meg og la deg tett inntil meg og kyssa meg på munnen… Du var utrolig god i sta sa jeg… du også sa du å kyssa meg igjæn… Så begynte du å stryke meg over magen og vidre nedover… Du tok tak i kuken min og begynte å runke meg forsiktig mens du kyssa meg vidre… Da tok jeg den ene hånda mi og strøk den over brystene dine… så byde i med ned å kyssa deg under haka di…

Så på munnen igjæn… så stryker i hånda vidre nedover magen din og imot fitta di… Du spredte beina dine litt så jeg kåm bedre til og jeg stakk en finger inn i hulle ditt… Du ga fra deg et stønn når jeg pressa fingeren inn… Du er bare så utrolig deilig Miriam sa jeg å fortsatte å kysse deg… du bet meg litt forsiktig i leppa… Skulla ønska vi kunna logge slik heletia sa jeg og du sa at d skulle du ønska au…

Så kyssa jeg deg på halsen og åla meg sagte nedover… du slapp take i kuken min og la hendene dine på ryggen min istede.. Og pressa hode mitt i mot brystene dine… Jer slikka brystvortene dine og bet litt forsiktig… du ga fra deg ett nytt stønn og sa at d var godt… Så åla jeg meg vidre nedover og kyssa deg på magen… Du begynte å puste fortere og jeg kjente magen din bevege seg raskere inn og ut… Du låg bare å venta på æt i skulle og vidre nedover, men jeg bare tirra deg enda mer ved å stoppe rett oppafær fitta di og begynne å kyssa oppover igjæn…

Du blæ utålmodig i begynte å skubbe hode mit nedover… Jeg bare fortsatte å kysse deg rett oppa fær fitta di… Så du ropte ut at kunne ikkje få na helvettes tunga mi ned til hulle snart… Jeg såg opp på deg og gliste, er du kåt no jenta mi sa jeg… D kan du banne på sa du og fniste… Så byde jeg meg ned å kyssa deg på fitta… og klitten din… jeg sugde litt på den og du begynte å stønne… Ååh Henning fortsett, ååh.. Ja.. Så stakk jeg tunga inn i deg og du begynte å jokke imot… du gnidde fitta di inn i ansikte mitt… Så begynte du å skjelve og du fikk en ny orgasme… du bare låg der å pusta tungt… Jeg krøp opp til deg å kyssa du så du fikk smake på deg selv… Du skubba meg over på ryggen og satte deg oppå meg og fortsatte å kysse meg… Du kyssa meg vidre nedover halsen, magen og du pulsen min begynte å øke og du fortsatt vidre nedover…

Du begynte å slikke hode på kuken og nedover hele kuken og så gapte du over ballene mine og begynte å suge på dei.. Jeg støttet høyere og høyere: Ååh Miriam Jeg elsker deg, du er så utrolig god… So gapte du over kuken min og begynte å suge meg, du sugde å sugde og d var så himlenes godt… jeg bare låg der å nøt d… Så kjente jeg at d gikk for meg og viste ikkje helt om du ville la d gå i munnene din, så jeg sa i fra… Mæn du bare fortsatte å suge… så kjente jeg d sprenge på og kom i et høyt orgasmebrøl… Du slikka i deg all sæden så randt ut… Ta der likte du tenker jeg sa du og smilte.. Mhm sa jeg og nikket..

Jeg bare låg der å pustet og fikk ikkje frem et ord… Du kom krypenes opp og kyssa meg, d smakte litt salt, mæn litt godt.. Vi låg slik å kyssa ei stund før vi la oss ned å såvna på nytt i armene til kvarandre…

Neste mårgen våkna i først, så i bare låg å såg på at du låg der å såv.. Så strøk i deg forsiktig over d ene skinne ditt og så kyssa deg forsiktig… Du såv bare vidre så i kviskra inn i øre ditt at i elska deg…

Mæn ingen respons, i kyssa deg igjæn.. Og da rørte du litt på deg… Mæn du våkna ikkje… så i blæ litt utålmodig, så i begynte å stryke deg nedover kroppen din… da rørte du enda mer på deg, mæn åpna fortsatt ikkje øynene… Så i bare fortsatte å stryke deg over magen… og ned mot fitta di, så strøk i en finger imellom kjønsleppene dine…

Da vridde du på deg, men du åpna ikkje øynene… så i bare fortsatte å beføle deg.. Strøk bare hånda over magen din… da sa du pludselig, litt lengere ned da Henning, så fniste du og sa æt du ha vore våken ei lita stund no, mæn du ville bare sjekke ka i gjore før du sa noe… Da såg i på deg og smilte før i kyssa deg… Så dro i hånda mi til meg og la den under hode på deg og du la deg tett inn til meg og sa med lav stemme: “god morgen gutten min” God mårgen til deg også jenta mi svarte i… og kyssa deg på kinne… Så låg vi der og holdt i rundt kvarandre ei lita stund… Før vi fant ut at d var på tide å stå opp uansett kor godt d var å ligge der… Vi måtte no ha frokost… så jeg sto opp og gikk inn p bade for å ta meg en liten dusj… Mæn før i gikk ut døra så snudde i meg og spurte om di ville bli med, mæn du sa nei til min store overraskelse…

Jeg blæ litt skuffa, mæn gikk inn på bade og skrudde på dusjen… Etter i ha stått der ei lita stund, så hørte i æn nydelig og søt stemme bak meg, “vil du ha litt hjelp??” Jeg snudde meg og sto der og såg på din nakne fine kropp… jeg bare sto og såg på deg… “Ja æller nei” sa du.. Og smilte, mæn før i rakk å si noe sto du der inne i dusjen i lag mæ me… Du kyssa meg på munnen og omfavna meg, så der sto vi helt nakne begge to og tett inntil kvarandre… Så rygget du pludselig og såg ned på underlive mitt og sa med en litt sleip tone i stemmen din: “så du er våken du også” så flirte du litt og bare trykte deg inntil meg og sa: “kan vi ikkje stå slik i hele dag??” Jo da d kan vi no da svarte i, mæn d blir no litt kaldt til slutt når d ikkje er mer varmvann igjæn… Ja d blir væll d sa du…

Så tok du opp en såpe flaske og hadde litt såpe i hendene dine, før du begynte å såpe meg inn… Jeg bare sto der å la deg holde på… du vaska først brystkassa mi så magen, før du ba meg snu meg så du kunne ta ryggen min og i gjore no som du ba om… Så i snudde meg med ryggen til deg og du begynte å såpe den inn… så vidre nedover… Så bøyde du deg helt ned og begynte med leggene mine og vidre oppover låra mine… Så helt opp til kuken da snudde du meg i rundt og så du satt med ansikte ditt mot kuken min… Du tok mer såpe og begynte å vaske den, du runket meg forsiktig mens du holdt på… Du satt slik lenge før du reiste deg og sa “nå er d din tur” Jeg tok såpe på hendene mine og ba deg snu deg med rygge til meg, tar den først jeg sa jeg… Du snudde deg og jeg la hendene mine på ryggen din og såpet deg inn… helt ned til rompa di og opp igjæn…

Så begynte i å vaske rompa di, jeg sto å klemte på den deilige rompa di ei stund, til slitt sa du at d var mer å vaske ænn bare dæn… så flirte du litt… Jeg ble litt flau fær æt i ha stått så lenge med den, så jeg byde meg ned og begynte å vaske føttene dine og vidre oppover… Så innsia av låra dine og opp mot fitta di… da snudde du deg så jeg såg rett inn i den… Jeg kysset deg ovenfor den og lot tunga gli over den… Så reiste i meg opp og du skulle til å si noe men i la en finger over leppene dine og sa hysj… Du gapte over den og begynte å suge på den… jeg trekte den ut og tok mere såpe på hendene og begynte å smøre inn magen din og oppover…. Helt opp til brystene dine, og lot hendene mine gli over dem og smøre dem inn med såpe.. Jeg sto sånn å masserte dem en stund før du kysset meg på panna og så på nesen min og så på munnen, du presset tungen din langt inn i den og vi sto sånn å klinte en stund før vi dusja av oss all såpa…

Så satte du deg ned på kne og gapte over den halv stive pikken min og sugde den stiv, jeg kjente den vokse i munnen din… Du såg opp på meg og så tok du den ut og sa at “jeg måtte bare smake på den en gang til” så smilte du og reiste deg opp… så gikk du ut av dusjen og tok frem to håndklær.. Du kast ett til meg og begynte å tørke deg selv, mæn i tok fra deg håndduken og begynte å tørke deg med den… bøyde deg ned og tok opp min og begynte å tørke meg med den…

Så tok du på deg en mårgenkåpe og gikk ifra meg mens i sto der naken… Etter noen sec va du tilbake med klærne mine og smilte… Jeg kledde på med og kyssa deg… Da tok du meg i armen og leide meg inn på kjøkkenet… Ka vil du ha å spise sa du… da sa jeg at du skulle bare sette deg ned så skulle jeg lage mat til oss… Jeg såg inn i kjøleskapet og fant frem noen egg, smør, løk, melk, og noen grillpølser…

Jeg skjærte opp to grillpølser og litt løk og satte på ovnen og tok frem en steke panne og satte den på plata..

Så putta jeg i smør og putta løken oppi, etter den ha stekt seg litt putta i oppi grillpølsene og mæns d stekte tok i og vispa sammen noen egg og melk og litt salt i ei lita skål… Så helte i d over i steke panna og gikk i kjøleskapet og henta frem en ost og høvla opp noen skiver med ost og la d oppi stekepanna…

Så la jeg på et lokk og lot d steke… Og i mens d stektes tok i frem noen brødskiver og la på to fat…

Så tok i av lokke og delte omeletten i flere biter og delte dem over brødskivene… Så satte jeg d på borde og tok frem to glass og skjenket i melk til deg og tente et talglys… Så satte jeg meg ned, så spiste vi…

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *