mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Befølt midt i natten!

Befølt midt i natten!

Befølt midt i natten!

For en ukesiden opplevdejeg noe utrolig deilig. Det var midt på natten og jeg og min samboer lå og sov vår dypeste søvn begge to. Pluttselig våknet jeg av at hånden hans hadde sneket seg under kroppen min. Jeg lå på magen slik jeg pleier, og han måtte jo bruke litt kraft for å komme til. Jeg kjente hvordan fingrene hans krafset meg over venusberget utenpå trusa. Det var så pirrende. Jeg ble plaskvåt med en eneste gang. Dette er ikke akkurat hverdagskost hos oss. Så man kan si jeg var en smule overrasket! Jeg turte ikke åpne øynene i tilfelle han trodde jeg sov fremdeles.

Han mumlet noe om at jeg kjentes våt og klar ut……………Fingrene hans forsvantunder trusekanten min.Hjelpemeg hvor deiligdet var. Han masserte meg så dristig og krevende der nede. Jeg klarte nesten ikke å ligge i ro stort lenger. jeg stønnetsvaktsom i søvne og beveget meg litt forsiktig mot ham. Han responderte kjaptmed å ta et godt tak med begge hender og snudde meg rundt på siden så han kunne kose med meg bakfra. Trusa forsvant uten at jeg klarte å forstå hvordan. Han gryntet mykt og løftet mitt høyre ben opp og litt frem. Medfingrene masserte han meg med et voldsomt begjær. Han dro skamleppene mine fra hverandre og grafset skikkelig rått på meg. Jeg kunne kjenne lemmet hans pulsere mot rumpeballen min. Han var storkåt!

Med stor kraft og holdt han meg godt fast og presset seg inn i meg bakfra. Jeg lotsom jeg våknet halveis av det og stønnet til. Den dype stemmen hans stønnet tilbake og han gyv løspå meg som det var det siste han gjorde på denne jord. Han snudde meg rundt på ryggen og brettet bena mine bakover og holdt meg så fast at jeg ikke kunne røre en finger. Et fantastisk øyeblikk fulgte. Jeg ble tatt! Han stønnet og ropte til meg at jeg skulle sprutes full og at han skulle nyte synet av meg mens han gjorde det.

Han sprutet! Jeg kom momentant etterpå.Det var fantastisk. Jeg ble så dirrende tilfreds av hele settingen at jeg ikke klarte å sovne etterpå. Jeg ble liggende å onnanere mens jeg tenkte på hva han nettopp hadde gjort og koste meg til klokka ringte.

og

Bytur

 

fortalte jeg deg om turen. Vi ble da enig om å treffes på Aker Brygge for å bli bedre kjent og ta noen pils. Vi møttes på en av lekterne der. Været var flott og temperaturen va ca + 25 grader. Ja ga deg en god klem og sa at det var godt å endelig få lov til å møte deg. Du var lettkledd og jeg merket at brystvortene dine var stive. Vi pratet om løst og fast, men jeg kunne ikke glemme vortene. Jeg begynte forsiktig å prate om vår erotiske tid på spray. Vi hadde da allerede drukket flere pils så det ble ikke så vanskelig å prate om det etter hvert. Vi begge var enig om at våre historier var opphissende, og at det hadde nok vært spennende å ha prøv det.

Etter en stund så spurte jeg deg om du kunne tenke deg å bli med meg opp på hotellet sånn at jeg kunne få satt fra meg kofferten og ta meg en rask dusj. Du sa ja og vi drakk opp før vi begynte å spasere mot hotellet. Det ble til at vi gikk hånd i hånd, og vi begge var nok litt opphisset.

Når vi ankom rommet så sa jeg at du nå skulle få den kyssen som jeg hadde lovet deg. Kyssingen ble temmelig heftig og vi begynte å beføle hverandre. Jeg trakk meg litt vekk for å høre om du virkelig ville dette. Du svarte at du var så kåt at du mente at vi måtte ligge med hverandre for å få den langvarige spenningen ut av kroppen. Jeg var enig med deg og vi fortsatte der vi hadde sluppet. Snart var vi nakne begge to og vi gikk sammen inn i dusjen. Det var herlig å stå der under rennende varm vann og beføle hverandre. Så fant jeg såpen og begynte å vaske deg. Begynte å såpe deg inn i nakken og fortsatte nedover og vasket deg grundig. Du stønnet litt når jeg vasket deg på innsiden av lårene og baken din.

Så ba jeg deg snu deg og vi kysset hverandre før jeg begynte å såpe inn halsen og fortsatte nedover mot brystene. Vasket de grundig samtidig som jeg småklyper i brystvortene. Du ba meg slutte for eller så matte jeg komme i deg med en gang. Fortsatte da nedover og vasket til slutt din flotte nybarberte fitte. Koste litt med klitoris før jeg førte en finger i deg. Du ba meg slutte for nå ville du vaske meg. Du vasket meg grundig på helebaksiden før du snudde meg rundt for å vaske resten. Du brukte lang tid på brystet og klyper lett i mine brystvorter. Så fortsetter du nedover, og tar penisen til behandling til slutt. Du runker den forsiktig og fører den inn i munnen din. Vi var begge nå så kåte at vi skrudde av vannet og tørket hverandre. Var nok redde for at vi matte ha utført ett samleie der og da i dusjen. Vi gikk så inn og la oss i sengen.

Vi legger oss i 69. Jeg begynner å kose med klitorisen din samtidig som du koser med penisen min og ballene. Du tar den i munnen og suger meg så godt som ingen har gjort det før. Jeg fortsetter å slikke deg, men fører først en finger inn i deg, og så to. Så tar jeg å frister deg rundt anus. Finner ut at du liker det så jeg fukter fingeren og fører den forsiktig inn i anus. Du skriker i nytelse. Fører den inn og ut samtidig som jeg slikker deg. Du begynner og å friste meg rundt anus. Nå er vi så kåte at du ber meg ta deg bakfra. Jeg fører penisen inn i deg og begynner å føre den inn og ut i en fin rytme. Tar deg hardere og hardere samtidig som jeg klyper deg i brystvortene og du koser med deg selv. Fører den ene fingeren inn i din anus og da ble det for mye for begge og vi kommer i en sterk orgasme.

Når vi kommer til hektene igjen så legger vi oss på siden av hverandre for å prate om hvor godt det hadde vært for begge.

 

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *