torsdag , 15 april 2021
Forside / Mann / kvinne / kvinne / Drømmemorgen og Rollespillet
Jentene la munnene sine på penisen hans og sugde han på tur til sæden sprutet opp i ansiktene deres.

Drømmemorgen og Rollespillet

Drømmemorgen og Rollespillet :

Noen kom inn i rommet han lå naken og sov i. Han våknet fortumlet og lurte på hvordan han i all verden hadde han kommet seg dit han var. Dette var da ikke hans rom? Han lå naken og bundet på et fremmed sted. Hodet dunket og han følte seg trøtt og forvirret. Han tittet mot døren mot to ukjente vakre jenter og kjente fylleangsten bre seg for fullt. ¨Dette er Carina¨, sa den ene kvinnen og pekte på den andre kvinnen ved siden av seg. ¨Hun er min aller beste venninne og verdens hotteste jente¨, la hun til. ¨Anna, da¨, sa Carina flaut. Han nikket høflig mot begge, men lurte fælt på hva som foregikk her. De to jentene virket kvikke og fornøyde ut, mens han var ganske fortumlet.

Anna gikk bort til sengen han lå i og begynte å stryke over kroppen hans. Hun strøk ham på skuldrene, brystkassa, nedover mot magen, langs lårene hans og på innsiden. Han ble snart stiv og lå helt stille i senga og begynte for fullt å fantasere hvordan Anna så ut naken. Før han visste ord av det kom Carina mot dem. Det ene plagget etter det andre ble fjernet og plutselig så begynte Anna og Carina å kysse hverandre.

Jentene gikk noen meter til siden og han så dem bedre nå. Anna hadde langt krøllete svart hår og store blå øyne og Carina hadde glatt blondt hår og blågrønne øyne. De så frekt bort på han før de så på hverandre igjen. Anna kjærtegnet Carina over kinnet før hun bøyde seg ned. Carina fulgte spent med på hva Anna bedrev med og han kunne snart se forandring i ansiktsuttrykket hennes. Han ville reise seg opp for å få en bedre oversikt over hva jentene holdt på med, men han var jo bundet og ble dermed liggende der han var. Han merket at kroppen hans kriblet da han så ansiktsuttrykket til Carina. Frustrasjonen over å ikke se alt som skjedde gjorde han kåtere og pikken ble stivere.

Anna reiste seg opp med et frekt blikk og knallrøde lepper. Hun ga Carina et stort og bløtt kyss på munnen før hun la seg i sengen ved siden av han. Carina kom borti henne, spredde bena hennes og tok frem en dildo fra nattbordsskuffen. Hun befølte klitorisen til Anna en liten stund før hun til slutt sakte førte inn dildoen i henne. Han lå der sprengkåt og fulgte med på alt jentene gjorde. Anna stønnet mens dildoen ble ført inn og ut av henne – fortere og fortere. Carina tittet frekt bort på han og tok forsiktig tak i pikken hans. Han ga fra seg et stønn og snart begynte hun gradvis å runke han. Han stønnet vilt og prøvde å komme seg løs, men forjeves.

Carina tok ut dildoen med Annas safter og slikket den tørr mens hun runket han. Hun stoppet opp da Anna lente seg frem mot henne og gav henne et vått kyss. Han syns dette var veldig opphissende å se på. Etter kysset konsentrerte de seg om han. Carina tittet frekt på han mens hun berørte penishodet hans med tunga si. Snart forsvant penisen hans i munnen hennes. Han stønnet og prøvde å vri seg løs. Anna strøk på kroppen hans og kysset han forsiktig mens han ble sugd. Hun kysset han nedover fra munnen til brystet og til magen, og sa snart til Carina: ¨Spar litt til meg og¨. Carina smilte, ga Anna et kyss og gikk til side. Anna la seg over han – med ansiktet mot penisen og kjønnsorganet hennes mot ansiktet hans. Hun tok penisen hans i munnen mens han rullet tunga si over vaginaen hennes. Snart fant han klitten og Anna merket at det kriblet mer og mer i kroppen sin. Mens han ble sugd av Anna tok Carina ut tunga si og slikket og befølte ballene hans.

Han ga ut noen kraftige stønn og sa at nå kommer han. Jentene la munnene sine på penisen hans og sugde han på tur til sæden sprutet opp i ansiktene deres. Han stønnet kraftig og ble snart slapp igjen. Jentene slikket hverandres ansikter rene for sæd mens han så utmattet på dem. ¨Da ringer vekkerklokka snart. Skal vi avtale et møte i morgen og?¨, spurte Carina og tittet på han.

Plutselig ringte vekkerklokken. Han våknet opp fortumlet og satte seg i sengen. Hvorfor var han hjemme nå? Hvor var Carina og Anna? Det hele var visstnok bare en drøm. For en deilig drøm! Men han smilte bredt og gledet seg masse til å sove igjen neste kveld. Han hadde nemlig en drømmeavtale han ville rekke…

 

Rollespillet :

Anne våknet plutselig, badende i sin egen svette.
«Hun kunne ikke ha forsovet seg» tenkte hun mens svetten rant.
«Hun kunne bare ikke ha forsovet seg» sa hun halvhøyt til seg selv, mens hun febrilsk lette etter klokken. Det var en veldig varm sensommer kveld, solen hadde stekt i hele dag og byen rant over av varme og svette. Hun fant klokken på gulvet under senga, meget lettet konstaterte hun at tiden var på hennes side. Det var ennå to timer til hun måtte være i byen. Mer enn nok tid til å gjøre seg klar.

Hun gikk ut i entreen, på bordet lå konvolutten. Innholdet var formet som en invitasjon, en invitasjon hun ikke kunne si nei til. En invitasjon hun ikke hadde lov å si nei til.
Invitasjonen lød kort og godt som følger: Du vil bli plukket opp i Øvre Slottsgt mellom kl 21 og 22. Antrekket du skal ha på er et kort svart skjørt, strømper, støvletter, og en sort trang topp. Ikke bry deg med å ta på undertøy. Anne kjente kortet allerede ga noen ilinger i kroppen. Hun gikk inn på badet, naken ble hun stående foran speilet. Hun så en høyreist og slank kvinne, selv om hun var i slutten av 30-åra hadde mange års trening gjort henne 5 år yngre.

Hun hadde svart langt hår, som rakk henne halvveis nedover ryggen. Hun hadde former på de rette stedene, to modne bryster pekte mot henne. De hadde ennå ikke begynt å henge, hun var takknemlig for alle brystøvelsene hun hadde gjort. Da hun var ung så hadde guttene i klassen kommentert brystene hennes. Hun hadde alltid hatt store bryst, men det var ikke det guttene likte mest. De store og harde brystvortene hennes hadde gjennomgått mang en diskusjon, og dukket opp i mang en gutts fantasier. Det skulle svært lite til for at vortene knoppet seg, og de presset seg gjennom det som måtte være av stoff utenpå. Anne hadde først vært flau over dette, det var ingen andre av jentene i klassen som hadde slike vorter. Nå var hun stolt, hun syns det var veldig sexy å se vortene strutte mot klærne. Hun snudde seg rundt, lot blikket gli over stumpen. Den var ikke liten, og hun var stolt over sine kvinnelige former. Hun lot fingrene sine gli over de myke rumpeballene, ennå faste og fine. Ubevisst skilte hun bena litt, og fikk se sitt nybarberte kjønn. Det var nesten opphissende å stå slik, nesten som hun kikket på ei annen jente.

Hun ristet på hodet, slik dagdrømming hadde hun da ikke tid til. Turen innom dusjen ble lett unnagjort. På sengen hadde hun lagt fram klærne, og hun kjente et sug i magen i det hun trakk på seg de sorte strømpene. Iført antrekket sto hun nå foran speilet i gangen, en siste kikk på sminken og hun var klar til å gå.

Anne tok en taxi til byen, og som hun hadde tenkt så var blikket til sjåføren allerede festet til brystene. Hun kjente at vortene stivnet. Det hadde dukket fram svetteperler i pannen til sjåføren, og for å hisse han opp ennå mer lot hun bena gli litt fra hverandre, slik at han kunne ane at hun var truseløs.

Øvre Slottsgate er en gate i Oslo, der mang en trist skjebne går rundt og prøver å plukke opp menn. Hun følte seg ikke høy i hatten da hun steg ut av taxien, men en ordre er en ordre. Klokken var noen minutter før 21. Det gikk ikke mange minutter før biler passerte henne sakte, menn som kikket på henne. Hun følte medlidenhet med jentene som jobbet på gata, samtidig så kjente hun en spenning i kroppen. Hun visste jo ikke når bilen kom, og hvem som plukket henne opp denne gangen.

En bil stoppet, vinduet ble rullet ned. En eldre mann kikket på henne.
«Hvor mye tar du da?» hørte hun han si.
Hun ristet på hodet, og gikk noen meter unna. Noen gutter på vei til byen gikk forbi, en dristet seg til å spørre om hun var med på gangbang. Hun så ned i bakken og ristet på hodet da de passerte.

Klokken nærmet seg halv ti. Det kom en bil nedover veien, mørke og sotete ruter gjorde sitt til at hun ikke kunne se inn. Den stoppet foran henne, vinduet ble sveivet ned noen cm.
«Ta dette foran øynene» hørte hun en stemme si. Hun skalv nå, litt av opphisselse og litt av nervøsitet. Hun fikk plassert silkeskjerfet foran øynene, følte seg litt hjelpeløs der hun sto. En bildør åpnet seg, og en hånd tok tak i armen hennes. Hun ble ført inn i baksetet av bilen.

«Trekk opp skjørtet ditt» hørte hun en annen stemme si. Det var en lys jentestemme fra sjåførsetet som snakket. Hun følte at de kikket på henne, at blikket deres gled mot fitta i det hun trakk skjørtet oppover.
«Spre bena» sa mannen i passasjersetet.
Hun adlød, kjente hun følte seg blottet nå. Men det var ikke fritt for at hun begynte å bli skikkelig kåt også. Kjente hvordan fittesaften hadde gjort henne litt våt.
«Se, hun er kåt denne tøsen vår» sa jenten.
Plutselig kjente hun noe mot fitteåpningen, en hard gjenstand gled over de våte leppene.
«Sitt stille» sa jenta.
Anne følte en gjenstand ble presset opp i henne, det kjentes ut som en stor dildo. Den fylte henne, kjente hvordan den gled helt inni henne.
«Snu deg rundt, og vis oss rumpa di» hørte hun mannen si.
Hun var nå takknemlig for at bilen hadde sotete ruter.
«Smekk», en hånd hadde gitt henne et klaps over rumpa, det sved godt. En hånd hadde lukket seg om dildoen, og hadde begynt å kjøre den ut og inn av fitta. Hun hørte lyden av den våte fitta si, som ble fylt av dildoen. Det var opphissende å bare lytte til, nyte følelsen av å ikke se. Hun kjente en finger gli over rumpesprekken, og en finger stoppet ved rumpehullet hennes. Hun kjente fingeren gli inn i det trange hullet hennes. Anne slapp et lite stønn, i det fingeren gled helt inn i rumpa. Med et ble både dildo og finger trukket ut. «Stå slik til vi er framme» hørte hun jenten si.

Minuttene ble lange, hun skalv litt i bena. Fitta og rumpa var totalt blottet der hun sto, og fittesaften rant litt nedover lårene hennes. Endelig stoppet bilen.
«Ta av deg skjørtet» sa mannen.
«Jammen, jeg er naken under» hvisket hun tilbake.
Hun kjente en hånd daske rumpeballene.
«Gjør som vi sier» sa jenten bestemt.
Hun smøg seg ut av skjørtet, og ga det til jenta.
«Denne her skal du ha inni deg til vi kommer inn» fortsatte jenta.
Anne kjente en vibrator gli inn i fitta. Den hadde en trådbundet fjernkontroll. De steg ut av bilen, hun kjente varmen slo imot seg. Vibratoren ble slått på, og hun kjente hvordan den vibrerte inni seg. Hun måtte stramma fittemusklene godt slik at den ikke kunne falle ut. Det var ikke enkelt å gå slik, men til slutt sto hun inne i en leilighet. Jenta trakk vibratoren ut av fitta hennes sakte.
«Gap opp» sa jenta.
Anne kjente hvordan vibratoren som nettopp hadde vært i fitta gled inn i munnen, kjente smaken av sin egen fittesaft. En arm grep henne hardt, tvang henne ned på kne. Vibratoren ble trukket ut, og erstattet med en kuk. En stor og tykk kuk kunne hun registrere.
«Sug meg» sa mannen bestemt.

Anne lot tunga gli over kukhodet, kjente hvordan han stivnet til. Hun kjente jenta ta tak i håret, og rykket det bakover. Pikken ble presset lengre og lengre inn i munnen. Hun begynte nesten å brekke seg, pikken fylte munnen. Han begynte å munnknulle henne, lot pikken gli hardt ut og inn av leppene. Hun sugde og sugde, lot tunga rotere over pikkhodet. Pikken ble langsomt trukket ut, og en arm heiste henne opp. Hun ble dyttet bort på en seng, en hånd grep om et bryst. Vorten ble tatt mellom to fingre, hun kjente fingrene kløp vorten.

«På alle fire nå» sa jenten. Hun sto like bak Anne nå. Hodet ble presset ned mot puta, slik at rumpa og fitta pekte opp i været. Hun kjente noe presse mot rumpeåpningen. Det var en strap on, jenten hadde spendt dette på seg. Hun kjente smerten i det den gled inn i rumpa hennes.
«Hysj» sa jenta.

Dildoen gled helt inn i rumpa nå, samtidig som hun fikk en dask over rumpeballene. Så startet jenta å knulle henne, hardt. Anne kjente hvordan rumpa ble fylt opp av dildoen. Gutten hadde kommet foran henne, og stakk nå den stive pikken inn i munnen hennes. Hun sugde grådig, kjente hvordan den fylte munnen. Jenta bøyde seg over henne, hun kjente brystene hennes mot ryggen nå. To hender smøg seg rundt og lukket seg om brystene hennes. Idet jenten støtet hardt inn i henne, kløp hun Anne i vortene. Anne var å vei til å få orgasme, kjente hvordan fittesaftene rant nedover bena. Gutten hadde nå tatt tak i hodet, og presset det ned på kuken.

«Skal sprute munnen din full av sæd» stønnet han.
Rumpa var nå full av dildoen som jenta hadde spent på seg, og Anne presset seg bakover mot den. Også kom hun, en lang orgasme spredte seg rundt i kroppen. Fitta trakk seg sammen, vortene stivnet og kroppen ristet. Gutten kom like etter, Anne kjente hvordan sæden hans fylte munnen hennes.
«Svelg alt tøs» sa jenta.
Anne adlød og kjente hvordan sæden rant ned i halsen sin.

Silkeskjerfet ble tatt av øynene.
«Hei, vennen» sa Line.
«Heihei, søta» svarte Anne.
Gutten kom mot jentene, pikken hans hang tungt mellom bena.
«Hei, kjæresten min» sa han. Han ga henne et dypt kyss.
«Hvordan var denne bursdagsgave jeg og venninnen din Line ga deg da?» smilte han lurt.
«Dette var den beste bursdagsgave kjæresten min, og venninnen min kunne ha gitt meg» sa Anne.
«Jeg bare gleder meg til at du har bursdag jeg, gutten min» sa hun med et lurt smil om munnen.

 

Sjekk også

Lyst

Lyst : Jeg er 1.67 høy, brunette, på ca. 65 kg. Flat mage, store bryster, …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *