søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Mann / kvinne / kvinne / Deilige damer og en overaskelse! – Trekant

Deilige damer og en overaskelse! – Trekant

Deilige damer og en overaskelse! – Trekant

For en tid tilbake traff jeg Vivian på trenings studioet, hun er litt yngre enn meg og fri og frank, vi har den siste tiden kost oss ilag ved flere anledninger. Og siden ingen av oss har tid eller vil binde oss har dette fungert godt for oss begge. Ta for eksempel nå på fredag, da jeg skulle trene fra klokken seks. Senere på dagen hadde jeg planer om å reise til Køben for og treffe noen kammerater og fylle oss litt.

Den eneste som var på studioet så tidlig var vakten og Vivian, men det kom stadig fler og da vi var ferdige var det fullt.

På veien ut spør jeg henne om ikke hun vil spise en bedre frokost med meg, hun avslår først men så ombestemmer hun seg når jeg frister med nystekte rundstykker og egg. Når vi kommer hjem til meg så fikser jeg til frokost med nytrukket kaffe og rundstykker som avtalt. Etterpå går jeg tett inntil henne bakfra og løfter på skjørtet hun går med, tar og legger henne på bordet og starter med og suge den deilige nesten hårløse fitta hennes, hun skriker at jeg skal ta henne raskt og hardt. Hun reiser seg og tar av seg resten, jeg tar morgenkåpen av og hun går ned i knestående og suger den harde kuken litt før jeg løfter henne opp på bordet og borer kuken rett til bunns. Siden jeg er så kåt må jeg hjelpe henne på vei og tar hennes klitoris og masserer den forsiktig, det tar ikke mange minuttene før hun går opp i bro og jeg kjenner at jeg kommer og fyller fitta samtidig som orgasmen går gjennom kroppen hennes.

Dette er slik det er mellom oss, raske gode knull eller lange hele netter som nå natt til onsdag, da vi elsket nesten hele natten. Vivian som er advokat har en godt trent kropp små bryster og smale hofter, mens hennes venninne er rake motsetningen, liten lubben med noen store deilige bryster. Hun er sosialarbeideren her i byen.

Jeg traff Berit før jeg traff Vivian, men det var gjennom jobben som lærer i ungdomskolen. Berit som også er singel er hos meg ganske ofte, vi elsker støtt og stadig. Berit elsker og suge kuk og jeg fyller munnen hennes, eller tar henne mellom puppene. Hun har alltid mye hår på fitta og så er hun ganske så trang. Hun sier at jeg er for stor! Jeg og Berit har den siste tiden utviklet et litt kinky hobby og det er og knulle på offentlige steder, som for et par dager siden da hun kom på til ungdomskolen for og møte en elev som skulker.

Hverken de foresatte eller elven kom så da gikk vi heller inn på kontoret og hun sugde meg til en deilig orgasme som fylte munnen, hun svelger alt.

Hun elsker det sier hun, og jeg slikket den deilige fitta til hun nesten kom. Så reiste hun seg og red meg til enda en deilig orgasme. Etter bare et par minutter med hvile var det tilbake til klassen, hun vinket til meg og gav meg et sleng kyss når hun gikk forbi vinduet, jeg tror jeg var ganske så knall rød der jeg sto foran klassen.

I går var jeg på fest i nabobyen sammen men noen lærer kolleger, vi kan ikke feste her i bygden for da vet alle det. På festen hadde en kollega tatt sin nye bekjent som han hadde truffet et par ganger tidligere, og det var selvfølgelig Vivian som igjen hadde med seg Berit. Jeg hadde litt dårlig samvittighet ovenfor Per som ville bli snytt for et deilig knull idag igjen. Etter et par timer kommer de begge to bort til meg, det er Vivian som begynner og spille teateret som de har planlagt godt, for jeg visste ikke at de har fortalt hverandre at de har samme elsker.

Vivian kommer som sagt bort for og presentere Berit og jeg mister totalt masken og dermed så lager de et spilt katastrofe med utroe elskere og og snytte venninner. Eller sagt på en annen måte det ble et lite kaos, og Berit tar meg i armen og sier at Vivian kan dra til skogs. Jeg blir med Berit i taxien hjem til henne, og idet vi kommer dit så sitter Vivian å venter på oss.

Vi fikk oss en god latter når sannheten kommer for en dag, og ikke minst min kollega som fremdeles gikk rundt i skogen og leitet etter Vivian. Men som sagt så var vi der alle tre, Berit begynte og kle sakte av meg mens Vivian kledde av Berit og jeg prøvde og løsne litt på klærne til Vivian, etter forholdsvis kort tid var vi alle nakne, og Berit begynner så og suge den harde kuken min. Jeg kjenner at jeg er veldig kåt, men ville ikke komme riktig enda, så jeg begynner og suge Vivian istedet mens Vivian og Berit klinte og tok på hverandre.

Vivian ville suge den deilige fitta til Berit og dermed ligger vi i en deilig trekant. Berit sier at jeg må fylle fitta til Vivian så hun kan slike henne rein igjen mens jeg tar Berit bakfra. Først tar jeg Vivian, hun kommer ganske raskt på kuken, og i sammentrekningene i fitta fyller jeg henne.

Berit går så igang med og slike en litt sliten Vivian, mens Berit står der med fitta mot meg og bare venter på kuken, jeg tar om hoftene hennes og presser den sakte inn i henne. Hun skriker litt men stønner snart høyt, hun klarer ikke og slikke mye og jeg kjenner hun kommer rett etterpå.

Jeg snur henne raskt og stikker kuken inn i munnen hennes og fyller den. Hun smiler så går vi dusjen alle 3 og legger oss tett sammen med meg i midten. Jeg våknet et par ganger i løpet av natten og tar de etter tur… Etter denne helgen har vi holdt sammen alle tre, og det merkelige er at det fungerer veldig bra.

 

Sexmoter

Sjekk også

Lyst

Lyst : Jeg er 1.67 høy, brunette, på ca. 65 kg. Flat mage, store bryster, …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.