søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Erotiske noveller / Jenter – lesbisk
Hun dro fingrene ut og inn av meg og jeg var så utrolig kåt. hun dro til slutt fingrene sagte ut, så på meg.

Jenter – lesbisk

Jenter – lesbisk

En uke igjen til moren og faren min skulle reise bort på ferie til Paris. Som jeg gledet meg, det ville bli så herlig å være hjemme alene en stund.

Jeg og venninna mi hadde nettopp begynt på vk1 og hadde kommet på en ny skole i en ny klasse. men heldigvis var vi sammen, som alltid. Caroline heter venninna mi, og jeg har alltid vært litt missunelig på henne, hun får alltid de beste guttene og alt, menmen.

etter skolen gikk vi gjennom byen da vi skulle hjem, vi tok en tur innom kondomeriet, Tittet på dildoer å fniste litt. noen var skikkelig store og andre var små. Jeg selv har aldri prøvd dildo før, så syntes det her var veldig flaut på en måte. Så reagere litt da Carro dro fram en stor dildo å sa
‘tenk så deilig å han den her roterende inni deg a’ mens hun lo å satt den tilbake. Før vi gikk hjem. Resten av uken gikk som vanlig å jeg bare ventet til fredag da mor og far skulle dra.

Endelig var bagasjen pakket å de stod på trappen for å si hadet. pang, å der var døra igjen. jeg ringte Carro som selvfølgelig skulle sove her, å hun kom med en gang. Vi lagde pizza å koste oss med film. Planen var egentlig at det skulle bli fest, men vi droppet det. Men carro hadde tatt med seg endel sprit så vi kunne ha det gøy uten andre å, å det fikk vi. vi danset å lo å hadde det veldig gøy.

Forsatt fulle gikk vi å satt oss i sofaen, jeg dro fram pappas porno blader, å vi så på bilder og lo og hadde det gøy. Klokken begynte å bli mange, men det tenkte vi ikke på.

Det endte opp med at vi begynte å studere puppene til modellene, for å se om vi kunne se om de var ekte eller falske.

carro klemte litt på brystet sitt før ho sa
‘vell, skjønner at gutter vil ha ekte vare’ før hun klemte på mitt, jeg bare lo med.

Så begynte vi å prate om våre egene bryst, hvordan vi ville ha dem. hun ønsket seg fastere og jeg ville ha mindre brystvorter. da jeg sa det tok hun hånden ned i blusen min å følte på brystvorten min så den struttet.
‘de er jo ikke så store da, synes det er deilig jeg’
jeg visste ikke helt om jeg likte hva som skjedde, men var full nok til å ikke bry meg.

Hun satt seg snudd mot meg å så på meg, mens hun brettet ned blusen sånn at puppene mine var i det fri, så tittet hun på dem litt til å følte og klemte på dem.
‘mm, synes du har fine pupper, missunnelig’

jeg sa ingenting, syntes dette var litt rart.
Hun gnisset med fingrene på begge brystovrtene mine å fulgte nøye å konsentret med på hva hun gjorde før hun fikk lattis over hvor stive dem ble, jeg lo litt med før jeg ble stille igjen.

‘vill du se mine?’ spurte hun å dro av seg toppen. Hun hadde virkelig pene pupper selv om de hang litt. men jeg syntes de var perfekt. hun tok tak i hånden min å klemte den mot brystet sitt, å lo.

Jeg merket at jeg ble varm i skrittet, å ble litt flau.
plutselig drar hun på seg toppen å sier
‘nei, nå er det sent, skal vi legge oss?’
jeg følger med henne inn på rommet mitt. og vi tar på oss pysj og legger oss i hver vår seng..

Midt på natta våkner jeg av at Carro klatrer opp i min seng, det brydde meg egentlig ikke, var jo bare koslig. Plutselig ser jeg at hun er naken, jeg ble helt stiv å visste ikke hva jeg skulle gjøre. hun så på meg å smilte å sørget for at jeg så at hun var splitter naken. jeg gjorde ingenting.

Så la hun seg oppå meg med bena spredt gått på vær side av meg, så fitta hennes kunne kjennes på magen min. Hun kysset meg på munnen og slikket meg på leppa. før hun dro pysjen sagte av meg. å følte brystene mine. hun slikket meg på munnen, haka, halsen og ned mot brystene. nå vørte hun hånden sin ned på magen min, og ned over mot fitte åpningen. hun delte kjønnsleppene mine, å gned fingrene mellom dem litt fort. før hun tredde t fingre inni meg samtidig som hun kysset de stive brystvortene mine.

Hun dro fingrene ut og inn av meg og jeg var så utrolig kåt. hun dro til slutt fingrene sagte ut, så på meg. og slikket av seg saftene mine. så dyttet hun bena mine litt fra hverandre før hun begynte å slikke meg nedover magen. så forsvant hodet hennes under dyna. Og hun la seg med hodet mellom bena mine. tungen bevegde seg opp og ned og inn og ut, samtidig som hun rbukte fingre. jeg ble utrolig kåt og våt. Hun sleiket helt febrilsk og bena mine skalv. så fikk jeg den herlige orgsmen.

Hun kom opp fra dynen igjen, å la seg ved siden av meg så jeg kunne kjenne på henne……..

Sexmoter

Sjekk også

Min studine – lesbisk

Min studine – lesbisk : Jeg har vurdert for og imot og kommet til at …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.