søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Bondage / Butikkdama i stretch – BDSM & Fetish

Butikkdama i stretch – BDSM & Fetish

Butikkdama i stretch – BDSM & Fetish :

Jeg skulle kjøpe noen klær og tenkte å kikke litt da jeg likevel var i det store senteret. Det var sen kveld, like før stengetid og det var lite mennesker i denne butikken. Jeg så henne straks jeg kom inn i butikken, en jente rundt 25 vil jeg tro, hun var litt fyldig og ganske ordinær i ansikt og utseende. Men, hun gikk i en sort stretchbukse og den var så dradd opp at skrittet virket som en magnet på meg. Fitteleppene kunne tydelig sees konturene av og de var store, kanskje så mye som 10 – 12 cm langs sprekken som var dyp innefor de 2 bulene og buksa hennes var som klebet inn i denne. Hun må ha lagt merke til blikket mitt da jeg uten videre sa hei og gikk deretter videre innover i butikken. Selv er jeg 42, men jeg kunne ikke unngå å kjenne at det nå strammet i buksa mi.

Etter ca. 5 min satt jeg nedhuket og så etter noen skjortestørrelser på nederste hylle. “Hei…. kan jeg hjelpe deg med noe?” lød stemmen hennes. Jeg så opp, kremtet og sa; “ja kanskje”. Hun sto bare en meter fra meg og rett foran meg kunne ikke blikket mitt unngå å se rett inn i den deilige buksefolden, sprekken hennes. Hun smilte lurt og spurte om jeg likte buksa hennes. – Jeg kremtet litt og nikket,, så nok noe forvirret ut, men sa ellers at jeg gjerne ville prøve et par størrelser av den skjorten som hang ved siden av. Jeg reiste meg opp og kjente samtidig at det verket i buksa, pikken stod allerede hard som et spett inni bulen . Hun så ned, kom inntil meg, strøk seg forbi, huket seg ned og fant de to størrelsene jeg kikket etter. Da hun så opp smilte hun igjen og spurte om jeg var klar for noe spennende. Hun kikket på bulen min i buksa, la ene hånda over og klemte/følte litt. Slikket seg om leppene, spurte om jeg var kåt på henne. Mmm sa jeg. Hun nikket m/hodet og sa; la oss prøve skjortene der inne.

Vi gikk inn bakrommet, forbi de to små prøverommene. “Jeg ser du er kåt og jeg er også lysten. Butikken er stengt og nå kan vi kose oss litt. Kle av deg er du snill, jeg vil se kuken din. Den virket så hard og stor”. Hun strøk fingrene over fittesprekken sin og jeg kledde fort av meg på overkroppen. Hun satte seg på et bord og dro meg i hånda slik at jeg be stående mellom beina hennes. “Vær så snill å beføle meg i sprekken” sa hun. Jeg var der umiddelbart og kjente på de to store bulene og inn i den lange dype sprekken. Hun klemte igjen rundt bulen min, åpnet buksa mi og trakk den ned. Hun pustet tungt og lukket øynene. Så lettet hun på rumpa, løste opp og ba meg ta av henne. Jeg dro buksa nedover de litt fyldige glatte låra hennes, fitta var med samlede ben bare som en hevet glatt bolle der nede og hun var uten truse. Da buksa og skorne var av så sprikte hun ut, dro meg lett i håret og parkerte meg mellom beina hennes. Hun satt nå helt ute på kanten av bordet og jeg så hele herligheten. Helt glattbarbert og duftet herlig.

Tunga mi begynte straks å slikke over de store fitteleppene og presset de fra hverandre. Klitten var ikke vanskelig å finne, stor og hevet som den var. Som en hasselnøtt i størrelse og jeg slikket den straks. Hun var allerede plaskvåt og hvite safter lå i sprekken hennes. Hun pustet og stønnet litt, sa at nå ville hun ha pikk. Jeg reiste meg opp, stakk staken inn i dypet, hun var kjempevåt. Sa hun ofte var kåt i butikken, i kveld hadde hun vert alene siden kl. 6 og hun likte å vise frem sprekken sin for kunder spesielt i stretchbukser. Det gikk ikke lenge før hun ristet i orgasme. Jeg snudde henne rundt, og stakk pikken i henne bakfra mens hun lå på magen over bordet. Jeg sa det var så deilig å se hennes sprekk så tydelig og åpenlyst da jeg kom inn i butikken og snart sprutet jeg henne full mens jeg holdt rundt de deilige hoftene hennes. “Oi“, sa jeg… “håper du er frisk og at du bruker prevensjon?” Hun lo; “hehe, ja da jeg er frisk, men veldig kåt, – har et par elskere så jeg går på piller”. Jeg var lettet og pustet ut. Hun kom ned fra bordet, sæden seg allerede nedover lårene hennes. Huket seg så ned og slikket den nå halvstive pikken min litt, mens hun holdt den i hånda og så opp på meg. “La oss finne den rette skjorta di” sa hun.

Jeg spurte henne hva hun skulle nå og hun sa at hun skulle hjem å spise litt. “Vil du bli med?” sa hun.

Gjett hva som skjedde videre den kvelden. For en deilig jente. Vi treffes av og til fortsatt. Nå har hun enda en elsker og det fortjener hun. Den en av de to andre er på hennes alder, mens den andre er 19. Hun liker å fortelle meg om hva de gjør, og hun liker å høre om mitt sex-liv, vi deler drømmer, samt at vi prøver ut litt kinky sexleker, men det får være til en annen gang. Hun er bare så deilig.

Sexmoter

Sjekk også

Når Master blir slavegutt – kinky

Når Master blir slavegutt – kinky : Som Dominant Master er jeg jo vant til …

One comment

  1. Deilig med sex på offentlig sted!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.