søndag , 1 august 2021
Forside / Hetero / Heftig weekend i Haugesund – Utroskap

Heftig weekend i Haugesund – Utroskap

Heftig weekend i Haugesund – Utroskap :

Fredag ettermiddag er jeg på vei mot Haugesund, venter at du skal møte meg i en hytte like utenfor byen.

Du fikk låne den av din venninne, Toril, hele helgen. Det er den første frihelgen på svært lenge. Pakking og flytting har satt sitt preg på hverdagen. Nå har vi endelig funnet tid for å treffes og jeg kjenner en søt forventning.

Jeg ser på GPS-skjermen i bilen at forventet ankomsttid er om 20 minutter, men det gjelder å finne den rette hytta. Jeg har kartet venninnen din har tegnet og et bilde av hytta.

Fremme ved parkeringsplassen ser jeg ingen biler. Har du ikke kommet?

Eller… jeg kjenner at jeg blir litt urolig i magen. Jeg kan ikke ha misforstått … har det kommet noe i veien?

Jeg går ut av bilen, en verandadør står åpen og jeg sniker meg inn. Hører at noen er på badet og regner med at du steller deg etter reisen. Tenker jeg vil overraske deg og kler raskt av meg og åpner døren til badet. Hører dusjen er på og ser en skikkelse som står der under vannstrålene. Jeg lengter etter å kjenne din nærhet og legger hendene bakfra og rundt brystene. Kjenner at kroppen blir stiv og anspent når håndflatene mine finner brystvortene. Det som skulle vært deg er din venninne som har kommet ut på hytta for å se at alt er i orden. Vi blir like overrasket og skremt begge to, jeg stotrer frem en unnskyldning… det hele ender med en latter fra oss begge.

Jeg står der naken, med lansen høyt hevet og ser din venninne rett inn i øynene. Fy faen så liten jeg føler meg der og da. Dette er å drite skikkelig på draget. Hun ser på meg og sier at du ikke kommer før ved sekstiden, altså om drøye tre timer.

Du vil kanskje dusje etter reisen sier hun litt befriende og jeg ler litt nervøst.

Beklager sier jeg, jeg trodde … hun legger en finger på leppene mine. Jeg vet hva du tenker, du behøver ikke si noe mer, jeg vil gjerne dusje ferdig og da gjerne sammen med deg … hun kommer et skritt nærmere og ser opp på meg med lengsel og forventning i øynene … jeg tror hun ikke har noe i mot at jeg får smake litt av hennes hemmelighet.

Det er få andre venninner som har et så nært forhold som oss, sier Toril. Hun gir meg et kyss på munnen … såpefylte hender finner naken hud og snart er hender på leiting etter mitt harde lem. Det blir en sødmefylt og deilig stund for begge.

Jeg sitter nydusjet aleine i slåbrok, med fyr på peisen når du kommer. Du er blussende rød i kinnene og du er oppspilt, kåt og vakker. Jeg kan se på deg at Toril har ringt deg og fortalt. Gjetter du de siste minuttene til hytta har vært nødt til å la en finger leke med musa di under skjørtet. Tar jeg ikke feil er du truseløs og våt. Jeg slipper opp slåbråken og den store stive pikken min står nesten rett til værs. Du kan ikke vente, men kryper opp på fanget mitt og trer deg ned på kukken min. Det blir et vilt og hemningsløst ritt som ender i at vi kommer samtidig i heftig orgasme.

Du sitter fortsatt over meg og vi kysser og holder rundt hverandre. Du bekrefter at Toril har ringt deg og fortalt hva som skjedde tidligere på dagen. Du smiler og sier at det er hyggelig at din venninne har fått kjenne min store stake i musa si. Du forteller at hun lever i et forhold uten særlig mye berøring og nærhet.

Vi fortsetter å kysse hverandre og prate. Det er så mye å fortelle om, flyttingen dere har foretatt og alt som har skjedd de siste månedene.

Klokken går raskt og snart nærmer den seg 21 og vi sitter der fortsatt. Jeg vil lage mat og varter opp med en godt måltid, en deilig middag med godt drikke til. Praten går fortsatt og vi har det hyggelig sammen. Når klokken nærmer seg midnatt finner jeg frem mine velduftende oljer og begynner å massere ryggen, skuldre og hofter. Du ligger på magen å kjenner mine varme hender. Legger og lår får den samme behandlingen og jeg merker at du er i ferd med å sovne. Du snur deg og jeg masserer fronten – skuldre, bryster, mage og lår … så innsiden av lårene og snart den deilige musa di. Jeg kryper ned mellom beina dine og min lekne tunge finner klitoris … kysser den, slikker den og borer tungen inn i musa di. Du vrir deg av velvære under meg og jeg slikker deg frem til en orgasme som varer lenge og jeg holder deg på høyden ved å bruke tungen flittig i musa di.

Din orgasme har knapt lagt seg før jeg borer pikken dypt i deg og du er raskt med igjen og jeg kjenner du vil komme på nytt. Jeg er også nær og vi kommer snart sammen i en deilig orgasme… og ennå er helgen ung …

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *