søndag , 1 august 2021
Forside / Kinky / Pirrende stikk – Kinky
Den enorme mengden av gift som ble pumpet inn i pikkhodet spredte seg fort sammen med en ubeskrivelig lammende smerte.

Pirrende stikk – Kinky

Pirrende stikk

Lille søte edderkopp
pump nå inn din gift.
Og drikk deg god og mett
av min stive pikk.

Slikt kunne godt min bønn for dagen startet.
Når interessen av sugende og giftige insekter og dyr startet er en lang historie med mye ”deilig” smerte.

Jeg husker jeg var i tenårene og det begynte med at jeg lå ute ved skogstjernet med myggnetting over hodet. Jeg dro pikken og pungen utenfor gylfen og lot dem ble full av mygg som stakk snabelen inn og drakk seg mette av blod.

Jeg dro ned forhuden og ble fascinert da jeg så myggene stikke snablene sine gjennom den tynne huden og sugde i seg blod til de var så fulle at de nesten ikke kunne fly.

Strammet skinnet så hardt rundt testiklene at myggsnablene gikk rett inn i dem, kjente at testiklene banket smertelig i protest.
Husker også hevelsene og den deilige kløen som varte i flere dager etterpå.
Jeg gjentok dette hver sommer med lengre og lengre kvelder ute ved kjernet.

Men dette ble ikke nok!!

En dag jeg var utenfor huset så jeg at biene fløy rundt på blomstene. Tenkte at nå måtte jeg prøve noe nytt og fôr inn etter et glass som jeg fanget tre bier i.
Inne på badet rev jeg av meg klærne, så fylte jeg på litt vann igjennom en liten åpning mellom lokket og glasset og ristet dem rundt til de ble skikkelig våte.
Så plukket jeg opp den første etter vingene og satte den med brodden direkte på det bare og stive pikkhodet.

Bien stakk umiddelbart brodden til bunns og lot den sitte pumpende igjen da jeg skrekkslagen kastet bien i do.

Smerten som kom av stikket er det mest intense jeg kan huske å ha opplevd.
Den spredte seg fort bakover i hele pikken like til pungen. Jeg så at brodden stadig pumpet inn ny gift, men nå dette tente meg bare enda mer.
Smerten gikk etter hvert over til varme var jeg helt skjelven i bena, men hadde ingen ønske om å få utløsning – bare mer smerte i pikken.
Jeg tok de andre biene etter tur og satte på pikkehodet som nå var hovnet opp.

Dagene etter var forhuden og pikkhodet så opphovnet at jeg hadde problemer med å tisse. Jeg sprutet vilt i alle retninger, men løste dette ved å sette med ned på doen.

Senere ble det nye forsøkt med både bier, veps og humler.
Jeg lot vepsen stikke den lange brodden sin inn i testiklene som jeg strammet skinnet hardt inntil med strikk, og det var så vondt at jeg datt rett i kne. Det føltes som om hele pungen skulle sprenges i biter, men også her gikk det etter hvert over til å bli deilig varme.

Jeg vet i ettertid at jeg er utrolig heldig som IKKE reagerte allergisk for da hadde jeg vel vært et annet sted. Nå er jeg blitt immun og giften ikke virker like sterkt som i starten. Det må bare flere bier til…..

Som rekord har jeg en blanding av 40 bie, vepse og humlestikk på en gang, de fleste på pikkhodet og noen i begge testiklene, men da var jeg fornøyd en stund.
Jeg lar alltid bi-broddene stå igjen og pumpe til de er helt tomme – de virker sterkere samlet og jeg lar stikkene komme i hurtig tempo for å oppnå mest mulig smerte på en gang.

Noen ganger samler jeg sammen hauger med humler i et glass og festet siden på en gummihanske over åpningen. Så lager jeg et lite hull som kun pikkhodet blir stukket inn i og rister kraftig på glasset.

Jeg må riste kraftig for å få første humla til å stikke, med da en har stukket meg stikker resten momentant og jeg må bite meg i leppa for ikke å skrike høyt.

Jeg var innom en dyrebutikk og fikk seg hauger med edderkopper og skorpioner i glassbur.

Spurte betjeningen om giften var sterk osv….

Den kvelden gikk jeg rundt huset og fanget noen store og små edderkopper som jeg puttet i små plastikkglass.

Jeg leste på Internett at det ikke var dødelige edderkopper i Norge og at den giftigste var en vannedderkopp.

Med godt lys over fanget hentet jeg opp den første og satte den på pikkehodet. Den prøvde på alle måter å rømme så jeg trykket den lett inntil pikken med en finger – og da bet den kraftig til med to lange tenner.

Det var langt i fra det samme som vepse og biestikk, men jeg kjente en lett lammende følelse i området rundt bittet.

De andre fulgte i tur og noen var kraftigere i bittet mens andre hadde sterkere gift.
Jeg lot dem bite meg i flere omganger til de var tomme av gift og slapp dem ut igjen.
Også nå hovnet jeg opp og jeg kjente meg varm og nummen helt ned til pungen.

Dagen etter gikk jeg og kjøpte en kjempestor rød Chilener som hadde lange gifttenner – et flott hunnkjønn.

Skjelvende i hele kroppen – og uvitende om utfallet, fanget jeg henne inn i et klart glassrør slik at hun ikke kunne snu seg, samtidig kunne jeg se hva som foregikk.
Røret var tykt og pikken kom lett inn i røret, men edderkoppen klarte ikke å komme forbi. Jeg var nesten livredd da jeg åpnet røret i den enden der de fryktinngytende tennene ventet.

Sakte stakk jeg pikken inn mens svetten rant fra pannen i frykt.
Chileneren trakk seg tilbake, men kom ikke langt før den møtte stengselet av plastnettet i andre enden. Jeg støtet pikken hardere mot henne og hun reiste seg opp med framparten, løftet forbena og satte de buede gifttennene rett forover klar for hugg.

I transe trakk jeg pikken litt ut og førte den fort tilbake inn i Chilenerens favntak.
Som et lyn hogg hun tak i pikkhodet med armene sine. Tennene hennes grov seg brutalt igjennom den tynne huden og jeg kjente et forferdelig stikk da de enorme tennene dro pikken mot henne.

Jeg klarte så vidt å holde pikken i røret mens jeg så at tennene grov seg innover i pikkhodet.

Den enorme mengden av gift som ble pumpet inn i pikkhodet spredte seg fort sammen med en ubeskrivelig lammende smerte. Og pikken ble så steinhard at det føltes som om den ville spekke hvert øyeblikk og jeg fikk en kraftig orgasme uten å sprute en dråpe.

Vill av kåthet så jeg hvordan hun nærmest i rytme trakk de buede tennene vekselvis mot seg mens de gravde seg dypere og dypere inn i pikken.
Hjertet banket så høyt at jeg kunne høre det og jeg brølte av fryd.
Nå rant det blod rant ut i andre enden av røret og dryppet ned på gulvet, men jeg brydde meg ikke.

Jeg tror ikke jeg noen gang hadde vært så opphovnet på selve pikkhodet før som etter denne gangen, og jeg måtte presse skikkelig på for å få urinen ut igjennom urinrøret som var helt sammenklistret av hevelsen i pikkhodet.

Chileneren trivdes i buret sitt og jeg fulgte missunnelig med da hun satte tennene i sirisser og spiste dem mens de ennå levde.

Etter noen dager tok jeg henne ut igjen – denne gang holdt jeg henne over ryggen.
Med den ene hånda dro jeg skinnet inntil roten på pikken til den ene sida slik at det ble stramt og ikke ville gli eller bevege seg når tennene ble satt i.

Hun så fryktinngytende ut da jeg snudde henne med buken i været.
De svartglinsende tennene hennes er minst en cm lange og sylspisse i tuppen, men de blir fort tykkere mot det kraftige festet som er ca fire mm tykt.
De er buet slik at når hun trekker dem til seg vil de presse seg nedover og inn i byttet og kan bevege seg helt uavhengig av hverandre.

Hun kunne ikke bli mer klar for pikken min enn dette så jeg satte henne med tennene over den stramme delen og ristet pikken ørlite under henne.
Tennene hogg umiddelbart tak og jeg kjente at hun dro pikken mot seg med en utrolig styrke.

Sakte forvant tennene i en bue igjennom den seige huden og trengte seg dypt inn i den ene svampen som holder pikken stiv. Jeg trakk i pikken for å få mest mulig av tennene inn og så at hun strittet imot. Hele tiden gravde hun med tennene inni pikken og lagde plass for giften. Først kjente jeg smerten som jaget rundt i pikken mens giften spredde seg, så gikk smerten over til en behagelig varme og jeg ble nummen og vanvittig stiv – mest på den siden tennene satt.

Jeg lirket ut tennene og så at pikken var helt blå av blødninger under huden. Men blodet kom ikke ut da hullet i skinnet var dradd tilbake til utgangspunktet før det ble strukket. Det ble en kraftig kul under huden i stedet.

Jeg strammet huden på motsatt side og fikk henne til å hugge på nytt.
Igjen forsvant tennene inn og jeg merket fort at hun ikke hadde tappet seg tom for gift.

Jeg løftet litt på henne, dro henne bakover slik at de pekte mer rett ut.
Så trykket jeg tennene inn i pikken til jeg ikke lenger kunne se roten.
De var langt inne – mye lengre enn før.

Det virket som om hun ble redd av trykkingen og jobbet noe voldsomt med tennene, men jeg holdt henne tett inntil pikken.

Plutselig kjente jeg noe som lignet et kraftig rykk eller sjokk og hele pikken ble totalt nummen og følelsesløs helt ned i pungen.

Stivheten som kom i pikken sprengte så hardt at jeg ble redd av smertene som fulgte og jeg trakk i edderkoppen for å få tennene ut igjen.

Men nå tviholdt hun tennene i pikken og pumpet i full kraft resten giften i meg før hun endelig slapp grepet sitt og ble sluppet oppi buret.

Etterpå runket jeg den steinharde pikken til orgasme, men da sæden kom trodde jeg at døden var nær.

Ballene verket så vanvittig at jeg krøket meg sammen som en ball og satte meg på gulvet. Pikken ble ikke slapp før etter en lang stund og jeg verket i begge lymfekjertlene som ligger i skrittet minst en uke. Men jeg var glad og fornøyd.

Jeg har fremdeles Chileneren og hun setter villig tennene i meg når jeg vil.
Hun har stukket meg i testiklene flere ganger, men det er så jævlig at det tør jeg bare prøve noen ganger i året.

Hva som driver meg?
Spenning! Og følelsen av å tåle smerte.
Det pirrer meg å tenke at dyr eller innsekter suger i seg blodet mitt eller pumper meg full av lammende og smertefull gift.

For tiden leker jeg med tanken om å prøve skorpion, huggorm og/eller igler.
Tenk om jeg hadde ei bøtte full av igler som jeg satt på mens jeg lot pikken og ballene henge nedi som et fritt måltid….. Tar gjerne imot tips.

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *