søndag , 7 november 2021
Forside / Første gang / Det var herligt – Første gang

Det var herligt – Første gang

Det var herligt – Første gang :

Det er vår og asfalten er blitt bar, 14 år og litt femenin med muskuløs kropp.Starter jeg motorsykkelen, en 125cm ER, det lyder herligt.. første turen på denne. jeg kjører rundt litt i bygda før jeg setter kursen til en hemmelig plass for og sole meg.-nyter hvert sekund.. blir kåt av å vite at her kan jeg være naken, tja hvorfor ikke tenker jeg. som sagt så gjort, legger jeg ned på pledde, det går ikke lenge før jeg kjenner at det vekser der nede.. litt tøff tenker jeg at jeg er men har ennå ikke debutert, vennene har snakket om sine erobringer men jeg er ikke kommet lenger. vel, vel frustrert som jeg ligger jeg der til jeg sovner. Jeg våkner av noen sitter oppå meg og holder meg nede.. hva i helvete panikken tar meg og jeg skriker ut men ingen hører meg her. personen som sitter oppå meg binder meg fast i treet som er rett ved siden av.kuken min er blitt halv stiv etter skrekken har lagt seg.. mannen som sitter å ser på meg er ganske høy og kraftig rundt i femti årene.. det er er en fra nabo bygda.

Han flirer der han sitter, så det er her kyllingene ligger å gjør seg til men det skal vi nok rette på. han kommer til meg og putter trusa mi i kjeften så binder han beltet rundt så jeg ikke får spyttet ut… nå er jeg redd. Nå skal du se, han tar ut kuken sin og lar den henge der en stund før han retter blikket på meg. ;Du skal høre på meg så skal jeg kanskje la deg gå..okey? jeg bare nikker.. la det komme noen nå så jeg kommer hjem.

He,he ler han og spytter ei klyse i kjeften og gnir det ut over kuken sin, runker den langsomt så det glinser. den vokser seg større og han svinger den foran ansiktet mitt. Nå skal du kjenne sier han når han begynner å runke kuken min og den begynner og vokse.. neiiii tenker jeg. men han fortsetter og kuken min blir stiv som et spett. han bare gliser enda mere, tar den andre hånden og stikker en finger rett opp i rumpehullet, jeg skriker ut av smerte, han pumper den ut og inn noen ganger så sier han at no e æ klar. Han tar tak i kuken sin og setter den rett mot rumpa mi og presser den rett inn.. jeg skriker , tårene renner og ønsker bare å dø.han begynner å jokke kuken min har lagt seg etter sjokket men han er der framme å kiler den så den står igjen.. ikke mere nå tenker jeg før jeg nesten besvimer men han fortsetter bare… jaha så guten begynner å bli kåt da skal du få smake ordentlig kuk sier han og tar knebelen og trusa ut før han putter den rett i kjeften på meg og jeg brekker meg men han fortsetter bare å jokker som bare fan rett før han spruter… og jeg holder på bli kvelt. han legger seg ned forran meg og begynner å suge meg, kuken min våkner til liv og han holder på lenge.. men ingen ting hender han blir så sier han til meg at du er nok uprøvd men det er ikke farlig hehe, han henter noe i sekken sin kommer tilbake og stiller seg bak meg..setter noe kaldt rett mot rumpa og presser det inn sakte, det gjør ikke vondt lenger og han går rundt meg og setter seg ned igjen og suger meg mens han jukker med noe der bak… jeg kjenner at jeg ikke klarer å konsentere meg lenger jeg mister kreften i bena og så spruter jeg rett i ansiktet til mannen og jeg kjemper med tårene. han kler seg raskt sier at hvis jeg ikke sier noe så skal han slippe meg løs, jeg bare nikker og han forsvinner.

Jeg segner om og svimer av.. noen timer senere så så våkner jeg av det der litt vondt der bak og strekker meg bak for å ta det ut, det er en tom flaske.. jeg tar på meg klærne og tenker hit må jeg i morgen også kanskje han kommer igjen..kjører hjem med en litt øm og sår rumpe og tenker ikke på jenter mere…….

 

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *