søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Kjøpesenterjenta

Kjøpesenterjenta

Kjøpesenterjenta

Hun satt der – midt i kjøpesenteret. Ingen var med henne.

Hun bare satt der og så seg selv i speilet, var kanskje i 18 års alderen. Ikke eldre enn det. Jeg var helt oppslukt av denne skjønnheten som satt på benken. Jeg gikk bort og satte meg ved siden av henne. Hun hadde tatt fram et ungdomsblad og leste. Jeg måte komme på noe å si for å få kontakt med henne.

”Du, unnskyld meg. Jeg lurte på om du gi meg litt hjelp?”, spurte jeg forsiktig.

Hun så litt rart på meg men svarte ”Ja”.

”Du skjønner, jeg har en niese på din alder, og jeg lurer på hva jeg kan kjøpe til hennes 18 års bursdag. Kunne du hjelpe meg med det?”, sa jeg og ga henne et smil. Hun nikket og ba meg følge etter.

Jeg tror ikke hun kunne se at jeg var mye eldre enn henne. Til tross for mine 35 år var det lett å ta meg for en godt trent 20- åring. Hun på den andre siden var nydelig. En kraftig byste, en slank midje, en saftig rumpe og et smørvakkert ansikt.

Hun dro meg inn på en klesbutikk, hvor hun fant fram en kjole. Den var ganske fin, men samtidig trodde jeg den ville bli litt for dristig, nesten vulgær . Hun protesterte og sa hun kunne prøve den for å vise meg hvordan den ville se ut. Hun gikk mot prøverommet og jeg ble igjen for å vente ute i butikken.

Det var ganske sent på ettermiddagen og bare noen få kunder i butikken. Ingen vits i å stå her tenkte jeg og listet meg mot prøverommet.

I hjørnet sto det en stol som jeg kunne klatre opp på og se inn til henne. Hun sto der i bare undertøyet og tok på seg kjolen. Jeg måtte å være rask, så hun ikke så meg. Fort gikk jeg ned og tilbake. Bare noen minuttet etter kom ut og jeg var allerede klar til å gi min vurdering.

Da jeg fortalte at jeg måtte innrømme at hun hadde rett, hoverte hun litt og gikk tilbake for å skifte. Denne gangen skulle jeg gjøre mitt trekk.

Jeg ventet i noen sekunder og gikk mot prøverommet igjen. Denne gangen tok jeg ikke ut stolen, men bare skjøv opp døra og tok etter brystene hennes. Hun var veldig overasket og kunne ikke en gang få fram et skrik. Jeg tok hånden min over munnen hennes så hun ikke fikk ut en lyd, og bare begynte å kle av henne. Først følte jeg litt på puppene. De var faste og fine og jeg tok dem i munnen og småbet litt i dem med tennene. Nipplene var store og runde og ble ganske fort stive. Jeg rullet dem mellom to fingre og hørte et lavt stønn, hun så ut til å nyte behandlingen.

Jeg tok av meg buksa og fikk henne ned på kne. Så førte jeg den rett i munnen hennes i et høyt tempo. Hun klynket og lukket leppene hardt rundt pikken min, dette likte hun godt.

Snart tok jeg ut pikken, løfter henne opp og vender henne rundt . Den lille trusa var lett å trekke ned over den deilige rumpa og så var pikken min i posisjon for rosetten hennes. Jeg trykket på og merket at den åpner seg langsomt.

Det var deilig trangt, og hun stønner idet jeg kommer innenfor åpningen. Jeg forsetter videre og begynner å pule ganske langsomt. Stønnene forandrer karakter og det er tydelig at hun begynner å nyte det jeg gjør med henne. Snart lager hun lyder så jeg er redd noen skal høre oss, og før jeg vet ordet av det, kjenner jeg sammentrekningene når hun kommer i en lang orgasme. Men det stopper ikke meg, jeg fortsetter litt hardere enn før. Hun er utrolig deilig, og snart trekker det seg sammen og jeg leverer en skikkelig ladning i rumpa hennes. Jeg presser meg helt inn og hører godlyder fra henne når satsen min pumper ut.

Etterpå takker jeg for hjelpen, og vi går hver til vårt. Det var en god følelse siden hun også sa takk etterpå.

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *