søndag , 10 april 2022
Eroticdateclub
Forside / Mann / kvinne / mann / Min kone får kuk og Avtalen – Cuckold

Min kone får kuk og Avtalen – Cuckold

Min kone får kuk – Cuckold :

På besøk med en jeg har funnet til min kone.

Vi ringer på, litt nervøse og småbrisne, men selvfølgelig ikke for fulle. HAN åpner, og er nok litt nervøs han også. Vi sitter i stua og småprater mens vi tar noe å drikke. Etter hvert slapper vi godt av, og har det bare veldig hyggelig

Du har forresten på deg en topp som framhever dine deilige pupper, vet du forresten at dine pupper har blitt mye deiligere etter at du fikk litt mer kjøtt på bena min kjære? Og nedentil har du kun på deg ett ganske kort skjørt og kun stay ups, jeg har bedt deg ikke ha truse på… og du er glattbarbert…

HAN foreslår å sette på en film..jeg vet han liker å se på slike… filmen har som tema trekanter, vi sitter og ser på ei stund uten at noe skjer… du går en tur på do, og da ber jeg HAN sette seg slik i sofaen at du må sette deg mellom oss når du kommer tilbake… Samtidig ber jeg han om å begynne forsiktig å stryke deg på låret når vi har sett film ei stund… (dette vet ikke du,,,)

Jeg klarer ikke fokusere på filmen, men ser mer på dine lår, og vet hva som er under skjørtet, blir kåt av tanken på at du er truseløs… ser plutselig at HAN legger hånda forsiktig på låret ditt og stryker forsiktig oppover.. jeg har bestemt meg for å holde meg tilbake litt, vil se på det som kommer… han er forsiktig med befølingen, men ser at du liker det.. og du sprer bena og aker deg litt framover, skjørtet glir opp og man kan se stay ups strømpene, han blir litt modigere og mer besluttsom, og lar hånda gli opp mot naken hud, du skrever mer, og jeg ser på han når han lar hånda gli opp mot fitta di, og opphisselsen lyser av ansiktet hans… nå stryker han over den våte fitta di, og du nyter!

Nå blir du mer aktiv, ser at du stryker over bulen hans… HAN knepper opp buksa, og drar den ned, pikken hans spretter stiv og klar fram.. ser at du tar tak i den og runker sakte, men du vil smake og bøyer deg ned og slikker kukhodet, ser at du suger den inn i munnen..

Nå vil jeg være med, og kommer opp bak deg på sofaen, og drar opp skjørtet ditt, bøyer meg ned og slikker deg, samtidig som jeg leter fram den lille rosa vibratoren som vi har med.. Det går noen minutter med forspill, så drar jeg av deg skjørtet og tar av deg topp og bh, nå er du naken kun med svarte stay ups! Gud så sexy du er! Og så kåt jeg er nå.

Jeg leder deg opp, slik at du kan senke fitta di ned over kuken hans, og jeg ser han gli inn i deg… jeg stiller meg opp slik at du kan suge meg, mens jeg gir deg med den rosa dingsen, ser at du bruker den på klitorisen.

Du rir HAN hardt og fort, og suger meg slik bare du kan suge, deilig! Jeg skjønner etter hvert at dere er i ferd med å få orgasme, og da du stønner høyt og Tom Arne roper at han kommer, da spruter jeg deg rett i munnen, og du svelger og rister av orgasmen din. Det er så deilig å se sæden hans dryppe ut av deg da du reiser deg av staken hans…

Litt flaue er vi etterpå, men etter en ny drink, så begynner vi tenne litt igjen, jeg ser at HAN ikke klarer å la være å ta på deg hele tiden, og da begynner også jeg å bli kåt igjen…

Vi flytter oss nå inn på soverommet, og du begynner å suge HAN, og du står med rompa mot meg… jeg lar kuken gli inn i den plaskvåte fitta di bakfra, og kjenner hans sperma bli presset ut rundt kuken min… nå suges og knulles det ganske lenge, vi er mer utholdne nå.

Jeg drar meg ut etter ei stund, og leder deg over han, og du synker ned på pikken hans, du rir han mens jeg står bak og ser på… i mitt hode dukker en av mine ”vil ha” fantasier, opp… jeg slikker deg lett på rompeballene, og lar tunga streife over ditt bakre hull… jeg ser plutselig en flaske med massasjeolje på nattbordet, og åpner den, lar den glatte oljen dryppe ned der bak, og kjenner med en finger at du er glatt, våt og åpen, jeg tar meg god tid, og kjenner at du er avslappet, lar to fingre gli inn der bak, du er våt av oljen, og kjennes veldig avslappet ut.

Jeg tar nå sjansen, og tar ut fingrene, og stiller meg bak deg, og lar kukhodet mitt leke litt ytterst i åpningen din.. jeg merker at du liksom presser deg bakover mot kuken min, og tenker /gledelig overrasket at du har lyst..) Jeg lar kuken min gli sakte innover i ditt bakre hull, og den glir lett innover, merker pikken til HAN igjennom den tynne ”veggen” – og det kjennes helt rått opphissende ut. Du jobber intenst med den rosa dingsen på klitoris, mens vi finner rytmen, og knuller deg hardere og hardere… du kommer først, og da vi merker det setter vi inn ”nådestøtet” – og hardknuller deg kanskje 2 minutter til, før vi sender sæden samtidig inn i deg…

Du ruller deg av, og ligger på rygg med skrevende ben, og herregud for ett rått, men deilig syn, ser at sæden pipler ut av både fitta og rompa di og danner en stor våt flekk under deg…

Vi føler at vi har fått nok nå, og litt flaue kler vi på oss, og går ut i stua igjen. Men samtalen går lett om det vi har gjort, og alle vi tre syns at det var kjempedeilig og kjemien var bra, så vi blir enige om regelmessige treff…

og

Avtalen

 

Vi hadde gjort avtalen. Hun skulle ta med seg to menn hjem fra baren. Jeg hadde montert opp webcamera i soverommet, slik at ingen skulle se det. Og jeg satt i tilstøtende garderobe med laptopen koblet til cammet.

Etter en stund hørte jeg det gikk i ytterdøren, og jeg hørte latter og to grove mannstemmer. Marita, som kjæresten heter, kastet ikke bort tiden, for bare noen minutter senere ser jeg alle tre kommer inn i soverommet. Og jeg fikk et lite sjokk, for den ene var en svær neger, mens den andre var en tidligere elsker hun har hatt.Min kone hadde på seg et lite miniskjørt og en trang topp. Hun er 45, meget sexy og bestandig kåt. Hun satte seg ned på kne mellom de to mennene, og de kledde av seg alle klærne, og da fikk jeg se at negeren hadde en diger pikk, minst 28 cm og tjukk som underarmen min… Marita gjorde store øyne, dette må jo være maks av hva hun klarer. Han andre hadde litt mindre pikk, men stor nok den også.

Hun starten å suge negeren først, og klarte så vidt å få pikkhodet inn i munnen. Han andre kledde av henne miniskjørtet og den lille stringen og la seg mellom låra hennes og slikket den nybarberte fitta hennes. Det var for øvrig jeg som hadde barbert den før hun gikk ut. Jeg så kåtsaften hennes rant nedover kinnene hans og jeg hørte hun stønnet og bar seg, mens negeren kjørte pikken sin inn og ut av munnen hennes. De la seg opp i senga og negeren lå på rygg og Marita tredde fitta sin over den svære kuken. Han startet å knulle henne mens hun sugde opp pikken til han andre. Han gikk deretter bak henne og stakk pikken i rumpehullet hennes. det var tydelig at de hadde ladet opp før på kvelden, for her var det bare rå knulling som gjaldt..

Etter noen minutter økte tempo og intensiteten og jeg så at begge tømte seg inn i henne. Hun skalv i sin orgasme og falt sammen ved siden av guttene. Hun ba dem komme seg ut og hjem, for nå var det klart for meg. Jeg så guttene kledde på seg og forsvant ut og hørte det smalt i døra. ”Nå kan du komme ut, slikkeslaven min” ropte Marita og jeg gikk ut i soverommet. ”Legg deg på gulvet på rygg” sa hun til meg. Jeg var naken, og den lille pikken min sto ut. Jeg la meg på gulvet og ventet men fryd og kåthet på det som skulle skje nå. Hun stilte seg med bena på hver side av hodet mitt og sto oppreist mens jeg kunne se rett opp i fitta og rumpehullet hennes. Fitta var oppsvulmet og våt, og jeg så det begynte å tyte ut sæden fra negeren.. Hun lot seg senke sakte ned mot ansiktet mitt.

”Så, slikk i deg sæden til elskerne mine. Det var nydelig å bli knullet av de to. De har mye større pikker enn du, men ingen er så flink til å gjøre meg ren etterpå. Så kanskje du får lov å knulle meg etterpå hvis du er flink til å slikke meg”. Hun gnidde fitta og rumpehullet sitt mot munnen og nesen min og jeg svelget all sæden og fittesaftene hennes. Det var deilig, den var ennu varm og det var masse å slikke i seg.

Hun reiste seg plutselig opp, og sa at nå skal du få knulle meg. Men hent et ukeblad til meg som jeg kan lese mens du stikker den lille pikken i meg. Jeg sprang ut i stua og hentet bladet og hun stilte seg på alle fire mens hun la bladet på puta foran seg.

”Så, nå kan du slikke rumpehullet mitt og knulle meg der mens jeg leser her. ”Jeg stakk pikken i det vidåpne rumpehullet, og etter noen få drag gikk det for meg. ”Det er bra, nå kan du legge deg og sove. Neste gang kan det hende jeg tar deg med på showet. Kanskje du skal få lov å suge negerkuk før han knuller meg”.

Sexmoter

Sjekk også

Hun fikk vaginal orgasme

Hun fikk vaginal orgasme : Hun hadde overrasket tidligere, og gjorde det for så vidt …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.