søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Hetero / Eldre bror i syden – XFiles
Han sprutet inn i munnen min nesten uten forvarsel og jeg fikk en liten orgasme på samme gang.

Eldre bror i syden – XFiles

Eldre bror i syden – XFiles :

Det var rått å være i syden. Kypros var mer og bedre enn forventet. Deilige badestrender og innbydende svømmebassenger på hoteller med palmer og bikinikledde mennesker. Ja, det er hvert fall omtrent det jeg fikk med meg så langt. Vi landet på kvelden og fikk bare sjekket inn og tatt oss en drink i baren før vi gikk for å legge oss i en hvit seng med bare laken til dyne. Det var 2 senger satt sammen, en liten kjøkkenkrok med sitteplasser ved et rundt lite bord, et lite baderom og en sofa foran balkongen som faktisk var stor og fin.

Jeg hadde fått reise med broren min som var en del eldre enn meg. Vi har alltid hatt god kontakt selv om det var stor aldersforskjell og han flyttet for seg selv. Jeg bodde fremdeles på pikerommet og det var deilig å slippe maset til foreldre.

Vi hadde nettopp våknet og det var sykt varmt. Hadde likevel sovet som en stein selv uten aircondition. Jeg hadde lagt meg i stringtruse og magekort topp. Han hadde bare en tettsittende boxer på seg som klistret seg til den halvfete kuken hans. For jeg la lett merke til den når den tynne dyna krøllet seg til side i det han vred seg mot meg i halvsøvne. Jeg smilte litt inni meg og spratt opp av den nesten våte senga. Svetten lå som et flytende lag utenpå huden og dusjen så dritdeilig ut.

Jeg gikk inn på badet og strippet av meg undertøyet. Flisene på gulvet var deilig kalde å stå på og da jeg skrudde på kaldt vann hoppet jeg lekent under strålen. Jeg ropte til Eirik at det var digg og spurte om han kunne komme inn med dusjsåpa som så i bagasjen min. Døra var halvveis åpen og han strakk armen inn. Jeg trakk for dusjforhenget og strakk meg for å ta imot, men den våte hånda mi glapp såpa da jeg skulle gripe den. Jeg bøyde meg ned for å plukke den opp av refleks. Så merket jeg at jeg faktisk sto naken på badet og at broren min så på meg gjennom åpningen i døra. Jeg plukket den opp og hoppet inn bak forhenget før jeg sa til han at han sikkert hadde sett en naken jente før og lo høyt. Han svarte med en humoristisk stemme at nakne jenter hadde han sett mange av, men å se søsteren sin naken kan sette dype spor. Jeg gjorde meg ferdig i dusjen og trippet barbent ut med et stort håndkle tullet rundt meg. Endelig min tur sa Eirik og tok raske skritt inn på badet. Jeg kunne ikke la være å åpne døra da jeg hørte at han slo av vannet og trakk fra dusjforhenget. Nå er vi skuls sa jeg og lukket døra kjapt. Han lo høyt og sa at dette kunne bli en morsom ferie. Vi tar alltid en liten hevn på hverandre på sånne ting som søsken pleier å gjøre for å skape litt liv og røre. Må innrømme at det var nysgjerrigheten som slo til og ikke hevnelysten denne gang.

Vi skulle være på dette litt slitne rommet i hele 4 uker og i dag skulle vi på velkomstparty med charterselskapet. Vi gledet oss noe helt sykt. Vi pakket sakene og dro på stranda først og var der hele dagen. Han hadde vært flink storebror og smurt meg inn med solkrem og vi hadde hatt det helt topp. Jeg smurte selvfølgelig inn han også for å ha sagt det.

Så dro vi på denne velkomstfesten som var kjempeartig og vi ble sørpe fulle begge to. Selv om det var mange kjekke gutter og jenter der hadde vi holdt kontakten mer eller mindre hele kvelden. Vi var på vei tilbake til rommet vårt fra diskoteket. Husker ikke hva vi snakket om, men vi hadde det veldig gøy. Da vi kom til hotellet ville jeg ta et nattbad i svømmebassenget. Det var ingen folk i nærheten nå og jeg strippet ned til bare stringtrusa og gikk lydløst oppi vannet. Kaldt, men forfriskende. Broren min drakk litt av en ølboks mens han sto ved bassengkanten. Jeg sa jeg måtte tisse og måtte opp på rommet. Nei, bare tiss i bassenget du lille frøken sa Eirik. Forresten må jeg tisse selv sa han og dro meg opp av vannet.

Vi kan tisse på likt sa jeg og humret. Han stirret på den våte kroppen min og puppene som struttet mot han. Han plukket opp klærne mine og gikk etter meg opp trappen til rommet. Han tok nøkkelen opp av lomma og låste oss inn. Da jeg kom inn på rommet hentet jeg meg en flaske tyrkisk pepper og tok noen gode slurker. Det svartnet nesten helt for meg for jeg følte meg utrolig full. Eirik hentet en ny øl fra kjøleskapet og dro av seg skjorta. Han hadde den deiligste overkroppen med velformede muskler. Han er passe mye trent og det er ikke å legge skjul på at rumpa hans er til å drepe for. Jeg sto fremdeles i bare stringtrusa, men da jeg gikk ut på balkongen sånn, sa han at jeg kanskje skulle ta på noe mer. Det brydde jeg meg ikke om for det var ingen som kunne se meg så det ut til. Jeg satte meg på bordet balkongen og kjente det sprenge i urinblæra. Skal du på do før meg spurte han og kom ut til meg. Nei, jeg vil tisse her svarte jeg og han sa at det var jo helt greit for å kødde litt. Så dro jeg av meg trusa og lot det strømme. Jeg vet ikke hva han tenkte når strålen min traff han, men han dro av seg klærne og rettet kuken sin mot meg og tissa tilbake.

Jeg trodde jeg skulle le, men jeg ble kåt. Dritkåt av den harde strålen hans. Jeg tisset fremdeles og la spriket slik at jeg kunne treffe med en motstråle. Han rettet på strålen og fikk en pen bue som endte på magen min og mens buen ble større til den traff puppene før den dalte ned igjen og gikk tom omtrent samtidig som meg. Vi var klissvåte av tiss begge to og smilte litt til hverandre der vi var nakne på balkongen. Kuken hans reiste seg foran meg. Han ble litt flau, men jeg bøyde meg frem mot den og tok en hånd rundt for å kjenne. Jeg kikket opp på han og sa at den var fin. Han smilte bredt til meg og sa at jeg var også fin. Jeg runket han sakte og kysset den mykt. Jeg vil suge den sa jeg til han. Han svarte ikke, men sa vi måtte gå inn. Jeg løp inn på badet og hørte at han kom sakte etter. Jeg satte på dusjen og vi dusjet sammen for å skylle av oss litt. Mens han slo av dusjen bøyde jeg meg ned foran han og startet å suge. Jeg masserte den glatte musa mi mens jeg gjorde det. Han sprutet inn i munnen min nesten uten forvarsel og jeg fikk en liten orgasme på samme gang. Kanskje det var av sjokket, men han løftet meg opp og bar meg i seng mens jeg hørte han fortelle meg hvor deilig den glatte kroppen min var. Jeg sovnet nok veldig fort for jeg husker ikke mer før jeg våknet inntil han i senga. Det var ikke en drøm, for vi var nakne begge to og jeg kunne kjenne at noe kåtheten der nede ennå.

Han sov fremdeles og jeg tittet ned på han for vi hadde ikke på oss dyne. Jeg ble både glad og skremt på samme gang. Dette kunne bli spennende tenkte jeg og strøk han over brystkassa.

Sexmoter

Sjekk også

Utelandsk tur med erotisk elsker

Utelandsk tur med erotisk elsker : Jeg var på tur til Berlin med skolen. Jeg …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.