søndag , 1 august 2021
Forside / Analt / Bikeren og meg – Aldersforskjell

Bikeren og meg – Aldersforskjell

Bikeren og meg – Aldersforskjell :

Dette hendte når jeg var student i Trondheim for noen år siden. Jeg var nysgjerrig på det meste innen sex, men samtidig litt reservert. Jeg hadde fått kontakt med en eldre mann via en chattetjeneste, og vi hadde bestemt oss for å møtes. Siden jeg har litt dårlig selvtillit, ville jeg ikke gå direkte på sex, så vi skulle møtes på en kino, og om han likte det han så, kunne han ta meg med ut når han ville. Om han ikke likte det han så, kunne han bare gå uten meg. Jeg var veldig nervøs, og visste ikke hvordan dette ville gå. Jeg hadde ikke kledd meg for utfordrende, men samtidig prøvd å vise han de store puppene mine. Tankene raste i hodet på meg. Den snille jenta skulle plutselig være slem…

Jeg satt å venta på han inne i kinosalen, og til slutt kom han. Han hadde skinnjakke, og var tydeligvis en bikerdude. «Nice,» tenkte jeg, «jeg har alltid hatt sansen for bikere, håper de er like rå som jeg tror..». Men først måtte jeg vite om han likte meg. Han satte seg ved siden av meg og smilte til meg. Jeg smilte tilbake og snudde meg mot lerret. Nå var det opp til han. Jeg kjente hvordan det kribla i både magen og underlivet. «Tenk å få pikken hans i meg!». Etterhvert kjente jeg hånda hans stryke meg over låret, og jeg snudde meg mot han. Han kyssa meg raskt, og spurte om vi skulle gå.

Vi satte oss i bilen hans, og kjørte til hybelen min. Hele veien satt han og strøk meg på låret. Sjenert og usikker som jeg var, turte jeg ikke å gjøre noe tilbake. Snart var vi fremme ved hybelen min, og parkerte bilen utenfor.

Vel inne tok han tak i meg bakfra og kyssa meg i nakken samtidig som han knadde puppene mine begjærlig. Et lite stønn slapp ut av meg, og jeg kjente jeg ble våt i fitta. Det var dette som skulle til for at usikkerheten min skulle forsvinne, og jeg fikk plassert han i sofaen. Jeg begynte å ta av han på overkroppen, mens jeg kysset han ertende. Jeg så hvordan han ble mer og mer kåt, og jeg nøt makten jeg hadde over han. Jeg gikk og hentet et tau, og knyttet fast hendene hans. Ansiktet hans lyste opp når han så hva som kom til å skje.

Dette var noe han likte, det var tydelig. Jeg tok av han buksa og boxeren mens jeg kyssa han ertende på munnen innimellom. Den store pikken stod stiv som et spett, og hadde glinsende saft på tuppen, og jeg smilte. Jeg lot han ligge der, naken og eksponert, mens jeg tok av meg klærne. Deretter tok jeg den store, dunkende pikken hans i munnen og begynte å suge han så godt jeg bare kunne. Han vridde seg, og stønna høyt mens han nøt arbeidet mitt. Pikken hans gled raskt inn og ut av munnen min, og jeg sugde og runka han til det var like før det kom. Pikken banket og jeg kjente jeg ble kåtere og våtere selv også. Til slutt klarte jeg ikke å vente mer, og klatret opp og fikk tredd meg ned på pikken hans. Jeg stønna høyt, og red hardt! Opp og ned i et sinnsykt tempo. Hardt og godt!

Bikeren hadde for lengst gitt etter for nytelsen. Jeg kjente at det var like før jeg kom, men den store pikken i fitta mi var så utrolig deilig at jeg ikke klarte stoppe. Jeg ropte høyt klimaks kom… noe så deilig!

Da jeg kom til meg selv igjen, løsnet jeg tauene og slapp han fri. Nå var det hans tur til å være sjefen.. Han snudde meg med rumpa mot seg, og kjørte først to fingre i fitta mi. Jeg var søkkvåt. Deretter tok han pikken og kjørte den inn i rumpa mi. Det var både vondt og godt på en gang, og jeg stønna høyere enn før…. noe så fantastisk!! Å bli fylt i rumpa av en stor pikk var helt himmelsk, og det tok ikke lang tid før jeg kom enda en gang. Bikeren hadde nok gjort dette noen ganger før, for han tok meg hardt og brutalt, akkurat slik jeg liker det. Til slutt kjente jeg at det rykket i pikken og han spruta den varme sæden sin inn i rumpa på meg. Vi la oss utmattet ned på sofaen begge to.

Begge tenkte vi nok at dette kom til å bli en fin natt – og det ble det…

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *