søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Alminnelig sex / Hun smakte deilig syrlig

Hun smakte deilig syrlig

Hun smakte deilig syrlig :

Jeg var stresset det var nesten en halv time siden barnehagen hadde stengt, men jeg måtte få tak i regntøyet til sønnen min. Vi skulle reise på hytta dagen etter, og da måte han ha det. Mitt håp var at noen var igjen etter stengetid.

Jeg gikk rundt bygningen og til min store glede så jeg at Elisabeth var inne på kjøkkenet. Jeg banket på ruta og spurte om jeg kunne hente regntøyet. Hun smilte sitt vakre smil, og slapp meg inn.

Elisabeth var en ung assistent på 16 – 17 år, som arbeidet her fordi hun ikke hadde kommet inn på den linja hun ønsket å gå på videregående. Hun virket veldig genert og forsiktig – nesten litt pertentlig. Hun var alltid stille og så litt ned når hun snakket med foreldrene, men av en eller annen grunn hadde vi to fått god kontakt. Hun var alltid smilende, og om jeg kommenterte noe ved henne eller ga henne litt ros for jobben hun gjorde rødmet hun og så ned.

Hun var egentlig pen, men kledde seg konservativt, hadde håret samlet i en enkel dult, hadde briller og brukte aldri sminke. Hun kunne med andre ord fort ha fikset litt på det ytre for å gjøre seg mer tiltrekkende. Jeg syntes imidlertid hun var en svært tiltrekkende jente. Jeg liker dem litt ordentlige og blir pirret ved tanken på å forføre en slik skikkelig pike. Dette var selvsagt en litt håpløs tanke siden jeg var over dobbelt så gammel som henne, men tanken var der like vel.

Etter at jeg hadde funnet regntøyet sa jeg tusen takk til henne, og benyttet anledningen til å gi henne en klem. Jeg hadde forventet at hun skulle rødme og vri seg unna, men til min overraskelse ble hun stående. Hun gjorde ikke noe aktivt, men stod bare helt rolig mens jeg holdt rundt henne.

Jeg slapp henne og så henne inn i øynene. En eneste tanke for gjennom hodet mitt: Nå eller aldri, det kan vel ikke bli verre enn et nei? – Vil du ha sex med meg? Spurte jeg. Hun sa ingenting, men nikket svakt med hodet. Det kriblet i hele kroppen min av kåtskap. Er det noen andre her? Spurte jeg. Hun bare ristet på hodet.

Jeg tok henne høflig i armen og gikk sakte men bestemt inn på puterommet. Her trakk jeg frem en myk madrass med smurfer på, og la den midt på gulvet. Jeg snudde meg mot Elisabeth, og kysset leppene hennes ømt. Hun virket svært uerfaren, men åpnet munnen litt da jeg forsiktig stakk inn tunga. Samtidig tok jeg på puppene hennes utenpå genseren, og hun lukket øynene og ble litt mer kortpustet.

Mens jeg fremdeles kysset og strøk henne, dro jeg genseren hennes sakte over hodet hennes. Etter å tatt av henne en singlet hun hadde under stod hun foran meg i bare BH på overkroppen. Hun så nesten bedende på meg, men uten å foreta seg noe. Jeg førte hendene bak på ryggen hennes og løsnet BH-stroppen. Nå så jeg de nakne brystene hennes, og for noen fantastiske pupper! De var litt større enn jeg hadde forventet, og utrolig velformede. Jeg klarte rett og slett ikke å ta bort blikket fra overkroppen hennes. Puppene var faste, og stod utover til tross for at størrelsen burde tilsi noe annet, brystvortene var små og rosa. Jeg knadde puppene med begge hendene, og kjente at vortene ble stive i håndflatene mine. For en utrolig konsistens disse brystene hadde!

Jeg kysset henne igjen, og denne gangen åpnet hun munnen enda mer, og begynte å bevege tunga. Jeg førte henne bort til madrassen, og la henne forsiktig ned. Hun var på en måte passiv, men samarbeidet hele tiden, selv om det var jeg som tok initiativet. Hun hadde på seg noen praktiske grå bukser i et mykt stoff. Jeg skilte beina hennes, og begynte å beføle musa hennes utenpå buksa. Hun var varm og fuktig helt gjennom buksetøyet. Mens jeg sakte førte hånde opp og ned hørte jeg hvordan hun klynket lavt av nytelse.

Jeg åpnet forsiktig knappene i buksa og dro den av henne. Hun gjorde ikke mye for å hjelpe til, men løftet litt på rumpa, slik at den kom lettere av. Hun hadde hvite bomullstruser med blomster på, men jeg stanset ikke opp for å se på trusa hennes. Jeg dro den sakte av henne. Nå lå hun naken foran meg og smilte litt usikkert. Selv nøt jeg synet av den deilige fitta hennes. Den var dekket av mørke fine hår, og jeg lot fingrene gli gjennom de myke kjønnshårene. Jeg begynte forsiktig å massere klitorisen hennes og hun stønnet lavt, mens hun slikket seg om munnen.

Skal ikke du kle av deg? Spurte hun plutselig. Selvsagt skulle jeg det, og rev av meg tøyet på noen få sekunder. Jeg satt på kne med en enormt erigert pikk, og ville trenge inn i henne. For første gang virket hun litt unnvikende, og sa: Det er noe du bør vite – jeg er jomfru. Jeg spurte om det betød at hun ikke ville knulle, men da sa hun raskt: – Jo, jeg vil ha sex med deg, men bare vær litt forsiktig, siden jeg ikke er vant til dette.

Tanken på at jeg i min alder skulle få æren av å bli den første som knullet denne fantastiske piken, gjorde meg helt yr. Men selv om jeg hadde mest lyst til å trenge inn i henne med det samme, bestemte jeg meg for å gjøre det litt ekstra godt for henne først. Jeg la meg ned mellom lårene hennes og strøk henne forsiktig på over kjønnshårene. Jeg skilte fitteleppene hennes og begynte å slikke henne lidenskapelig. Hun smakte deilig syrlig – nærmest friskt. Nå var det for første gang en litt større reaksjon fra henne. ÅHH, ÅHH ÅÅÅÅÅ, skrek hun, og støtte underlivet sitt mot ansiktet mitt.

Jeg slikket og sugde musa og klitorisen hennes alt jeg bare kunne, mens jeg strakte hendene frem og masserte de faste fine brystene hennes. Hun stønnet og skrek enda høyere mens hun rufset meg i håret. Det var utrolig opphissende å kjenne den våte fitta med det deilige myke kjønnshåret bli presset mot ansiktet mitt. Jeg kunne nesten ikke vente på å kjøre pikken inn i denne musa, som visste at helt sikkert var trang og deilig. Da kom Elisabeth med et skingrende skrik. AHHÅÅÅ, SÅ GODT! Ropte hun i ekstase, mens hele kroppen dirret i flere minutter.

Kroppen som hadde vært som en spent fjær falt sammen, og hun lå nå på ryggen og hev etter pusten. Nå var det min tur! Jeg akte meg opp mellom beina hennes og plasserte kukhodet mellom kjønnsleppene hennes. Hun stirret forventningsfullt opp på meg – nå skulle det skje. Jeg gled et lite stykke inn i den varme våte grotta hennes. De første centimeterne var det god glid, men så var det slutt. Kuken møtte jomfruhinnen hennes. Jeg trakk pikken sakte tilbake, slik at den nesten var ute av henne. Så kjørte jeg den inn igjen. Hun klynket seg litt da jeg nok en gang støtte mot jomfruhinna hennes. Denne gangen kom kuken enda litt lenger inn. Det var fantastisk deilig å kjenne kuken bli klemt av den trange jomfrugrotta til Elisabeth. Samtidig var det ekstra pirrende å vite at jeg var den første mannen som fikk komme inn i den. Jeg trakk pikken ut igjen og støtte den inn igjen med stor kraft. Hun skrek i det samme som hinna sprakk, og jeg kjørte den stive tissen helt til bunns i henne. Ah, så utrolig deilig det var! Jeg ble liggende litt med kuken inni henne, og spurte om det gikk greit! Hun bare nikket med et lite smil. Jeg reiste meg opp på hendene og begynte sakte å dra pikken inn og ut av henne. På uttrykket hennes så det ut som hun hadde en blanding av litt smerte og mye nytelse. Selv nøt jeg hvert sekund, og nå økte jeg tempoet. Jeg jokket inn og ut av henne i et voldsomt tempo, mens jeg så de fine faste puppene hennes danse opp og ned i takt med mitt underliv. Det var en utrolig deilig følelse, og jeg gjorde mitt beste for å unngå å komme for raskt. Etter noen minutter maktet jeg det ikke mer – jeg rykket ut pikken og det kom en lyd som hørtes ut som et svupp, da kuken forlot den trange musa. Jeg dro to ganger i pikken og sprutet en mengde sæd ut over magen og fitta hennes. Jeg ville ikke ha en farskapssak på meg, for å ha pult barnehageassistenten på tjukken.

Jeg stod på kne mellom beina hennes, og skulle akkurat til å foreslå at vi måtte gjenta dette, da jeg plutselig hørte en stemme bak meg. – Hva skjer her da?!

Jeg skvatt og bråsnudde på hodet. Bak meg stod bestyrer i barnehagen – en kvinne i slutten av 40-årene med brede hofter, store pupper og vakkert ansikt. Nå hadde hun et litt strengt uttrykk. – Eller det er jo ikke så vanskelig å se hva som skjer her egentlig, konkluderte hun. Elisabeth vred seg lynraskt bort fra meg, og på alle fire samlet hun sammen klærne sine i en voldsom fart. Hun tok dem ikke på seg, men holdt dem foran seg og gikk sidelengs ut av rommet – ildrød i fjeset.

I motsetning til Elisabeth hadde jeg slengt fra meg klærne, og hadde ikke noen mulighet til å nå dem. Jeg ble derfor sittende der jeg var og dekket kuken så vidt med en hånd. I gangen utenfor hadde Elisabeth fått på seg klærne, og var på vei ut. Hun virket ille berørt, og stotret frem et unnskyld til bestyrerinnen.

– Vi får snakke om dette i morgen – gå du, sa sjefen, og Elisabeth forsvant ut døra uten et ord. – Så var det oss to, hva har du å si til dette? Spurte hun og så ned på meg. Jeg bestemte meg for å være offensiv og sa, at jeg ikke kunne se at jeg hadde gjort noe galt. Barnehagen var stengt og jenta var lovlig og ville dette mer enn gjerne. – Det kan være sa bestyrerinna, men jeg må minne deg om at dette har en etisk side, sex med en ansatt, dere har grisa til smurfemadrassen – hun pekte på en liten blodflekk og flekker av sæd og fittesafter på madrassen, og ikke minst hva vil din kone si om dette kommer ut?

Jeg innså at hun kunne lage livet surt for meg, selv om jeg ikke akkurat hadde brutt loven. – Derfor prøvde jeg å blidgjøre henne med å medgi at jeg hadde handlet dumt, men at jeg håpet at det ikke ble noe mer oppstyr. – Hva kan jeg gjøre for å ordne opp i dette? Spurte jeg.

Svaret kom kontant og var veldig overraskende. – Du skal knulle meg like hardt og deilig som du gjorde med ungpiken! Hun satte seg ned på kne, og begynte å stryke pikken min. – Gjør du ikke som jeg sier skal jeg lage et voldsomt rabalder, sa hun. Dette var helt sprøtt! Her satt jeg naken og ble runket av bestyrerinna i barnehagen, mens jeg så ned i den dype kløften mellom brystene hennes. Jeg ble kåt av denne uvirkelige situasjonen, og at hun på en måte hadde taket på meg. Kuken vokste i hånden hennes. Jeg begynte å knappe opp blusen til Anita, og to veldige pupper åpenbarte seg pakket godt inn i en sort blonde-BH. Jeg begynte å kna dem med den ene hånda, mens jeg prøvde å løsne på stroppen med den andre. Hun snøftet og løsnet BHen med et fingergrep. Nå veltet de stor brystene ut i det fri. Jeg stakk hodet ned mellom dem, og slikket og bet i de store vortene. Hun kurret lavt av kåtskap, mens hun gned de stor myke melonene mot ansiktet mitt.

Nå handlet vi som på autopilot. Hun reiste seg opp og knappet opp buksa, mens jeg hjalp henne med å få den av. Trusa ble trukket av henne sammen med buksa, og med et lå hun der skrevende bare med et par sorte silkestrømper på seg.

Jeg lot hånda gli over den frodige lyse fittebusken og kjente at hun var dryppende våt. Jeg var kåt og ville ha dette gjort, derfor manøvrerte jeg det stive lemmet mitt i retning av den rosa glipen i busken hennes. Hun satte da en hånd i brystet på meg og sa: – Stopp en halv, jeg skal ha samme behandling, slikk meg først! Herregud, hvor lenge hadde hun sett på?! Tenkte jeg, mens jeg lydig rettet ansiktet ned mot fitta hennes. For andre gang på en time slikket jeg en våt herlig fitte. Det var en veldig pirrende opplevelse og kjenne smaken av to forskjellige kvinnekjønn så tett. Jeg merket at dette var en noe mer modnet årgang.

Jeg slikket klitorisen hennes med en roterende tungebevegelse, samtidig kjørte jeg to fingre opp i musa hennes, slik at e masserte g-punktet hennes. Etter et par minutter begynte hun å stønne og bære seg. Åååå, deilig tunge, deeeeilig slikk den saftige fitta mi, fingerpul musa mi, kom igjen! Jeg ble litt overrasket av å høre slike ord fra bestyrerinnen, men det gjorde meg samtidig kjempekåt. Jeg kunne nesten ikke vente på å få pult henne.

Jeg fortsatte behandlingen av Anitas fitte med stor iver, saftene rant stadig i striere strømmer, og brått kom hun med et brøl. Skrek og vred seg som en slange i en dirrende orgasme. Hun ble liggende utslått på ryggen, med skrevende lår og armene ut til siden. De store puppene hennes hang tungt til hver sin side, og jeg tenkte på hvor forskjellige disse puppen var fra Elisabeth sine, som nærmest hadde opphevd tyngdeloven. Det verste var at jeg syntes disse puppene også var skikkelig deilige.

Jeg plasserte meg mellom lårene hennes igjen, og denne gangen var det ikke noen protester da jeg styrte den stive pikken inn i den vendene musa hennes. Det var en helt annen følelse å ha kuken i denne godt erfarne fitta, men selv om den ikke var på langt nær så trang, så brukte Anita underlivet på en god måte. Pikken hadde det helt topp inni henne.

Vi smeltet sammen i et vått tungekyss, mens jeg kjørte pikken inn og ut av henne i en rytmisk bevegelse. Jeg var ganske utholdende siden jeg akkurat hadde sprutet sammen med Elisabeth, og etter bare noen minutter var Anita med for fullt. – Ååååå du puler så deilig, fy pokker så herlig å kjenne den stive pikken i den våååte fitta mi! Skrek hun. Noe som gjorde meg enda mer kåt, jeg økte tempoet atter en gang. Jeg knullet så voldsomt at vi skled av madrassen, og ble liggende på selve gulvet, men ingen av oss lot til å bry seg om det. Nå kjente jeg at det ikke var lenge før jeg kom igjen, Anita var blitt litt mer stille, og var nå litt kortpustet og lagde små klynkende hikstelyder, men det varte bare en liten stund, før hun nok en gang fikk orgasme. Hun skrek av full hals, og klynget beina rundt hoftene mine. Nå klarte jeg ikke å holde igjen mer, og mot slutten av hennes orgasme kom jeg. Jeg kjørte pikken i bunna av fitta hennes, og sprutet henne full.

Vi ble liggende litt ved siden av hverandre, og småkjele litt, før vi kledde på oss. Da sier vi at denne saken er ute av verden, men har du lyst til å knulle igjen, så bare si fra. Du var deilig, sa hun. Husk at vi litt eldre damene er mye bedre enn disse unge og uerfarne!

Jeg svarte ikke direkte på det, for min plan var å prøve å holde kontakten med begge barnehagetantene fremover. De var knalldeilige på hver sin måte.

Sexmoter

Sjekk også

Drømmende skjønnhet

Drømmende skjønnhet Nachspielet var over, og de siste gjestene var forsvunnet i maxitaxi på vei …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.