søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Analt / Anale forberedelser – Analt

Anale forberedelser – Analt

Anale forberedelser – Analt :

Her kommer du hjem etter lang tids fravær og bare forteller meg at du har avtalt at vi skal ha en spesialkveld med fem mann ekstra om noen uker. Jeg som i flere måneder har vært uten noen form for sexuelle øvelser innen våre spesielle aktiviteter.

Det synes klart for meg er at jeg trenger en god mengde tilvenning før jeg er forberedt på et slikt hardkjør som du nå har lagt opp til for meg, for jeg regner med at det er min kropp og dens tre hull som kommer til å være i fokus for en slik spesialseanse som du nå har gjort avtale om med dine mannlige likesinnede.

Ja, du er en god en til å planlegge. Som svar til dette måtte jeg bare si at det var mange kvelder til rådighet for å forberede dette som var avtalt. Min kone hadde ett godt poeng der, så jeg spurte om hun virkelig hadde noen store motforestillinger.

Spesielt mot å være midtpunkt for så mange menns lyst for hard sex og heftige analutøvelser som så mange ville kunne gi henne.

Nei, det var det ingen sterke motforestillinger mot, men da måtte vi virkelig komme oss i sving med de mer spesielle sider av sexlivet vårt slik at hun kunne bli godt forberedt for å være totaldeltaker i en såpass spesiell sammenkomst.

Det var ikke det at gamle kunster var glemt eller at noen av hennes knullehull hadde grodd igjen. Men hun visste hvilke lyster og krav vi litt spesielle mannfolk hadde opp mot kvinnekroppens mange og bisarre muligheter innefor alle former for sexsuelle aktiviteter.

Alle nødvendige former for antrekk, stropper, remmer og andre remedier var jo allerede på plass, og oppmontering av de forskjellige benker og andre spesialarrangementer ville ikke ta lang tid å få på plass i kjellerstuen.

Jeg antar at du vil ha meg i fullt knulleantrekk for kunne fremstå som en sterk og tøff sexslavinne for en slik kveld som dette. Ja, svarte jeg, det var nå liksom meningen det, hvis du ikke har noe annet du heller vil.

Greit, da skal jeg allerede i kveld sørge for at du skal få starte full tilvenning av min kropp og knullehull, var sluttsatsen til denne samtalen.

Senere på kvelden sa hun ifra at nå var alle hennes forberedelser utført, så nå var det opp til meg og arrangere de nødvendige ting inne på soveværelset og sørge for å ta en forberedende dusj. Jeg gikk og dusjet og fant frem alle de hjelpemidler som jeg ønsket å bruke.

Samtidig la jeg frem gummihansker, nettingstrømper, lærkorsett og høyskaftede støvletter til henne for at hun skulle kunne delta i kveld stort sett i samme antrekk som hun helst skulle bruke under den spesielle S/M seansen.

Alt utstyret var holdt i sort som fremhevet hennes kropp på en ypperlig måte når alt ble kledd på kroppen hennes og korsetten ble snørt skikkelig stramt på hennes smekre overkropp.

Så fort hun var inne på soverommet startet jeg med påkledningen av kroppen hennes.

Snørte først den kraftige, forsterkede lærkorsetten på hennes overkropp slik at hun fikk en nydelig timeglassfasong som presset frem brystene hennes og fremhevet brede, kvinnelige hofter.

Som hun brukte å si når hun var i det rette humøret, 65 kilo med ekstrem rå og knulleklar analkvinne.

Korsetten var slik skåret og formsydd at den gikk ganske langt ned på rumpa, men ikke på sidene hvor den var høyt skåret så hoftene var fri.

Trakk på gummihansker og hjalp henne på med strømpene før jeg festet tre stropper til hver av strømpene.

De to bakre stroppene var plassert på en sånn måte at de, kun med en enkel justering for de to bakre ville holde hennes anale kroppsområde åpent for en lettere tilgjengelighet for alle de anale gjøremål en mann kan komme på med kvinnekroppen. Trakk til slutt på henne de lårlange støvlettene mens hun lå i senga.

La meg på siden av henne og trakk henne over meg slik at vi kunne ligge og tungekysse samtidig som jeg kunne stryke over så mye ekstremt oppkledd kvinnekropp som hisset meg vanvittig opp for de kommende handlinger.

Jeg førte til slutt hendene mine nedover hennes stramme rumpeballer, under de bakre lærstroppene til strømpene hennes og dro de to faste halvkulene hennes fra hverandre mens jeg lot stroppene gli nedover baksiden av håndbakene og innover mot hennes brune og mye brukte anushull.

Før jeg slapp taket så kilte jeg hennes rosett og spurte om hun trodde at hun trengte noen innkjøring mot kommende sexseanser. Nei egentlig ikke, men det er jo koselig likevel å bli brukt og utnyttet i min anus av deg, ditt sexgale svin svarte hun ertende.

Javel, svarte jeg og slapp stroppene på plass. Kom deg på alle fire så jeg kan ake meg nedover å sokke deg litt som en oppstart. Når hun fikk løftet kroppen sin fri fra meg kom jeg meg raskt på plass for litt vanlig klitorissokking.

Nei, nå skal du komme deg på plass bak rumpa mi og bli litt mer aktiv mot mitt bakre hull. Jeg har ikke smurt og massert inn all denne salven og vaselin i min anus for at du skal ligge og sokke meg på klitoris hele kvelden.

Kom meg frem fra stillingen jeg hadde ligget for å sokke hennes skamlepper og klitoris for å begynne med mer harde øvelser mot hennes anus.

Smurte inn høyrehånden med salve og satte fem stive og spissede fingre mot hennes brune anushull, sakte men sikkert vred og kvernet jeg hånden opp i hennes anale hull. Med hånden nesten inne så sa jeg til henne at det syntes virkelig som om hun trengte denne oppvarmingen så slapp og villig som hennes anus nå var.

Press heller hånden opp i endetarmen på meg, du, og la meg bestemme selv hva jeg har lyst til.

Det er ikke min skyld at du er så mye borte at jeg føler at analutøvelsen min blir dårligere. Som takk for denne kraftsalven presset jeg hånden min inn i hennes endetarm og startet å håndknulle hennes i endetarmen.

Hun la overkroppen ned og startet med massering av sin klitoris og sine skamlepper mens jeg fikk tilfredsstille henne analt med hånden min. En nydelig og sterk orgasme kom rullende gjennom underlivet hennes etter en stund.

Trakk sakte hånden min ut av rumpehullet hennes etter at jeg hadde knyttet hånden inne i henne. Så at anus videt seg kraftig ut før hånden min var ute.

Den skinnkledde analdronningen min ble stående på kne med rumpa høyt hevet mens hun lot anus sakte trekke seg sammen igjen. Når hun følte at anus var passe sammentrukket, beordret hun pisk frem og ba meg piske hennes anus til ringen var blitt stram igjen. Jeg tok ridepisken og begynte med å gi anusområdet lette slag mot sentrum for vår aktivitet.

Nå er det nok, kom deg på plass med pikken inne i endetarmen og ri meg mens du pisker bak deg med slagene rettet mot fitta mi.

Nå vil jeg bli ridd som en analhoppe med en anusbetvingende rytter som må piske meg frem. Pisk og knull meg frem til en skikkelig totalorgasme.

Kommer meg i stilling bak hennes rumpe, presser den stive pikken inn i hennes anushull og helt til bunns i et glidende støt. Hun legger overkroppen sin ned igjen for å bruke fingrene sine til nye klitorisstimuleringer.

Presser meg fremover i en tøyelig anus og plasserer bena mine på høyde med overkroppen hennes. Nå sitter jeg på rumpa hennes og fremover mot korsryggen.

På grunn av lærkorsettens utforming så ser det ut som jeg sitter på en ridesal klar for å ri min analhoppe med pikken ned i anushullet hennes og ridepisken allerede i forsiktig aktivitet mot fitta hennes.

Etter hvert som vi finner rytmen og jeg rugger frem og tilbake over rumpa hennes så blir det bedre presisjon i de lette rappene mine med ridepiskens lærlapp som treffer hennes skamlepper og fitteområdet. Jeg løfter meg samtidig forsiktig opp og ned slik at kuken kan gli litt inn og ut av hennes anushull før jeg igjen sitter på rumpa og rugger frem og tilbake.

Med hennes vanligvis så bestemte massering av sin klitoris, så går det snart for henne med høye stønn fra hennes munn. Når jeg merker at det starter å gå for henne så intensiverer jeg piskeslagene mot fitta for å få mest mulig ut av henne før hennes spesielle målpassering.

Etter orgasmen så kommer jeg meg på plass i mer vanlig knulleposisjon, tar godt tak i brystvortene hennes og starter å trekke henne mot meg for å få skikkelig kraft i støtene mot hennes rumpe.

På grunn av mitt faste grep i brystvortene hennes så er hun nødt til å følge de harde motbevegelsene jeg tvinger henne til å utføre.

Ja, knull meg hardt i anus, la meg kjenne at det er en sterk analknuller som tar meg bak og ikke en liten pusling som prøver seg på noe nytt og fremmed og er redd for at det stakkarslige kvinnfolket skal protestere mot å få en liten tissemann i baken sin, kommer det fra henne som prøver å få mest mulig ut av dette hardkjøret også.

Når det går for meg så er det min tur til å brøle ut i utløsningens sterkeste øyeblikk. Jeg slipper det sterke grepet jeg har om hennes stive brystvorter og trekker meg sakte ut av hennes anus når pikken begynner å trekke seg sammen igjen.

Å, herlighet, hvor godt jeg liker å bli pisket samtidig mens jeg blir ridd som den kåte hoppen jeg er. Ikke for det, når du til slutt kjørte meg med så stramme tøyler som i det faste grepet du hadde om mine stive brystvorter, så var det også veldig sterkt og opphissende for meg. La oss ligge litt nedpå og ta oss inn etter dette hardkjøret som jeg har vært utsatt for denne gangen. Det ble flere harde forberedelser i tiden som skulle komme fremover mot den skikkelige gruppesammenkomsten jeg hadde planlagt.

 

og

 

Baksex: Analt

 

Sedan några månader flyttade jag in med min flickvän i en lägenhet i stan. Hennes lilla syster hade stora problem hemma och det hade blivit värre när hennes syster hade flyttat hemifrån. Så nu hade denna just fyllda 15 åriga skönhet flyttat hemifrån och in i ett rum hos oss. Och så vitt jag vet så levde hon nu ett lugnare liv och var nöjd med att bo hos oss och hon tog verkligen stort ansvar med att hjälpa oss och att följa dom regler vi satt upp.

våran saga börjar så en vanlig måndag kväll då jag och Lena låg och kelade framför tvn.

efter en lång arbetsdag var jag förstås trött och kåt. Så jag började smeka henne försiktigt för att se om hon var med på noterna. Hon var lite tveksam men efter lite övertalning kom det sig att hon fick ge sig. jag fick henne att klä av sig och hon satte sig att rida mig. när vi sedan skulle byta ställning och jag knulla henne bakifrån. det var då jag såg Sanna stå gömd bakom ett hörn i hallen. Jag ställde mig trots detta i position och slängde försiktiga blickar åt Sannas håll. Vet inte varför men jag blev helt otroligt kåt och knullade Lenas fitta våldsamt hårt och Lena fikc två stycken riktigt stora orgasmer. Mär den andra ebbat ut drog jag mig ur drog Lena ner på knä med min kuk i ansiktet.

Jag kollade försiktigt så att Sanna var kvar. Viftade med min kuk, som jag har mätt vara 28 cm när den är som allra störst, så att Sanna fick se hur stor den var och hur undergiven Lena var mig. Jag stoppade in den i Lenas mun och arbetade mig sakta längre in och såsom jag tränat Lena tog hon snart in den hela vägen in i halsen och jag knullade henne långe ner i halsen. Det var svårt att se vad för ansiktsuttryck verkligen var men det såg förskräckt så vitt jag kunde säga. Trots allt så stod hon kvar och det såg ut som om smekte sig själv.

Jag höll på att spricka och tröck ner min kuk hela vägen i min 22 åriga flickväns mun. Höll för hennes näsa och som vanligt kom paniken i heenes ögon. Hon började rycka för att komma loss och då sprutade jag i hennes hals dom två första spruten och sedan drog jag mig ur och sprutade på hennes ansikte och bröst medans hon var glad att få luft.

Jag smekte henne lätt över håret medans jag satte mig med ryggen åt Sanna i soffan. Kände någonstans hur hon smög sig in på sitt rum. Lena gick och gjorde sig i ordning för kvällen på toa medans jag satt kvar i soffan. När lena kom tillbaks smög jag mig sakta iväg mot toan jag också. Satte mig ner framför Sannas dörr och tittade genom nyckelhålet. Jag såg endast hennes ansikte men det räckte för att se att hon låg och pullade sig själv. det började rycka i min kuk men jag gick in och gjorde mig iordning. Innan jag var klar och min fantasi lekt klart stod jag där med fullt stånd. När jag passerade Sannas dörr igen och tittade in var hon i sitt esse. Min kuk bultade något fruktansvärt och när hon kom och man hörde hennes tillbaka hållna stön.

Jag gick iväg till mitt och Lenas sovrum. Där låg hon nu och sov. Min kuk var stenhård och jag var kåtare än jag var innan. En tanke slog mig då. Det var ingen trevig tanke men jag kunde inte hålla den tillbaka. Det var inte att jag skulle gå och sätta på Sanna. Nej även om Lena sover tungt skulle hon säkert höra det och det skulle bli världens liv.

Nej istället kom en annan tanke till huvet. Lena hade nekat mig analsex. Hon hade gjort allting man kan önska sig men hon vägrade ha analsex. Nu stod jag där med ett stånd som inte vill försvinna och en kvinna som inte skulle säga nej. Så jag plockade fram glidoljan som jag köpt när jag först la fram min förfrågan. jag plockade bort hennes täcke och la henne försiktigt over sängkanten med sin röv pekandes mot mig. Hon vaknade halvt till men vrd bara lite på sig. Jag avlägsnade försiktigt hennes trosor ner till hennes höfter och la en storklick glidmedel på hennes analöppning. Gled sakta ut den och smörjde sedan in min kuk med samma smörja. sakta la jag min kuk mot hennes avslappnade anus och tröck försiktigt försiktigt in min kuk. jag var tvungen att hålla fast hennes höfter så att hon inte skulle glida iväg och utan något större motstånd gled mitt ollon in i hennes avslappnade anal. Hon rörde sig lite oroligt och hon såg ut som om hon drömde något obehagligt. Efter ett litet tag fortsatte min kuk sin färd in i hennes anal. Sakta tog den säg in och var snart helt gömd i henne. Jag var chockad över hur lätt det gått och hur avslappnad hon var. I detta läge, med min kuk helt bottnad i hennes röv, lät jag den stanna ett tag innan jag böjde mig fram och la handen framför hennes mun och klappade henne på kinden med den andra. hon vaknade om halvt till och blev först chockad lver att känna något stort och behagligt i röven. Men efter att ha spänt sig och börjat slappna av igen märkte hon att hon vant sig vid en stor påle i röven.

Jag började sakta knulla henne och trots att hon grimaserade av smärta hördes svaga stön. Trots allt var hon fortfarande avslappnad och det var endast då jag bottnade som hon spände sig. Varje stöt blev hårdare och snabbare och grimaserna började byta ut sig mot ett rodnande ansikte hos någon som var väldigt nära gränsen att komma. Jag tog tre stycken långa stötar med all min kraft bakom och hon fick en orgasm Som började mjölka min kuk. jag drog mig snabbt ut och medans hon fortfarande var inne i sin orgasm satte jag min kuk i hennes mun och pumpade in min sperma. Hon hade svårt att sälva mellan stönen och det sipprade ut ur hennes mun. Jag lät den var kvar i hennes mun och trots att jag nyss knullat hennes anal sög hon min kuk ren och när jag drog mig ut tackade hon mig för att jag gjort detta. Nu skulle jag få sätta på henne när jag ville i analen.

Jag somnade mjukt.

Sexmoter

Sjekk også

Tone

Tone Jeg husker Tone godt fra min tidligere arbeidsplass. En høy, slank dame, alltid pent …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.