mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Au-pair men mest sex – Aldersforskjell

Au-pair men mest sex – Aldersforskjell

Au-pair men mest sex – Aldersforskjell :

Mitt møte med Blindern som 18-årig studine var frustrerende. Jeg kom fra en mindre by, hadde «fast følge» med en ungdomskjæreste som valgte å forbli i hjembyen som håndverker.

Men jeg henfalt fort til studentliv og Bogstadveien, og ble fort sjekket opp av kjekke oslo-gutter.

Et vendepunkt var det da jeg ble sjekket opp av en kjekk gift mann på 52 år og fikk oppleve sex som jeg aldri hadde gjort før. I en uke i strekk knullet vi nesten kontinuerlig, på kontoret hans, på hybelen min, i bilen hans, ute ved Sognsvann, og til og med i et solarium på SATS!

Så kom hans neste trekk, han ville at jeg også skulle treffe et par av kompisene hans. Men da fikk jeg skrupler – og tok en pause.

Det virret så mange gale fantasier i hodet mitt at jeg istedet svarte på en annonse for au-pair i Lille, Frankrike. Et ektepar søkte etter en ung norsk jente, og dette passet meg bra. Jeg kunne praktisere fransken min, og samtidig komme meg vekk fra ungdomskjæresten, som jeg nå helt hadde mistet interessen for – og fra de mange fristelsene som helt holdt på å ta styringen over meg.

Ikke mange dagene senere var jeg i Lille hos Martine og Claude. De var begge dobbelt så gamle som meg, hadde passert 40, og hadde barn som allerede hadde flyttet ut. Så behovet for au-pair syntes underlig, men det avklarte seg snart.

Etter et par dager å ha gjort meg kjent i huset og de få gjøremål jeg fikk, laget de en hyggeaften for oss tre. De var begge meget sjarmerende og søte, og jeg likte dem. Vinen, osten og den dempede musikken satte oss i stemning, og de fikk snart høre om deler av mitt seksuelle liv, selv om jeg ikke fortalte alt. Da de fikk høre at jeg hadde sans for godt voksne menn, spurt Martine om Claude kunne være en slik. Da jeg samtykket, var hun rask med å be Claude begynne å danse med meg. Så var det gjort, og for å gjøre en lang historie kort, var det ikke lenge før vi begge var nakne. Vi satte oss i sofaen igjen sammen med Martine, som tok den fine pikken til Claude inn i munnen min mens hun runket den og spurte meg om Claude fikk lov til å knulle meg. Det overrasker vel ingen at jeg sa ja, og det ble en lang kveld med mye knull og kos, hvor jeg var i midten for deres oppmerksomhet.

Dette var innledningen til min tid som sexleketøy og sexpartner for Martine og Claude. En kveld gikk jeg og Martine ut på en pub i byen, der viste hun seg som en erfaren hot-wife og sjekket opp en eldre mann til meg, og selv traff hun en ung gutt. Den eldre mannen var en advokatkollega av henne, og vi dro til hans ekslusive kontor med plysjmøbler og persiske tepper og hadde gruppesex som jeg aldri før hadde prøvd.

Jeg begynte også å gå ut alene, og traff stadig nye gutter og menn, og Claude og Martine nøt at jeg tok dem med hjem og fortalte om det. De lå oftest i naborommet og hørte på, og når partneren min gikk, kom de enten inn til meg, eller jeg gikk inn til dem. De nøt å kose med meg da, når jeg var våt, varm og utknullet, og Claude fikk en ekstra omgang av nypult norsk fitte.

Claude hadde noen gode golf-venner og disse fikk jeg treffe etterhvert, og hadde sex med dem alle. Det var enten slik at de fikk «låne» meg av Claude for å følge dem på kortere reiser til Paris e.l. , eller Claude arrangerte treff med meg og flere av dem, f.eks. på hans tannlegekontor der jeg ble plassert i tannlegestolen som ble senket ned slik at alle kunne betjene meg.

Jeg var 6 måneder hos Martine og Claude, og opplevde i denne tiden mer sex og erotikk enn jeg noengang hadde gjort – og heller ikke etterpå har jeg vært i nærheten av så het, forførende og vennlig sex.

Jeg følte meg slett ikke utnyttet, men mer voksen og klar over mine egne lyster. Tilbake i Oslo traff jeg snart en moden mann igjen – og vi har av og til tatt oss en tur til Frankrike for å besøke gamle venner!

 

Badelands opplevelsen.

 

Å endelig er det helg og jeg har fått lånt bedriften sin hytte på fjellet.Skal bli godt å ta en avslappende weekend helt for meg selv.Etter en 2 timers kjøretur er jeg endelig framme og pakker ut tingene mine.Om kvelden finner jeg ut at jeg skal ta en tur til badeland og friske meg litt opp.

Parkerer bilen og betaler for skap og bås. Når jeg skifter til badebukse kjenner jeg at kuken reagerer som fan og måbare komme meg inn i dusjen og ta en kald dusj for å dempe meg.Det er vel ca 20-25 personer inne i badeland og ser at det er mange herlige 17-18 åringer der,selv er jeg 32 år. Tar meg en svømmetur og legger merke til en herlig jente som er vel ca 17 år med langt lyst hår og med meget bra figur.Hun smiler til meg og tar seg en tur oppi boblebadet.Det sitter ingen andre der så jeg følger etter oppi.Får vite at hun heter Siren og er på tur med venninene.

Når boblene kommer legger jeg hodet tilbake og nyter varmen,og da kjenner jeg en berøring på låret fra Siren og skvetter litt til,men avventer situasjonen. Hun sitter med lukkede øyne og hånden hennes stryker meg oppover mot ballene.Kuken min stivner av de deilige fingrene som stryker opetter stammen.Jeg har nå fått en knallhard kuk som lengter etter å bli ronket,og Siren bretter forsiktig ned linninga og kuken er fri.Forsiktig tar hun rundt kuken og ronker meg sakte.ååh det er deilig og spennende med masse folk rundt omkring oss.Jeg fører en hånd bort på låret hennes og hun skrever lett som en invitasjon.Stryker oppover mot fitta hennes og bretter tilside bikinitrusa hennes.Hun er helt glattbarbert og jeg masserer lett over klitoris og nedover mot hullet hennes. Lar en finger gli inn i henne og begynner å fingekjøre henne.Kjenner at det er like før jeg spruter og sier det til henne, men da øker hun bare tempoet i ronkinga og jeg klarer ikke å holde tilbake og jaa det går for meg.

Spruter ut i boblebadet og prøver å dempe stønnene mine.Hun smiler til meg og sier,kom vi går ned til badebåsene.Kommer ned til dusjen hvor jeg hiver av meg badebuksa og tar en rask dusj.Tar på meg ett badehåndkle og møter henne utenfor dusjene.Hun står der med kun ett lite håndkle på seg,tar meg i hånden og finner en ledig bås til oss,og har nett så vidt kommet innenfor da hun går ned på kne og kysser kuken min,lar tungen sirkle fra hodet og ned til ballene.Åhh det er deilig.Kuken vokser seg fullt opp til sine 21cm og hun lar kuken gli inn i munnen.Hun suger som en gud,og jeg kjenner at nå nærmer jeg meg igjen.Tar tak i henne og løfter henne opp.Gir henne ett deilig tungekyss før jeg kysser henne nedover halsen og de herlige puppene hennes.Når jeg kommer ned til fitta løfter jeg den ene foten opp på benken og stikker tunga forsiktig bort på klitten.Lar tunga sirkle rundt klitten og biter forsiktig i fitteleppene.Hun stønner av behandlingen og jeg lar 2 fingre på hver sigde spre leppene og starter med litt hardere bevegelser rundt klitten.Lar en finger gli inn i henne og presser den 4-5 cm inn og masserer kjertlene inne i fitta.

Det går ikke lenge før hun begynner å vri og stønner at hun kommer snart.Kroppen begynner å riste og fitta klemmer ekstra rundt fingeren.Jaaa jeg kommer roper hun og jeg fortsetter med å rotere tunga rundt klitten.Hun klarer ikke holde seg oppreist,så hun setter seg ned på benken der jeg koser lett med fitta etter orgasmen.Kuken min er på bristepunkter og jeg snur henne rundt slik at hun har det ene kneet oppå benken,.Lar kuken forsiktig gli inn i den trange fitta hennes,åå gud hun er trang og deilig.Beveger meg rolig ut og inn av fitta og hun stønner at jeg må ta henne hardt.Trenger ikke be meg to ganger,så jeg tar ett godt tak rundt hoftene hennes samtidig som jeg masserer klitten med en finger. Hun stønner at hun kommer igjen og hiver seg bakover og nærmest spidder kuken min.Der blir hun sittende til orgasmen har gitt seg.På nytt starter jeg med å knulle henne og kjenner at det knyter seg i ballene.

Sprut inni meg sier hun mens hun stryker meg over ballene.Ååå jeg klarer ikke mer og orgasmen starter,sprut etter sprut inn i den deilige fitta.Hun melker kuken min helt tom med fitta si.Etterpå snur hun seg og starter med å suge opp kuken min som er blitt halvstiv.Kuken reiser seg og årets beste blowjobb for meg starter.Hun suger og stryker kuken,ballene og lar en finger massere meg rundt rumpehullet.Hun lar en finger gli inn og da kjenner jeg at spruten er på vei.Hun lar spruten gå inni munnen og slikker i seg hver dråpe.Plutselig hører vi folk komme inn i garderobe anlegget og da tar vi på oss håndklær og hun kysser meg lett på munnen.Takk for ett deilig knull sier hun og forsvinner inn i dusjen.

Sexmoter

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *