mandag , 17 januar 2022
Eroticdateclub
Forside / Første gang / Første gang – Et kjent fjes
Jeg var så kåt at jeg holdt på å bli gal.

Første gang – Et kjent fjes

Et kjent fjes:

Sommerferien var endelig kommet. Den 18. sommeren av mitt liv, den skulle bli den beste noen gang. Jeg skulle feste, nyte livet, og kose meg. Å ikke mindst, jeg skulle finne meg en bra gutt å dele den med. Det var i alle fall planen min.

Jeg å mine veninner hadde vin-kveld. Vi hadde kjøpt inn mange flasker rød-vi og skule rikti kose oss. Planen var å dra ut på byen etter hvert, men det kom etter hvert så mange ukjente personer på besøk, at vi ikke turte dra fra leiligheten. Det var en utroli morsom kveld, vi hadde mange drikke-leker og tok helt av på dansegulvet. Min veninne som er litt, for å si det pent, løssluppen av seg, hadde allerede rukket å rotet med halvparten av guttene der. Og plutselig var hun forsvunnet inn på et soverom med en av de.

Jeg for min del hadde ikke så masse erfaring med gutter. Klart jeg hadde rota med mange gutter, men sex hadde jeg aldri hatt. Det nermeste var vel en gang når jeg var 16. Jeg hadde en kjæreste noen måneder. Han maste veldi om det, og jeg hadde veldi lyst. Men turte ikke. Var veldig usikker på meg selv, og mitt utsene. Selv om jeg får mange koplemanger fra gutter, har jeg aldi vært helt fornøyd selv. Bare med puppene, de liker jeg. De er ganske store, bruker vel c-cup. Og de er bra formet å gode å ta i. Men, denne gutten jeg var semmen med slo til slutt opp med meg fordi jeg ikke ville ha sex. Jeg ble kjempe skuffet, fordi jeg hadde tilfredstillt han på andre måter. Så han hadde det ikke dårlig sammen med meg.

Ut på kvlden begynte folk å gå, vi ble til slutt bare 10-15 stykker igjenn. Jeg, min veninne på soverommet og mange ukjent gutter. De var alle veldi hyggelige, å prøvde å sjekke meg opp etter tur. Jeg ble ganske kåt av all oppmerksomheten jeg fikk, og det gikk ikke lenge før jeg begynte å rote med en av guttene. Han var noen år eldre enn meg, karnskje 22. han var veldi pen å e på. Blåe øyne, muskler så det holt og et nydeli brundt hår. Vi satt å småpratet og rota lenge, men så kom veninna mi plutselig tilbake. Gutten jeg hadde rota med var veldi tydelig interessert i henne, å jeg var plutseli glemmt.

Det var da jeg oppdaget ett kjent fjes på festen. En kompis av en kompis som jeg pleide å være på de samme festen som. Hn kom bort til meg. Jeg var fortsatt kåt, å han tydelig intertessert, men jeg holdt me tl å rote med han. Han var faktisk overaskende god til å kline. Ut over natta begynte jeg å bli ganske full, jeg kjente at dette kom til å gå veldi galt visst jeg kke roet ned snart. Derfor gikk jeg inn på boden i huset dær vi var å satte meg. Tenkte jeg bare skulle slappe av en halv time, sånn for å komme meg litt.

Den planen gikk i vasken kan du si, for like etterpå kom Ola, som han heter, etter. Ola kom å satte seg ved siden av meg å smilte. Han støyk meg forsikti på låret. Kysset meg. Lot hånden gli lengere opp på låret mitt. Løftet skjørte litt opp, slik at han kom lengre mot dit han vlle. Berørt trusen min lett. Gud så opphisset jeg begynte å bli.

Jeg hadde egentli ikke noe valg, det var akkurat som om han kontrolerte tankene mine. Jeg var i en slags trance. Det var nokk en blanding av alkohol og kåtskap. Uten å helt oppfatte hva jeg gjorde, begynte jeg å knppe opp busen hans. Jeg måtte le litt når en stor platboy-kanin var avbildet på bokseren hans, men en stor pikk ventet på meg under, så jeg orket ikke spørre. Ola var rask med og få av seg resten av klærne, mens jeg konsentrert meg om å få den deilige kuken i munnen. Den var hard å så veldi fristene ut. Jeg slikket den litt på tuppen til og begyne med. Ola tok meg i håret og presset meg nærmer. Jeg sugde vell å lenge. Opp og ned. Ola nøt det. Han lagde små stønne-lyder, og sa at jeg ikke måtte slutte.

Ola tok av meg genseren og bh`n. Slikket meg forsikti på puppene. Bet i brystvortene som for øvrig var blitt stive av kåtskap. Fingrene hans dro av meg g-stingen min samtidig som puppene fikk all oppmerksmhet fra tungen. Jeg kjent en finger berøre klitten. Jeg skvatt til først, men det var veldi deilig. Han sirklet rundt og rundt. Frem og tilbake. Jeg var våt som bare det,og var ganske klar for pikk. Det var ikke ikke ola`s plan. Han ville erte meg skikkeli opp først. Det klarte han også. Jeg var så kåt at jeg holdt på å bli gal. Ola puttet en finger inn i meg. Det var deilig. Jeg jukket litt i mot. Enda en finger kom inni meg. Jeg slapp ut et lite stønn. «Jenta er jo sprengkåt jo,» sa ola mens han fingerpulte meg kraftig. «Er du klar for the real thing nå?» Spurte Ola. Jeg bare nikket. For det var jeg. «Jeg vet at du ikke har pult før, så jeg skal ta det med ro.» Det beroliget meg, for jeg var litt redd for at det skulle gjøre vondt.

Ola spredde beina mine. Tok tak i kuken sin og tyrte den mot fitta mi. Lekte litt med fitta mi før han begynte og presse den inn. Jeg kjente at dette kom ikke til å bli behageli. For den var stor, litt for stor kjentes det ut som. Ola presset hardere. Kuken begynte å gli inn. det var vondt, men samtidig veldi godt. Han kom til bunns i meg. Fyllte meg helt. «Stopp litt sånn» Jeg måtte bare ha en liten pause. Ola klarte ikke vente lengere, han starte å bevege seg forsikti inn og ut. Det ble etter hvert veldi deilig. Jeg klarte ikke holde lydene inne. Måtte komme med små stønn. Han likte det tydelig vis, for han sa flere ganger. » Lag flere lyder da jente, jeg blir så tent av det»

Etter en stund foreslo jeg at vi skulle legge ned en madrass som sto intil veggen på gulvet slik at jeg slapp å ligge på det harde gulvet. Ola svarte ikke. Han ble litt flau, å sa «emmm, altså, jeg er ferdig. Sorry» Jeg bare fant frem klærne mine og gikk der fra.

Jeg gikk tilbake til festen, flere var sovna, mens noen satt å så på mtv. Ja ja, tenkte jeg. Så heiv jeg meg på flaska igjenn. Etter en times tid kom Ola ut fra boden med ett glis rundt munnen. Han så ikke på meg en gang. Det gjorde egentlig ikke noe, for jeg var ganske flau.

Ut på morningen fant jeg ut at jeg skulle legge meg. Det var langt hjemm, og taxi gadd jeg ikke ta. Så jeg gikk inn på boden å la ned madrassen slik at jeg kunne sove dær.
Jeg var nesten sovna da jeg merket en hånd på den ene puppen min. «Er du klar for litt mer?» Hørte jeg bak meg. Det var jeg, så jeg snudde meg raskt. Jeg fikk straks instrukser om å reise meg på alle fire. «Nå skal du få så det holder» Stønnet Ola av kåtskap. Jeg var ikke sen om å sprett opp på alle fire, det hadde vært en fantasi å blitt tatt bak fra lenge. En stor og har kuk presset seg inn i meg samtidig som puppene mine ble klypet å knadd. Det var kjempe opphissende, og ola likte det han også. Pikken dro ut å inn av meg igjenn og igjenn. Ola klasket meg hardt på rumpa, før tok fuktighet fra fitta å smurte hulle inn med det. Like etter følgte en finger inn. Det var ekkelt, så jeg ba Ola slutte. Men han hørte ikk etter. Etter en stund kjente jeg en finger lete seg frem til kliten min. Ola kjelte med den, og jeg var på grensen til en orgasme. Da kom ola i meg for andre gang. «Gikk det for deg denne gangen?» Spurte ola spørrende. «Nei» Jeg var litt skuffa, for det var så nære på.

Jeg snudde meg med ryggen mot Ola for å sove. Det likte ikke Ola. «Du har fått det til å gå for meg to ganger i dag, det er din tur til å få orgasme nå!» sa ola før han tok tak i meg. Snudde meg rundt og skillte beina mine. Tungen hans lekte seg med musa mi. Frem og tilbake, opp og ned. To fingre hjalp til ut og inn. Det var deilig. Slikke kunne han. Jeg kom på en to tre men et hyl. Det var som en eksplosjon inni meg, og jeg ble helt slapp etterpå.

Morgenen etter var han vekk. Men meldingene strømmet på fra han, og det ble ikke den eneste gangen ola fikk meg til å hyle…

** Første gang – Et kjent fjes **

Sexmoter

Sjekk også

Bare vi 2

Bare vi 2  – Første gang : Det var bare vi to hjemme en hel …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *