søndag , 1 august 2021
Forside / Første gang / Loddselgeren – Første gang
Hun bøyde seg ned og tok den i munnen. Hun slikket og sugde, ikke den mest erfarne selvfølgelig, men det var godt for det.

Loddselgeren – Første gang

Loddselgeren – Første gang :

Jeg er en singel mann på 38, bor i blokkleilighet i en drabantby i Oslo. Jeg var nettopp ferdig i dusjen og holdt på å tørke meg da det ringte på døra. Jeg slang på meg morgenkåpen og åpnet. Utenfor stod ei jente som bor i samme blokk, hun het Cathrine.

Jeg visste godt hvem hun var, vi hilste når vi møttes og vi hadde snakket litt sammen innimellom. Hun er ei søt og blid jente, 17 aar alltid i godt humør med et godt smil, lyst hår, ca 155 høy og vekt som står i stil med høyden. Jeg må vel innrømme at jeg synes hun er kjempesøt men hun er jo alt for ung for meg.

Hun spurte om jeg ville kjøpe lodd til inntekt for håndball piker 16 i det lokale idrettslaget. Ja det gjør jeg gjerne sa jeg, du får komme innenfor så skal jeg finne frem penger. Bare gå inn i stuen og sett deg i sofaen så lenge du, så kommer jeg snart sa jeg. Hun gjorde som jeg ba om. Jeg lette litt rundt for å finne lommeboken, fant den og gikk inn til henne. Hvor mye koster det da sa jeg. 5,- pr lodd sa hun. OK, da tar jeg 20 sa jeg. Du må skrive navn og adresse og tel.no i loddboka da sa hun. Har du penn spurte jeg, det hadde hun ikke, hun hadde glemt den igjen hos gammle fru Hansen i 3. etg. Bare vent litt, så skal jeg se om jeg finner en sa jeg. Jeg lette flere steder og fant til slutt en som virket. Jeg gikk tilbake til stuen og bøyde meg frem over salongbordet for å skrive.

Jeg hadde vel kommet en 10-12 linjer ned på siden da jeg fikk en fornemelse av at hun så på meg. Jeg lot som ingenting og gjorde meg ferdig. Når jeg var ferdig reiste jeg meg opp og fant da ut hva hun hadde sett på. Min halvstive pikk hadde funnet veien halveis ut av slåbrokken. Unnskyld det var ikke meningen å leke blotter sa jeg. Gjør ikke noe det da sa hun. Jeg var litt brydd over det hele. Vil du ha et glass brus eller noe før du går, spurte jeg. Hun takket ja og jeg ruslet ut på kjøkkenet etter kald cola og glass. Jeg satte meg i sofaen ved siden av henne. Vi pratet om løst og fast og etter en stund kom vi inn på temaet kjærlighet. Det viste seg at hun ikke hadde kjæreste for tiden.

Hun lurte på om jeg trivdes som singel eller om jeg savnet en kjæreste. Det fine med å være singel er jo at man kan gjøre hva man vil sa jeg, men det er jo klart man savner noen enkelte kvelder man er alene. Og netter sikkert sa hun og lo. Ja det og selvfølgelig svarte jeg, men det savner kanskje du og eller du er kanskje for ung sa jeg. Hun sa rett ut at hun hadde aldri ligget med noen, selv om hun hadde rota odentlig med et par kjærester. Sorry, var ikke meningen å være så nyskjerrig sa jeg. Gjør vel ikke noe det da sa hun. Jeg var overrasket over hvor frittalende hun var. Du må ikke si det til noen hva jeg har sagt da sa hun. Hvorfor skulle jeg si det til noen da sa jeg, og jeg setter pris på at du heller ikke nevner det du så i stad. Jeg rettet meg litt i sofaen og korset bena, jeg merket at det var en smule bevegelser i underlivet. Hun kunne ikke unngå å legge merke til det. Er det noe galt spurte hun, neida svarte jeg og ble litt forlegen.

Det ble en sånn pinlig taushet, jeg kom ikke på noe å si. Få se en gang til da sa hun plutselig, jeg ble enda mer forlegen. Jeg har bare sett noen guttepikker før jeg så din i stad. Det gikk en faen i meg, så jeg reiste meg opp og åpnet slåbråkken og mitt halvstive lem kom til syne. Hva synes du spurte jeg, søt den sa hun og smilte, men den er vel ikke helt stiv nå. Nei det er den ikke sa jeg. Hvordan er den når den er helt stiv da sa hun. Det finner du ut hvis du tar på den sa jeg, da vil den sikkert fort bli helt stiv. Jeg skvatt nesten til når hun omfavnet den med sin ungpikehånd. Hun holdt litt i den før hun begynte å dra litt frem og tilbake. Kom her sa jeg og dro henne opp fra sofaen. Jeg kysset henne på munnen.

Jeg lot hånden gli innenefor genseren hennes og den fant fort et deilig ungpikebryst. Hun har ikke så veldig store pupper og brukte ikke bh. Jeg løftet opp genseren hennes og de nydeligste små faste pupper kom til syne. Hun fortsatte å dra pikken min, jeg lot tungen min få smake på brystvortene hennes som knoppet seg. Nå kan du se stiv pikk sa jeg og hun tittet ned.

Du kan få suge på den hvis du vil sa jeg. Hun bøyde seg ned og tok den i munnen. Hun slikket og sugde, ikke den mest erfarne selvfølgelig, men det var godt for det. Etter en stund ba jeg henne reise seg og jeg leide henne inn på soverommet. Der løsnet jeg buksen hennes og lot den falle til gulvet. Hun sa ingenting. Jeg kysset henne og lot en hånd gli innenfor trusen hennes og ned til musa. Den var god og varm og litt våt.

Jeg kysset henne og lot en finger leke med klitoris. Jeg la henne ned på sengen og fjernet trusen hennes. Jeg la meg ved siden av henne og kysset henne fra munnnen nedover halsen, brystene og nedover magen. Jeg lot tungen gli ned mot musa hennes og så begynte jeg å slikke henne begjærlig. Jeg merket at hun tok tak i pikken min og begynte å runke den. Jeg snudde meg rundt så det skulle bli lettere for henne. Jeg fortsatte å slikke henne og jeg kjente at hun tok pikken min i munn igjen. Vi sugde og slikket og jeg stakk en finger prøvende litt inn i musa hennes. Hun var etterhvert blitt betydelig våtere. Jeg snudde meg igjen og la meg over henne og kysset henne. Har du det godt spurte jeg, hun nikket.

Jeg strakte en arm bort til nattbordskuffen og fikset frem en kondom. SKal vi prøve denne sa jeg, hun nikket igjen. Jeg tok den ut av pakkningen og tredde den på pikken. Jeg spredte hennes ben så godt det lot seg gjøre, og sturte pikken mot musa hennes. Jeg støtte forsiktig til noen ganger, hun syntes nok det var litt vondt men så kom jeg helt inn. Jeg lå bare helt stille slik at hun skulle venne seg til følelsen før jeg sakte begynte å pumpe inn og ut. Etter en stund merket jeg at hun begynte å gjøre motjokk også, vi kysset hverandre og tungene våre lekte. Jeg spurte om hun likte det og hun nikket enda en gang. Etter en stund merket jeg at jeg skulle komme og jeg lot spruten gå i kondomen men jeg hadde pikken dypt inne i henne samtidig som jeg holdt henne fast i et godt tak. Jeg trakk meg ut og kysset henne. Jeg flyttet meg igjen så jeg kunne fortsette å slikke henne og etter en god stund fikk hun også orgasme. Hun fortalte etterpå at det var første gang hun hadde fått orgasme med en annen person.

De neste månedene kom hun flere ganger på besøk og vi hadde flere fine stunder sammmen, blant annet fikk jeg æren av å være førstemann som fikk henne til å få orgasme mens hun knullet. Hun fikk etterhvert en ny kjæreste og det ble slutt på våre treff, men jeg fant meg også en jente noen uker senere så nå har vi sex på hver vår kant i stedet for.

** Loddselgeren – Første gang **

Sjekk også

Ferie tur med lise

Ferie tur med lise Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *